sziasztok,
huha, nagyon elmaradtam, annyira elkezdetm beleasni magam ebeb a fejlesztoped. cuccba, hogy a net elott joreszt ezt csinalom, pedig hat meg ki se derult, mi lesz szeptembertol.
szegeny aliz is "karat" latja, mert jol felfedeztem, milyen reszkepesseg problemaja van, s be is jelentettem a nevtanba vizsgalatra, kaptam is idopontot 5(!) het mulvara, de akkor is csak engem hivtak be egyedul, valszeg, tudjak, hogy inkabb velem vana gond:-)))
szal nem is tudom, hogyan, mire reagaljak.
ja csilla,
igen-igen, azt tudom, hogy a kolkok birjak anna-peti-gergot, s ha nem a bartoserika csinalna az illusztraciokat is, azt mondanam "menjen a fenebe", de igy telleg ertekes, sot borisz is szereti, bar leginkabb csak az "automosos" es a "fodastejetus" meset koveteli, hat bizony, o iagazn elkotelezte magat a berregos kerekes dolgokkal. azzal is tisztaban vagyok, hogy a kolkoknek az ilyen egyszeru storyk kellenek, alizmeg kifejezetten azert szereti az annapetigergot, mert sorra felismeri a helyszineket, s visszaemlekszik, mi mit csinaltunk ott...., de en megsem tartom - magam reszerol - egy nagy elmenynek, hogy elolvasom, hogy annapetigergo elmetek szilvasvaradra, oszt megneztek ezt azt, s hazajottek, utikonyvet sem olvasok fel a gyerekeimnek, a velunk megtortent, s egymasnak meselgetett storykban, meg eppen az a tuti, hogy nincs hozza jelen kep, fel kell idezni, meg kell alkotni:-))
de azert elismerem bartoserika erdemeit, tudta hova kell nyulni, s jol csinalja...de a bogyo es baboca meg mindig kedvesebb szamomra (bar az is az o erdeme:-)).
kora,
jo hogy jottel. emlekszem aliz idejebol, erre a 2 nap bolcsi- 2 het otthon storyra, s meg arra is, hogy rajtunk is mindig vegigment. szep lassan az idovel javult, talan 5 eves kortol lett latvanyosan jobb, bar aliznak igy isfolyik az orra szeptembertol majusig.
boriszt meg valami (tudomismi) nagyon felturbozta majusban immunilag.
ja eves: haaaaaaaat teljesen onalloan olyan julius vege ota eszik borisz, addig kellettem neha en is hozza, de en aldom az eget erte, s meg se probalok egy db falatot se a szajab adni, ugyhogy nem tudom, tiltakozna-e, hiszen ez az alapja annak, hogy nyugodtan tudunk egyutt enni. ha ket falatnal nem eszik tobbet, akkor nem eszik, ha maga nem kanalazza a szajaba, en nem eroltetem bele:-))
bar szerencsere hamar evett eleg tisztan, s csak ritkan jut eszebe jatszani az etellel, ezert nem is volt sosem stresszes sz onallo eves.
evi,
milyen atszervezesek vannak a suliba? azaz mennyiben erintheti egy atszervezes a tekepzettsegedet???
tenyleg tehetnel kepet a tesokrol mar!!!
))))) jol magam ele kepzeltem, mikor ancsi ujra bekrumplipurezi a szajat:-)))
timi.
mi nem a raskayba jarunk dokihoz. oda tartozunk ugyan,a vedononk is onnan van, s aliz 4 hos koraig a dokink i ott volt, de az az igazi vaskalapos, regimodi, konzervati, "alljonfelre, anyuka, mig vizsgalom (oltom, leszoritom stb.) a gyereket" tipus, aki minden szireszora antibiot ad, s ha nem hat, akkor ad egy masik fajtat. sok anyuka szereti, mert nagyon hatarozott, anyukanak szava sincs, mindent jobban tud:-))
viszont nem az en tipusom. ezert atmentunk a locsei utcaba, az ottani rendelobe egy dokihoz, aki pont az ellentete, az a halk, kisse tan bizonytalan, "fogd inkabb a kezedbe boriszt vegig" (igen, tegezve, de engedelyt kert ra) tipus, akit szinten sokan szeretnek, mert meghallgatja a szulot is, s bizik benne, hogy a betegsegek jo resze nem csak tunetekbol all, amit elnyomni kell, hanem az immunrendszer fejlodesehez is szukseges, homeopata amugy. es van , aki enm szerti, mert tenyleg hagyja ongyogyulni a gyreket, s a vegso esetbe nyul csak eros szerekhez, s - sajna - etnyleg nem elerheto, csak reggel koran, vagy rendelesi idobe, hazhoz nem jon!
de vannak a raskayba meg tobben, a kiss dr-not szoktak szeretni, de en nem ismerem, s a tobbit se.