Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

az imént még senki, lefőztem a páromnak a kávét és rögtön itt virgonckodik mindenki :lol: gyorsak vagytok!

manorka: szorítunk, Tesóbaba szépen terpeszteni fog Nektek! :lol:

emi: olyan jóóóóóó lehetett! kicsit irigy, nálunk nincs ilyen a szüleimmel

edi: remélem azért tudtál aludni! ne mérgelődj, fiatalság.... a telefon biztos meglesz ott, ahol nem is kerestétek!

pocak: jó reggelt! férjecskéd jobban van már?

Niki: a fekvés biztos jót tesz, hadd tudjon minél hamarabb felszívódni az a frányaság!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

Mi most elrobogunk a bababörzére, sztem du jövök majd!
szép napot mindenkinek!

Kép
zsani78

Jó reggelt!
Itt a megkésett reggeli műszak! :lol:
Végre tudtam kicsit tovább aludni. Már fél 11-kor bementem aludni, és Lizy fél 6-kor kelt (fél 7 - 7 helyett), igy kávézás után még visszaaludt, és most keltünk pár perce.

edi!
Sajnálom, hogy igy kellett hogy végződjön az estéd....bosszuság. Reméljük meglesz még a telefon, és nem valaki elvitte. De remélem öcséd tanult az esetből.

d.dodó

Dodó
akkor jót szundiztál :lol: :lol: Olivér 2 szer kelt az éjszaka,nem tudom mi van vele...vagyis gyanitom hogy az utcsó rágó fog a ludas :oops: :oops:

Zsani
jó vásárlást :wink:

Pocak
álmodtam megint hülyeségeket a lombikos nőgyogyimról,bratyiztam vele,jó haverok voltunk az álmomban :wink: :wink:

bibar

Zsani: Apa meg mindig nincs valami jol, de mar megmarad asszem..ki kell fekudnie meg szedni a gyogyszert. Remelem tudtok valami jot vasarolni, majd fotot kerunk, jo mozizast Nektek!

Dodo: jo reggelt Te hetalvo! :lol: :lol: :lol: Te mar lassan atcsuszol a delelotti muszakba. :lol: :lol: :lol:

Bibar: ne semmi alom, en is almodtam nagy hulyesegeket, menekultunk nem tudom mi elol, Kinaban voltunk (mondom, hogy miota pocakos vagyok irto messzire jarok ejszaka) es nagyon sokan nem eltek tul, mi pedig igen..tiszta remalom volt.
pocaklako

Na, pont mondani akartam, hogy napok óta végre jól vagyok. Erre ma meglátogatott rókakoma! :?
Mondjuk szerintem én szurtam el, mert reggel tök jól voltam, aztán ettem banánt, ittam teát...igen, csak mikor ébresztettem apácskát befeküdtemmellé...és már éreztem is, hogy jön a savam. És ettem is egy Rennit, de már későn volt.

d.dodó

Sziasztok! Én is régen voltam már, néha bekukkantottam, de nálunk is történt egy-két dolog és elhatároztam, hogy csak akkor írom le, ha már a végére értünk. A lényeg, hogy a bébike szívében találtak három darab hyperechogén papilláris izmot (soha életemben nem hallottam még ilyenről előtte), ami utalhat kromoszóma-rendellenességre és mivel alacsony lett az AFP-m, így mindenki nagyon rámhozta a frászt és a dokim már amniocentézist akart mindenáron. Elküldtek szív-ultrahangra a sotére, ott is eléggé elkomorultak a lelettől, majd elmentem az Istenhegyi útra négyes tesztre aminek szerencsére nagyon jó lett az eredménye, és a 18 hetes uh-ra elmentünk HAjdú Krisztinához (az Istenhegyi úton is dolgozik mi itt voltunk), aki végülis megnyugtatott, hogy ez viszonylag gyakran előforduló eltérés a szívben és mivel jó lett a négyes teszt és más eltérést nem lát, ezért ő azt mondja, hogy fel fognak szívódni a szívében ezek az izom-vastagodások és egyáltalán nem javasolja a magzatvíz-vételt. :D Szóval most velünk ez van, már lelkileg nagoyn kivoltam, és aggódtam, de most végre megnyugodtunk!! UGye jöhetek még??

Nikinek akarok még én is írni, tudod, nekem is volt hematómám, mint Barbussnak, én az elején hat hetet feküdtem, de az én vérömlenyem bazi nagy volt és nagyon rossz helyen volt. NEkem azt mondták még, hogy szedjek napi 3szor 2 Rutascorbint (vény nélküli), az is segíti a felszívódást és homeopátiás szerek közül az Arnica montanát, lehetőleg minél alacsonyabb higításban (én ch 5-t vagy 9-t szedtem). Én is szedtem nagy adagban C-vitamint (legalább 1000 mg egy nap) Nekem végül szervült a hematóma, biztos, hogy nálad is így lesz!!! Antibiot én sem szedtem. Ha igazán rossz helyen lenne, akkor biztos, hogy szigorú fekvést írt volna elő, szóval ne aggódj! Nálunk tök nagy kupi volt hetekig, nagyon zavart engem is, Beni hol egyik nagyszülőnél, hol másiknál, nagyon rossz volt,kaját próbálj meg rendelni.

Barbuss, nem is tudtam, hogy NEked is újból előjött ez a hülye hematóma :cry: de most már nem tud nagy gondot okozni!!!

Meme, csodaszépek a rajzok, annnyira ügyes vagy!

Edi, sajnálom az estét, nem semmi sztori! Képzeld, nálunk is a Botond név az egyik nagyon befutó, remélem nem gond :oops: Bár még a Szabolcs is esélyes :)

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Hát miért ne jöhetnél!!! Persze hogy jöhetsz!!! :)
Sajnálom, hogy volt riadalom nálatok is! De örülök, hogy ugy néz ki semmi komoly!
Akkor ezek szerint tudjátok már biztosra, hogy fiu??

d.dodó

Igen, nagyon egyértelműen látszik :D

Kép

Kép
bébike4

Bébike!Szegénykém!Miken kellett keresztülmenned!!!!! De örülök, hogy meg tudtak nyugtatni.Nagyon profik ott az Istenhegyin!!!!!!!! Vigyázz azért magadra ezután is!!!
Persze hogy gyere!!!!Ne viccelj!!!!Hidd el semmiről nem maradtál le!!!Itt mindig égnek a témák! :wink:
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek holnap elmehetek moziba?? Vagy azt se kéne?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jajj és gratulálok a kukishoz!!!!!!!!!!!!!!!4

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Ha odáig kocsival mész, és nem mászkálsz, és rögtön leülsz, és film után sem sétálgatsz, vásárolgatsz, akkor nyugodtan. Kell a kikapcsolódás neked is!!!

Nekem békebeli vajaskifli tésztám bekeverve kel, és lassan sül a banános-csokis muffinom is.

d.dodó

Niki, Dodó, köszönöm :D

Niki, szerintem elmehetsz a moziba, ott is csak üldögélsz, és muszáj kikapcsolni, az agyalás sokkal többet árt!!

Kép

Kép
bébike4

Bébike
örülök hogy megoldódott,szegénykém miken mehettél keresztül :oops: :oops: gyere most már sűrün!! :wink: :wink:

Niki
menjél nyugodtan de ne sétálgass!!!

Pocak
na az sem semmi álom :shock: :shock:

Dodó
sajnálom hogy megint szarul voltál :oops: :oops: hú abból a muffinkából
jöhetne ide is :lol: :lol: :lol:

megyek altatni,aztán délután vendégségbe megyünk,jó pihit lányok!! :wink: :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Niki! Nekem is sokat kell pihenni,egyéb okok miatt...de én is azt mondom: "mindegy h itthon ülök vagy máshol" :lol:
Én pocak albérlő előtt szórakozóhelyen dolgoztam, most a páromék nyitottak egy újat és nem járok le mert pihenni kell...
de azért volt rá precendens ( eddig 2*) h letipegtem és ott csüccs és pihi, és jó mert kell a kikapcsolodás... :oops: szóval hajrá mozi :D mit néztek meg?

ez a bigmac akció engem tönkretesz :oops: aaaaaz a baj h én anno is szerettem, most meg dafke kivánom is :roll: de HOGY DUPLÁN IS ADJÁK????? hát ez kinzás.én megyek és keresek egy mekit :oops:

Kép
freyja

freyja!
Akkor lányod lesz... :lol: Én Lizyvel nagyon kívántam a mekis kaját!!!

Mi is megyünk csavarogni, délután benézek!

d.dodó

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!
Tegnap este már nem jöttem, mert végre a párocskám már 7-kor itthon volt, és jó volt kicsit vele lustizni, beszélgetni :) !

Edi, sajnálom, hogy tesókád így megszivatott, nem volt egyszerű az estétek :oops: . Remélem mára jól kipihented magad!

Dodó, sajnálom, hogy már megint megkergettek a rókák :evil: ! Szegénykém... Reméljük már lassan végleg elhúzzák a csíkot!!!

Bibar, tündériek a ruhácskák :D ! Apa ezt nem értheti :wink: !

Niki, örülök, hogy picit nyugodtabb vagy (legalább is a hangvételed alapján úgy érzem) :wink: ! Vigyázz nagyon magadra!
Örülök, hogy párod is segít végül, hiszen ez most sokkal fontosabb, mint a kézilabda... Anyókáddal való kapcsolatodat sajnálom :oops: . Ja, és Stella javulásának is nagyon örülök, továbbra is drukkolok ezerrel :wink: !

Jajj, Bébike, miket élhettél át, szegénykém :( ! De nagyon örülök, hogy végül megnyugtattak!!! Ne butáskodj, miért ne jöhetnél? Mindenki akkor jön, amikor csak akar :) ! Még az anyukák is :oops: ....
(Még jó, hogy anyukámnak nincs szgépe, és nem is tudná kezelni sem (67 éves) :oops: ).

Emi, én is irigykedem kicsit, hogy ilyen aranyosak a szüleid :wink: !
Én sajnos drága apukámat már 12 éve elvesztettem, anyukámmal meg (mint ahogy korábban is írtam róla) nem valami felhőtlen a kapcsolatunk sajnos :oops: .
Annyira vágyom én is arra, hogy velünk együtt örüljenek a szüleink is, de hát apósomék is csak a maguk módján örülnek, és ők is csak kb.55 km-ről. Amúgy október óta nem is talákoztunk velük, eleinte a vírusok miatt, most meg a hülye havazások miatt :( .
Egyedül a tesómék állnak közelebb hozzánk, de holnap látom őket is először idén :? .

Este még jövök, mindenkinek nyugodt, szép napot kívánok!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Nem régen értünk haza, így csak egy gyors helyzetjelentés. Ez valóban kívánság topic. :D :lol: :lol: :lol:
Puncisunk vaaaaan!!!!!!!! Kislááááány!!! Jupppppijéééé!
Nagyon boldog vagyok. Apán láttam egy picit, hogy várta, hátha mégis fiú lesz, de azért ő is nagyon örül. Nóri meg hát eleve hugicát várt, tiltakozott erősen, ha azt mondták, hogy azért biztosan fog örülni a kisfiúnak is. Én kislányt éreztem és a 13.héten is kislányt mondtak (az még nem volt 100%-os). De most már mi is láttuk a kis repedését :D
A vizsgálat alatt végig mosolygott. Hihetetlen volt. Az arcát próbálta mindig eltakarni a két kezével, de a mosolygós szája folyton látszott. És eléggé kis élénk is volt. A korának teljesen megfelelő, súlya 25 dkg.
Ami kicsit aggasztó számomra, hogy talált a drnő egy 5 mm-es cisztát a buksijában, ami igazából vérömleny. Állítólag ezzel nem kell foglalkozni, fel fog szívódni onnan és teljesen normális, mert ilyenkor a szervezetében sok vér termelődik a nagy növekedés miatt. Ha több ciszta lenne, akkor elküldött volna külön vizsgálatra, de állítólag, ha kevés van (nekünk egyetlen egyet látott), nem igényel külön kezelést és állítólag elég gyakori jelenség ebben a terhességi korban. Majd az UH-ok során ellenőriztetni fogom. Remélem, tényleg fel fog szívódni.
A másik amiért picit aggódom, hogy nagyon lent van a méhszáj közelében befészkelve és ugye szülés előtt szokott ennyire lent lenni. Így vigyáznom kell továbbra is a keményedésekkel, nem szabad erőltetnem magam, sok fekvés, pihi, magnézium.
Tömören ennyi történt.
Nagyon boldogok vagyunk, mert a lényeg, hogy egészséges Babóca. A többiben meg reménykedünk, hogy nem fog gondot okozni.
Megpróbálok majd jönni képekkel is.
Mindenkinek köszi a drukkot!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka,
de jó, de jó :D ! Nagyon örülök, hogy boldog vagy, és hogy minden okés (még ha nem is 100%-osan)!
De kis édes lehetett, ahogy mosolygott :D !!!
Akkor pihenj továbbra is, vigyázz magatokra!
Nagyon várom majd a képet is a kis puncisról :wink: !
Hogy álltok a nevekkel, meg van már???

Amúgy milyen pangás van most, biztos mindenki vásárol, vagy sziesztázik :wink: !

Picit én is ledőlök, fájdogál a pocakom :? ...

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!!
Hát tényleg nem írtatok sokat!!
Mi már haza is érkeztünk, Lizy hazafele bealudt, még alszik, de lassan fel kell ébresztenem, mert különben 10-kor sem fog aludni!
6-tól meg mosásom van.

Manorka!
Gratula a kislányhoz!

Hú, ha tényleg ennyire kívánságtopik, akkor remélem nálunk is bejön a fiucska!

d.dodó

Sziasztok!
Manorka, de jóóóóóóó!!!!!gratulálok!!!!!!
Dani megvette az Angel Soundot, és már meg is hallgattuk a picikét!!!Édes volt!!!!!!Vett még biztonsági cuccokat, és megvette a kiságyat is!!!!!!Jupiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!Valószínűleg átmenetileg Riki átköltözik mert ennek kivehetők a rácsai.
Anyósomék itt voltak, hoztak 4 napi kaját, szóval keddig vagy szerdáig el vagyok látva.De jó ez is. Csak fájdogál a hasam.Itt oldalt a bordaív alatt. Nem tudom biztosan, de asszem ott van a haematoma.Szerintem az fáj.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok! jól meglepődtem, mert ma volt először, h nem tartott sokáig visszaolvasni, még lapozni sem kellett...... vasárnap.

manorka: :lol: :lol: :lol: :lol: tényleg remek kívánság-topic! ha a drnő az mondja, h felszívódik, akkor az úgy is van! punktum! nekem is ezt mondta, úgyis lesz!

bébike: biztos Nálatok is minden rendben lesz, Ti is a legjobb helyre kerültetek!

Niki: a mozi biztos nem árt, lelkileg viszont feltétlen jót tesz a kikapcsolódás! jó szórakozást :)

freyja: akkor hasznos, ha nem egyedül mész :) egészségetekre! hidd el annak sem jobb, aki semmit nem kíván! inkább örülj és edd azt, ami jólesik! csak mértékletesség...

Kép
zsani78

Zsani!
Még csak szombat van ;)!

Niki!
Örülök, hogy lett Angel Sound-otok, meg kiságy is, és a hét közepéig ellátmány is!! :) Pihizz sokat!

d.dodó

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés: kéééééééééééééééééééééék!
Most már biztosra mondták, hogy kisfiú, bár én nem nagyon láttam. Végig aludta az UH-t, az arcocskáját nem is láttuk, mert mindkét keze végig ott volt. De azért gyönyörű! Hétfőn visszaolvasok!
Kellemes hétvégét!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

óóóóóóó, tényleg!!!! én össze-vissza dolgozom, ezért nem mindíg vagyok képben :oops:

Niki: ügyesek vagytok! és anyósod nagyon rendes, h valóban segít! remélem már kicsit megnyugszol majd... sajnálom a pocifájást! pihenj, pihenj, pihenj

Manócskámat ma ebéd után végre (egy csokival és egy pohár colával) rá tudtam venni, h dobbantson anyájának! kicsit megnyugodtam. remélem nem lesz csöndben megint napokig!

Kép
zsani78

sakura: nektek is gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

sakura!
Gratula!! Nektek is ez volt a "vágyatok"?

d.dodó

Edi: Sajnálom a tegnap esti bosszúságot...
:(

Niki: Szerintem biztosan jót fog tenni a pihenés!!!

Bébike: Örülök, hogy minden OK lett/lesz végül a kisbabád szívével!
Az a fontos, hogy megnyugodtál!

Maki: Sajnálom, hogy a családodból nincsenek olyan sokan, akik osztozhatnának az örömödben, s várnák az új családtagot.
:?
Viszont a pocaklakó a MIÉNK!!! :lol:
Az a legfontosabb, hogy mi örülünk, örülhetünk neki! :lol:

Manoka: Gratula a pinky-hez! :)
Édes lehetett nagyon ahogyan végig mosolygott!
A ciszta miatt ne aggódj, biztosan felszívódik, ha azt mondták.
Miért aggódsz amiatt, hogy közel van a baby a méhszájhoz??
Mondta a doki, hogy nem a legjobb?
Az én babám is fejfekvéses...de hát pörögnek, mozo
email4
Budapest

Edi: Sajnálom a tegnap esti bosszúságot...
:(

Niki: Szerintem biztosan jót fog tenni a pihenés!!!

Bébike: Örülök, hogy minden OK lett/lesz végül a kisbabád szívével!
Az a fontos, hogy megnyugodtál!

Maki: Sajnálom, hogy a családodból nincsenek olyan sokan, akik osztozhatnának az örömödben, s várnák az új családtagot.
:?
Viszont a pocaklakó a MIÉNK!!! :lol:
Az a legfontosabb, hogy mi örülünk, örülhetünk neki! :lol:

Manoka: Gratula a pinky-hez! :)
Édes lehetett nagyon ahogyan végig mosolygott!
A ciszta miatt ne aggódj, biztosan felszívódik, ha azt mondták.
Miért aggódsz amiatt, hogy közel van a baby a méhszájhoz??
Mondta a doki, hogy nem a legjobb?
Az én babám is fejfekvéses...de hát pörögnek, mozognak még rendületlenül, hiszen rengeteg a helyük.
Az UH során a kisbabám feje a belső méhszáj mellett volt.
Ez akkor nem jó?

Gabi: Gratu a kééééékhez! :)
Mostmár majdnem mindenki tudja (aki szeretné) a kisbabája nemét!?

Emi

Emi

email4
Budapest

Sorry...kétszer ment el...de a második bejegyzés a végleges.
Nem is tudom, hogy hogy csináltam! :D

Emi
email4
Budapest

Sakura, gratulálok!!!!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok :D :D :D :D :D :D :D :D

na voltam reggel uh-on magánba...és minden OK!!!!!!!!!!!!!!!

a drágám minden porcikáját végignézte a doki, és minden tökéletes....ő sem értette, hogy ennyi negatív eredmény ellenére mi a fenét látott a tarkóredőn...amikor minden csudiszép. megmutatta a rétegeket, milyen szépen fekszenek egymáson. annyira együttműködő volt a babó, hogy amikor felső dolgokta nézett, szem, száj, stb felülről mutatta magát, amikor gerincet hátat nézett megfordult....és ami a legédibb volt benne, mikor a csipője volt soron, odatette a kis kezét, szégyenlősen, nehogy lebukjon a mi kis meglepink :o ....imádom :D :D :D :D :D

apa megjön, teszek fel képeket, mert sajna kinn hagyta a paciknál a telóját, és most vissza kellett mennie.

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

mercy!
Örülök, hogy minden rendben!! Várom majd a képet!!

d.dodó

Szép jó estét!

Tegnap zsúfolt napom volt (reggel AFP, aztán meló, majd lakáspapírokat intéztem Veresen, végül baráti tali este), ma rengeteget pihiztem.

Emi: szép neveket választottatok! ;) Gratu a félidőhöz, Zsaninank is!

Niki: a lényeg, hogy vigyázz a Kislányodra, sajnos most elég sok mindent kell alárendelned ennek érdekében, de happy end lesz, meglátod. Ne hagyd, hogy bárki felidegeljen!! Örülök, hogy Stellánál kedvezően alakulnak az események!!

Edi: nem volt kétségem, hogy Botid van :)

Barbuss: Zalán zabálnivalóóó!!!

Mercy: Hála Istennek jó hírek!!! Hihetetlen, hogy milyen hanyag dokik vannak!!! Grrr!!! :evil: Várjuk a képet a Babóról!

Bibar: szuperek a rucik!!! Nagyon dögös lesz Kamilla ;)

Gabi: gratu a fütyishez!

Manorka: neked meg a mosolygós kislányhoz! Minden rendben lesz vele, meglásd! ;)

Bébike: gyere gyakrabban! A lényeg, hogy minden OK a piciszívvel!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Niki, nagyon örülök, hogy máris belendült a családi segítség :wink: !!!
Az új kisággyal pedig tényleg megoldjátok, hogy Riki ki tudjon majd jönni a kiságyból. Ügyik vagytok!
Jajjjjjj, ne haragudj, de most jutott csak eszembe, amikor írtad, hogy megvettétek az Angel Sounds-ot, hogy korábban mintha kérdezted volna, hogy mennyiért vettem :oops: :oops: :oops: ! Olyan lelkiismeret furdalásom van, dinnye vagyok, hogy elfelejtettem ezt a válaszomat megírni. Amúgy a Brendonos link, amit beraktál az olcsó volt (asszem 7990), mert én 8990-ért vettem. Persze van, ahol 10e felett van.
A lényeg, hogy már titeket is megnyugtathat bármikor ez a kis kütyü :wink: ! Tényleg, olyan boldogság hallani a kis szívecskéjüket! Pihenj sokat!!!

Emi, aranyos vagy! Teljesen igazad van, hiszen mi vagyunk a legboldogabbak, hogy tudjuk, hamarosan egy „igazi” család leszünk :D :wink: !

Gabi, nagyon örülök, hogy jól van a picurkátok, és hogy boldog vagy a kék szín miatt is :D !!!

Mercy, Jajj, annyira örülök nektek is :D !!!
Bocs, nem akartam okoskodni, de látod, annyira megéreztem tegnap (ahogy írtam is), hogy a felületes UH-n elnézte a doki (?) a dolgokat!!! Amúgy persze ez is felháborító :evil: !
De a lényeg, hogy jól vagytok, gondolom nagyon megkönnyebbültél!
Várjuk az édi képe(ke)t :wink: !!!

Dodó, szóval ha ez tényleg baba-nemileg kívánság topik, akkor nektek is látnotok kell egy kukacot hétfőn :D ! Szívből drukkolok :wink: !!! (Amúgy én is kékülni szeretnék a táblában, de úgy érzem, lehet, hogy rózsaszín leszek…)

Anikó

Kép
mamaki73

Helló lányok... :D
Még reggel is kerestük azt a hülye telefont, mire kiderült, hogy a rotink megtalálta az udvaron és bevitte a helyére magával. Nem hittem el.... szétrágta a bőr tokot, meg szétkapta a telót, vagyis csak a hátlaját, meg a kijelzőjén lett egy karc. De használható még, semmi extra.... huuuuuh... na igen, fiatalság bolondság...

Manorka
kétségem nem volt, hogy hercegnő van odabenn, de ezt mondtam is :D:D Botikám majd szépen udvarolni fog :P Nagyon örülök, nagyon nagyon :D
Bálintnak is volt ciszta a fejében, 4mm-es anno. Felszívódott, a 25.heti uh-n már semmi nem volt :) Nyugi, minden rendben lesz...
Miért baj az, hogy közel fészkel??? hát ilyenkor még járkálnak össze vissza nem???

Sakura
Gratula a kék hez, majd kérünk képet az Úrfiról :P

Bébike
huh, hát nem lehetett könnyű, de a fontos, hogy minden rendben a kis manóval. :D Semmi gond, hogy Botond lesz nálatok is.

Mercy
Édes a kismanód, hogy így szótfogad :D Örülök, hogy minden oké Vele:)

Mi meg miután lehiggadtunk, meg megnyugodtunk, hogy akkor minden ok, elmentünk shopingolni... :D Vettem Botinak egy pár cuccot már megint :lol: :lol: :lol: :lol:
Többek között, volt egy Nike cipő, amit imádtam Bálintál, annyira jó minőségű volt, hogy imádtam. Több méretet vettem belőle egyszerre mindig. Kosaras Nike, de imádnivaló, és most találtam egy kéket 17/18-as méretben, odavoltam azonnal meg is vettem... Kár, hogy nagyobb méretben nem volt... :D
Ez az:
Kép
Kép
Kép
Vendég

ééés, még nem bírtam ellenállni ennek sem :D mivel jön a nyár, így kihagyhatatlan, a békás szandi... 16-os méretben... Nagyon menőőő lesz a kis manóseggű... 8) 8)
Kép
Vendég

nemrég jöttünk haza a vendégségből,gyakoroltam egy kicsit,volt ott egy tündéri kicsi lány édes farmarruciban :lol: :lol:

Edi
na a kutya akkor ügyi volt...
jaj de cuki ez a cipőcske :lol: :lol: :lol:

Sakura
gratula a fiúhoz :lol: :lol:

Manorka
na nem is lehetett más babád,azt hiszem jó barátnők lesznek majd Kamillával :lol: :lol: :lol: gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!a többi miatt meg ne aggódj,rendeződik majd :wink: :wink:

Mamaki
ugy érzed??na majd meglátjuk,már alig várom hogy neked is kiderüljön :wink: de hát ez kivánságtopik,igy kék leszel és kész :lol: :lol:

Niki
na legalább kajára nem lesz gondod :wink: :wink: legalább jól főz az anyós??

Csipet
mikor is költöztök??jól tetted hogy pihiztél,holnap én is fogok,már amennyit a fiam enged :oops:

na megyünk dvd-ni apával,jó éjt lányok,holnap tali :lol: :lol: :lol:

bibar

Edi
na neee már,ez nagyon édes :lol: :lol: :lol: hú gondolom egy vagyon volt ez a 2 cipőcske,na ennek a manóseggűnek tényleg meglesz mindene :lol: :lol: :lol: ja és ma vagy 17 hetes?gratula :lol: :lol: én holnap 19,annyira jó hogy mennek szépen a hetek :lol: :lol:

bibar

Kép bogyborékolom a magzatvizet:)

Kép kis lépés ez nekem....de majd nagy lesz:)

na tessék, egy kis ízelítő, mert kül. mindet át kéne pixeleznem, ahhoz meg lusti vok :D

Mercy

mercedes79
Győr

....és képzeljétek, az elmúlt 3 percben éreztem előszőr:).....MOZOG!!!!

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy édes a picike!!!! Micsoda kis tappancs!!!!Tündéri!
Bibar, igen jól főz. :lol:
Edi, édik a kiscipők!!!Tényleg mindene meglesz a mónópopónak!!!!A kuty meg nagyon ügyes!!!!
Pihenjetek jól!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi, na legalább meglett a telcsi! Ez a jobbik eset...
Annyira ééééédes az a pinduri cipő :D !

Bibar, színügyileg szavadon foglak majd :wink: :wink: !

Mercy, édes a kis manód :wink: ! Nagyon örülök, hogy már te is érzed őt :D ! Ez aztán a boldogság :D !

Én sajna ma nem éreztem még azt a picit sem, amit szoktam :( .
Lehet, hogy ez a szeles idő is az oka, de egész nap fájt a hasam, hiába feküdtem napközben is 2-3 órát, és vettem be Béres Magne-t is, de nem lett jobb még...remélem reggelre jobb lesz, bár a múltkor is 3 napig eltartott :oops: .

Lassan én is megyek aludni, mindenkinek szép álmokat kívánok :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Mercy: Örülök, hogy minden rendben a babóddal, és hogy nem fedte fel a TITKÁT!!! :)
Írtó édi a bugyborékoló baby! :D

Edi: Gratu a 17-dik héthez!
Nagyon cukik a cipőcskék! :)
Igazi vagesz, szívtipró lesz a kis Botid! :lol:

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Mercy!! Mennyire édes!!!! Nagyon cuki a tappancs!!! :D És a babmocorgás csak korona a mai napra! Gratula! Dejónekteek!!

Edi: ha fiam lesz, az enyémnek is lesz ilyen szuper kosarascipője (miután anyája 13 évig pattogtatott)! Falnivaló!!! A szandi is nagyon menő! Örülök, h meglett a teló! Jól megtréfált Titeket a roti! :)

Bibar: remélem sikerül pihizni!!! Költözés: remélem még júni elején :)

Nos, én most elillanok mozizni, jók legyetek!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Hello Csajok, HELP

Ne nevessetek ki, előre akarok "okos" lenni, nem utólag.
Megfáztam :( Legalábbis remélem, hogy megfázás és nem influ.
Hőemelkedésem is lett (pedig nem vagyok egy lázas, hőemelkedéses típus) ... bevettem egy algopyrint (ezt még a múltkor mondta a dokim, hogy lehet) ...
Az lenne a kérdésem, ha nem vinné le tartósan, kb. mikor vehetem be a következőt?
Mikor menjek be a klinikára (milyen tünetekkel)?
Persze az én dokim pont most van külföldön, ezért nem tudok segítséget kérni tőle még egy hétig.

Minden jótanácsot örömmel fogadok!
Köszönöm!
Vendég

Köszi Mindenkinek a gratut! Aranyosak vagytok!

Kérdeztétek Emi és Edi, hogy miért baj, hogy lent van befészkelődve a Babóca. Normál, gond nélküli terheségnél egyáltalán nem baj. De nekem már volt kinyílt méhszájam. Lehet, hogy az elején írtam és ezért sokan lemaradtatok róla, pár évvel Nóri születése előtt volt egy terhességem és 24.héten kinyíló méhszájjal kerültem kórházba. De a sajnálatos véglet nem emiatt történt (mert manapság szigorú fekvéssel vagy műtéttel megoldható), hanem orvosi hiba miatt beindították a szülést, kisfiam lett volna... :( Ezért vagyok veszélyeztetve is. Nórinál is végig feküdnöm kellett vagy hát lehetőség szerint sokat pihenni. De az első perctől kezdve abba kellett hagynom a munkát. És most is ez a para, nehogy ismét kinyíljon, így minden kisebb keményedést komolyan kell vennem. Amitől kicsit félek az az, hogy Nórival annyit nem keményedtem, de nem is volt lent ennyire. Most pedig a kisasszony eléggé lent a méhszájnál van.
Tehát senkinek sem baj alapjában véve, nekem az előzmények miatt figyelnek oda jobban. Bennem meg dolgoznak az "élmények"...

Na, de ennyit a rosszabb részéről.

Edi: köszi Neked is az infót a cisztával kapcsolatosan, remélem, tényleg fel fog szívódni hamar.
Nagyon cukker az a két cipellő, illetve szandika az egyik. Készül a hódításra, ugye? Akkor nekem be kell szereznem valami popsi fodros halvány pink szexi rucit. :D
Ja és a rucikat, amiket foglaltam, kérem szépen :D
A telefonos sztori miatt nem irigyeltelek, de milyen okos a roti! Nem hagyta megázni a drááááága telefont! Mindig lehet számítani a kutyikra.

Sakura: gratu a kisfiadhoz!!!!

Mercy: Neked is nagyon örülök, hogy minden rendben van! Jól tetted, hogy másik orvoshoz mentél, így legalább meg tudott nyugtatni.
Édesek a képek. Micsoda tappancs fotó?! :D Cuki!
Nagy gratula a mocorgáshoz!

Niki: jól megszerveztétek a dolgokat, hogy tudj pihenni, ügyi vagy! A többin nem is érdemes aggódni, az a lényeg, hogy Te sokat pihenj és nyugi legyen körülötted!
Milyen biztonsági cuccokat vett a párod?

Csipet: hová költöztetek? Veresegyházára? Bocsi, lemaradtam valamiről.

Bibarka: naná, hogy lesz majd nagy barátság. És ha megnézed, Barbussnál Zalán, Edinél Boti, Nálad Kamilla, nálunk pedig szintén kislány (még nem döntöttünk névügyileg, Flóra/Dorina a befutó). Szóval két kis pasi és két kislány. Buleeeeeeeeeeeee lesz a közelben.

Bébike: Hajdú Krisztina profi, én is most nála voltam és bízom benne! Másnál szerintem nem lennék ennyire nyugodt.
Persze, hogy gyere, amikor csak tudsz és van kedved!!

Zsani, Maki: köszi Nektek is!

Maki: nevet az előbb említettem, de igazából még nincs eldöntve, nem mertünk addig, amíg nem 100%. De a sok kiválasztott névből a Flóra és Dorina a befutó. Szerintem a kettő közül valamelyik, bár megeshet minden nálunk. Mert Nórinál is az utsó pillanatban döntöttük el, pedig másik két név volt kiválasztva. Jött valami isteni sugallat és egyszer rákérdeztem, mi lenne, ha Nóra lenne?! És nyerő ötlet volt. :D

Dodó: biztosan nálatok is bejön a kívánság, ez egy ilyen topic :D drukk a fiúcskához!

Freyja: na igen, Mekis hami. Ismerős az érzés :D

Teszek fel képeket Nektek.

Kép Komolyabb arcocska

Kép Mosoly és a kezek

Kép Mosoly :)

Kép Mosoly újból

Kép Oldalról

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Most nézem a listám, milyen neveket írtunk még ki és a Zoé is ott van harmadikként a listán :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Sziasztok!

Barbuss: sajnálom az újabb hematómát :( Nagyon aranyos a pici fiad a fotókon!

Freya: gratula a lakás eladáshoz!!! Drukk, hogy kislány legyen a bújkálód :)

Niki: anyukád :(:( Sajnálom a hematómákat, és drukk, hogy mielőbb felszivódjanak, illetve sok kitarttást kivánok a kényszerpihenőhöz! A kutty javulásának pedig örülök!! Szerintem is mehetsz moziba, ha ehhez nem kell hossza gyalog túrát tenni.

Edi: "apa" reakciója... ez a fiadhoz nekem ütött. Mintha ő ott se lett volna. Tesókád ügyes volt ezzel a telefon dologgal, nekem a legidősebb öcsém hagyott el egyszer egy éven belül 3 drága telefont :? De az öcsédé még hátha meg lesz. Illetve most olvasom, hogy meg is lett :D Kutty biztos úgy gondolta, hogy neki is jár egy menő telefon :D Nagyon édesek a cipőcskék :D

Emi: gratula a félidőhöz! Én ma töltöttem :)

Mercy: no comment a tegnapi UH-s doki, komolyan... És nagyon örülök, hogy ma reggel mindent rendben találtak! Nagyon helyes a képen és tök jó, hogy végre érzed a mocorgását!

Zsani: én manócskám is van, hogy ali ad jelt magáról. Aztán amikor elkezdek jobban izgulni másfél-két nap után, akkor jól megrugdos. Biztos nincs semmi gond Nálad sem ;)

Meme: na az a doki se semmi, aki ismerősödet vizsgálta :? Továbbra is szenzációsak az általad festett ábrák!

Bibar: nagyon csinosak a kisrucik. Már hogyne lenne olyan ember, akit ez érdekel :D

Dodó: rókakomát sajnálom, hogy ennyire ragaszkodik hozzád.

Bébike: gratulálok a kisfiúhoz! Az izgalmakat sajnálom, de a lényeg, hogy végül minden rendben van :)

Manorka: mikor a fiammal voltam terhes több ilyen "cisztás" kismama is volt, mindegyik felszivódott. És gratula a még mindig kislányhoz :D

Sakura: Neked meg gratula a kisfiúhoz :D:D:D

Anyamaci: nekem 3 óra körülre rémlik, hogy be lehet venni a következő Algot. Klinikára én csak akkor mennék, ha 38fok feletti lázamat nem lehetne levinni. Egyébként ha felhivod a területileg illetékes orvosi ügyeletet ők valószinűleg tudnak segiteni!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Manorka nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!!!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?