Mamaki: remelem jobban vagy es elmult a fejfajasod es az emelygesed.
Az AFP-t tenyleg nem csinaljak nalunk sem, amikor rakerdeztem a dokinomnel mondta is, hogy itt mar regen nem hasznalatos, csak pislogtam. biztos nem veletlenul nem csinaljak.
EDI: Anyatigris, "kikaparom a szemet, ha a fiam kozelebe megy." Meg vagyok en is gyozodve rola, hogy Boti siman le fogja venni az Apjat a labarol.
Freyja: sajnalom, hogy nem lettetek okosabbak, de a lenyeg, hogy egeszseges a kisbaba, majd a kovetkezo korben jobban beszelunk a fejevel.
Manorka, Sakura: mennek a drukkok holnapra! De aztan ertesitsetek am minket az eredmenyekrol, meg akkoris ha holnap szombat oks???
Emi: gratula a 20. hethez
Meme: nagyon aranyos a ferjed, hogy ennyire es mindenben melletted van. Apa eleg gyalazatosan van meg mindig, jol megfazott, ilyenkor meg nyuglodik.
Bibar: shoppolni voltunk delelott es delutan is, megvettuk a kisagyba a matracot es a kisparnat meg en kaptam egy pocakkremet. Aztan pedig a rendszeres heti nagybevasarlast ejtettuk meg. Huuu...en is miota keszulok mar a fodraszhoz...meg mindig nem jutottam el. Jo lett a frizurad bizti.
Maercy: sajnalom, hogy ilyen gyors, ripsz-ropsz volt az egesz. Szoritok a holnapi uh-hoz, gyere majd es meselj! Minden okes lesz.
Zsani: oszinten?? Tetszik a kulon szoba, elvezem, de Apa jon ket percenkent kerdezgetni, hogy mit csinalok, zavarja egy picit, hogy jol elvagyok az en kis birodalmamban.
Niki: ne keseredj el, minden jora fog fordulni. Tudom, most nagyon bizonytalan es borulato vagy de hidd el, minden helyre fog razodni. A legfontosabb most, hogy csak magadra figyelj es ne izguld vegig a terhesseged. Nagyon sok erot es kitartast!
Meme: nagyon ugyes vagy, Fules irto cukira sikerult
Ja es ha holnap nem leszek, akkor mar most nagy gratula a felidohoz.
Niki: az angel soundunk pont ilyen, csak nem az egesz rozsaszin, hanem rozsaszin feher.
Bibar: nagyon edesek a rucik...ezek a ferfiak..hat persze, hogy erdekel minket minden uj szerzemeny..asszem ha pasik olvasnanak minket nekik dog unalom lenne a mi forumunk.
Dodo: mar igazan csak egy par nap...es lathatod a picikedet..
Na a vegre ertem az olvasasnak...remelem irtam mindenkinek es enki sem maradt ki..