Új privát üzeneted érkezett!

Kata,

A decathlonban most le vannak árazva a korcsolyák, 26-os mérettől asszem. Én is gondolkozom rajta, mert nagyon szeretnének a fiúk menni korizni, de magamnak is kellene venni, mert a régi korcsolyám már eléggé tönkrement (kb. 20 éves).

A közelünkben is van síoktatás, Árpi már idén is akarta vinni a fiúkat, de elmaradt. Majd jövőre.

Brigi,

Jaj, de ügyes Mini! Tényleg, majd dobj fel néhány képet róla is, mert már biztosan tök nagy lehet!

Cat,

Na, nekem is hasonló fenntartásaim vannak/voltak ezzel a kúrával kapcsolatosan, bár én még nem kezdtem el (majd talán március 1-én, addig nem tudom, mert megyünk welnessezni, és akkor nem szeretném, meg még tart a narancsbőr masszázsom).
És én főleg a súlycsökkenés miatt csinálnám, de látom magamat előre, hogy vége van az egésznek, és utána meg zabálok. Na ezt nem szeretném!
A heti átlag 0,5 kg fogyást tartják normálisnak, és én is így gondolom. Legalábbis nálam ez így van. Mondjuk tegnap ki kellett hagynom a futást, mert fáj a bokám, de intenzív mozgás nélkül nem is tudom elképzelni a fogyást.
Ja, és max. 1000-1200 kalóriát eszem, ez is segít.

Lilla,

Egyébként nálatok milyen a klíma?

Autó: borzasztóak a parkolási lehetőségek, főleg a kertvárosokban. Ma konkrétan az utca közepén parkoltam le, remélem, hogy kikerülnek :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Kipróbáltuk a síelést itt a ház előtti dombokon és már egész jól megy nekik. :) Sőt! Soha nem látott lelkesedéssel caplatnak fel, csúsznak le és kelnek fel esések után és aztán kezdik elölről. Eddig ezt egyik sportnál sem tapasztaltam! Ez a mi formánk... az a sport tetszik meg nekik amihez egyikünk sem konyít és marha veszélyes és költséges...
Tegnap este már azt is kérdezte Levi, hogy szerintem hozna-e neki a Jézuska legközelebb egy jobb sífelszerelést. (mert folyton leesett a lábáról a léc.... persze én voltam a béna nem láttam, hogy állítható a sötétben)

Neera: Sajnálom akinek nem jött be. Én azóta -9kg-nál tartok. Ugyanúgy nem kívánom az édességeket, nassokat és kevesebbet és sokkal egészségesebben eszek. Jobban érzem a szagokat ízeket.
Mondjuk bennem tényleg szerintem kilóba lehetett mérni a mérget. A húgom ugyanígy volt vele és az egyik barátnőm, de egy másik barátnőm pl egész végig éhes volt és utána is. gyakorlatilag 2kg mínuszt könyvelhet el, mert a többi visszajött.

Ditke!
Ha el tudod magyarázni Csengének, hogy nem tudhat mindenki ugyanúgy mindent minden rendben lesz. Szerintem ő az a típus akinek inkább a nyugisebb természet közeli elfoglaltságok klappolnak mint a horgászat, kirándulás, geoládázás (mondjuk az egész családos móka)vagy kézműveskedés való nem?

Brigi!
34-es méret???.... 12 éves koromba voltam talán akkora... :) A húgom mondjuk 36-os vagy talán egy kicsit kisebb, ő 2kg-ot fogyott a kúrával, de ő a jobb közérzetért csinálta.

Lilla!
Nem semmi, hogy milyen káosz lett egy kis hótól. :) Bár belegondolva ha mondjuk nyáron esne itthon 15cm hó itt is lenne riadalom. :) Mondjuk az, hogy még egy nyamvadt ügyelet sincs ilyenkor a fizetős oviba, az felháborító!!

Vikics

KépKép
vikics

Brigi!

Én is így vagyok, mint te, rólam is leesnek a régi ruháim, pedig nem fogyóztam csak visszaálltam dolgozni. Pepe egyszerűen csak annyit mondott, hogy "anya már tiszta kukac" :oops: :lol:
A combomnak nem ártott, de nekem először a cicim tűnik el és az gáz :oops:
Szóval méreg ide vagy oda, én most egy csokikúrát tervezek, miszerint napi egy tábla mogyorós tejcsoki betömése dob vagy 500-600 kalóriát rajtam naponta, hátha ezzel visszaszedhetnénk pár kilót. :oops:

Mininek gratula az evéshez, tök érdekes lehet megint megélni ezeket a dolgokat :)

Bocs, de jót nevettem a művésznőn ("ez nem balett") :oops:
A balett nálunk két részből áll. (Már amennyire láttam, mert ki kell menni a szülőknek, csak a termen van egy ablak, szemben egy tükörrel, így a tükörben leskelődtem) Szóval először csak lépéseket, pozíciókat gyakoroltak, aztán ugrásokat, közben végig szól a zene. A végén meg valami koreográfia-féle volt, de pontosan nem láttam. Pepe azóta is ugrál meg pörög itthon, és színházba akar velem jönni balettot nézni. Még nem döntöttem el, hogy viszem-e, mert nem vagyok biztos benne, hogy végig bírná nézni...

Lilla!

Ez tök jó, hogy volt egy kis havatok, én is pont ennyit szeretnék, épp csak kipróbálni. Mondjuk itt is tuti megállna az élet, mikor mondtam a kollégáimnak, hogy otthon most simán van -10 fok is, megkérdezték, hogy és olyankor senki nem megy az utcára? Mondom de, csak fel kell öltözni. Na hát szerintük csak minimum sífelszerelésben lehet mindezt elképzelni :lol:

A suli-ovi kérdés szerintem elég húzós, de szerintem a suli nem megterhelőbb, ha hamarabb kezdi el, mert később meg gyorsabban haladnak. Itt is elég 6 évesen elkezdeni, addig tulajdonképpen valami pre-school féle van nekik. De aki 3-4 évesen kezdi, annak van 6 éves koráig 2-3 éve, hogy megtanulja a betűket, számokat, 6 éves korra már elvileg tudnak írni, olvasni, alapműveletekkel számolni. De addig nincs tét, nincs osztályzat. Aztán aki 6-7 évesen becsöppen ebbe a társaságba, megint tanulják előlről, de neki már jóval kevesebb ideje van megtanulni, ráadásul egy csomó olyan gyerek között, akinek az egész már csak ismétlés. Szerintem ez a nehezebb. A csajok most a 4-5 évesekkel járnak, év végére a cél, hogy tudjanak mindkét nyelven 20-ig számolni, egyjegyű számokkal összeadni, 10-ig leírni a számokat, és felismerjék az összes betűt és kettőshangzót és le kell tudni írni a keresztnevüket nyomtatott betűvel. Az 5-6 éves csoportban meg kell tanulni összeolvasni a betűket, írni nyomtatott és folyóírással, az összes alapművelet írásban, gondolom 20-ig. Aztán a következő évben, ami már mindenkinek kötelező, ismétik ezeket, meg biztos tanulnak új dolgokat is, és aki ebbe hirtelen belecsöppen annak ez szerintem baromi nehéz. Az ottani rendszert nem ismerem, szerintem kérdezz rá, hogy ott hogy szokták, mennyire készíti fel az ovi a sulira őket, és szerintem ez alapján dönts.

Kata!

Az eredeti terv az volt, hogy mind a ketten járnak balettra, én meg addig bemegyek a mellette levő konditerembe kicsit mozogni, de mivel Csenge nem jár gondolom addig velem lesz, úgyhogy a mozgásnak megint lőttek :(

Pont ma voltam bent a sulijukban beszélni a tanárnénivel. Azt mondja, hogy Cseni gyakorlatilag mintha néma lenne, meg se nyekken, csak rázza a fejét igenre vagy nemre, vagy mutogat, de azt mondja, hogy sokat ért, mert ha mondja neki, hogy rajzoljon gyümölcsöt, akkor jót csinál, ha megkérdezi, hogy melyik a sárga virág akkor megmutatja, stb., de ha úgy kérdezi, hogy mi van a képen, akkor nem mondja, hogy sárga virág :( Szerinte csak baromi önbizalomhiányos, ami igaz. Csak annyira rossz látni, hogy Pepe mindenben megelőzi, Csenge mintha 1/2-1 évvel le lenne maradva mellette. Ezt ő is érzi :( És tényleg bármit csinálunk, de szó szerint bármit, Pepe jobban tudja. A betűket, a számolást, a tornát, mindent. Neki mindenhez van kedve, és mindenben sikerélménye is. Pl. ő előbb kezdett rajzolni, Csenge sokáig nem akart. Most már legtöbbször nem tudom megkülönböztetni, hogy melyiket melyikőjük rajzolta, de eleinte Csenge csak annyit mondott, hogy "én nem tudom". Ugyanez volt a betűkkel. Az egyes betűk (c, k, s, a, stb) már neki is ugyanolyan jól mennek mint Pepének, most a betűkapcsolatokat is kellene már tudni (ee, oo, ou, sh, ch, stb.), és ezzel tartunk most ott mint a többivel az elején: Pepe már ezeket is tudja, Csenge ezekre közli, hogy ezek nehezek, ezt ő nem. És az istennek nem lehet rávenni, hogy ezt is tanulja. Abban egyet értettünk a tanárnénivel, hogy nem erőltetjük, ráér még, csak persze ez ördögi kör, mert akkor még jobban lemarad és később még nehezebb lesz. :roll:
Mindegy, ha lesz időm a héten megkérdezem az úszást, hátha. A sulijukban most indul golf, de ahhoz egyiknek sem volt kedve. Majd csak találunk valamit...

Meme!

Érdekes ez a kávéfüggőség, én a szagát sem szeretem. Csodálkoznak is rajtam, hogy hogy birok harmincvalahány órákat ébren kávé nélkül :lol: A ciki, hogy még kávéfőzőnk sincs, meg nem is tudom, hogy kell főzni :oops: Míg otthon laktunk volt egy kávéfőzőnk amit még nászajándékba kaptunk. Sosem használtunk, aztán mikor volt egy vendégünk aki mindenáron kávézni akart, mondtam, hogy ha meg tudja főzni magának akkor hajrá (kávé mindig volt otthon egy rakással, mert a betegek rendszeresen elláttak minket :) ) Le is főzte az illető a kávét, utána én elmostam a piklit, csak épp nem tudtam, hogy valami filtert is ki kell mosni, így aztán belepenészedett, kb, fél év múlva vettük észre, kidobtam az egészet :oops: Amúgy nálunk a családban sem kávézik senki, sőt, még a barátok sem nagyon...
De ha esetleg meglátogattok mindekt szólj, és szerzek egy kávéfőzőt :wink:

Na, megint szómenésem volt, bocs :oops: , ügyelet után szita az agyam és csak össze-vissza beszélek :roll: :?

Jó éjt!

Dikte
ditke62

Csajok!
Mindenki eltűnt??? :roll:

Csak nem mindenkinél az van, ami nálunk? Luca tüdőgyulladás, Zsolt vesekő (sürgősségin is jártunk már, hát nem olyan, mint a Vészhelyzetben!!!), ma egy kolléganőm mentős elszállítását szerveztem meg...és ez még csak az eü rész!

Mikor lesz már tavasz???

De legalább ma vettem egy kordszoknyát! :lol:

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok, bocsi a zavarásért- keresek kölcsön bölcsőt, koraszülött ikres barátnőmnek, ha tud valaki szóljon. Venne is max 20eFt/db-ért. köszi

Kép

Kép
leo50

Sziasztok,
háát, Vikó, részvétem..!! Nem is tudom mit mondjak. Szegény Zsolt, nagyon fáj neki?? Lucának volt a közelmúltban már tüdőgyuszija vagy Bencének?? Mindenesetre őrült peches időszakot éltek egészségileg :cry:

Meme, Cat,
készültük már lélekben :lol: :lol: :lol: Én már nagyon várom a holnapot!! 8)
Meme,
Laci hogy bírja a kúrát???
Én tegnap befejeztem, hááát... egy szenvedés volt az egész. Nekem ez nem való, de megcsináltam. Mondjuk annyit csaltam, hogy napi 1 almát én ettem, darabokban, ui annyira nem volt energiám, hogy fizikailag rosszul voltam, jártányi erőm se maradt :roll: (én azért fizikai munkát végzek) Ez az 1 alma segített valahogy túlélni. A lötty nekem ízlett, de most egy ideig nem innék ilyet :?
Állandóan és nagyon fáztam, és ha mondjuk lépcsőznöm kellett a kórházban fel-le - és ez elég gyakran van - akkor vert a hideg verejték, szóval kellemetlen tüneteim voltak. Vagy én csináltam valamit rosszul, vagy nekem nem működött, mert nem vagyok szuperül utána sem. De akaraterő próbának jó volt :lol:

Kép
nettke

Vikó,

húú ez durva. Egyik sem piskóta. Luca gondolom antibigyót kapott. Zsoltnak hány követ kell " megszülnie" ? Nekem csak homok volt, de köszöntem szépen azt is...

Nettke,

nagyon-nagyon várom. Reggel elég intezív havazásra ébredtünk, de megfogadtam, ha kell, lovas szánkón is elmegyünk.. :lol: De, aztán elállt a havazás, az utakat pedig letakarították.
Laci még csinálja a kúrát, minden szabály betartásával. Csütörtökön ő is nagyon fázott. Majd holnap szerintem elmeséli. :wink:
Ma viszont ráraktak egy ABPM 24h gépet, amit holnap a parkolóházban fog levenni. Még a múltkori rosszoullétének a kivizsgálása miatt.

Akaraterő próba az tuti, de eredménye is volt? Vagy holnap meglátom, ugye? :wink:

Meme
szinta

Meme.
a pattanásaimat azt látni fogod :lol: :lol: :lol:
Fogyás?? hát, kb 2 kiló. Cat-nek van igaza, akin nincs sok, az nem is tud 5-7 nap alatt sokat ledobni.. Inkább az a lényeg, hogy ez jó alap volt arra, hogy innentől egy egészségesebb, mértékletesebb diétát tartsak, ne azt a karácsonykor beindult zabálást folytassam. Most tényleg inkább barna kenyeret, zöldségeket, gyümölcsöket kívánok. ettem ma egy csokit, de túl édesnek tűnt. Ez jó!!! :wink:

Ditke,
ezen a kávéfőzős sztorin jót nevettem :lol: Én nagyon élvezem ezeket a hosszú beszámolóidat!!
A 2 kislány közötti különbséget addig is érezted, vagy csak most élesedik ki ennyire? Szegény Csenge!! Neki most nem jó, hogy nem egy nyugis kis magyar oviba jár, ahol leginkább békén hagynák, amíg beérik ő is... Valamivel turbózni kéne az önbizalmát.

Kép
nettke

Sziasztok :D

Meme :) ,Nettke :)
Alig várom a holnapot. 5 percenként nézem, hogy esik-e itt a hó, de csak havas eső van. Mondjuk én gyalog is elmegyek a színházba, semmi sem tarthat vissza. :lol: :lol:

Délelőtt viszem a fiúkat a Bors nénire, utána Anyukámnál ebédelünk, és én megyek vissza az Operettbe BKV-val, szóval, semmi sem állíthat meg.

Nettke :)
Ügyes voltál a kúrával! Én is inkább akaraterő próbának gondolom, de utána méginkább, mert egyszerűen szenvedek, hogy vissza kell a zabálást fognom, pedig egy fél disznót megennék. Próbálom egészséges kajákra fogni magam, de nem egyszerű.

Vikó :)
Sikerült a ricotta torta?

Hogy megy a szülés? Szegény Zsolt. Brrrr...

Cat
Kép
cateye

Meme,
örülök a jegyeknek!!!! Laci??? Mégse?? :lol: :lol:
Mi lett a 24 órás gép alapján az eredmény? A vérnyomásával van gond?

Vikó,
hogy vagytok??? Férjurad? Majd írj pár sort, ha tudsz.

Brigi,
jártok rsg-re? tetszik a csajoknak?
Ja, és Micikének nagy gratula :lol: Micsoda nagylány!! Mire feleszmélsz, már mindent egyedül megold majd.. :roll:

Kép
nettke

Sziasztok,

Nettke,

igen, ezért kerestelek tegnap, gondoltam dumcsizunk is kicsit...:wink: De, aztán SZMK gyűlésen voltam, utána meg szétszedtek a gyerekek.
Szóval Lacikám ugye vasárnap szikla szilárdan állította, hogy ő bizony 2 hónap múlva újra nem. Sőt kaptunk / kaptam egy kis SZPSZ zrikát is... :) Na, de aztán hazafele ő volt az aki megállapította,hogy Szil nélkül még nem láttunk darabot, s bizony hiányzott, hiszen neki is ő a kedvenc ffi m.színésze. :lol:
Ma reggel pedig , mikor énekeltem a Győzedelmes zeneszót, már megingott. Bár, én mondtam, hogy ápr. 16 csajos buli lesz.... :)
Az eredmény még nincs meg, mert ma adja le a gépet, s szombatra kapja meg a feldolgozott eredményt.
Érdekes, mert egy halál nyugodt ember, s mégis ugye a vérnyomása meg a legapróbb nyugtalanságra kiugrott.

Ditke,

nyugi, én mindenhova viszem a saját spéci kv főzőmet. De, ha arra járnánk , szólnék időben. :wink:
Engem sem zavar a szómenésed, sőt nagyon jó olvasni.
Nálunk is érdekesen kezd alakulni a gyerekek közti tudás szerzés. Pl. : tegnap az oviban környezet ismereten Zsófi súgott Zsombinak . De, este mikor ezt játékot játszottuk, komolyan - nekem elég nem tetszően - versenyeztek. Amelyik vesztésre állt, az megsértődött, duzzogott. Viszont , amelyik nyerésre állt, az látványosan segítette a másikat.

Még jövök...

Meme
szinta

Hahó mindenki!

Ditke :)
Én kávéfüggő vagyok, szóval csak akkor látogatlak meg ha beszerzel valami olcsó masinát. :lol: :wink: Na jó, beérem Nescafe-val is. :wink:

Nálam vannak az Abigél jegyeid, szólj ha kellenek. :lol: :wink:

Meme :)
Szerezzünk Lacinak is jegyet, ha annyira szeretne jönni. Simán megoldjuk. :wink:

Hát engem a guta üt meg ha úgy járunk mint a vasárnap esti nézők a szereposztással. Attcsika örjöngését elég volt a közelmúltban kétszer néznem. :twisted:

Léböjtöl még valaki?

Cat
Kép
cateye

Cat,

Laci ma 9 nap után abba hagyta a kúrát. Fogyott közel 7,5 kg-ot, nagyon látványosan, de ma már nem bírta tovább. Még arra is hajlandó volt, hogy főzzön egy kis húslevest magának. Óvatosan tér vissza a szilárd ételekhez.

A jegyet persze ha kell neki intézzük majd. :wink: Vasárnap Szil beteg volt, reménykedjünk áprilisban már nem lesznek ilyen 1-2 napos vírusok. Nekem is ma még a fejem fáj, de vasárnap én is kutyául voltam.

Brigi,

Mici ügyes, azóta is egyedül eszik? Vannak képeid mostaniak? Biztos a nyári tali óta nagyonot változott.
Balett?

Edit???? Többiek???

Meme
szinta

Sziasztok,

Úgy látszik, sokan téli álmot alszanak :D

Cat,

Én még nem kezdtem el a neerát, még nem döntöttem el, hogy akarom-e vagy sem. Nekem a fogyás lenne a fő célom, de már az se olyan fontos, mert egy ruhamérettel már kevesebb vagyok :lol: 6,5 kg-ot fogytam, másfél hónap alatt, és ez a normális (még 4,5 kg kell az ideálishoz). A 7 nap alatti 3 kg-ban meg nem igen hiszek hosszú távon.

Viszont most egy kicsit szomorú vagyok, mert lesérültem, a bokám nagyon fáj, és futni nem tudok, csak spinningelni (súlyzózást meg a legmagicet tudom itthon is csinálni).

Milyen volt a Bors néni? Tetszett a fiúknak?

Vikó,

Hogy vannak a gyerkőcök, belértve a családfőt is?

Ditke,

Nálunk ez van:

Kép

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Meme!
Ez igen!Le a kalappal Lacid előtt!!!
Kell a pszicho elérhetősége? vagy mi a helyzet Kristóf-fronton? Bár én az általad leírtak alapján semmi zűröset nem érzek,teljesen kamasz mentalitású kristóf is. De azért lehet,hogy pszichonéni tudna 1-2okosat és megnyugtatót mondani.

Mi mindannyian betegen!!! Marcinak ebben az évben 4-edszer van kötőhártya gyuszija,Beninek másodszor. 2hete külön vannak a fiúk,hátha meggyógyulnak. Kopogjam le,talán mostanra sikerült. Legalábbis most úgy néz ki,egyik se beteg.Ha 2nap múlva is így lesz,akkor már nem fertőződik vissza a szemük.
Közben Oli vígan ovizik.
Dávid hétfőn reggelre belázasodott 38,8 ,így ő a héten itthon. Tamás is benyalta a bacikat,irtóra köhög.Ő is kúra alatt.
Engem meg 10napja a Flector tart életben annyira fáj a jobb lábam.Holnap doki,hátha okosabb leszek tőle.

Brigi!
Ez a csöppség igazi ügyi-bogyó!!! :lol: Gratula!

Vikó!
Ti hogy vagytok?

Kép

Kép
edit73

Detti,
Micsoda hóember :)
Edit,
Jobbulást az egész családnak!

Kép
pramprampram

Sziasztok :)

A betyárját! Gratulálok Lacikádnak, a nem semmi teljesítményhez. Legközelebb ha találkozunk észre se fogom venni, olyan sovány lesz.

Detti :)
Szuper csúcs a hóemberetek. Létráról raktátok össze?

Ügyes vagy a fogyival. 8) Nekem megmaradt a -3 kiló, a kínzó éhség ellenére kitartottam, és mostmár elmúlt az éhség. :D

Edit :)
Ez hihetetlen nálatok ez a kötőhártya. Szinte króniukusnak mondanám. Erre nincs valami jó homeóbogyó?

A te lábfájdalmad milyen eredetű? Csont, izület, szalag?

Jobbulást az egész családnak!

Cat
Kép
cateye

Csak gyors bekukk hírekkel:

Bence teljesen negatív.
Lucánál ma középfülgyulladást diagnosztizáltak (cserébe nagy mértékben javul a tüdőgyuszija), de a füle nem fáj neki!!! :roll:
Zsoltban még bent van a kavics!

Én? Kösz, túlélek...ma belecsaptam egy intenzív grapefruit-csepp kúrába, hogy bírjam. Neera? Tervezem, de ilyen körülmények között nem merem bevállalni.

Cat!
Abigélt lécci őrizgesd! Kösz.

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Detti!

Az anyját!!! Hogy a fenébe csináltatok ekkorát? :shock: :lol:
Meg sem merem mutatni a lányoknak, folyton azt kérdezik, hogy mikor lesz már tél :shock: :?

A fogyáshoz gratula, ügyes vagy, főleg a mozgással. Én lusta dög vagyok :oops:

Meme!

Gratulálok Lacinak :)

Vikó, Edit!

Sajnálom, nagyon rátok jár a rúd :(

Egy vigasztaljon, épp valamelyik nap olvastam az itteni orvosok lapjában:: ma már olyan fejlett az orvostudomány, hogy a modern gyógyszerekkel bármelyik nő képes arra, hogy akkor is ápolja a náthás férjét, ha neki magának tüdőgyulladása van... :roll: :lol: :wink:

Ditke
ditke62

[quote] írta:ma már olyan fejlett az orvostudomány, hogy a modern gyógyszerekkel bármelyik nő képes arra, hogy akkor is ápolja a náthás férjét, ha neki magának tüdőgyulladása van...

Amióta világ a világ ez így van.... :wink:
Húúú, most az olvasgató férjek.... : :evil: . Bocsi, de így gondolom.

Edit,

jobbulást nektek. Tényleg, erre a kötőgy.-re valami jó homeos készítmény? Gondolom így dolgozni sem tudsz menni.
Nem is írtam még, hogy ezer hála a köhögésre való szerekért, Zsófikámnak szuper volt. Sőt , ( kopp, kopp, kopp) azóta se tért úgy vissza.
Kristóf hullámzó, de tegnap éreztem azt, hogy urrá vagyunk a helyzeten. Majd ha egyszer sikerül talizni megbeszéljük, elég hosszú, összetett ....

Detti,

hogy csináltátok ezt a hatalmas hóembert????? Édesek a kis fiúk ahogy állnak mellette. Bokáddal mi történt?

Kúra tapasztalat:

Lacikám után szabadon... :lol: : tegnap evett, húslevest, húsi és sali volt a menü. Keveset tudott enni, sőt az sem olyan étvággyal mint eddig. A telítettség érzés pedig ennyitől is nagy volt.
Szerintem nincs mese, ez a kúra szigorúan 9-10 napi kitartás után hozza meg a teljesen elvárható eredményt. Bár,piszok nehéz látszott ( sokszor én is szenvedtem vele... ).

Képzeljétek, a picikéimmel ezen a héten elértem, hogy felkelnek, felöltöznek, beágyaznak egyedül.Sőt, az anorákot is felvették. Olyan büszke vagyok, mert eddig úgy nyúztam-húztam őket... 3-szor levert a víz mire elkészültünk.... Persze-persze ez az én hibám is volt.

Meme
szinta

Cat,Nettke

márc. 13-án Vágó Detti Sopronban Neotonozik... :lol: :lol: :lol:

Meme
szinta

Azért majd 2 hét múlva beszélnék Lacikáddal az étvágyáról. :D Még jó, hogy 9 napi koplalás után nem bír egy fél disznót megenni. :D Konkrétan nekem egy alma is megfeküdte másnap a gyomrom.

Mivel érted el, hogy az ikrek ilyen önállóak és gyorsak reggel? Én utálom a reggeli készülődést.

Alakulnak a szereposztásaink... :D Újra elkezdem olvasni a Manderley ház asszonyát, hogy felkészült legyek. :D Tegnap nézte meg a Rebbeccát Lévay Szilveszter. Kíváncsi vagyok a véleményére.

Edit :)
Mi van a lábaddal?

Tegnap itt jól rátok szóltam a kötőhártya gyulladás kapcsán, erre ma Samut elvittük szemészetre, mert 1 hete panaszkodik, hogy fáj a szeme, olyan érzés mintha hagymát vágnék, és kiderült, hogy visszamaradt kötőhártyája van, a felsőlégúti nyavalyájából.
Plussz az egyik szeme asztigmatikus, így évente kell vinni ellenőrzésre. A látása viszont jó. Tobradexet kaptunk.

Jövő télen ti utazzatok el 4 hónapra valami melegebb tájra, mert ami betegséget benyaltatok ezen a télen, másnak egy egész gyerekkorra elég. :roll: Ezek után el tudom képzelni hogy várjátok a tavaszt. A farsangról lemaradtatok?

Cat
Kép
cateye

[quote="szinta"]C írta:szintaat,Nettke

márc. 13-án Vágó Detti Sopronban Neotonozik... :lol: :lol: :lol:

Akkor tuti márc. 27 lesz Irsa? :wink: Én egyébként is arra tippeltem volna. A musicalmesék azért Kata nélkül nem az igazi. A vizipacit ki játszaná el hitelesen? :lol:

Cat
Kép
cateye

Jól eltűntem. :)
Nálunk is beteg a többség. A múlt hét volt gázosabb, mert akkor én is szarabbul voltam. Most mehettek oviba hétfőtől, de ma reggel Borka megint nyafogott, hogy fáj a torka. Délután meg már bőgött. Felhívtam dokit, hogy mit adjak. Fájdalomcsillapítót. Azzal legalább tudott aludni.
Réka viszont mehet oviba és holnap lesz a farsang. A királylányruha meg még mindig nincs teljesen kész. Csak pihentetnem kell a varrógépet, mert ha bemelegszik, szalajt.

Micikém tényleg ügyibogyó :) Fújja az orrát. Egyedül is, meg kérésre is. Szerez mindenhonnan zsepiket és használja. :) :) :) Olyan édes. Meg ahogy céltudatosan tevékenykedik itthon. Hihetetlen komolyan járkál és úgy néz ki, mint aki nagyon fontos teendőket intéz. Hoz, visz, pakol és mindenhová siet. Már most. 8)

Ja végül csak elkezdtem dolgozni. Még nem tudom, hogy beválik-e. Egyelőre délelőttönként jön valaki vigyázni Emesére, meg akire még kell. Eddig jól ment. Mici sem lóg a nyakamon. Pedig tartottam tőle, hogy ha itthon vagyok és lát, akkor engem akar majd mindenáron. De szerencsére eddig nem. Élvezi a sok figyelmet. Én ugye azért nem csak őt szórakoztattam délelőttönként. :)

Betegeknek jobbulást!!!
Megyek teszek egy próbát a varrógéppel.

Jó éjt!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Mi is vagyunk...., Detti, igen, téli álom.., le vagyok lassulva.
Meg 3 napig anyummal voltam sokat, mert szabin volt.

Hihetetlen hatalmas a hóemberetek!!!!!!! Létrával csináltátok?

Detti, Nettke!!!
Kolpingot utaltátok? Én egy nappal később utaltam el, mert elfelejtettem.

Brigi!
Mici nagyon ügyes, szerintem ő lesz majd a nagy segítséged! :D :D
Küldj majd képet róla is és a királylányruháról is, amit varrsz.

Nálunk jövő héten kedden lesz farsang, Vendel dr.bácsi, Gergő autószerelő lesz.

Minden kis betegnek jobbulást!!!!! Sosem jó betegnek lenni.

Meme!
Nagyon ügyik a gyerkőceid, én megőrülök ettől az öltözés mizériától. Oviban egyedül öltöznek, kivéve kabát. Mindig mondom nekik, hogy tudom, h az oviban egyedül öltöztök. Ők meg..."honnan tudod, látod??" Szóval, óvonéni mondta.
Persze ha sietnek valahova vagy ők akarnak kimenni , akkor villám gyorsan öltözködnek, de amúgy... :roll:

Laci nagyon ügyes volt, az akaratereje előtt le a kalappal!!!!! Bár laci, biztos olvasol... :wink: :D Csak így tovább!!!!

Edit!

Fiúk hogy vannak külön? Oli ovizik, de Beni és Marci? Ők kivel vannak? Te is otthon voltál?

Cat, Detti!

Köszi a korcsolya ötletet, auchanban láttam még 3-4 ezerért, 30-ast, végül nem vettem, de azt hiszem már csak jövőre. Tiszta hó a velencei tó, meg a Balaton is. Aztán jövő héttől szerintem intenzív olvadás is lesz, de majd kiderül.

Már alig várom, h ez a hó eltűnjön, olyan nehezen vezetek.

Fáj a fejem is , nyügi vagyok.
Majd jövök még....

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Brigi!
Micikén csak ámulok-bámulok.Olyan kis zabálnivaló lehet,ahogy fontoskodik!!! :lol: :lol:
Farsang hogy sikerült? Kész lett a ruha? Borka végül nem net?
Nálunk is csak Oli volt volt farsangolni.

Cat!
Izületi probléma. Sajna. kaptam injekciót (ezt ismételni kell) és gyógyszert rá. Tornázni,úszni kellene és fizikoterápia. Ezeket valaogy bele kellene illezstenem az életembe,csak még nem tudom,hogyan.
Most jól vagyok,mert az injekció nagyon jó volt.De el volt képedve a dokinéni,hogy ilyen rossz a csipő izületem.Jól rám is ijesztett!

Kép

Kép
edit73

Kata!
Most Beni az anyunál,Marci meg otthon. Múlt héten meg fordítva volt. Úgy néz kimásztak a kötőhártáyból.Legalábbis (kopp-kopp-kopp) most mindketten jól vannak.
Én nem voltam otthon,még próbaidőn vagyok.Jó ez a cég,de azért egy kis gyerekbetegséggel itt se lehet táppénzen maradni. Örültem,hogy most 1napra elnegedtek.Így el tudtam menni dokihoz.

Meme!
De jó,hogy alakul Kristóf!!! Nem lesz ott semmi gond. Dávid sokat emlegeti,hogy milyen kár,hogy most nem tudnak talizni (nem lesz Kolping).
Ügyik a kicsik!!!Gratula!Légy ebben is következetes!
Bár nekem ez nagyon furi,mert ők mindig egyedül öltöznek reggelente. Oviban szoktam segíteni nekik,de ott is csak a ruhák elpakolásában.
1éve homeozunk a kötőhártyára is. Eddig nagyon jónak bizonyult,bár augusztusban is csak az 5dik szer használt Marcinak. De most még az sem,így még 4félét kellett kipróbálnunk,mire valami bejött.Nála az a nagy gond,hogy szűkek a könnycsatornái,így ha minimális mennyiségű baci bentmarad,már visszafertőződik.Meg ez a baci nagyon agresszív is volt,mert máskor nem szokott végigmenni az egész családon.
Lacinak nagy-nagy gratula.

Vikó!
De jó! további gyógyulást Lucának! Zsoltnak meg kitartást! Szegény!Biztos szenved!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edit73 2010.02.11 13:20-kor.

Kép

Kép
edit73

Juj,már akartam kérdezni,hogy végüli ki megy a Kolpingba?

Kép

Kép
edit73

Kata,
mit kell utalni?? Te honnan tudod ezt? Nekem nem küldtek semmit... :roll:
Edit,
konkrétan melyik ízületed kopott el? a csípőd fáj vagy a térded?
A tornát tényleg erőltetni kéne..

Meme,
de jó hírek!!! Mármint a Betti -ügy :lol: Tegnap elolvastam, de fogalmam se volt, miért örülsz, hogy Sopronban előadás lesz 8) :roll: ciki..

Kép
nettke

Kata, Nettke,

Felhívtam a Kolpingot, hogy akkor most mi van???? Elszúrták az egészet :roll: Hetente írtam nekik, hogy mikor és mennyit utaljunk, és mindig a türelmemet kérték, mert sok a munkájuk, foglalásuk, majd jelentkeznek.

Erre tévedésből Katának küldtek egy e-mailt, Nettke meg én kimaradtunk :roll: Elvileg ma mi is megkapjuk a levelet, és március 10-ig kell a 10%-ot befizetni.

A többiektől bocs, de rohanok spinningre.

Detti

KépKép
kiliman

Nem hallottál Veresen valamit a vívásról? Az egyik barátnőm fiát sehová nem lehet elrángatni, mert nem érdekli. Ez az egy volt, amire azt mondta, hogy hajlandó lenne.

Egyébként lányok járnak a "karikás tornára". Réka tök ügyes, Bobó most ugye megint nem volt. Sztem gond lesz, hgoy eleve ügyetlenebb, meg ritkábban is jár, ezért le is fog maradni, de meglátjuk. Legfeljebb ismét előkerül a balett téma. :)

Ditke :)
Szted a külön osztály nem segített semmit Csenge önbizalmának, vagy akkor még rosszabb lenne, ha egy osztályba járnának?

Ruha kész lett. Éjfélre, és nem tökéletes, mert alsószoknyát már nem volt erőm csinálni. De büszkén viselte, és kivételesen a saját ruhája tetszett neki a legjobban, nem egy másik kislányé, úgyhogy sikerélményem van. Majd teszek fel képet. Persze Borkáról, mert az ovis farsang zártkörű volt, itthon meg hogy, hogy nem kapásból Borka kapta meg a ruhát. :roll:

Nem is mondtam. Pénteken mi is jártunk az ügyeleten, mert B a nagy ugrálásban ráesett a szekrény sarkára és felrepedt a feje. Üvöltött, mint a sakál, de állítólag mire beértek már rohangált a váróban. :roll: Összeragasztották neki, úgyhogy semmi komoly. Nekünk ez volt az első.

Emese tényleg zabálnivaló. Sztem ennyire csak egy második (harmadik :) ) gyereket lehet élvezni. Ilyen görcsmentesen. Annyira jó fej. De azért van temperamentuma. Múltkor itt volt a férjem nagynénje és Emese a ceruzákkal játszott. Aztán a nagynéni összeszedte cerkákat, de tőle direkt nem is vette el azt az egyet, ami nála volt. De Mesike annyira bedühödött, hogy nem dobálhatja szét a többit, hogy a nála maradt egyet földhözvágta. Aztán azzal az lendülettel kijött a konyhába és alsó polcról, ahol a műanyag edényeket tartom (direkt miatta), kihajigált mindent. Mint egy kis fúria. Annyira vicces volt. :) :) :) Azt mondják egy harmadik gyereknek már kell egy kis erőszakosság, hogy érvényesülni tudjon. Hát benne megvan. :wink:

Na megyek, mert a lányok még csak most fürdenek. Ezek az rsg-s napok elég fárasztóak.

Jó éjt,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Nettke!

Ahogy Detti írta, én kaptam egy levelet, de az is furcsa volt..., mindenesetre a 10 %-ot febr. 10-ig kellett elutalni, ezt tettem meg tegnap. Azt hittem ti is kaptatok, de azért gondoltam írok.

Detti!

Teljes káosz lehet a Kolpingban. :?

Edit!

Klassz, hogy így meg tudtátok oldani a gyerkőcök elhelyezését. Beni ott is aludt anyukádnál? Hogy viselik a különlétet?
A lábad miatt legalább a tornát csinálhatnád, megtanulod a gyakorlatokat és otthon is tudnád csinálni, nem? Én így csinálom a gerincem miatt.

Brigi!

Nagyon kíváncsi vagyok a ruhára, amit varrtál. :D
Olyan jókat írsz Emeséről, látszik, hogy nagyon élvezed a babázást. Már én is sokkal lazábban csinálnék mindent a következő gyereknél, nem görcsölnék túl sokat. De hát ez már csak így van mindenhol. Emeséről is tegyél fel képet.
Szegény Borka, legalább olyan helyen repedt fel a feje, ahol nem látszik annyira?

Jó éjszakát Mindenkinek!!!

Kata

Kép
kateduo

Itt a ruha, meg Emese egy elkapott pillanata.

http://picasaweb.google.hu/palotas.brig ... 092010Tel#

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,

Borka gyönyörű nagylány, a ruha meg szuper. De, komolyan mondom Micit nem ismertem volna meg. Olyan ÉDES!!!!!! A kis fúria történeten jót mosolyogtam... :wink:

Kata,

" honnan tudod, látod ? " - na ez is csúcs... :)
Autószerelő.... nem is értem, honnan az ötlet? :wink:
Fejfájásod? Nekem is 2 napig tompán fájt, de én ráfogtam arra a vírusra amibe még szombaton keveredtem bele, de még mindig nem vagyok 100 % -os.

Nettke,

dehogy ciki, leírhattam volna egyértelműbben is. Bár így a másnapi R & J -nél van némi félszem.

Edit,

húúú, akkor remélhetőleg az injekció egy ideig most rendbe tette a dolgokat. Bár biztos kell a többi is , de legalább a torna.
Nincs valami ismerősöd gyógytornász, aki munka után vállalna?
Aztán ,ha megtanulod a gyakorlatokat otthon is tudnád csinálni?

Cat,

reggeli siker, háááát nem igazán tudom mi okozta a - számomra is meglepő - sikert. Összetett volt. Elhatároztam vasárnap este, hogy ezt így tovább nem csinálom, ezt megosztottam velük is. Tehát egy teljesen új reggeli rendet állítottam fel, s kerek-perec megmondtam ebből nem engedek, ez így lesz. Aztán kilátásba helyeztem - nekik fontos dolgot - ha ez így működni fog. Valamit agyon dicsérem őket minden apróbb állomásnál. Ez utóbbi a leghatásosabb. Tudtam, hogy a dicséret, elismerés mennyire fontos nekik, így ezt megturbóztam. Zsombinak nehezebb, pedig eddig ő volt az aki ügyesebben öltözött otthon. Ma is elkezdtett háborogni, de pillanatok alatt megbeszéltük, hogy kár, aztán belátta szerintem ,mert öltözött. Ha ez tutira beáll, akkor több dolognál reformálok. :wink:
A.irsáról még nincs hírem, még nem kapták visssza R. Katáék a kikérőt.

Detti,

bokád rendbe jött, hogy már tudsz spinningelni?

Meme
szinta

Nettke, Cat

még akartam írni, hogy nálam vannak a ápr. 16 -ai jegyek, majd A.irsa - függvényében rendezzük.Ha megyünk ott, ha nem akkor majd utalással, jó?
Ja, és Nettke bal oldal...

Meme
szinta

Meme,
na egye fene, valahogy elviselem majd azt a bal oldalt :wink:

Cat,
ezt az asztigmattikusságot nem lehetett észrevenni eddig? Ez őrület. Azóta mióta írtad, ezen jár az eszem..

Kép
nettke

Nekem oké az áprilisi Mozart, utalok ha kell, vagy kápé fizetek Irsán. 8)

Brigi :)
Nagyon szuper a jelmez Borkán! Nem tudtam, hogy így tudsz varrni. Micike meg nagyon Borkára hajaz külsőre, csak világos a haja, még. :D

Nem lehet szemmel észrevenni az assztigmatizmust. Vagy 6 géppel megnézték neki, úgy derült ki. Az egyik szemgolyója kerekebb és ennek a nyomása miatt a szaruhártya íveltsége rendellenes. Igazából 2 dioptria felett avatkoznak csak bele szemüveggel.

3 évesen voltunk utoljára szemésznél velük, akkor tökéletes volt mindkét gyerek szeme. Nagyon sok ember él ezzel a fejlődési rendellenességgel úgy, hogy nem is tud róla, mert jó a látása. Samunak is +0,25-ösek a szemei, így a látásával nincs gond. Néha homályosak lehetnek a körvonalak a doki szerint.
Egyébként ezt 2 dioptria felett öröklött dolognak tartják, 2 dioptria alatt környezeti ártalomnak. Látástréninggel sokat lehet rajta segíteni, lazítani kell a szemizmokat. Na ezt egy 5 éves még nem tudja. :D Egyébként ez nem betegség, egy állapot, szóval azért nem ijedtünk meg tőle.

Beadtam a derekam, és elmegyek ma az Avatart megnézni Zolival. A fiúk Anyukámnál alszanak. :D Addig nem tudok érdemben vitatkozni a filmről amíg nem láttam. :lol:

Cat
Kép
cateye

Cat,
hú, feláldozod magad :lol: :lol:
Samu szeme: akkor jó, ha ez nem nem jelent problémát, akkor megnyugodtam. Én másra gondoltam, azt hittem ez az, amikor a szemteke folyamatosan rezeg egy kicsit, tehát nem tud fókuszálni. Örülök, ha nem olyan komoly a gond!!

Meme.
Mozart, persze, OK. Amikor szólsz, fizetek (mint a katonatiszt) :lol: :lol:

Brigi,
milyen gyönyörű ruha!!! Csodásan varrsz!! Vállalsz bérmunkát is? :wink: :lol: Jövő farsangkor igénybe vennénk 8)
Hát, értem, hogy miért vagy ilyen lelkes Emesét illetően!! Bűbáj Manci! :D

Detti,
köszi az infót!
Hajrá a sporttal, nagyon büszke lehetsz magadra!
Árpi hogy bírja? Gondolom ő van sokat a pockokkal, amíg Te edzel. Ha lefogysz, ő következik és hetekig nem látod majd este otthon... :wink:

Kép
nettke

A lényeg:

MEGGYÓGYULTUNK!
Még nem merek tervezni, ma döglök egyet a TV előtt és alszom egy nagyot!!! Hip-hip-hurrá!

(Csak nehogy korán örüljek...drukkoljatok!)

Brigi!
Ez a ruha! Álomszép! Én az összes kalapom (jó-jó egy sincs, de képletesen) megemelem előtted érte! Mi idén ismét kihagytuk a farsangot. Arra gondoltam, hogy majd az érettségi bulijuk előtt elmondom Nekik, hogy milyen is egy óvodai farsang... :oops:

Viki

KépKép
vikóka

Köszi a dicsiket. :) Hízik a májam. Az igazsághoz tartozik, hogy a palástot nem én varrtam. Azt a Jézuska hozta. Az anyósom műve. De tényleg nagyon összeállt a végére. Ebben a királylányjelmezben az a jó, hogy ez nálunk napi használatban lesz. :) Nem egy farsangi jelmez, hanem egy olyan játék, amire mindig vágytak.

Jó pihenést!!! Ennyit betegséget, mint nálatok. Én már ezektől a sima takonykodásoktól is kivagyok. Én meg előtted le a kalappal, hogy még bírod.

Hát, fantasztikus nálatok ez a megbeszéléses dolog. NÁlunk B kb. minden nap megígéri, hogy most aztán ő lesz a legangyalibb kisangyal. Csomószor csak úgy, teljesen magától. Csak nagyon hamar elfelejti. :)

Jó éjt!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Meme!
Nálunk is ez vált be az öltözést/reggeli készülődést illetően. Igaz,én az első óvodai naptól kezdődően ezt követeltem meg tőlük. Aztán ha néha elszabadul a helyzet,akkr kilátásba helyezem,hogy aki nem öltözik megy pizsamába oviba! na az nálunk elég visszatartó erő!

Brigi!
Az állam is leesett,olyan gyönyörű ez a ruha!!Jó pár ezresért se adnak ilyet boltban!Nagyon ügyes vagy!!!!
Micike meg... A kis pajkosság maga! Egyszerűen zabálnivaló a csajszi!

Vikó!
Hajrá!Így tovább!!!

Meme!
(két részetben írok :shock: :shock: :roll: )
Egyenlőre érdeklődőm gyógytorna ügyben. itt két szomszédnak is van ebben bőséges ismerete.Őket akarom megkörnyékezni,hátha tudnak segíteni. Az lesz a cél,hogy valami formában megtanuljam a gyakorlatokat és itthon csináljam. Gyógytornára nem fogok tudni eljárni,mert az itt csak délelőttönként van. Az én munkám meg nem olyan,hogy kiugorhatnék mellette 1órára (pedig a főnököm ezt megengedné).

Kata!
Igen,Beni ott is aludt az anyunál.Másképp nem is tudtuk volna megoldani. Élvezte nagyon (persze mindent megkapott,minden az ő igényei szerint volt),de azért hiányolta a tesóit. De nagyon ügyi volt ő is,meg előtte Marci is. Az anyu még tanítani is tudott mellettük. Igaz,a tanítványainak jó része alvásidőben ment. Amikor meg ébren volt Beni,sépen eljátszott a másik szobában vagy beült hozzájuk szinezni.
Nagyon büszke vagyok rájuk.

Kép

Kép
edit73

Tettem még fel képet Csintalakáról :) Normális arcot nem akart vágni. :)

http://picasaweb.google.hu/palotas.brig ... 0893912514

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,
:lol: tipikus kisgyerek, ha fotózzák, grimaszol! :lol:
Vívásról nem tudok semmit, csak azt, hogy van. Asszem láttam valahol kiírást, majd leírom a kontaktokat hozzá.

Meme, Cat,
láttátok h márc27-ére kiírtak Szfehérvárra egy másik musical estet SzPSz-szel???? Most akkor mi van?! Vagy a miénk kora du lesz, és utána este megy oda vajon? Jó lenne már tudni valamit! :roll:

Vikó,
jövőre már olyan immunrendszerük lesz szerintem... idén letudtok 2 évi betegség-adagot! Örülök, hogy meggyógyultatok :wink: :D

Edit,
látod milyen klasszak a srácok!!! Csak helyzetbe kellett hozni őket. A szombati foglalkozások is mennek szépen továbbra is?
A gyógytornát egyébként így is kell csinálni, kb 3-4 alkalom, hogy betanuld, aztán kazettára csinálhatod otthon. Remélem jobban leszel hamarosan.

Kép
nettke

Brigi!
Nagyon édes!! Igazi csajszi!!! :lol:

Nettke!
Igen,szombatonként foglalkozás. Azért nem ennyire kerek a dolog,mert érezzük a szátválsztás hatásait. De még adok a fiúknak 1hónapot,hátha megtalálom a "megnyugváshoz" szükséges módszert. Ha nem,akkor majd csak ad megint valami jó ötletet pszichonéni.
Nálatok mi a helyzet?

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Brigi!!!
Nagyon huncut kis manód van!!!!!! :D :D
A varró tudásod...., irigylem!!! Én csak szeretnék tudni varrni. Most egy falvédőt próbálok meg gyártani, az legalább téglalap alakú.
Szóval nagyon szép Borka ruhája. Réka is kapott?

Meme!
Én a fejfájást mindig a hidegfrontra fogom. Ha épp nincs akkor keresek valami okot, de az mindig az időjárással kapcsolatos. :D

Vikó!
Ügyesek vagytok! Remélem hosszú ideig elkerül titeket a betegség, nem lehetett könnyű.

Edit!
Ez így nagyon jó, hogy meg tudtad oldani a gyerkőcöket, ráadásul így külön. Mindenkinek csak jót tett.
Az öltözködésben én is ki fogom próbálni ezt a pizsamás dolgot, hátha bejön...
Ja és milyen rendes a főnököd, hogy megengedné munkaidőben a tornát. nem sok ilyen van.

Nálunk ma volt a farsang, teszek fel képet.

Kata

Kép
kateduo

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266327926.5907.jpg[/img]

Ez egy otthoni kép, Gergő nem volt hajlandó letenni a fonendoszkópját... :shock:

[/img]
Kép

Kép

[/img]

Kata

Kép
kateduo

Az utolsót elfelejtettem megfordítani...... :oops:

Kata

Kép
kateduo

Kata :)
Nagyon helyesek a fiúk a jelmezekben. Gergőnek kerekebb kicsit az arca mint Vendelnek? Végre valami kis különbség.

Dobok én is fel képet az autóversenyzőmről és a pókomról:

Kép

Meme :) ,Nettke :)
Nézitek a hal a tortánt? :wink: Még a fiaim is nézik. :lol:

Csajok :)
Mikor megyünk moziba legközelebb közösen? Nincs csajos film?

Cat
Kép
cateye

Cat,
mi lett a birkapásztorral?? 8) :lol: Pók lett belőle? :lol:
Nagyon jók a jelmezek!!! Igazán vagány az autóversenyződ! Micsoda szemüveg :wink:
Amúgy hal a tortánt nem néztem, nem is tudom mikor van..? Jó?? (azt tudom kik vannak benne)

Kata,
tök jó, most már én is meg tudom különböztetni a 2 kisfiad egymástól! :lol: 8) Klassz ez az orvosos jelmez. :lol:

Lányok, Cat
vicces, de napok óta gondolok rá én is, hogy kéne megint egy mozit szerveznünk!!! Brigi :wink: nincs valami klassz filmötleted? A múltkori naggyon bejött :lol:

Kép
nettke

Sziasztok,

Kata,

Nagyon édesek a fiúk! Gergő tényleg egy kicsit kerekebb lett :) És tök ötletesek a jelmezek is!

Cat,

A pók jelmezt vetted vagy kreatív voltál? Én egyébként megőrülök, nálunk egy csomó fiú dartvéder, meg pókember akar lenni, de ez a ti pókotok tök jó, mert nem spidermen

Brigi,

Nagyon ügyi vagy! De számomra egyértelmű, hogy nagyon jó a kézügyességed meg ötletekkel vagy teli - már csak a munkád miatt is.

Edit,

A gyógytorna egyébként tényleg jó, ha tényleg csinálod rendszeresen. Néhány alkalommal el kell menni szakemberhez, utána meg már tudod otthon is csinálni egyedül. Legalábbis velem ez volt, de ez a hátránya is: itthon nem voltam annyira rákényszerítve. Masszíroztatni nem kellene járnod? Nekem ez hozta rendbe a hátamat.

Nálunk pénteken lesz a farsang. Már várják nagyon a fiúk, bár Bernát hétfő óta itthon van anyukámmal, mert köhögött, meg kezdődő fülgyulladása volt. De már eléggé rendbe jött, csütörtökön már megy ő is az oviba.

Nekem ma ért véget a cellulitisz masszázsom. Az eredmény: -28 cm (karok, has, comb), - 6,5 kg, -10 nadrág félretéve. Szóval nagyon hatásos volt az elmúlt másfél hónapom, és sokkal, de sokkal jobban is érzem magam. Igyekszem folytatni a diétát, illetve nem is diétázom, csak odafigyelek, hogy mit és mennyit egyek (naponta max. 1000-1200 kalória), meg folyamatosan sportolok.
A neerát nem fogom megcsinálni, nem látom túl sok értelmét.

Én csajos filmet mostanában nem tudok igazán jót, pedig otthon vagyok a filmekben nagyon. Viszont vannak olyanok, amik jók, de nem feltétlenül csajosak.

Detti

KépKép
kiliman

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?