Sziasztok!
Köszönöm a gratukat mindenkinek!
Dodó: megy a KÉK drukk holnap
Szorítok, hogy mutassa meg magát.
Zsani, Pocak: palacsinta... nálunk múlt héten volt hétvégén. Nyami
Jóóóó kis nutellásra most is fáj a fogam. Nálunk is Apa sütötte, de ő is keverte ki (kézzel!).
Edi: elfelejtettem megírni az árat, bocsánat!! hormonok.... pedig megígértem tudom!
Szóval alapjában véve 12 ezer Ft a 4D-s UH + genetika. De 1000 Ft kedvezmény, ha regisztrálsz a babanet oldalán. Így fizettünk 11 ezret. És akkor ne felejts el MKB-s számlát kérni róla.
Hűűű, mennyi rucika. Tele egy komód? Végül is öltözködnie kell, mert itt a lányoknál biztosan nagy sikere lesz. Készülhetsz
Szerintem nem véletlen vigyorgott ennyit a Manócám sem.
Egy mosoly Anyának, egy mosoly Apának, egy mosoly Nórinak, egy mosoly Botinak
és a többi mosolyt rám bízta, hogy osszam szét
Beszélgettünk párommal, hogy milyen nevet válasszunk. Sorrendben így voltak felírva: Flóra, Dorina, Zoé. A Flóra tetszik mindkettőnknek, de a vezetéknevünk TL-re végződik, tehát elég nehéz kimondani egyben. A Dorina is nagyon tetszene, de van már egy közeli családtag, aki Dóri (Dóra). Így maradt a Zoé. Páromnak egyetlen egy baja van vele, hogy nem tudja becézni. Én mondjuk nem látok emiatt akadályt
Valóban kicsit nehéz a becézése. Edi, Te hogy becéznéd? Illetve lányok, aki esetleg lát a Zoé névben fantáziát, hogy becéznétek?
Ilyeneket olvastam, hogy Zojcsi, Zoi, Zoéka (utóbbi már nem annyira tetszik), Zozó (inkább a Zoltán becézése nekem). Pedig nálam is nagyon nyerő lenne ez a név, csak nem fog bukni a becézés miatt?!
Mercy: ó de szuper ez az ágy a pelenkázóval
Emi: jó érzés is rámolgatni a pici rucikat, ugye?
A lista hasznos dolog. Én is tervezem, csak még nem jutottam el odáig. De remélem, napokon belül én is meg tudom ejteni.
Moni: Neked is drukk szerdára!
Bébike: együtt várom Veled a tavaszt! Már nagyon jól esne!
Kérdezted, hogy együtt vagy külön alszanak majd a gyerkőcök ahol tesó érkezik. Mi úgy tervezzük, hogy az elején külön lesznek, de amint átaluszkálja a kistesó az éjszakát, együtt lesznek.
Nóri a kezdetektől átaludta, talán 1-2 hét volt zűrösebb, de az semmi. Tartok attól, hogy most nem lesz ilyen jó dolgom. Nóri már pocaklakóként is folyton alukált, UH-okat is átaludta nyugodtan, de a kistesó az ellentéte már most. Erre mondják, hogy nincs két egyforma gyerek. Tehát az elején mindenképp külön, aztán majd meglátjuk, hogy hogy alakul.
Minden betegnek jobbulást kívánok és aki megy még UH-ra, azoknak pedig drukk!!