Sziasztok!
Megjöttünk a védőnénitől
És hiába nem érzem még mocorogni, csak úgy dübörgött a kicsi szíve
És állandóan menekült a készülék elől, szegénykém, biztos megijedt tőle. A védőnéni meg bőszülten üldözte. Az elején még középen volt a köldökzsinór mögött, aztán kimenekült oldalra és előbújt a köldökzsinór elé és akkor már olyan hangosan hallatszott a szívdobogása, mint egy kis gőzmozdony
Ilyenkor olyan boldog vagyok
Felhívtam a Praxist is, rákérdeztem, hiába na, furdalt a kíváncsiság. Azt mondta az asszisztens csaj, hogy ha nem mondjuk, kihez akarunk menni, akkor ahhoz kerülünk, aki éppen akkor dolgozik. De mivel 8-14 óráig mindig a Győrffy van, így most csütörtökön délben csakis hozzá kerülhetek
Ha valaki máshoz akarnánk menni, akkor direkt olyan napon mondana időpontot, amikor az illető dolgozik.
Borbolya
Örülök, hogy múlóban vannak a rosszulléteid
Remélem tényleg kiderül, hogy mi van a lába között. Most már azért is jó lenne, mert legközelebb csak a 28-30.hét körül lesz UH, az még 2 és fél hónap, és így akkor addig nem nagyon tudnánk neki vásárolni, én meg már nagyon szeretnék
Na majd előző este megdumcsizom Vele
A hasfelfúvódással pedig most nálam nem sokat tudnak kezdeni, mert ez már egy bonyolult, évekre visszanyúló probléma. Volt már nekem régebben gyomorröntgen, UH, Helicobacter pylori kimutatás(ez gyomorfekély esetén termelődő baci), végül a rettegett gyomortükrözésbe is belementem. De minden abszolút negatív, és minden létező gyógyszert kipróbáltam már rá. De semmi. A hasam csak puffad, a gyomrom csak ég, gyakran fáj.
Majd ha megszületett Babuci, folytatom a vizsgálódást. Sejtelmeim vannam, esetleg ételallergia, vagy Candida. De ki tudja. Csak az a baj, hogy nem veszik komolyan az embert az orvosok. Azt mondják, minden negatív, így biztos idegi alapon van. Persze, erre a legegyszerűbb ráfogni. A nagynénémnek 20 éven át erre fogták, végül 2 éve gyomorrákban meghalt
Hú, ismét kisregény lett
Babus