Új privát üzeneted érkezett!

Dodó
hááát így képek alapján azt mondanám, hogy szerintem kislány, mert Botinak látszott már úgy is a fütykös. Viszooont, mivan, ha szépen eldugta, vagy beszorította a két lába közé, és akkor meg nem látszik amúgy sem...

Szerinted?
Vendég

edi!
Rakd fel légyszi piros karikák nélkül is, mert hátha ugy jobban látom.

d.dodó

Dodó
Okééééés , máris :D:D
Vendég

Dodó Pocaklakó
Kép

Boti
Kép
Vendég

el kell mennem fürdetni...majd utána jövök elemezni.

d.dodó

visszajöttem. Apa mégsem jön még..Én meg itthon depizek...

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: az Angel Soundhoz én vízzel kentem be a pocim egy kozmetikai vatta segítségével. És hallani úgy is.
Ja, látom, Maki is írta már Neked.

Edi: érdekesek a képek, valóban hasonló póz. Én sem tudnám megmondani, hogy Dodóéknál fiú van-e vagy lány. De jó ötlet volt, mert több szem többet lát.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka: Igen, maki már írta, de azért köszönöm a tippet!!
Te is mindig megtalálod a babót? Vagy van, hoyg neked is elbújik??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hát én azt mondanám, hogy dodóéknál kisfiú lesz! Botinak a kukija látszik, Dodóéknál mintha a golyszi lenne...de lehet hogy rossz a meglátásom :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

na! most már talán tényleg jön apa...remélem.

Jó éjt mindenkinek! Az esti/éjjeli műszaknak jó dumcsizást:) Holnap délután jövök!!! Pápá

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
golyszik vagy a két petefészek....
Vendég

Meme: van, hogy elbújik. De nagyon lent mindig megtalálom. Rövid ideig hallom én is, mert folyton dobbant onnan. Nem tetszik neki, úgy látszik.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Dodó
hááát, így képről nem tudok okos lenni....
Írok privit később... :wink:
Vendég

anya maci
Neked akartam még... Sok sok könyvön vagyok túl én is, meg sok sok segítségen... 2,5éve történt, de a lelkem háborog, és fog is még sokáig. Azt hiszem Boti lesz az, aki ezt megállítja nálam, hiszen már most is Ő a mindenem, miután a karomban fogom tartani, nem fogom Őt azzal büntetni, hogy gyászolom a tesóját...
Előre nézek, és bízom benne, hogy most már minden okés lesz :)
Vendég

Sziasztok!

Dodó, gratula az uh-hoz! Nekem nagyon hasonlít Dodó-baba és Boti baba, de lehet, hogy csak a hasonló póz miatt, de tényleg olyan, mintha fütyi lenne! Azért ez is elég izgi, hgoy csak a születésekor derül ki a neme. Nem jöttök Magyarországra már a szülésig? Egy jó barátnőmék nemrég költöztek Svédországba egy időre dolgozni, nagyon jókat mesél mindig. :) És ott még milyen vizsgálatok lesznek terhesgondozás során? Magán ultrahangosok ott nincsenek, mint nálunk?

Emi: még nem tudom, hogy szivacsvagy kókuszmatracot veszünk-e, talán a kókusz hosszabb távon jobban megéri, nem? végülis találtam a neten itt a közelünkben egy bababoltot, az Elefánit, ahol vágnak méretre matracot, de még nem telefonáltam. Elég hüle méretű az ágy, 170x60as matrac kell bele.

Kép

Kép
bébike4

Szép jó estét,

Már vagy 1 órája csak visszaolvasok, sokat termeltetek :)

Anyamaci: remélem már jobban vagy! Az UH képen én is jót nevettem, bukfenc-művésznő!

Heni: sajnálom, hogy Te is betegeskedtél, mondjuk nem nagyon tudod megúszni. Remélem hamar visszatér az egészség a családba!!

Manorka: igen, Veresegyházra költözünk majd, ha Isten is úgy akarja! Zoét én sem becézném, nagyon szép így is.

Poci: szerintem a +4.3kg az nagyon jó 21 hetesen, ügyik vagytok! ;)

Mia: Gratu a lánykádhoz!!

Bibar: Milla baba… ez így nagyon jóó! Írtóra tetszik! ;)

Megint nagyon fáj a fejem. 2 naponta mindig rámjön. Ez az időjárás, vagy mi?

Én is félek nehogy beteg legyek, Szerelmem 2 hete vírusos volt, és mivel 1 szobácskánk van, nem tudott hova elvonulni, maszkban volt :S és nem kaptam el. A kolléganők is sorra robbannak le :( A mézre meg durván allergiás vagyok, szóval nem is tudom mit csinálnék… de nem leszek beteg és kész! :)

Ez a hét lightosnak ígérkezik, remélem nem kiabálom el. Már kezdek tűkön ülni, 1 hónapja láttam utoljára Zsebibabát! És a nyavalyás AFP-m eredménye meg csúszni fog, így csak március elején mehetek genetikaira UH-ra (úgy volt, h feb 26), ami azért necces, mert akkor nálunk melóban hajtás van, de eldöntöttem, hogy ezen nem fogok fennakadni. Megyek és kész! Már alig várom, hátha színeződünk is. :D Deizgis!! :roll:

Kép
Kép
csipetnyusza

Dodó :lol: :lol: :lol:

Nééézd mit találtaaam a képen.... :D Szerinteeeeed?
Kép
Vendég

Na elmegyek fürdeni, aztán elteszem magam holnapra... :D

Jó éjt csajok
Vendég

Meme, én is babaolajjal kenem a szívhang-hallgatóhoz, de már testápolót is használtam és úgy is jól hallatszott. A víz még nem is jutott eszembe, de jó ötlet :wink: És én is egészen lent hallom a szívét, ne tudd meg, milyen sokáig keresgéltem először én is :roll: de most már én is érzem a mocorgást!! Hú, a hambit, főleg a mekiset én is kívánnám, de én diétázok az inzulinom miatt, eddig egyszer ettem a mekiben terhesen, mikor rámhozták a frászt az AFP miatt, na, akkor nem érdekelt a diéta és jól teleettem magam :evil:

(Meme, egyszer már én is leírtam az adataimat a táblázathoz, bekerülhetek még? :oops: leírom újra, ha gondolod)

Edi, meddig fogsz melózni? Jól bírod még? nekem van még egy szakvizsgám hátra, április elején megyek, hát a március az kemény tanulással fog eltelni :evil: :x de inkább most, mint két gyerkőc mellett!

Még a Valentin naphoz: nekem sem fontos egyáltalán, nem is szoktuk tartani, de most képzeljétek, szombat délelőtt véletlenül megláttam a párom emailjei között, hogy rendelet egy parfümöt a neten. Első gondoltaom még az volt, hogy mi van, ha valaki másnak vette :shock: de aztán láttam, hogy az én kedvenc parfümöm, úgyhogy gondoltam, hogy ez nekem lesz. Mivel én meg nem készültem, hiszen nem szoktuk megtartani, ezért gyorsan elrohantam és megvettem neki egy kedvenc cd-jét, örült neki nagyon. Szóval most nálunk is volt ajándékozás, kész szerencse, hogy lebuktattam :D , így ő sem maradt meglepi nélkül.

A kisfiamon meg most nagyon előjött az ekcéma, eddig is előjött néha a kis bőrén, de most olyan csúnya :cry: A dió allergizálhat szerintetek? a hétvégén abból evett sokat.

Jó éjszakát Mindenkinek, szép álmokat!

Kép

Kép
bébike4

Edi: Én nem tartottam magától a terheléses cukorvizsgálattól, mert már túlestem rajta még a terhességem előtt úgy szeptemberben.
Akkor is rosszul lettem kicsit (nem magától a szúrástól), és a rosszullétemet a rossz eredmény is alátámasztotta.
Remélem, hogy nem alakult ki nálam terhességi cukorbetegség! :shock:
Na de meglátjuk!
Tényleg mindenkinek tanácsolom, hogy vigyen magával citromlevet...hátha megengedik azzal ízesíteni a löttyöt.
A napok nálam sem telnek túl gyorsan, és bizony-bizony én is számolom már a napokat! :)
A férjem mondta is, hogy a katonaságnál centit vágnak...nem szeretnék én is? Ekkor jót nevettem! :lol:

Bibar: Cukik lehetnek az új ruhaszerzemények! :)

Gabi: Gratu Danihoz...szerintem szép név! És nagyon örülök, hogy már te is érzed!!! Az én babóm ma egész nap meg sem állt...szerintem enyhe "sokkot" kapott a 75g glükóztól, mert hát ugye ezidáig (lehetőleg) semmiféle cukrot nem kapott tőlem.
:)
Csak úgy tolja magát a jobb pocakrészemtől kifelé...most este is.
Férjem elkezdett hozzá beszélni, hogy bírja még ki azt a kis időt odabent, és ne akarjon azonnal kiugrani a pocakból.
Na meg vigyázzon a köldökre is...mert az nem az a lyuk! :wink:
Pihent apuka nagyon! :)

Poci: Nyugi-nyugi, biztosan kisfiú! :)
Akkor az én kislányom is fideszes, mert az esetek többségében jobboldalon teper! :D

hmeme: Az AngelSound kapcsán nekünk már elfogyott a zselé.
Szerettünk volna venni UH zselét a patikában, de ott nem lehet kapni, csak rendelni lehet a neten (így a legegyszerűbb).
Aztán isteni szikra pattant ki a fejemből, hogy mi lenne ha nagyon-nagyon rossz, gagyi hajzselével próbálkoznánk.
Ééééééés bevált! :) Tökéletesen.
Annyira jó, hogy rossz minőségű...nem is ragad utána a pocak.
Most olvastam csak tovább, hogy 1 nap alatt elhasználtátok a teljes zselét?
:shock:
Nem vagytok kispályások! :D
Egyébként tényleg rémes hangja van, ha ráteszed a pocira, és akkor is, ha leveszed.

A mekis kaját én is kívánom nagyon!!! Na de nekem nem lehet! :?
És ugyebár nekem kislányom lesz! Lehet benne valami!!!

Dodó és Edi: Szerintem kisfiú a Dodó baby!
Dodó babyjének ugye jól látom, hogy látszik mindkét lába?
Ha igen, akkor ott látok egy fehér dudorkát.

Bébike: Nekünk kókuszmatracunk van 65x102 cm-es.
Ha egyedit készíttettünk volna, akkor 16.000 Ft-ba került volna, de az egyik bababoltban vettünk 70x120 cm-es matracot, amit levágtunk, és a huzatját beszegtem. Így olcsóbb lett, s a boltban mondták is, hogy felesleges egyedit csináltatni, mert megoldható így is. :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Bébike: A dió allergizálhat, de még hogy!!!

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Még az uhsoknak akartam gratulálni :D Anyamaci, nagyon édes a kis hableányka :D Mia, gratula a kislányhoz!

Manorka, a Zoé tényleg nagyon különleges név, és becézés nélkül is nagyon szép!

Edi, a mútlkor írtam, hogy nálunk is a befutók között van a Botond, nem válaszoltál rá, remélem nem gond :oops: A páromnak nagyon tetszik, hogy Botond a legenda szerint a legerősebb magyar volt, aki legyőzte a bizánci hatalmas szörnyet is :D

Még egy kérdés: Ti még minden nap szedtek terhes-vitamint? nem tudom, hogy emiatt a vacak idő miatt szedjem-e még naponta, vagy elég heti egy-két szem, de most úgy elkezdtek rámjönni a kilók, szerintem a vitamin is tehet róla :roll:

Kép

Kép
bébike4

Emi, lehet, hogy tényleg a dió a ludas :roll: pedig már három éves, nem gondoltam, hogy ne ehetne, nagyon ízlett neki, egy aventes pohárnyit megevett belőle. Köszi a tippet matrac ügyben! Már a babókának vettétek a kókuszmatracot?

Kép

Kép
bébike4

edi!
szerinted az az???? Visszakonyul? :lol:

d.dodó

bébike!
A dió nagyon allergén lehet!!!
Hát magán UH nincs. Már cak mérések, súly, cukor, vas, vérnyomás, és néha (legvége fele) szívhang hallgatás lesz.

d.dodó

Na, szerkesztgettem!

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Dodó!
Örülök,hogy minden rendben volt!
Én tartok amelett hogy kisfiucska van odabent!
:) :) :)

Dió az nagyon is allergén!!!
Vigyázni kell vele!

Kép
Kép
Kép
moni0825

Kitartkot akartam irni nem tartokot!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
moni0825

Nektek hogy fért az aláirás alá az uh időpont?
Nekem valamiért nem akar összejönn!!! :(

Kép
Kép
Kép
moni0825

Asszem lépek alukálni!
Ha reggel nem jövök, akkor azért, mert épp ugy ébredek, hogy mennem is kell a suliba!! De igyekszem jönni.

d.dodó

Moni!
Lehet tul nagy a 2 vonalzód. Nekem kettő van, de a felső más fajta, az kisebb.

d.dodó

Jo reggelt Lanyok!

Csak jottem bekoszonni. Ma reggel elindulok a szokasos havi lecsapolasra..igy nem szeretem, mert ilyenkor felborul az egesz napom. Na majd igyekszek haza, puszi mindenkinek.

Meg mindig nathas vagyok :(

Jo reggelt reggli muszak!
Bibar, Dodo, Niki es Zsani! :) :) :) :) :) :)
pocaklako

Jó reggelt!!!

Meglep, hogy bibar még nincs itt!! :)

Ma korán kell majd suliba mennem. Ugyhogy nem sokáig leszek, aztán meg valszínű csak 2 után. De jó, mert holnap nincs suli, csütörtök hosszunap, péntek egy óra, jövő héttől meg egy hét szünet. :lol:

d.dodó

Dodó
itt vagyok,csak Olivér mostanában 7 ig alukál :lol: :lol: :lol:

Emi
nevetni fogsz de én Olivérnél a 100 . naptól vágtam a centit,ikeásat :P :P minden reggel leugrott egy nap :P :P és most is hoztam az ikeából :wink: :wink:
Olivérnél az utcsó 6 megmaradt,elraktam neki emlékbe :wink:
jó dolog,merem ajánlani!!!!

Pocak
szegénykém,jó csapolást :oops: :oops:

Csipet
jaj szegénykém,igen ilyenkor sokkal érzékenyebb az ember a frontokra,a hormonok is dolgoznak :oops: :oops: vigyázz el ne kapd a párodtól!!!

ez az uh kép elemzés,nem semmik vagytok csajok :lol: :lol: :lol: hát nagyon kivi vagyok mi van a lába között :wink:

bibar

Sziasztok!
Tegnap nem voltam, fájdogált picit a hasam,így inkább eküdtem. Most próbálok majd visszaolvasni.
Bébike, én még szedek, meg fogok is legalább 3 hónapig még. Rikivel 6 hónaposan hagytam abba.Rám az utolsó 3 hónapban mégis felszaladt 15 kilo.Addig tűrhető volt. Szóval nem biztos, hogy használ, ha abbahagyod. :roll:
Edi, Dóri, aranyosak vagytok a fotó elemzéssel!!!! Azért szerintem ez felelőtlenség tőlük,hogy nem néznek kint gyakrabban Titeket! :evil: Nem is a neme miatt, de minden más miatt.
Na megyek, pihizek kicsikét. Tényleg nézitek a téli olimpiát? Én minden nap ott gubbasztok előtte.Szeretem!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Szia Bibar!Nem tudtam meg, lemondta.Azt mondta, majd máskor,mert jött a lakatos. Igazából mindig ezt csinálja.Azt mondja talizzunk,aztán vagy nem válaszol, vagy lemondja. Igazából őt nem tartom barátnőmnek, csak nem tudtam máshogy írni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Sajnálom, hogy lemondta a "barátnő"!

bibar!
Jó ötlet a centizés! :)

d.dodó

Niki
jaaa,az más :wink: pihizzél ha fáj a pocak :oops: :oops:

Dodó
szerintem is,annyirra izgatottan vágtam minden reggel :lol: :lol: :lol: és olyan jó volt hogy rövidült :wink: :wink:

Bébike
én most elég trehányul szedem,kb heti 4 szer :oops: :oops: az elején rendszeresen szedtem,2 hónapja lazulok :oops: :oops:
Olivérrel szedtem végig.

bibar

Terhes vitamin: én nem szedem....azaz egyedül folsav + B6 kombót. de azt minden nap az elejétől. A terhesvitaminoktól hányingerem van! Ja, meg vasat szedek. De az se sima vas, hanem egyéb vitaminok is.

Lépek suliba!!! Majd jövök! Talán ebédszünetben, de lehet csak 2 után.

d.dodó

Jó reggelt!
Tegnap az egész napomat a kórházban töltöttem... A dunakesziről beutazást nem számolva nettó 3 órát ücsörögtem a terhes ambulancián mire bejutottam :shock: De megérte, nagyon rendes volt a doki! Csináltak egy vérvételt, ma reggelre meglett az eredménye: nincs gyulladás, minden rendben, úgyhogy nem kell az antibio! Hurrá! Úgyhogy marad a pihi ezerrel, aztán jövő héten a saját dokimnál kontroll.

Megyek, visszaolvasok :) Van mit :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

sziasztok :D

anyamaci: nagyon édi a babád viccs fotója

sakura: grat a rugdosáshoz

hmeme: grat az angelsoundhoz....előszőr én is nehezen találtam, sőt, hetekig nem...most kb: max 2 perc alatt megvan :D , tegnap rákapcsoltam a számítógép hangbalát, így jó hangosra tudtam állítani, és felvettük telóval....
jah, sok szmötyi kell a pocakra, és van olyan h rá kell nyomni. szmötyit lehet venni orvosi műszerboltban, gyógyszertárban....és olcsó.
én mindíg meg bírom kívánni a mekis kaját, ha babás vok, ha nem :oops:

poci: babóca is miníg a jobb oldalon van :D

meme: amikor glugy-glugy-ot hallasz, akkor úszik

bibar: annyira jópofa a centivágás...tetszik az ötlet....

terhesvitamin: totál trehány vok, dokim azt mondta 4-5 naponta a femibion 800-ból...hát, én 1-2 hetente...magneB6-ot detto...

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Jóóó reggelt csajok... :)

Juhuuu csütörtöktől +10fok lesz jipijupijééééééééé :D:D:D:D

Bébike
DE, bizony válaszoltam a kérdésedre, egyből utána mikor feltetted. Akkor is azt írtam, hogy nem zavar, hogy Botond lesz a kisfiatok, hisz annyit azért nem találkozunk majd, hogy zavaró legyen :) :lol:
Terhes vitamint (Femibion) nem szedem minden nap, hetente max. 2-szer, de van, hogy még annyit sem... :roll:
Nekem a doki azt mondta, hogy a baba szemszögéből az első 12hét volt a fontos, akkor szedtem minden nap.

Pocak
Szegénykém... a csapolás az sosem jóóó :S Majd gyere... :)
Vendég

Sziasztok Lanyok, megjottunk.
Szerencsere ezen is tul vagyok. Most masik helyre jarok vervetelre, itt nagyon kedvesek, es azonnal leveszik, holnapra pedig kesz az eredmeny. Orulok, hogy letudtam.

Centivagas: nagyon jo otlet... :D :D :D :D
pocaklako

Terhesvitamain: szedem azota is az elevitet, minden reggel, egy szemet, a vegeig kell szednem rendszeresen.

Csajok akartam kerdezni, hogy nalatok hogy mukodik a gravitacio??? Miota nagy a pocim nalam durvan mukodik, azaz minden lehetseges dolog leesik es le kell erte hajolnom. Regebben nem vettem eszre, hogy ennyi minden utan kellett volna hajolnom. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
pocaklako

Jó reggelt kismamik!

Bébike:
Igen-igen, már a babókának vettük a matracot.

Bibar:
Hááááát az is lehet, hogy ráveszem magam a centi vágásra! :D

A terhes-vitamint az elején rendesen szedtem, minden más vitaminnal együtt (E-vitamin, szelén, cink, C vitamin), mostanában már csak 1x-1x.
Egyébként nekem is hányingerem van tőle. :?

Emi

Emi

email4
Budapest

Edi
jaj bizony jön a tavasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocak
hú de mázlid van,hogy ilyen gyorsan letudtad :wink: :wink:

Barbuss
de jó hogy nincs gyulladás :lol: :lol: :lol: egész nap...hú de jó kis program :oops: :oops:

most brokkoli krémlevest gyártottam és azzal a golyócskával esszük,levesgyönygy vagy mi :wink: :wink: még a krumplipüre hátravan,na meg rántott husi
ti mit főztök??annyira nincs ötletem soha,az tuti hogy ha megszületik Milla akkor rendelni fogok egy jó ideig :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Edi, ne haragudj, akkor valahogy én siklottam át a válasz felett! Persze még egyáltalán nem végleges a névválasztás, Beninél is a legvégén döntöttünk, addig Leventét vártunk :)

Azt hiszem, én is szedem még a vitamint, eléggé vacak idő van és sok vírus kering még ilyenkor!

Pocak: neked milyen vérvétel van havonta? IGen, én is állandóan elejtek mindent, úgy érzem! :lol:

Nekem miért 18 hét 6 napot ír ki a vonalzóm, mikor én ma vagyok 19 hetes??? Egy egész napot el akar csalni :shock: :lol:

Kép

Kép
bébike4

Bibar, én is éppen ezen agyalok, hogy mit főzzek ma! Mondjuk én nem főzök ám minden nap, de ma azt hiszem beérem egy túrós csuszával (amit amúgy is imádok), mert melóznom kell, kaptam egy kis itthoni munkát. De vasárnap pármai csirkemellet csináltam (a mindmegettéről van a recept, gyakran keresgélek ott), szombaton pedig rántott halat párolt zöldséggel.

Kép

Kép
bébike4

Poci, jó, hogy túl vagy rajta!!
Barbi, de jó, hogy nincs gyulladás!!!Nagyon örülök neki.Akkor marad a pihi.... :(
Bébike, gratulálok a 19. héthez!!!
Próbálom elérni a dokim.Háááát eddig nem sok sikerrel.Kíváncsi vagyok ma visszahív-e. Ez így nagyon gáz.Ő nagyon jó, nagyon kedves, figyelmes orvos, csak egyszerűen elérhetetlen. :cry:
Én ma is ököruszály levest eszek, sajtos-sonkás csirkemellel, és palacsintát természetesen!!!!!! Nem is sokára mégpedig!!!!!! A hambit én is nagyon kívánom, csak nem akarok fölöslegesen kiadni rá, annyi kaja van itthon.Pedig bevágnék egyet-kettőt!!!!!
Ma összerakjuk a kiságyat.Alig várom.Kialakul lassan a végleges szoba így.Ááááá tartok tőle, hogy nagyon szűk lesz.Majd csinálok fotót. Szerintem a szoba ajtaját nem lehet majd becsukni, csak behajtani. :roll: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?