Edi: Én nem tartottam magától a terheléses cukorvizsgálattól, mert már túlestem rajta még a terhességem előtt úgy szeptemberben.
Akkor is rosszul lettem kicsit (nem magától a szúrástól), és a rosszullétemet a rossz eredmény is alátámasztotta.
Remélem, hogy nem alakult ki nálam terhességi cukorbetegség!
Na de meglátjuk!
Tényleg mindenkinek tanácsolom, hogy vigyen magával citromlevet...hátha megengedik azzal ízesíteni a löttyöt.
A napok nálam sem telnek túl gyorsan, és bizony-bizony én is számolom már a napokat!
A férjem mondta is, hogy a katonaságnál centit vágnak...nem szeretnék én is? Ekkor jót nevettem!
Bibar: Cukik lehetnek az új ruhaszerzemények!
Gabi: Gratu Danihoz...szerintem szép név! És nagyon örülök, hogy már te is érzed!!! Az én babóm ma egész nap meg sem állt...szerintem enyhe "sokkot" kapott a 75g glükóztól, mert hát ugye ezidáig (lehetőleg) semmiféle cukrot nem kapott tőlem.
Csak úgy tolja magát a jobb pocakrészemtől kifelé...most este is.
Férjem elkezdett hozzá beszélni, hogy bírja még ki azt a kis időt odabent, és ne akarjon azonnal kiugrani a pocakból.
Na meg vigyázzon a köldökre is...mert az nem az a lyuk!
Pihent apuka nagyon!
Poci: Nyugi-nyugi, biztosan kisfiú!
Akkor az én kislányom is fideszes, mert az esetek többségében jobboldalon teper!
hmeme: Az AngelSound kapcsán nekünk már elfogyott a zselé.
Szerettünk volna venni UH zselét a patikában, de ott nem lehet kapni, csak rendelni lehet a neten (így a legegyszerűbb).
Aztán isteni szikra pattant ki a fejemből, hogy mi lenne ha nagyon-nagyon rossz, gagyi hajzselével próbálkoznánk.
Ééééééés bevált!
Tökéletesen.
Annyira jó, hogy rossz minőségű...nem is ragad utána a pocak.
Most olvastam csak tovább, hogy 1 nap alatt elhasználtátok a teljes zselét?
Nem vagytok kispályások!
Egyébként tényleg rémes hangja van, ha ráteszed a pocira, és akkor is, ha leveszed.
A mekis kaját én is kívánom nagyon!!! Na de nekem nem lehet!
És ugyebár nekem kislányom lesz! Lehet benne valami!!!
Dodó és Edi: Szerintem kisfiú a Dodó baby!
Dodó babyjének ugye jól látom, hogy látszik mindkét lába?
Ha igen, akkor ott látok egy fehér dudorkát.
Bébike: Nekünk kókuszmatracunk van 65x102 cm-es.
Ha egyedit készíttettünk volna, akkor 16.000 Ft-ba került volna, de az egyik bababoltban vettünk 70x120 cm-es matracot, amit levágtunk, és a huzatját beszegtem. Így olcsóbb lett, s a boltban mondták is, hogy felesleges egyedit csináltatni, mert megoldható így is.
Emi