Szép napot Mindenkinek, sziasztok Lányok!
Hihetetlen, mennyit tudtok írni két nap alatt. Reggel óta csak olvasok...
Próbálok reagálni, már amennyire terhesaggyal ez lehetséges
Manorka, gratula a lánykához, Gabi, Neked pedig a pöcsöshöz!
Niki: Örülök, hogy megoldódnak a dolgok. Nagyon klassz, hogy Riki másik kiságyba tud költözni és nem kell emelgetned, meg az is hogy anyósod kezd ráérezni, hogyan segíthet nektek ebben a helyzetben (talán anyukád is ihletet kap majd...
)
Mercy: Nagyon cuki a kis szégyenlős babód, hogy direkt eltakarta magát. Örülök, hogy minden rendben, + hogy végre érzed a mocorgást éshát azok a tappancsok az UHképen.... halál édes!
(Jah... és mostmár biztos, hogy egyedül van!
)
Dodo! Úgy drukkoltam Neked is a reggeli UH-hoz, de már látom meg is jöttél!
Örülök, hogy minden rendben.... a meglepi meg meglepi és kész!
Azért párodnak még kívánom Kína összes xarát az állásinterjúhoz!
Aprooka! Remélem Te is rendbejössz hamar, ez a bárányhimlős dolog elég ijesztő lehetett, nem csoda ha megviselt.... A munkahelyről tuti nem tudnak kitenni (de ezt már többen is megírták), emiatt ne aggódj. Persze ha nem fizetnek és mehetsz a mügyi bíróságra, akkor most hirtelen sovány vígasz (mármint anyagilag), hogy egyszer úgyis megkapod majd a járandóságod..
, de persze Neked is drukkolok ezerrel...
Na lányok, nekem még egy hét az UH-ig. És most vadul elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi lenne, ha csatlakoznék Mercyhez és igazi kinder surprise lenne Bogyókám... Nem tudom, még vívódok egy hétig
(Apa támogatja...)
A hétvége olyan klassz volt. Talán már említettem, hogy a párom eredendően balatoni, úh. megint Lelle volt a program. Akkora hó van, hogy ihaj... És ott, Pesttel ellentétben, gyönyörű. Felmentünk a boglári várdombra szánkózni. Millió jobbnál jobb lejtő, kevés ember, napsütés... maga a téli paradicsom!
Valentine updated....
Én/mi abszolút azok közé tartozunk, akik csak röhögnek a Valentin napon.
Ha egész őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam rendesen cinikusak vagyunk.
Persze szóval nálunk is van összebújás meg szeretgetés meg minden, de a nyuszómuszózástól és egyéb cukiságoktól inkább megkíméljük egymást.
Úh. a Valentin nap nem az a kategória, amivel én egy percig is foglalkozom.
És mégis kaptam tegnap egy szál rózsát, és annyira de annyira meglepődtem és olyan nagyon jól esett!