Jó reggelt
Szokás szerint nem alszom, már órák óta nyüglődöm az ágyban, a kedvem az jó, de most nem vagyok valami topp formában. A hülye orrom is hol bedugul, hol kidugul, pedig mindent megteszek(kamillázok, használom az orrsrayt, iszom teát, stb), de úgy tűnik, hogy semmi nem használ. Igy most nem is tudom, hogy ez nátha, vagy tényleg csak a terhesség miatt van. (csak azért lenne jó, ha tudnám, mert ha nátha akkor nyilván vennék fel maszkot szülés után, ha meg csak sima orrdugulás akkor nem). Ráadásul úgy kimelegedek éjszaka , hogy hálóinget kell cserélnem, közben meg a hőm 35, 2...szóval nem értem az egészet.
Ja és nagyon fáj minden forgás éjszaka, úgyhogy másodpercekig készülök rá, hogy na majd mindjárt megfordulok...
Csajok ilyen nektek is van, vagy csak a két baba miatt fáj ez ennyire?
Mindegy nem panaszkodom, mindjárt úgyis itt a csütörtök, addig még kiélvezem a terhességem.
zel
(megszűrőd?), ez a duma, ...kész
Nekem az álom súlyom az 57 kiló, habár nem tudom leszek-e még annyi valaha, van, hogy úgy gondolom, hogy persze 2 gyerekkel tuti pár hónap múlva már annyi leszek, néha meg az jut eszembe, hogy örülök , ha 63-ra vissza tudok fogyni. Na majd meglátjuk.
a csiga biga feleséget nem ismerem, csak a csiga biga gyere ki-t.
Egyébként mennyi idős korban kell a gyerekeknek folyékonyan beszélniük?
hanyatka
Húú igy azért már zsúfoltnak tűnik a program...vsizont gondolom az ember élvezi igy nem annyira terhes számára. Én úgy gondolom, hogy a holtpont pár hónapos korban jön el, amikor kicsit megfásulhat az anyuka, hogy a minden napjai ugyanúgy tellnek, vagy nem, szerintetek?
Mondjuk jó programokkal egy kis kikapcsolódással túl lehet jutni azokon is.
Ilyenkor már ki lehet vinni a babákat 2-3 hetesen? Én azt hittem csak 6 hetes koruk után ajánlott...
kislibus
A kamerás bébiőrt én macisat láttam, az orrába volt elrejtve a kamera, nagyon jó dolog sztem.
A könyvekkel kapcsolatban én zel-el értek egyet(jó neked biztos más, mert neked ez a szakmás), de én például nem könyvekből akarom megtanulni, hogy mit hogyan "kell" csinálni és mindennek úgy kell lennie , ahogy a könyvben le van irva, hanem úgy ösztönösen ráérzásből szeretném megoldani, az ember ezt úgyis érzi mikor mire van szüksége a babáknak.
Én egy könyvet olvasram csak az is (amit julcsi is ajánlott) az ikrekről szól, de ez is olyan dolog, hogy mindenki csak a saját tapasztalatát tudja elmesélni(pont igy, mint itt a fórumon)és abszolút nem biztos, hogy az ami neked jó az jó nekem is, érted.?
Mondjuk én ehhez a 2 órás vajjúdáshoz nem értek, de hányszor lehet hallani mostanában is, hogy a nő még be se ért a kórházba, vagy épp beért és már ki is pottyant a gyerek.
Eddig amikor beszélgettem kismamákkal(kivéve a tesómat), mindenkitől azt hallottam, hogy milyen marha nehéz a terhesség és csak mesélték és mesélték a nehézségeket.Én ahogy terhes lettem, rájöttem, hogy Hála Istennek velem ez másképp van, mert az égadta egy világon semmilyen nehézségem nem volt(na jó persze a mostani orrdugulásomat meg ehhez hasonló baromságokat kivéve), szóval ebből nem lehet következtetéseket levonni.Úgyanigy a szüléssel kapcsolatban is igy gondolom, nézd meg szegény rencsikét, hiába vajjúdott annyit amennyit csak birt, mégis adódtak olyan problémái, mint amiket te is irsz a 2 órás vajjúdásnál. Közben meg lehet, ha 2 óra alatt kiugrik belőle Domika, sokkal jobb emlékekkel távozik, és alig várja, hogy legközelebb szüljön.
Szóval sztem lehetőség szerint mindenki úgy csinálja, ahogy számára a legkézenfekvőbb.
Vagy ti nem igy gondoljátok?