Sziasztok Lányok!
Barbuss: hurrá! Továbbra is vigyi magatokra! A nyuszijelmezről kérünk majd képet!
Manorka: akkor majd Veletek is bandázunk egy medvefarmosat.
Nem voltam még ott, Kisnyuszimmal tervezem felderíteni a terepet. Akik voltak ott, mind azt mondták, hogy nagyon jópofa.
Bibar: a centis ötlet tuti, elsőbabásoknak, és kistesó mellett is.
Poci: dejó neked, hogy másnapra már van eredmény, nekem meg 17 napot kell várnom a nyavalyás AFP-re, megőrülök!! És annak ellenére, hogy ennyit ülnek rajta, még sokszor megbízhatatlan is. Áhh! A toxoval kapcsolatban az első véreredményeből megállapította a dokim, hogy már átestem rajta, és annyi. Nem tudom, hogy figyelik-e külön itthon azokat, akiknek még nem volt.
Golyeszleszállás: tesóm 37 hétre született, és az egyik neki még akkor sem szállt le, csak később, szóval nyugi. Leszállnak, csak idővel. És ahogy mondtátok, ahol fütykös van golyók is vannak
Zsani: Isten éltessen!
Vitaminok: eddig se szedtem a vitamint naponta, de mostanában csak heti egy szemet ha bekapok Gravidából. Néha azt is elfelejtem. Dokim szerint tekintettel a járványokra, nem árt folytatni, de a 12. hét óta jobb az étvágyam, és próbálom természetes módon bevinni a vitaminokat. Ha úgy érzem nem volt meg az adag, akkor hopp, bekapok egyet. MagneBét meg csak akkor, ha fájok. 1000-es C-t azt viszont naponta beveszem, plussz egy kis savanyú káposztaaa! Nyami!! Vasat még nem, védőnő szerint elég a 20-22. hét körül elkezdeni, illetve, ha az ember tényleg vashiányosnak néz ki. Régebben fokhagymáztam, az nagyon bevált, de most nem bírja gyomrom. Van zselékapszulában is, ezen gondolkodom. Nagyon jó immunerősítő.
Hu csajok, én nem járok jelenleg suliba, de baba mellett tervezem, hogy vállalok ilyen himi-humi fordításokat, hogy ne essek ki annyira, jelenleg folyékony angol és francia kell a cégnél, de elég pár hónap nélkülük, és már meg sem bírok szólalni, érvelni, ami létkérdés. Aztán gáz lenne, ha megyek vissza, és hukk és mukk. Remélem erre a kis Lurkó is lehetőséget ad majd!
Aprópó: mintha dolgozna odabent, de még nem tudom őt érzem-e, mindenesetre nekem a hasam sosem bugyborékol középen. Szerintetek ez már Ő?
Dodónak és a többi betegnek: mielőbbi gyógyulást!
Rókamentes estét és reggelt mindenkinek!