Új privát üzeneted érkezett!

Edi, nem akartál ügyvéd lenni? én most a közigazgatásban dolgozom, uniós területen (nekem franciából van felsőfokúm), de erősen gondolkodom, hogy a második gyerkőc után ügyvédként folytassam. Legalábbis többen hívtak már és elgondolkodtam rajta, de nem hiszem, hogy büntisként dolgoznék, inkább polgári területen, De úgy látom, Te a közgazdaság felé kacsintgatsz :lol:
A tesód nem vállal magánórákat? :wink: az angolt nekem is folytatnom kellene.

Dodó, állítólag tényleg jó az a teszt, ha ennyire szeretnéd tudni a nemét biztosan, talán megéri beruházni rá. Én sajnos csak találgatni tudok az uh-s képek alapján :oops:

Kép

Kép
bébike4

edi!
ne hülyéskedj, nem várhatom el, hogy összedobjatok nekem tesztre. :lol:
Képeket dobhatsz még....

d.dodó

maki!
de, ugyanazok a képek, csak jelölgettem, meg nagyítottam.

bébike!
Igen, tényleg megérné a teszt, de most tényleg nincs rá semmi keret...most rendeltem angel sound-ot is.....és páromnak még mindig nincs melója....

d.dodó

Dodo: annyira aranyos, hogy mar 2 napja a kepeket nezed, es elemzed es karikazol...annyira rossz lehet ez az allapot, hogy nem tudod a nemet...

Edi: huuuuu eeeeezzzz a rengeteg tanulnivalo, foleg melo mellett...azert nem mondanam, hogy lusta kismama vagy, van toled lustabb is...pl. en :D:D:D:D:D:D:D:D
Maki: azt kell csinalni ami csak jol esik..hiszen nem akarasnak nyoges a vege
A csipp-csopprol csak meg annyit, hogy en is mindig hasznalok tisztasagit, de van hogy igy sem eleg...tudjatok, hogy mekkora pisigep lettem...
Barbuss: a folyas teljesen normalis, akkor van gond, ha kellemetlen szagu vagy allagu. Terhesseg alatt szinte minden kismama osszeszedi legalabb egyszer a fertozest, de asszem a tied teljesen normalis folyas. Nalam is van hol tobb hol kevesebb
pocaklako

Bébike
Igazából a családom miatt lettem ügyvéd... Soha nem vonzott annyira, de ha már mentem, hát kellett választani is melyik tanszék érdekel, hát akkor a büntis érdekelt jobban, polgári annyira nem. Engem jobban érdekel a közgazdaság ez tény :wink: Lehet, hogy kipróbálom majd magam, mint ügyvéd, hely is lenne ahova várnak, hogy mehetnék, de egyenlőre nem érzem a csííít :D:D:D:D:D:D:D Jobban vonzzzz a Bankos világ, jó kis tőzsdei ügyletek, stb stb.... :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 14:51-kor.
Vendég

Edi, nem semmi mi várrád :shock:
Nálam vhogy úgy lehet mint Makinál - volt bent elég stressz, most vahogy nem vágyom rá :? Kiélem magam olyanok dolgokban amikre eddig nem jutott időm :wink:

Poci - pisigép :lol:

Dodó, jajj nem irigyellek :? Inkább győzdmeg magad, hogy jó lesz az a bébi meglepinek :roll: :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jajj nem tudom hogy csináljam a nyuszi-fület :? Mármint nem tudom felállítani :? Pedig ez általában nem okoz gondot :lol: :oops: Na de komolyan: gáz a lógó fülű nyuszi? :roll: a többi már megvan...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss: grotkeret merevito es ra anyag a nyuszifulnek? Az megtartana szerintem
pocaklako

barbuss!
Varrjál bele vastagabb drótot!!

Pocak!
Csak azért kérdeztem ezeket...mert lehet hogy te épp azt írod, hogy aranyos vagyok ezzel a találgatással, de lehet hogy valaki már falramászik tőlem, hogy szinte mindig ezzel a témával jövök. :oops:

d.dodó

Dodó
oké, akkor dobom a képeket este... csak nehogy tényleg bejojóóózzzon a szemed:D

Maki, Barbuss
óóó na igen, a stresszt ismerem én is... Mielőtt ide jöttem dolgozni a bankhoz, a fogyasztóvédelemnél dolgoztam, ott nem éreztem ennyire jól magam mint itt most... Most ez itt Hawaii ahhoz képest.... :D
Vendég

drotkeretet akartam irni
pocaklako

Barbuss:
Nálam a tegnap levett vérből fogják nézni a toxot.

Lányok annyira édik vagytok az UH képek elemzésével! :lol:

Dodó:
Sajnálom, hogy nem tudod a kisbabád nemét...rossz lehet így.
Nekem ugyebár 2x mondták, hogy kislány lakik odabent, s már 80-90%-ra el is hiszem, de 100%-ra akkor lesz biztos, ha megszületik a drágám!

Emi

Emi

email4
Budapest

Ugyan Dodo, en lehet meg rosszabbul viselnem ezt a bizonytalansagot. Meg tobb szem tobbet lat, ha tudunk ugyis segitunk.
pocaklako

Barbuss
Olyan ügyes vagy, hogy tudsz jelmezt csinálni... Én annyira tök vagyok ehhez, nekem sosem ment. Bálintnak is készen vettem inkább, mert nem bírtam hozzá sem kezdeni... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: irigy irigy irigy
Vendég

köszi!
Aranyosak vagytok!!

d.dodó

Dodó
oh, nooo para..... bírjuk cérnával :D Megfejtjük a kis titkod, legalábbis próbáljuk :lol: :lol: :wink: Pocaklakód meg közben jóóóól nevet rajtunk, az tuti :D:D:D:D:D
Vendég

huuuuu, most nézem , hogy már csak 14 hetet dolgozom.... milyen kevésnek tűnik :D :D de már alig várom, hogy rendezkedhessek :D
Vendég

Köszi lányok a tippet, de attól félek, hogy a drót kicsit balesetveszélyes :? Legalábbis ekkora törpéknek :roll: Na még gondolkozom...
Ááá Edi, nem egy nagy etwas ám! :wink: Drapp body és harisnya, az elejére pocak-folt, a fenekére farkinca, na meg a fülek - pont ezen fogok elvérezni :? :oops: :lol:
Na megyek manóért, közben meg kitalálom mi legyen :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Bocsi Bébike, ha hülyeséget írtam. A doki nekem azt mondta nem tudni mitől alakult ki. A neten találtam, hogy megerőltetés, esetleg külső hatás(nekem ezek voltak) alakulhat ki. Az egyik ismi védőnő szerint pl. a gyors egymás utáni terhességtől. De nekem nem mondták a mélyen fekvő lepényt ezért nem tudtam. :oops: Bocsi!!!A saját dokimat meg továbbra sem érem el. :evil: :evil: :evil: Komolyan ha lenne normális itt.........
Barbuss, nagyon ügyi vagy!!!!!!Én nem tudnék jelmezt csinálni. Most tegnap fogtam hozzá manónak egy sálhoz.Nem bízom a véletlenre, jövő télre szánom. :lol: :lol: :lol: De már vagy 12 cm is van! Kb 15 éve nem kötöttem. :oops:
Kicsit valóban ellustul az ember itthon.Ez szerintem természetes. Most a manókra kell figyelni. Mondjuk én is elővettem az angolt, kicsit tanulgatom, megkopott már nagyon

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Áh, megnéztem, van itt svédben is intelligender teszt.....400 korona! :(

d.dodó

Ráz a hideg, hőemelkedésem van! :cry:

d.dodó

Barbuss
óh, nekem már ez is nagy durranás ám :roll: :wink: Emma cuki nyuszi lesz :P

Dodó
az nem jóóóó :( forró tea, és ágy !!!
Vendég

edi!
Tea annyira nem működik, mert savam lesz tőle..... :( egyedül a gyömbér-citrom-tól nem...de nem tudom hogy abból lehet e akármennyit inni.

d.dodó

Dodó
hmm akkooooor, legyen méz, és C-vitamin és ágy... :P
Remélem lázad nem lesz....
Vendég

edi!
amugy még ma várjam a privit? Vagy csak holnapra??

d.dodó

Barbuss, vastag kartonpapír fülecske nem jó :wink: ?

óóó, Dodó, bújj ágyba, pihenj!
Én alapból nem bírom a teát olyan nagyon, csak ritkán zöldteát, nem még amióta pocakos vagyok, így én amikor náthás voltam, vizet és limonádét (akár cukor nélkül) ittam, de jó sokat!

Anikó

Kép
mamaki73

Dodó
nem tudom... nem tudom innen megnézni az iwiwem, fogalmam nincs írt-e már a lányzó vagy sem.... ha írt, megíom még ma.... :)
Vendég

Maki!
Egész nap csak citromos és grapefruitos vizet iszom.

edi!
Okés.

d.dodó

Na, vége lassan a munkaidőmnek... este jövök, hozom a képeket is :D

Puszi lányok
Vendég

Dodó, az jó!
Akkor tényleg pihenj, bújj ágyba, persze he Lizy mellet tudsz egyáltalán.
Mielőbbi gyógyulást :oops: !!!

Anikó

Kép
mamaki73

Dodo: pihi, agy, meleg..kurald magad. remeljuk nem lesz lazad. Szerinted a tied virus vagy megfazas?
pocaklako

pocak!
Remélem "csak" megfázás, és nem a suliba szedtem össze valami vírust.

d.dodó

Ezt nem hiszem el, mire végigolvasok lejár a munkaidőm :shock:

Pedig annyi mindent akartam írogatni :(

csak gyorsan:
barbuss: a logó fülü nyuszinál nincs aranyosabb!! nekem olyan volt.

tegnap nagyon megijedtem, mert az exemmel nagyon összevesztünk telefonon és annyira felcukkolt, hogy a metrón fél órán keresztül zsibbadt a jobb karom, de olyan szinten, hogy nem éreztem az ujjaimat. megfogadtam, hogy mostanában csak levelezni fogok vele, attól annyira nem vagyok ki, mint a primitív megnyilvánulásaitól telefonon.

babókám ma is mocorog rendesen, olyan fura, hogy elkezdte tegnap, és ezek szerint már érezni fogom mindig.

meme: nagyon klassz a táblicsku! le vagyunk maradva kékek!

mia: örülök, hogy te is jelentkeztél!

Nnnna, megyek haza, holnap megpróbálok trécselni is veletek, nem csak így bejelentkezni.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Gabi, ne hagyd magad tényleg felidegesíteni! Vigyázz magatokra!

Én pl. anyukámmal nem beszéltem már közel 2 hete, pedig régen minden nap beszéltünk, de nekem sem hiányzik a beszólogatás és a gyomorideg :oops: ...

Pocak, Dodo
reméljük megússzátok mindketten láz nélkül! Ha esetleg mégis felmenne 38 fölé, akkor tudjátok, paracetamol!
Gyógypusszancs mindkettőtöknek :wink: !!!

Tényleg, Henivel mi lehet? Reméljük már gyógyuló félben a család!

Anikó

Kép
mamaki73

Párom ma nem került mégsem szkenner közelbe, így ma nem tudom nektek felrakni a képet...
Megpróbálom lefényképezni, de baromi pici :( , úgyhogy lehet, hogy holnap lesz belőle valami.

Anikó

Kép
mamaki73

Dodó
kúráld magad amennyit lehet :oops: :oops:

Sakura
relax ,nem éri meg:((

Mamaki
akkor ti is jóban vagytrok anyukáddal...és mit szól hogy nem beszéltek??

Barbus
jaj én már előre rettegek az ilyen jelmezkészitésektől,majd megveszem egybe vagy kölcsönlkapom :lol: :lol: :lol:

bibar

Maki!
Nekem se volt nagy a kép...közelről csináltam makróval, és utána 300 képpontosan tettem fel ide. de a délutániakat 600 képponttal.

d.dodó

maki: óóóóó! akkor lehet, h csak féligazságot hallottam meg, amit mondott a drnő! igen, egyértelmű!

köszönöm :oops: alapvetően nem szoktam reklámozni, de ma olyan boldog voltam! párocskám nem egy köszöntgetős típus, de ma kaptam egy gyönyörű, vörös virágot (sztem vmelyik bromélia típus) és egész nap kényeztetni akart! lehet manó van rá hatással???

győzött a pizza hut! párom örült, h nem kell sehova beülni! serpenyős olaszpkolbászost és hawaiit vettünk, csudi finom volt mindkettő! és öcsém is örült, mert ő is kapott (anyumék újpesten laknak, hozzájuk mentünk fel kajálni) és képzeljétek manó tényleg pizzafaló, ma is bukfencezett kaja után :lol: :lol: :lol:

barbuss: lehet, h hüleség: kartonpapír-szerűség? az keményebb, van tartása.

nekem még nincs csepp gondom, de ha érzem, h pisilni kell, akkor muszáj szaladni, mert érzem gond lesz belőle :oops: lehet Nektek olyan helyen fekszik, h jobban nyomja a hólyagot!

Kép
zsani78

Sziasztok Lányok!

Barbuss: hurrá! Továbbra is vigyi magatokra! A nyuszijelmezről kérünk majd képet! ;)

Manorka: akkor majd Veletek is bandázunk egy medvefarmosat. :) Nem voltam még ott, Kisnyuszimmal tervezem felderíteni a terepet. Akik voltak ott, mind azt mondták, hogy nagyon jópofa.

Bibar: a centis ötlet tuti, elsőbabásoknak, és kistesó mellett is.

Poci: dejó neked, hogy másnapra már van eredmény, nekem meg 17 napot kell várnom a nyavalyás AFP-re, megőrülök!! És annak ellenére, hogy ennyit ülnek rajta, még sokszor megbízhatatlan is. Áhh! A toxoval kapcsolatban az első véreredményeből megállapította a dokim, hogy már átestem rajta, és annyi. Nem tudom, hogy figyelik-e külön itthon azokat, akiknek még nem volt.

Golyeszleszállás: tesóm 37 hétre született, és az egyik neki még akkor sem szállt le, csak később, szóval nyugi. Leszállnak, csak idővel. És ahogy mondtátok, ahol fütykös van golyók is vannak :D

Zsani: Isten éltessen!

Vitaminok: eddig se szedtem a vitamint naponta, de mostanában csak heti egy szemet ha bekapok Gravidából. Néha azt is elfelejtem. Dokim szerint tekintettel a járványokra, nem árt folytatni, de a 12. hét óta jobb az étvágyam, és próbálom természetes módon bevinni a vitaminokat. Ha úgy érzem nem volt meg az adag, akkor hopp, bekapok egyet. MagneBét meg csak akkor, ha fájok. 1000-es C-t azt viszont naponta beveszem, plussz egy kis savanyú káposztaaa! Nyami!! Vasat még nem, védőnő szerint elég a 20-22. hét körül elkezdeni, illetve, ha az ember tényleg vashiányosnak néz ki. Régebben fokhagymáztam, az nagyon bevált, de most nem bírja gyomrom. Van zselékapszulában is, ezen gondolkodom. Nagyon jó immunerősítő.

Hu csajok, én nem járok jelenleg suliba, de baba mellett tervezem, hogy vállalok ilyen himi-humi fordításokat, hogy ne essek ki annyira, jelenleg folyékony angol és francia kell a cégnél, de elég pár hónap nélkülük, és már meg sem bírok szólalni, érvelni, ami létkérdés. Aztán gáz lenne, ha megyek vissza, és hukk és mukk. Remélem erre a kis Lurkó is lehetőséget ad majd!

Aprópó: mintha dolgozna odabent, de még nem tudom őt érzem-e, mindenesetre nekem a hasam sosem bugyborékol középen. Szerintetek ez már Ő?

Dodónak és a többi betegnek: mielőbbi gyógyulást!

Rókamentes estét és reggelt mindenkinek!

Kép
Kép
csipetnyusza

most látom, h még mindíg csak a délutánt olvasom! jó sokat írtatok, nem győzöm olvasni. :)
bocs, ha már nem aktuálisak a válasazok, majd a végére kiderül számomra is :)

Kép
zsani78

csipetnyusza!
Irigyellek azért, hogy tudsz franciául...nagy vágyam lenne megtanulni...de magamtól ugyse menne. Itt meg sajna nem lehet választani...csak németet és angolt...mindkettő megy. Bár ennek is örülök, hogy svédül megtanultam...ez se volt tervben!

d.dodó

Asszem megvan a "megfelelő" kép, megfelelő szögből!! Nem bánjátok ha felrakom? :oops:
Már minden képet minden szögből 1000-szer megnéztem.... :lol:

d.dodó

Hello Csajok,

Nem akartok nekem 18. heti genetikai uh adatokat mondani?
Egy barátnőm kislánya 17 hetesen nagyobb volt, mint az én lányom ... most törpikét várok?
Vendég

Anyamaci..ne hasonlítgasd..nem egyformák a babucik..csak felidegeled magad..mi sem vagyunk egyformák..
nekem csak 20 hetes van, de azt leírom.

BPD: 45mm
HC: 165mm
AC: 152mm
FL: 34mm

ha megtalálom, majd átküldöm azt a linket, ahol a tól-ig értékek vannak..

M.
Vendég

anya maci!
Nem minden baba egyforma..... én nem tudok adatokat, mert nekünk lemérik, de meg nem mondják, csak átküldik a védőnőnknek.

d.dodó

Sziasztok!

Nem vesztem el még csak félig.... :oops: igyekeztem vissza olvasni,
egészen szombatig :lol: fergeteges mennyiség :lol: :lol: :shock: :lol:

Barbuss: itt szeretnék maradni a környéken, vagyis a XVIII.kerületben. találtam is egy földszinti másfél szobás lakást. Nagyon jó áron. Elméletileg - mivel kicsit problémás :( - ha nem jön közbe semmi csütörtökön magaménak mondhatom és kezdődhet a felújitás... drukkoljatok mert nem eccerű a szitu :(
LÓGÓFÜLÜ NYUSZI olyan van :lol: és tündéri... ne aggódj :wink:

Dodo: GYÓGYULJ GYÓGYULJ!!!!! :D
citrom, méz, c vitamin, meleg ágyikó... és párocskádtól sok sok gyógypuszit tessék követelni (annál nincs jobb :wink: )

sakura: ne idegeskedj. nem ér annyit. egy pasi meg végképp nem ér annyit... :wink:

rólunk: megvagyunk most olyan lassan megy az idő... 8) de már apa is érzi a pocak albérlőt :roll:
lakásolunk ezerrel azért vagyok ilyen ritkán. Meg már jár a buksim, milyen csempe milyen fal milyen kád.... hová kerül a kiságy stb :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

freyja!
Délután mig Lizy aludt, összebujás is volt :oops: .
Szupi, hogy apácska is érzi a picurt......
Én imádom a lakás berendezésével, tervezgetésével járó procedúrát!

d.dodó

anya maci: nálunk a bpd 46, fl 27. én már néztem az eredményeket, de most hirtelen nem találom a honlapot. ha meglesz, beteszem neked a linket!

Kép
zsani78

anya maci
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

de minden baba másképp nő :D
Vendég

Felteszem azért a képet!
Felteszem ugy is, hogy bekarikázom rajta amit én látok, meg ugyanzt felteszem karikázás nélkül is, hátha valakinek zavarja a látását.

Kép

Kép

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?