Köszi Mindenkinek a gratut! Aranyosak vagytok!
Kérdeztétek Emi és Edi, hogy miért baj, hogy lent van befészkelődve a Babóca. Normál, gond nélküli terheségnél egyáltalán nem baj. De nekem már volt kinyílt méhszájam. Lehet, hogy az elején írtam és ezért sokan lemaradtatok róla, pár évvel Nóri születése előtt volt egy terhességem és 24.héten kinyíló méhszájjal kerültem kórházba. De a sajnálatos véglet nem emiatt történt (mert manapság szigorú fekvéssel vagy műtéttel megoldható), hanem orvosi hiba miatt beindították a szülést, kisfiam lett volna...
Ezért vagyok veszélyeztetve is. Nórinál is végig feküdnöm kellett vagy hát lehetőség szerint sokat pihenni. De az első perctől kezdve abba kellett hagynom a munkát. És most is ez a para, nehogy ismét kinyíljon, így minden kisebb keményedést komolyan kell vennem. Amitől kicsit félek az az, hogy Nórival annyit nem keményedtem, de nem is volt lent ennyire. Most pedig a kisasszony eléggé lent a méhszájnál van.
Tehát senkinek sem baj alapjában véve, nekem az előzmények miatt figyelnek oda jobban. Bennem meg dolgoznak az "élmények"...
Na, de ennyit a rosszabb részéről.
Edi: köszi Neked is az infót a cisztával kapcsolatosan, remélem, tényleg fel fog szívódni hamar.
Nagyon cukker az a két cipellő, illetve szandika az egyik. Készül a hódításra, ugye? Akkor nekem be kell szereznem valami popsi fodros halvány pink szexi rucit.
Ja és a rucikat, amiket foglaltam, kérem szépen
A telefonos sztori miatt nem irigyeltelek, de milyen okos a roti! Nem hagyta megázni a drááááága telefont! Mindig lehet számítani a kutyikra.
Sakura: gratu a kisfiadhoz!!!!
Mercy: Neked is nagyon örülök, hogy minden rendben van! Jól tetted, hogy másik orvoshoz mentél, így legalább meg tudott nyugtatni.
Édesek a képek. Micsoda tappancs fotó?!
Cuki!
Nagy gratula a mocorgáshoz!
Niki: jól megszerveztétek a dolgokat, hogy tudj pihenni, ügyi vagy! A többin nem is érdemes aggódni, az a lényeg, hogy Te sokat pihenj és nyugi legyen körülötted!
Milyen biztonsági cuccokat vett a párod?
Csipet: hová költöztetek? Veresegyházára? Bocsi, lemaradtam valamiről.
Bibarka: naná, hogy lesz majd nagy barátság. És ha megnézed, Barbussnál Zalán, Edinél Boti, Nálad Kamilla, nálunk pedig szintén kislány (még nem döntöttünk névügyileg, Flóra/Dorina a befutó). Szóval két kis pasi és két kislány. Buleeeeeeeeeeeee lesz a közelben.
Bébike: Hajdú Krisztina profi, én is most nála voltam és bízom benne! Másnál szerintem nem lennék ennyire nyugodt.
Persze, hogy gyere, amikor csak tudsz és van kedved!!
Zsani, Maki: köszi Nektek is!
Maki: nevet az előbb említettem, de igazából még nincs eldöntve, nem mertünk addig, amíg nem 100%. De a sok kiválasztott névből a Flóra és Dorina a befutó. Szerintem a kettő közül valamelyik, bár megeshet minden nálunk. Mert Nórinál is az utsó pillanatban döntöttük el, pedig másik két név volt kiválasztva. Jött valami isteni sugallat és egyszer rákérdeztem, mi lenne, ha Nóra lenne?! És nyerő ötlet volt.
Dodó: biztosan nálatok is bejön a kívánság, ez egy ilyen topic
drukk a fiúcskához!
Freyja: na igen, Mekis hami. Ismerős az érzés
Teszek fel képeket Nektek.
Komolyabb arcocska
Mosoly és a kezek
Mosoly
Mosoly újból
Oldalról