Új privát üzeneted érkezett!

edi!
Köszi a privit! Vissza is írtam!!

Lépek alukálni!!! Holnap ha reggel nem jönnék, akkor ne izguljatok "reggelesek", akkor csak drukkoljatok. És akkor majd 10 körül vagy 10 után jövök!! :lol: 8)

d.dodó

Sziasztok, én is bekukk, sűrű volt a hétvégénk, ma szánkózni voltunk a Normafánál, de annnnyira sokan voltak, parkolót találni is képtelenség volt, és mikor hazafelé jöttünk, akkor láttuk, hogy már le is zárták felfelé az utat, annyira sokan voltak. Én mondjuk nem bánnám, ha ez már az utolsó igazi téli hétvége lett volna, már nagyon várom a tavaszt!!

Olyan jó, hogy már rendezgetitek a cuccokat, én még itt nem tartok, Beni régi ruhácskái is anyukámnál vannak, már nem tudtuk hol tárolni, már lassacskán visszahozom majd :D

Most matracot akarok valahol méretre vágatni, mert nálunk Beni három éves létére még mindig kiságyban alszik :oops: már többször át akartuk szoktatni, de nem hajlandó, nagyon ragaszkodik az ágyához, szóval tesónak új ágyat fogunk venni, pedig eredetileg úg yterveztük, hogy Beni kap új, nagyfiús ágyat és az övé lesz a tesóé, de szerintem nagyon zokon venné, így inkább az övét alakítjuk át gyerekággyá, most már nincs mese, nem alhat még mindig rácsoságyban :D Ahol tesó lesz, ott egy szobában fogjátok altatni a gyerkőcöket már az elejétől vagy külön?

Dodó, megcsináltam ma a túró rudit, és nagyon-nagyon finom lett, :D de képzeld, olyan béna vagyok, hogy a zselatint elfelejtettem, de azért így is jó lett.

A vesehomok hogy derül ki? :roll: Nálam enyhe vesepangás van, ez már Benivel is jelentkezett, de most már jóval hamarabb, mint első terhességnél, remélem nem lesz kő belőle :roll:

Kép

Kép
bébike4

az uh-soknak nagy drukk, Dodó kíváncsian várom, hogy mivel jössz!! :D

Manorka, nagyon nagyon édes a babácska!!

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!

Köszönöm a gratukat mindenkinek!

Dodó: megy a KÉK drukk holnap :D Szorítok, hogy mutassa meg magát.

Zsani, Pocak: palacsinta... nálunk múlt héten volt hétvégén. Nyami :D Jóóóó kis nutellásra most is fáj a fogam. Nálunk is Apa sütötte, de ő is keverte ki (kézzel!).

Edi: elfelejtettem megírni az árat, bocsánat!! hormonok.... pedig megígértem tudom!
Szóval alapjában véve 12 ezer Ft a 4D-s UH + genetika. De 1000 Ft kedvezmény, ha regisztrálsz a babanet oldalán. Így fizettünk 11 ezret. És akkor ne felejts el MKB-s számlát kérni róla.
Hűűű, mennyi rucika. Tele egy komód? Végül is öltözködnie kell, mert itt a lányoknál biztosan nagy sikere lesz. Készülhetsz :D Szerintem nem véletlen vigyorgott ennyit a Manócám sem. :D
Egy mosoly Anyának, egy mosoly Apának, egy mosoly Nórinak, egy mosoly Botinak :D és a többi mosolyt rám bízta, hogy osszam szét :D
Beszélgettünk párommal, hogy milyen nevet válasszunk. Sorrendben így voltak felírva: Flóra, Dorina, Zoé. A Flóra tetszik mindkettőnknek, de a vezetéknevünk TL-re végződik, tehát elég nehéz kimondani egyben. A Dorina is nagyon tetszene, de van már egy közeli családtag, aki Dóri (Dóra). Így maradt a Zoé. Páromnak egyetlen egy baja van vele, hogy nem tudja becézni. Én mondjuk nem látok emiatt akadályt :D Valóban kicsit nehéz a becézése. Edi, Te hogy becéznéd? Illetve lányok, aki esetleg lát a Zoé névben fantáziát, hogy becéznétek?
Ilyeneket olvastam, hogy Zojcsi, Zoi, Zoéka (utóbbi már nem annyira tetszik), Zozó (inkább a Zoltán becézése nekem). Pedig nálam is nagyon nyerő lenne ez a név, csak nem fog bukni a becézés miatt?! :(

Mercy: ó de szuper ez az ágy a pelenkázóval :D

Emi: jó érzés is rámolgatni a pici rucikat, ugye? :) A lista hasznos dolog. Én is tervezem, csak még nem jutottam el odáig. De remélem, napokon belül én is meg tudom ejteni.

Moni: Neked is drukk szerdára!

Bébike: együtt várom Veled a tavaszt! Már nagyon jól esne!
Kérdezted, hogy együtt vagy külön alszanak majd a gyerkőcök ahol tesó érkezik. Mi úgy tervezzük, hogy az elején külön lesznek, de amint átaluszkálja a kistesó az éjszakát, együtt lesznek.
Nóri a kezdetektől átaludta, talán 1-2 hét volt zűrösebb, de az semmi. Tartok attól, hogy most nem lesz ilyen jó dolgom. Nóri már pocaklakóként is folyton alukált, UH-okat is átaludta nyugodtan, de a kistesó az ellentéte már most. Erre mondják, hogy nincs két egyforma gyerek. Tehát az elején mindenképp külön, aztán majd meglátjuk, hogy hogy alakul.

Minden betegnek jobbulást kívánok és aki megy még UH-ra, azoknak pedig drukk!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jó reggelt :lol: :lol:

Manorka
ezt nem hiszem el,a mi vezetéknevünk meg zl -re végződik :shock: :shock: itt valami van közöttünk az tuti :lol: :lol: Zoé nagyon szép név :lol: :lol:

Dodó
hajrááááá :lol: :lol: :lol:

tegnap itt volt a tavasz lehelete,annyira szép idő volt :wink: :wink: megint érkezett egy lányka rucicsomag :lol: :lol:
babám nem nagyon aktiv mostanában,olyan rossz,nem vagyok nyugodt igy :oops: :oops: :oops:

bibar

Jó reggelt!
Sikerült még egy bekukkra jönnöm!! De lassan összekészítem magam, és már nem kell sokat várni, hogy menjünk! :)

bébike!
Örülök, hogy jó lett a turórudi!!

d.dodó

Jo reggelt Kismamik!

Bibar: ne nyugtalankodj, nagyon valtozo, hogy a baba mennyire aktiv. Van nalam is hogy szinte alig mocorog, van amikor meg majd kiugrik a pocakbol. Ha van egy ket rugas naponta az mar jo, jelzni, hogy minden okes odabent. Legyel nyugodt!

Manorka: nalatok is Apa a papacsinta felelos... :D :D :D :D Na hat en az en Apamtol varhatnam a palacsintat.

Zsani: de persze szoktunk enni: ha en megcsinalom a palacsintat :D :D :D :D :D

Dodo: beinditottam a drukkologepet, most mar a tobbi a piciken multik, hogy mit mutat meg, siess a hirekkel.

Csajok, sajna ugy nez ki elkaptam Apatol megfazast vagy ki tudja mit. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kohogok, faj a torkom, folyik az orrom...a telen mar masodjara, elotte meg evekig azt sem tudtam mi az hogy orrfujas.. :shock: :shock: :shock:

Szep napot mindenkinek, majd meg benezek :D :D :D :D
pocaklako

Emi
á nem mentünk az árkádba,férjemmel nem lehet ilyet csinálni,csak az Ikeába voltunk.
de mostanában nem is megyek nézelődni mert annyi ruhát vettem igy másodkézből hogy tele vagyunk,már csak egy kér dolog hiányzik,majd én is irok listát aztán meglátjuk.

Ja Dodó
akkor legyen kék,nem tudom miért érzek puncist :oops: :oops: :oops: drukkolok nagyon :wink:

bibar

Pocak
hát remélem minden oké odabennt :oops: :oops: elkaptad apától a bacit??szegénykém,kúráld magad :oops: :oops: a palacsinta nálunk is csak általam készül el :oops: :oops: :oops:

bibar

Jaaa...holnap megyunk vervetelre ..a toxot nezik megint..reggel nem vitt ra a lelek.
Csutortok uh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Dodo: remelem kisfiu lesz... :D

Bibar: igen sajna ugy nez ki, pedig nagyon vigyaztunk...dehat ossze vagyunk zarva egy lakasba, eleg egy tusszentes..nem hiszem, hogy virusa lenne, de a nathat is ig el lehessen kapni azert azt nem gondoltam volna...most biztos minden sz@rt konnyen elkapok.
:D :D :D :D :D
Megyek is iszok mezes teat, talan meguszom egy kis nathaval.
pocaklako

Hu tenyleg Bibar, hetfordulos vagyok, nem is neztem. Nektek meg utolag a tegnapi 19.hez. :D :D :D
pocaklako

pocak!
Gratu a 21. héthez!!
Köszi a drukkokat! Sajnálom, hogy elkaptad apácskától. Nekem is fáj a torkom! Ilyenkor sajna gyengébb az immunrendszer, és mindent elkapunk..... :(

d.dodó

Jó reggelt!!!
Dodó, megy a drukk!!!!Nagyon kíváncsi vagyok!!!Én is fiúra tippelnék, de csak úgy megérzésből.
Poci, én férjem se csinált még soha palit. Együtt bekevertük a tésztát, aztán ő kisütötte.Az első néhánynál ott voltam, de nagyon ügyesen csinálta. Én meg rettenet örültem neki, mert nagyon finom lett!!!!
Anyamaci!!De örülök, hogy gyógyulsz!!!!Nagyon jó!Gyorsan rendbe jössz! Értem mostmár az antibiot. Sajnálom, hogy még ez is plusszban kínoz.
Manorka.Én nem becézném a Zoét. Szerintem az annyira aranyos név, hogy nem kell becézés neki. Nálunk a Lara is ilyen.Hogy becézné az ember?Larácska?Ááááá!!! Ezek úgy jók, ahogy vannak!!!Nekem nagyon tetszik a Zoé, jobban is mint a többi választott!!!Poci!!!Jobbulást!!!Szegénykém!!!Neked is méz-méz-méz!!!!
A tegnapi film jó volt. Olyan kis limonádé, de jó!Tele volt a mozi.Látszik...Valentin nap.Ennyivel le is tudtuk. Ilyenkor nem szeretek virágot kapni, mert pofátlanul magasra emelik az árát.
:evil: Anya rendes volt.Átjött vigyázni manóra, közben kivasallt néhány ruhát.Jól esett tőle!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Palacsintát nálunk apácska is megcsinálja....sőt szinte mindet. Azt mondja amit nem tud, arra a "Google jó barát" :lol: .

Nálunk ma maradék májgombóc leves lesz, és rizs csirkemellfilés Uncle Bens-sel. Gyorskaja, de kell néha ilyen is...hisz ki tudja hánykor jövünk haza, és utána ugy kell kész lenni, hogy apácskának 2-re kell elmennie.

d.dodó

Bibar, gratulálok a 19. Pocinak meg a 21. héthez!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
De jó, hogy jó napotok volt! Mi volt a címe annak amit néztetek??
Anyukád nagyon rendes volt!!!

Zoé-t én sem becézném. Olyan kis rövid név amugy is! És tetszik is.

d.dodó

Dodó, a címe stílusosan Valentin nap volt. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Jó! :lol:

Na, léptem!!! Majd jövök!!

d.dodó

Niki
örülök hogy jól telt a valentin nap :wink: :wink: :wink: ezt a filmet még nem hallottam,én most töltöttem le a bazi rossz valentin napot,majd azt nézem meg :lol: :lol:

Pocak
én még eddig megúsztam/kopp-kopp-kopp/remélem nem kapok el semmit már :oops: :oops: teázgassál az hamar kihoz belőle :oops: :oops:

bibar

Sziasztok Lányok :)

Dodó
nagy nagy drukk :) +++++++++++

Pocak
óóó szegénykém :( Akkor megint, méz, c-vitamin.... :(
Mindenesetre nagy gratula a 21.hetes Riccardo-hoz :P

Manorka
Mi Zoi-nak becéztük volna a Zoé-t.... de igazából nem lehet becézni, de önmagában is egy írtócuki név, ha lesz lányom is még valaha, tuti Zoé lesz :P

Bibar
Grat. a 19. héthet.... rohan az időőőő :P
Vendég

Jó reggelt! Csak beköszönök, holnap tudok majd visszaolvasni.
Mindjárt indulok a kórházba: a dokim elutazott, de meghagyta hogy kit keressek egy vizsgálatra meg a receptért. Remélem legalább rosszabbodást nem lát majd :? Jó lenne kicsit felhőtlenül élvezni a babavárást mert ez a 2 hét ami eddig jutott nem vmi sok :? :( Kicsit el vagyok kenődve :(

Megy a drukk az UHosoknak!!!

Aztán majd megpróbálom felvenni a fonalat mert rengeteget írtatok :shock:

Szép napot!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Szerintetek, ha megnyertem egy aukciót az ebay-en még 2-án, annak nem kellett volna már megérkeznie???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Edi!
Kis Manoseggu hogy van?
Remelem most a natha nem fog annyira ledonteni..hatha lesz valami haszna annak a tonnaszam narancsnak amit a telen megettem. :D :D :D Koszi a gratut :wink:

Niki: orulok, hogy jol telt a valentin nap, ne aggodj, en varok cuccot, amit febr-1-en nyertem meg. Na akartam is kerdezni, hogy vegulis akkor sikerult mindne ugy ahogy tervezted?
(Sooooott...van olyan amit jan. eòejen nyertem meg, arra mar keresztet vetettem, asszem elveszett, de nem tudok mit tenni sajna :roll: )

A Zoe igy szep ahogy van, vagy tenyleg meg a Zoi.
Niki, meg Neked akartam, ugy nagy Lara parti pagyok, talan mi Larinak beceztuk volna. A kovetkezo ha kislany lesz, Lara lesz tuti (a ferjem utan, o Laranak keszult, aztan lett Luca, (mint a Luka doktor a veszhelyzetbol :lol: :lol: :lol: )
pocaklako

Poci, sajna csak a sortokat sikerült. A pulcsinak nagyon felment az ára, a lányka napozót meg utsó pillanatban elorozták. :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok kismamik!
Azért bejelentkezem, nehogy azt higgyétek, elvesztem a nagy éterben....
Voltam a múlt héten magándokimnál uh-on, mert kíváncsiságom győzött.....nagyon jól látszott a Manócska mindene, vakargatta az orrát, és állandóan menekült az uh-ozás elől. Sajnos még nem egyértelmű, mi lesz, ezért még két hét várakozás.....de jól van és egyértelűen érzem már, ha jelezget.

Azért is mentem megnézni, mert mind a három gyerekem beteg lett sőt én is, nátha, köhögés.....a rekeszizmom is begyulladt a sok erőltetett köhögéstől. Legalább megkérdeztem, mit szedjek, de hát sok mindent ugye nem lehet, C-vitamin, NeoCitrán, meg sok tea. Bár megkérdeztem, a forralt bort is, mert a párom azt is csinált nekem, a doki azt mondta: Az se rossz!:)

Most már kezdek jobban lenni, de két napig alig éltem....elég rossz volt ez ennyi gyerek mellett......

Heni
Kép
henriett74

Pocak
óóó Manóseggű jól van, nő mint a gomba. 1hétvége alatt megint nőtt az tuti... :) Most nem volt túl aktív hétvégén, de betudtam annak, hogy ebben az időszakban sokat alszanak... 1-1 apró rúgás volt, de semmi extra. Riccardo mennyire aktív mostanság???
óóó a Lara az nagyon klassz név, nekem is tetszős :P
Remélem hamar jobban leszel, sőt inkább azt mondanám, hogy tuti hamar jobban leszel... :)

Heni
Jobbulást Neked is... :)
Vendég

Heni
Én úgy tudom, hogy Neo Citrant nem lehet szedni pocakosan... :roll: legalábbis a dokim ezt mondta, akkor mégis lehet??? Az jó lenne....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.15 10:23-kor.
Vendég

Edi: de lehet, csak az első trimeszterben nem.

Heni
Kép
henriett74

Heni
hmmm akkor az orvosom kicsit dinka, mert azon azért már túl vagyok, mégis azt mondta múlt héten, hogy azt nem... :twisted: Akkor iszom, ha megfáznék megint... :D de koppkopp mióta iszom ezt a löttyöt, azóta nem vagyok beteg... Apuéktól sem kaptam el szerencsére :)
Vendég

Szerintem minden doki mást mond, pedig a gyógyszerészt is megkérdeztem.......és ő sem mondta, hogy nem lehet. Valamit azért használt, már nem köhögök és nem folyik az orrom annyira.

Szerintem nem tett jót nekem, hogy elmentem a gyerekekkel a gyerekorvosi rendelőbe, mert rengetek beteg gyerek volt ott......bekaptam ott is biztos pár vírust. :(

Heni
Kép
henriett74

Sziasztok!

Gondoltam bekukkantok én is :) !

Pocak, Heni
Nagyon sajnálom, hogy "benyeltétek" ezt a kórságot :( .
Remélem lázatok nincs! Igyatok sok folyadékot is, hogy tisztuljon a szervezetetek!
NeoCitran: nem tudom, biztos doki függő, de a mi doki ismerősünk még baba nélkül sem ajánlotta, azt mondta, felejtsük el! És ha már valaki ilyen összetett löttyöt akar inni, akkor inkább a Coldrex! Az a baj, hogy már nem is emlékszem, mivel indokolta, mert ez nem mostanában volt...
Mielőbbi jobbulást kívánok nektek!
Hát, Heni, nálad tuti rátett a rendelőbe menetel :oops: ! Maszkot nem vettél fel? Nem lehet könnyű ennyi apróság mellett betegnek lenni :oops: , de örülök, hogy már picit jobban vagy, kitartás!

Aprooka, örülök, hogy picit már jobban vagy, nem egyszerű nálatok sem most a helyzet :oops: . Nem akarok nagyon belefolyni a munkaügyi dolgokba, de GYED alatt felmondhatnának :shock: ??? Meglepődtem!

Dodó, annyira szorítottam neked, hogy lásd a kis kincsét :wink: !
Remélem sikerült látnotok!!!
Gyere majd!
Apának is nagyon-nagyon drukkolok a délutáni interjúhoz!!!

Manorka, tündéri a kis mosolygó lánykád :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Szerintem Coldrex vagy Neo Citrán, egy kutya.....:)

Bébikénél olvastam, hogy matracot keres.....mi is most hozzuk át Anyósomtól a gyerekmatracot, tiszta új, még ki sem volt bontva, és szoktatni fogjuk az Atikát, hogy azon aludjon. Aztán, ha már megszokta, és nem esik le róla éjjel, akkor kap majd egy ágykeretet is hozzá. A matracról még sem esik akkorát.:)

Igaz, hogy a mi kiságyunk is átalakítható rendes gyerekággyá, de ezt most még megtartjuk a kicsinek. :)

Heni
Kép
henriett74

Maki
Nem, nem mondhatnak fel GYED alatt csak abban az esetben, ha megszűnik a munkahely úgy ahogy van... Aprookánál erről van szó gondolom :D Nyugiiii :D
Vendég

Maki: tényleg jó lett volna a maszk, de én is később jöttem erre rá....azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány, amikor mind a hármat vihettem a dokihoz. :oops:

Heni
Kép
henriett74

Engedjétek meg, hogy önző legyek, és először irjak, majd aztán visszaolvasok!!
9-re értünk éppen oda. Már a parkolóban tök jó volt...párom ment volna épp parkoló jegyet venni, mikor egy bácsi megállított, aki épp ment haza, és kérdezte vettünk e már parkolójegyet....mondom nem. Azt mondta ne is vegyünk, mert véletlen sokat vett, és ő már végzett, és még érvényes a jegy másnapig! Király!!

Felértünk, már az ajtóban vártak minket!
30 perces vizsgálat következett!! Hát nem nagyon mutogatta magát Manó, de azért készültek jó képek. Dokinéni jó alaposan megvizsgálta, lemérte. Minden mérete a korának tökéletesen megfelel. Mensi szerint julius 23-ra vagyok kiírva, és UH szerint is. Gyomor és hólyag telítődés látszik.

És akkor a szárfotók!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Dodó
örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van :) akkor nyugodt lehetsz, teljesen tökéletes manód lesz :)
Vendég

Dodó: örülök, hogy minden ok.
:D

Azt már kitapasztaltam, ha uh előtt eszem pár kocka csokit, akkor beindul a mocorgás odalenn. :D :D :D

Heni
Kép
henriett74

Viszont (bár lehet hülyeség), de a második képen ott a lábánál az a fehérebb folt - Lizynél nem volt olyan! Mondjuk szerintem ebből még nem lehet semmire következtetni.

d.dodó

Persze Heni, elhiszem, hogy azt sem tudtad, fiú vagy-e vagy lány, amikor vitted a srácokat a dokihoz :oops: , remélem nem értetted félre a maszk dolgot! De egyébként még ennyi beteg gyerkőc közt otthon is elkaphattad...
A Neo-ban állítólag van valami más összetevő is mint a Coldrex-ben, ami nem túl "egészséges", bár mi az, ami igen.
Na mindegy...

Edi, köszi, megnyugtattál GYED ügyben! Akkor már csak azon lehet kicsit aggódni, hogy a jelen gazdasági helyzetben senkinek ne szűnjön meg a munkahelye!

Dodó, nagyon örülök, hogy minden okés picúrotokkal :D !
Gondolom, most lebegsz a föld felett néhány centivel :wink: !
És már tényleg nem lesz több UH :oops: ?

Anikó

Kép
mamaki73

Dodó
jaj de szuper,édes a kisbabád :wink: :wink: akkor nem mondta milyen nemű?nem lehetett látni?hát abból szerintem sem lehet következtetni.
most már majd májusban mész csak??

bibar

Dodo: nagyon jo hirek, szuper, hogy minden rendben van. Kar, hogy nem tudjuk a nemet :( , de annal nagyobb lesz az orom. Anno akkor Lizyt sem tudtad ?

Edi: Riccardo mostansag nem annyira aktiv, csakugy, mint Boti. Jelez minden nap, de persze nem vag le akkora bulit, mint amikor uh-ra mentek. :lol: :lol: :lol: Asszem megnyugodtak a gyerekek, es sokat alszanak.

Heni: udv akkor a nathasok taboraban. Remelem hamar tul leszel rajta. Latod en ki sem mozdultam, megis elkaptam. Nem lehet tenyleg egyszeru ennyi lurkoval. Jobbulast Neked!

Niki: sajnalom, hogy nem ugy jott ossze a vasarlas ahogy tervezted, de mindig ki lehet fogni nagyon jo cuccokat. Most lealltam egy kicsit, inkabb az eladas oldalt probalom erositeni, aztan majd ujra elkoltom az ebayes beveteleket..mint mindig..igazabol jo igy, mert amit a neten veszek a kicsinek nem is erzem meg, mivel minden paypalrol megy, a virtualis szamlamrol :D :D :D

Mamaki: remelem nem lesz annyira eros ez a natha mint a januari volt, kicsit kohogok meg miegyeb, de tulelem, fo a pozitiv hozza allas :D

Az elobb, raalltam a melegre, egy konnyu reggeli es tusi utan, most vagyok +4.3 kg-nal. Felhivtam a dokinomet, mert mas ugyben is beszelni kellett, mondtam neki a hizast, azt valaszolta, hogy siman belefer. Jo, mert legalabb nem szedett alkotoelemeimre.
Valami kis pozitivum mar volt a napomban. Ja...a biztositoval ugy nez ki sikerul vegre lerendezni a nyaralas alatti orvosi koltsegeket..meg mindig faj a majd 300 euros uh Palma de Mallorcan, de sajna nem volt tul sok valasztasom..akkor annyira meg voltam ijedve. Talan 3,5 honap utan vegre visszakapjuk a koltsegeket, bar a no mar rogton elso kanyarban elszamolta magat a telefonban, persze minket megroviditve, plussz 35 euro kezelesi koltseget vonnak le. :evil: :evil: :evil: :evil:
pocaklako

maki!
Nem, mivel minden rendben volt, nem lesz több UH!!
De itt vannak most a képek, és gyönyörködhetek benne nap mint nap.

d.dodó

De jó Dodó, hogy minden rendben!!!!!!! Hááát, hátha....... :D
Na pont az imént jöttek meg a nacik Angolból.Nagyon édesek!!!!!Tetszenek!!!!
Heni sajnálom, hogy betegek vagytok!!!Jobbulást kívánok.
Hívtam a védőnénimet, és mondtam, hogy bár rettenetesen szeretnék, de nem tudok jövő héten terhesgondozásra menni. mondta, hogy majd szól és megcsinálja az "igazolást", hogy önhibámon kívül hiányoztam. Majd a 24. heti terheléses cukor előtt kell mennem mindenképp. Addigra pedig hess rondaságok a lepényről!!!!!!!!! Bezzeg a dokimat el nem érem.Pedig őt is hívnom kell azt mondta.Írtam neki SMS-t de nem válaszol. :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dodó
mire gondolsz a fehérebb foltnál??? :roll: golyókra?
Vendég

bibar!
Nem, már UH nem lesz! Májusban csak doki van!!

Pocak!
Nem, Lizynél is ozz tudtuk meg.....de ennek is van varázsa.

d.dodó

Dodó
Botinak is van egy ilyen "pucsítós" képe... Akarod , hogy feltegyen este, hátha felfedezünk hasonlóságot, és akkor lehet kisfiú??? :)
Vendég

Dodo: szerintem kisfiad lesz es kesz. Persze, hogy van varazsa, csak en nem birnam ki...mert hat nem is tudod, hogy hogy szolitsd, mire keszulj stb...Akkor nalatok a gyerekdolgokbol mindenbol az unisex fogy?
Gyondolom senki nem vesz rozsaszint es vilagoskeket :roll: :roll: :roll:
Vagy van akinek csak megsugjak??? :D
pocaklako

edi!
Hátha! ;)

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?