Új privát üzeneted érkezett!

Pocak
óóó akkro tuti megdumálták, hogy nyugi van kicsit, már mindenki tud mindent :P :D :lol: :lol: :lol:
Biztosító? hihi úúúútálom őket, hónapokig húzzák mire fizetnek, bezzeg ha neked kell fizetni feléjük, akkor megy az irrgum burrgum.... :twisted:
Vendég

Dodó
simán lehet, hogy pasika még... nem jelent semmit, hogy nem látszik a fütyije, tudod Boti is mit művelt :D:D:D Felteszem este a képet, mazsolázzunk rajta, hátha lehet valamit kiszűrni... :D
Vendég

edi!
Ok, várom este a képet!!

Pocak!
Hát van sok fiu és lány ruhánk is!! Tesómtól van ez is az is.

És nálunk ugy van, hogy név se kell legyen mikor megyünk a korházba...van akik megvárják milyen "személyisége" lesz a babának....szülés után kerek egy hónapjuk van a szülőknek eldönteni a nevét a babának, és a hivatalból mikor kijönnek a papírok, csak arra ráírni.

d.dodó

sziasztok,

dodo: grat a babádhoz.....és mééég valaki, aki nem fogja tudni milyen nemű :D

remélem miénk szerdán sem árulja el magát :D

éhes vagyok...ti mit ebédeltek???

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Mercy,
nekem a drága párocskám szombat délután főzött (amíg én feküdtem a fájós pocakommal - most már szerencsére nem fáj),
így azt eszem, ami maradt: csontlevest és rakottkelt. Úgyhogy ma jó dolgom van :) !
Igaz, egyik sem 2 perc alatt elkészíthető, úgyhogy, ha gyors kajára vágysz, akkor én most nem sokat segítettem :oops: .
Amúgy holnap tojásos nokedlit fogok csinálni, már pár napja fenem rá a fogam :wink: !
Már én is éhes vagyok, azt hiszem melegítem is!

Anikó

Kép
mamaki73

Dodo..de furcsa..megszuletik a baba es meg egy honapig lehet nem a nevem szolitani...

Mercy: lencsefozelek van nalunk, a tegnapi rantott hus es rantottsajt krumplipurevel. De holnapra mi legyen....annyira haz, hogy mindig ezen kelle a fejemet torni.

Edi: biztosito ..ne is mondd...
2008-ban volt egy balesetunk, persze az en autom ment tropara..a rendorseggel utkoztunk, a trafipaxos autoval, ket rendorno vezette, egy kis utcacskaban volt az egesz. Nem alltak meg a stop tablanal, e sbelenk jottek. A ferjem kiszallt uvoltve, azt mondja hivd a rendorseget..en meg csak nagy vigyorogav..hat ott vannak...akkor lattuk eaz egyenruhajukat. Mivel trafipaxos auto volt, sima feher fiat, igy nem gondoltuk, hogy a rendorseggel fogunk pont utkozni. Mivel a rendorseg volt a masik fel, ugyved kezebe adtuk a dolgot, aki erre van specializalva. Nem mondom, mert nagyon jol vegezte a munkajat, de majd egy evbe telt mire penzt lattunk a dologbol, szerencsere nem jottunk ki belole rosszul, bar a biztosito tobb korben beprobalkozott.
pocaklako

Bocsi a hibakert csajok, most olvastam vissza, csak kozben mast is csinalok.
pocaklako

Dehogy értettem félre a maszk dolgot.....:) de tényleg kellett volna. Bár itthon azért mégsem járhatok benne.....gyerekeim hasukat fogták volna a röhögéstől. :D

Ma paprikás krumpli van nálunk jó kis kolbival, szalonnával.....:)Gyors és finom!
És végre csend van!!!!! A két nagyobb oviban, a kicsi Ati van csak velem. Ő meg segített főzni....hozza mindig a műanyag edénykét és a fakanalat.:)

Heni
Kép
henriett74

Szép napot Mindenkinek, sziasztok Lányok!

Hihetetlen, mennyit tudtok írni két nap alatt. Reggel óta csak olvasok...

Próbálok reagálni, már amennyire terhesaggyal ez lehetséges :lol:

Manorka, gratula a lánykához, Gabi, Neked pedig a pöcsöshöz!

Niki: Örülök, hogy megoldódnak a dolgok. Nagyon klassz, hogy Riki másik kiságyba tud költözni és nem kell emelgetned, meg az is hogy anyósod kezd ráérezni, hogyan segíthet nektek ebben a helyzetben (talán anyukád is ihletet kap majd... :))

Mercy: Nagyon cuki a kis szégyenlős babód, hogy direkt eltakarta magát. Örülök, hogy minden rendben, + hogy végre érzed a mocorgást éshát azok a tappancsok az UHképen.... halál édes!
(Jah... és mostmár biztos, hogy egyedül van! :P)

Dodo! Úgy drukkoltam Neked is a reggeli UH-hoz, de már látom meg is jöttél! :) Örülök, hogy minden rendben.... a meglepi meg meglepi és kész!
Azért párodnak még kívánom Kína összes xarát az állásinterjúhoz!

Aprooka! Remélem Te is rendbejössz hamar, ez a bárányhimlős dolog elég ijesztő lehetett, nem csoda ha megviselt.... A munkahelyről tuti nem tudnak kitenni (de ezt már többen is megírták), emiatt ne aggódj. Persze ha nem fizetnek és mehetsz a mügyi bíróságra, akkor most hirtelen sovány vígasz (mármint anyagilag), hogy egyszer úgyis megkapod majd a járandóságod.. :? , de persze Neked is drukkolok ezerrel...

Na lányok, nekem még egy hét az UH-ig. És most vadul elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi lenne, ha csatlakoznék Mercyhez és igazi kinder surprise lenne Bogyókám... Nem tudom, még vívódok egy hétig :lol: (Apa támogatja...)

A hétvége olyan klassz volt. Talán már említettem, hogy a párom eredendően balatoni, úh. megint Lelle volt a program. Akkora hó van, hogy ihaj... És ott, Pesttel ellentétben, gyönyörű. Felmentünk a boglári várdombra szánkózni. Millió jobbnál jobb lejtő, kevés ember, napsütés... maga a téli paradicsom! 8)

Valentine updated....
Én/mi abszolút azok közé tartozunk, akik csak röhögnek a Valentin napon.
Ha egész őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam rendesen cinikusak vagyunk.
Persze szóval nálunk is van összebújás meg szeretgetés meg minden, de a nyuszómuszózástól és egyéb cukiságoktól inkább megkíméljük egymást.
Úh. a Valentin nap nem az a kategória, amivel én egy percig is foglalkozom.
És mégis kaptam tegnap egy szál rózsát, és annyira de annyira meglepődtem és olyan nagyon jól esett! :oops:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Heni :D :wink: !
Atikád édes lehet, ahogy "segít" főzni :D ! A kis drága!

Anikó

Kép
mamaki73

Dóri,
szuper lehetett a hétvégétek :) !!!
Valentin nap: eddig mi sem vettünk/adtunk egymásnak semmit ezen a napon, hiszen az év bármelyik napján megtehetjük, ha épp olyanunk van :wink: !
Viszont most én is kaptam egy Raffaellot :shock: !
Szerintem az Apákra most a pocak is "hatott", nem :wink: ?

Anikó

Kép
mamaki73

Dóri!
Hidd el, megéri "megvárni" hogy megszülessen, és ott tudd meg a nemét! Annyira nem is nehéz kibírni.

d.dodó

Sziasztok!

Bibar: :D hihetetlen. Tuti van valami...
Muti a szép rucikákat! :)
Van ilyen szakasz, amikor többet szundikálnak, illetőleg, lehet, hogy most Neked is úgy fordult, hogy nem érzed a mocorgását, pedig rúgkapál Ő. Ne aggódj, nincs semmi baj. Neked nincs Angel Soundod?

Poci: szegénykém, akkor tudod, citrom, méz, pihi... jobbulást!
Gratu a 21.-hez! :D

Niki: én sem becézném a Zoét, ezért sem jutott eszembe, hogy esetleg ez a páromnál akadály lehet, mert így önmagában tetszik mindkettőnknek. Köszi a véleményed, majd mondom páromnak, hogy "Na látod? Más sem becézné." :D
Lara nekem is tetszik, de párom leszavazta csípőből :( Pedig annyira szép!
Lehet, hogy Anyud belátta a dolgokat..... Remélem, rendeződik a viszonyotok. Nálunk nem nagyon fog, olyan, amilyen. Pedig nem vagyunk rosszban, csak annyi bajom van, hogy ilyenekben nem tudok rá számítani. Nem az a tipikus nagyi.

Nálunk ma gulyás leves lesz, tegnap együtt főztük Apával. És milyen isteni lett. Senki sem bírta ki, hogy ne kóstolja meg. Még Nóri is este merőkanállal bevágott. Azt hiszem, jól sikerült :D

Dodó, Edi, Poci: Ti sem becéznétek Zoét, köszi!! Juhéjj! Apának gyűlik az ellenvélemény :D

Heni: jobbulást Neked is!

Maki: én úgy tudom, nem mondhatnak fel GYED alatt, ill. biztosítani kell a munkát vagy a kieső időre a munkabért. Nekem GYES alatt mondtak fel, mert felszámolták a céget, előtte eladták a szolgáltatást más hasonló cégnek... próbáltam jogi útra terelni az egészet, mivel alanyi jogon járt volna a GYES, de a munkaviszonyom meg aznappal megszűnt, amikor a felszámoló cég lezárta az egész eljárást. Aztán olyan hosszas procedúra lett volna jogi úton, hogy inkább a végkielégítést választottam, mert már 10 éve ott dolgoztam. És anyagilag nem jártam volna jobban. Tehát még GYES-nél sem tudnak annyira egyszerűen megszüntetni munkaviszonyt a jog szerint, csak hát ember legyen a talpán, aki végig járja. Most pedig el kellett indítanom a munkanélkülit, hogy folyamatos legyen a GYES és a kistesó születése közötti időre a ún.szolgálati idő. Így ha minden igaz, jogosult leszek majd a TGYÁS-ra és a GYED-re is a régi fizum alapján szakemberek szerint. Nagyon észnél kell lenni a munkaviszony megszünésénél, akármi miatt is van. Bár remélem, senkinél nem lesz ilyen.

Dodó: örülök, hogy minden rendben van. Akkor meglepi lesz a neme? Vagy lesz még olyan vizsgálat, ahol nézhetik? De a lényeg az egészség és azzal pedig minden rendben van. Gratu!!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Annyi kajával láttak el hétvégén, hogy tutira egész hétre elég lesz!!!! :lol: :lol: Ma ököruszálylevest és sajtos-aszaltszilvás csirkemellet ettem. Hű, nagyon tele a pocak.Le is pihenek kicsit. Aztán pár óra múlva még néhány pali.... :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: aztaaaa micsoda menü :D Egészségedre! Jó pihit!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Manorka!Az én anyum tipikus nagyi.Neki az anya szerep nem erőssége.Biztos szeret a maga módján, csak nem úgy,ahogy nekem pl. szükségem lenne rá.Ez van, ezen már nem lehet változtatni. ki is mondta:neki az unokái a legfontosabbak, őket szereti a világon a legjobban. Csak pech, mert én vagyok a kapcsolt áru ugye. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!
Torokgyuszitok ne legyen, alattomos kis dög!
Méz mellé előkerült a hagyma+só+balzsamecet mix, valamint meleg sós vízzel gargalizálok. Türelmetlen, nyűgös banya lettem :(

De múlt pénteken gentikai uh-n kislányom végig bohóckodott, a doki elkapott egy édes pillanatot, csatolom :)
Most ezt nézem, ettől mindig nevetnem kell, a nevetés meg ugye gyógyít :)
(Egyébként dvd-n jobban kivehető, ott látszik, hogy a kis kezével fogja a popsiját :)
Nagyon kis "tipi-tapi dínó", gyakran kikopog, most már azt is tudom hogyan :)

Kép
Vendég

Mano!
Nem lesz már semmilyen más vizsgálat....azaz amiből a neme kiderülhetne!

Niki!
Egészségedre a fincsi ebédet!

Anya maci!
Nagyon jó a kép! Lizyvel nekünk is van ilyen kép, hogy épp bukfencezik....majd megpróbálom előkeresni.

d.dodó

anya maci
de éééédes.... nem semmi kiscsajszi, már most simán megcsinálja a gyertyát :) Lehet tornász lányzó lesz :wink: :P
nagyon cuki, jót nevettem én is :D
Vendég

sziasztok,
ne haragudjatok..tudom ezer éve ;) de mentségemre legyen szólva, h állandó olvasótok vagyok :)
nálunk most már biztos, h kislány lesz :) a 19 hetes uh-n megmutatta magát Laura :)
anniy van, h azt mondta a doki, h a lepény inhomogén és voltak echomentes területek..ez szte sokszor előfordul a praxisában, és nem mindig van jelentősége, de lehet valami gyulladás is..na most légy okos..elmentem a szülész-nőgyógyászomhoz, ő azt mondja, h szerinte sincs semmi, mert Laura szépen fejlődik, de azért március 16-án megyek egy alapos uh-ra..szerencsére ahhoz a dokihoz, aki annak idején megmondta, h fiam lesz :) nagyon kedves, türelmes doki. nem mondom, h nyugodt vagyok, de Martin tartja bennem a lelket amikor elszontyolodom..remélem minden rendben lesz.
minden jót nektek, majd, igyekszem "többet" jönni,

M.
Vendég

Mia
sziaaaaaaaa, azért jó, hogy legalább ennyit írtál, már hiányoltunk sokat... :) Gratula a kislányhoz, és biztosan rendben lesz vele minden :)
Vendég

kösziii :)
és neked főGratula Botihoz!! na látod.. ;)
Vendég

óóó köszönjük szépen, megviccelt nem kicsit az úrfi, de végül csak kiderült a turpissága, hogy mégis csak Boti... :D Tiszta boldog vagyok tőle, de gondolom pont mint Te Laurától :D
Vendég

mia!
Gratula a kislányhoz!!

d.dodó

hát mit tagadjam.. :D :D nagyon szerettem volna egy kislányt..én is elvesztettem már egyet..ez egy nagy kárpótlás lenne az élettől..ezért is izgulok ennyire..de hinnem kell, h minden rendben lesz..olyan fura lesz, h nemsoká 2 gyermekes anya leszek..Juhéé :lol: :lol:

M.
Vendég

Mia
Nem is tudtam, hogy ilyen dologban vagyunk "sorstársak"...
bááár igen, talán beszélgettünk róla, régebben....
Én pont így fogom fel Botondot, hogy egy akkora óriási ajándék, hogy fiút kapok. Bálint elvesztése után, nagyon fiút szerettem volna.
Egészen biztos, hogy nem lesz semmi baj. Ekkora trauma egyszer is elég, többet én sem szeretnék...
Vendég

Anya maci: nagyon édes a kislányod, micsoda bukfenc :) Jót mosolyogtam én is. Nagyon cuki!

Mia: jó, hogy jöttél és írtál magatokról. Gratu a kislányodoz!! Azért ha tudsz jelentkezz, még ha egy-két mondat erejéig is. Jó?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

..a bnőm fogalmazta meg jól, amikor Martinnal voltam terhes: "Az élet túl rövid ahhoz, h kétszer ilyen nagy trauma érjen."
én bevallom, boldog voltam, h Martin fiú lett..így is nehéz terhesség volt, de nem is tudom mi lett volna, h a lány..most már "készen" állok, és a fiam tényleg hatalmas lelkierőt ad :)
na de rázzuk meg magunkat :D nemsoká elkezdődnek az álmatlan éjszakáink :lol: :lol: -újból..

M.
Vendég

Mia, de jó, hogy jöttél!!Gratulálok a kislányodhoz!!!Vigyázz magatokra akkor, pihenj amennyit tudsz!!!
Anyamaci!Édes a lánykád!És micsoda kis tornász!!!!
Délután megint jön egyik barátnőm. Akar valamit mesélni.Remélem nincs semmi komoly. Mondtam neki, hogy ha jó úgy neki tegye már meg, hogy eljön,mert én most nemigen tudok mászkálni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Anya Maci,
mielőbbi gyógyulást neked!!! Elhiszem, hogy türelmetlen vagy...
A tornászkisasszony tarkóállása nem semmi :lol: ! Olyan édes!

Szia Mia :D !
Én is örülök, hogy jöttél, na meg annak, hogy neked is teljesült a vágyad, és kislányod lesz :D !
Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen veletek!
Nyugodj meg és kíméld magad, amennyire lehet!
És látom, ma már átlépted a félidőt :D ! Szupeeer!
Ja-ja, készüljünk az éjszakázásokra :wink: !!!
Biztos hulla fáradt leszek én is, de már nagyon váááárom :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Bébike: Ti milyen matracot készíttettek egyedi méretben?
Szivacsot, vagy kókuszmatracot?

Manoka: Igen-igen...nagyon jó érzés rendezgetni a rucikat.
A férjem már jókat nevet rajtam, mert hol bepakolom az összeset, hol kipakolom, mert pl. célszerűbb a melegebb, illetve vékonyabb anyagú cuccokat külön, na meg az újméret is számít.
Aztán rájöttem, hogy tök felesleges az egész, mert hát úgyis ki lesz mosva minden! :lol:
De legalább a feeling meg van, és nem unatkozom!

Bibar: Milyen rucikák érkeztek??? :)

Pocak: Sajnálom a megfázást... :(
21 hetes Pocak gratu!!! :D

Dodó: Sajna nem tudni a babód nemét! :) Kis titokzatos manó! :D

Anya maci: Milyen cuki lehetett a kislányod, hogy fogdosta a popsiját!!! Írtó cuki!!!! :D

Mia: Gratula Laurához! :)

Ma voltam vérvételen reggel...2x is vettek vért a terheléses cukorvizsgálat miatt.
Nem szokott, de mind a 2 alakommal fájt...és rugdosott is miatta a picurkám.
Szerencse, hogy vittem magammal a glükózon kívül citromlevet, mert megengedték, hogy beleöntsek az "italkába".
Nagyon gáz volt így is, és 30 perccel utána rosszul is lettem...kivert a víz, már-már szólni akartam, hogy talán le kellene feküdnöm, mert nem igazán vagyok jól.
Végül nem tettem, és levették a 2-dik üvegcse vért is.
Nagyon várom már az eredményeket!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Niki, örülök, hogy ilyen jó nagy "ellátmányt" kaptál, na meg a férjed is aranyos volt, hogy sütött palcsit :wink: !
Pihenj csak továbbra is! Jól tetted, hogy a találkozót is átraktad hozzátok :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Mia
juhuuu alig várom azokat a bizonyos "álmatlan" éjszakákat.... még ha nem is Boti fog sírni, akkor is biztos vagyok benne, hogy nem egy, nem két éjjel csak nézni fogom ahogy alszik, és gyönyörködöm benne.
Hihetetlen néha, hogy itt vannak... Annyira várom már :)
Vendég

Emi
a fő, hogy végül nem lettél rosszul... szerencsére...
Ettől a vérvizsgálattól tartok én is picit, de túl leszünk ezen is, és utána már nem igazán fognak szúrkálni össze vissza minket :)
Vendég

Köszönöm a gratulációkat, majd igyekszem feltenni képet Lauráról :)

tyűűű..akkor nem vagyok egyedül..én anno kihánytam a glükózt..rosszul is lettem..ennek az lett az eredménye, h adtak egy másikat :lol: :lol: már előre félek, h megint mi lesz..brrrrrrrrrr...március 1-jén megyek terhelésesre..

A ruhákkal jól jártam..odaadtam mindent a bnőmnek, akinek január elején született meg a kislánya. rá 2 hétre megtudtam, h terhes vagyok :) még nem mondtam meg neki..ne idegeskedjen..mire Laura megérkezik, Léna úgyis kinövi őket :)

féliső..jéé..tényleg..me, tudom, h ti hogy vagtyok vele..de nekem nagyon gyorsan megy..valszeg a fiam miatt..nem hagy unatkozni ;)

M.
Vendég

Mia
Nekem nem megy annyira gyorsan... én szinte számolom a napokat :D
Vendég

Nekem az első 12-14 hét ment nagyon lassan, de lehet, hogy a félelmek miatt...
Most, hogy nyugodtabb vagyok, nekem is kicsit begyorsult az idő :) !

Anikó

Kép
mamaki73

..lehet, h ez a baj :D ne számold..meglásd..hipp-hopp Anyuci leszel :) de egy biztos..az utolsó hetek a leghosszabbak..szóval: fel a fejjel :)
Vendég

Mia
na igen... igyekszem elfoglalni magam, így vásárolok neki állandóan, csak lassan nem tudom hova tenni a rucijait :D A cipőkről nem is beszélve :lol: :lol: :lol: de legalább lefoglal :D
Vendég

Manorka
én direkt nem vettem,ugy vagyok vele hogy ha nem hallanám éppen csak idegesitene mi van :oops: :oops: szóval csak bizom benne :wink: :wink:

Mia
gratula a kislányodhoz :lol: :lol: hú ez jó hogy pont kölcsönadtad a rucikat:)

Emi
jaj gyönyörűek,body,nadrág,felső,ruha,minden,majd valamkior fotózok,csak még törölnöm kéne a gépről és lusta vagyok ezzel foglalkozni :oops: :oops:
sajnálom hogy rosszul voltál:((

Anyamaci
nagyon cukker a kép :lol: :lol: :lol:

Niki
hú kiváncsi vagyok mit akar a barinőd,lehet hogy ő is terhes??
:lol: :lol:

bibar

Én csak dec.28. óta vagyok fórum olvasó ...
Mindenről lemaradtam ... olvassak vissza és kiderülnek a "félszavak" mögötti történések?

Nem a kíváncsiság hajt, a sors, ami érdekel ...

Most még nem sokat tudok, de amit sejtetni engednek a szavak, abból az derül ki számomra, hogy lányok ti nagyon erősek vagytok és gyermekeitek a ti szívetekből, lelketekből, erőtökből nagyon sokat fognak kamatoztatni.

Szerintem ez az egész földi lét, benne különösen az anyaság, nem magányos vállalkozás ... először is az égi gondviselés is besegít, másodszor ... hiszem, hogy gyermekeinknek is van egy sorsa, életútja, szabad akarata ... amit nekik meg kell tanulniuk, tapasztalniuk, azt nem akadályozhatjuk meg ...
Valami miatt minket választanak ... mert a mi szívünk, a mi lelkünk, a mi erőnk kell nekik társnak, támasznak ... legyen közös utunk bármilyen hosszú, bármilyen kanyargós ...
Úgy kellünk nekik, ahogy vagyunk, hibáinkkal, erényeinkkel együtt ... nem akarnak más anyát ...

Minden nagy életút mögött vannak "történések", ezek formálják a nagy tetteket ... csak éljük túl, hogy kivárjuk a végét, mi végre történt minden pont úgy, ahogy ...
Vendég

anyamaci: lelkemből szólsz..lehet, h valakinek ez túl misztikusnak hangzik..de ez így IGAZ!

az előző baba egy másik kapcsolatban fogant, amely hozzánk nem méltóan záródott le.. rengeteg időnek kellett eltelnie ahhoz, h kimondhassam azt, h "ennek így kellet lennie".

mostani párommal nagyon jól megvagyunk, minden nehézséget együtt csinál(t)unk végig, igazi társ.. és ennek gyümölcse Martin és most már Laura is :)

M.

jó, h vki így szavakba tudja önteni a gondolatait..ez nekem sosem ment, de azért szeretek olvasni, ilyenkor mások mondják ki helyettem :)
Vendég

Anya maci,
nagyon szépeket írtál :) !
Benned egy költő veszett el, de komolyan :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok Lányok!
Sajna rengeteg munka van, nincs időm jönni, csak szeretném megköszönni a gratukat a kisfiamhoz. Jelenleg ott tartunk, hogy Dani lesz a neve :)
dodo: nekem mindegy volt hogy fiú-e vagy lány, csak nagyon tudni akartam!
niki: örülök, hogy nincs komolyabb baj! nagyon szurkoltam!

manorka, mercy: nektek is nagy gratu!

Képzeljétek, elértük a 20. hetet és végre érzem! Ma reggel óta már elég sokszor! Olyan boldog vagyok!!!!!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sakura!!
Szupi, hogy érzed rendesen!! Utólag is gratula a félidőhöz.

d.dodó

Na, feladom nektek a leckét!

Kép Lizy 18 hetesen

Kép Tesóbaba 18 hetesen

d.dodó

Gabi,
nem semmi, hogy már te is túl vagy a félidőn :) !
Nekem is nagyon tetszik a Dániel név (bár nálam Benkő Dániel kicsit lehúzza ezt :oops: )!
Jajj, annyira jó, örülök, hogy már te is érzed őt :D !

Én még csak ritkán érzem Maszatkát, de úgy érzem, egyre sűrűbben :D !
Általában eddig este éreztem, de tegnap reggel ő ébresztett, és éjjel pedig, amikor pisilni mentem ki, akkor utána is kicsit mocorgott!
Olyan nagy boldogság ez, tényleg :D !!!

Anikó

Kép
mamaki73

Dodó,
hát rendesen feladtad a leckét!
Ez most akár tényleg egy kukac is lehetne :wink: !
Szegénykém, olyan rossz, hogy találgatnod kell!
Tudom, te ezt nem fogod fel ennyire "vészesen" :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok Csajok!
Nem jovok egy par oraig, es annyit termeltek, hogy csak na.

Mia: de jo, hogy beneztel, ezer eve nem hallottunk rolad. Gratula a kislanykadhoz. Gyere majd gyakrabban, es tajekoztass minket, sokat emlegettunk, hogy mi l,ehet veletek.

Anya Maci: nagyon szepetek irtal :oops: :oops:

Dodo: huu en nem tudnam megmondani, hogy mi lesz a neme keprol, amugy meg fiu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sakura: de jo, hogy mar Te is erzed a babokat, talan mar senki nincs aki nem erezne.

Bibar: Niki baratnoje is terhes??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emi: sajnalom, hogy rosszul lettel az edes kokteltol. Mielott nekem csinaltak meseltel rola, nem volt kellemes, de en szornyubbet vartam. Lehet, mert amugy borzasztoan szeretem az edeset..de ez mar nekem is sok volt.

Edi: en is jobban szeretnek mar tul lenni a terhessegen, es Riccardot a karomban tartani. Bar igy is csudi jo, hogy mocorog, biztos fog majd hianyozni, ha mar kint lesz.

Ma megint kemenyedik egy kicsit a pocak..biztos no a nagyfiu. Remelem csutortokon nem mondjak, hogy nagylany..mert kitepem az osszes hajam

:shock: :shock: :shock: :shock:

Tobbiek merre jarnak?

Zsani: mi van Veled, reggel nem jottel, hianyollak.

Meme: Te is adj mar hirt magadrol :)
pocaklako

anya maci
jóóól megkönnyeztem amit írtál... dehát a terhesség ezzel jár :oops:
Szívemből szóltál. Én nem bírom kimondani amit Mia, mert a mai napig háborog a lelkem, hogy miért kellett ennek így lenni.
Én 2,7éves kisfiamat veszítettem el, soha nem fogom megérteni, és akkor meghaltam vele kicsit én is... :cry: Nem fogadom el, hogy így kellett lennie, csak nem tudok mit tenni már ellene. Én Bálintot is egyedül neveltem, és most Botit is egyedül fogom. Szinte ugyan olyan körülmények között jött mindkét baba. Most már csak a félelmeimet űzöm el minden nap, hogy hiába a kísérteties hasonlóság, mégegyszer nem vehetik el... Azt hiszem azt már nem élném túl, és nem is akarnám...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?