Új privát üzeneted érkezett!

köszi bibar! azért furi, mert ugye minél nagyobbak, annál többször és erősebben kellene Őket éreznünk! remélem nem akar sokáig bújkálni anyája elől, mert megőszülök!

Kép
zsani78

Merci: Én is kibuktam volna, az tuti! Nagyon sajnálom a veled történteket, de a holnap már csak 1 alvásnyira van! :)

Bibar: Igen-igen...feltölteni azokat az új szerzeményeket!

Mi nemsokára megyünk anyumékhoz szokás szerint, de a holnapi anyóslátogatás szintén kimarad, mert a férjem unokaöccsének tüdő- és arcüreggyulladása van/volt még hétfőn...de szerintem szűk 1 hét alatt nem lehet kigyógyulni belőle.
Úgyhogy nem megyünk, mert nem szeretnénk elkapni semmit.

Emi

Emi

email4
Budapest

Zsani: Nekem is csinálja ezt a picur, szerintem akkor, amikor legalul keresztbe fekszik.
Olyankor nagyon kényelmetlennek érzem a helyzetet...s nem érzem a mozgását sem.

Emi

Emi

email4
Budapest

Mercy: elképesztő az UH-s doki! Amikor én 16 hetesen voltam, apa végig felvette az uh-t. 52 másodperc lett....Szóval minket sem kényeztettek...:( Én már arra is gondoltam: ingyen mit várjon az ember. Végül képet kaptatok?? Megmuti??
24-én magánba megyünk, remélem 5000-ért a saját dokim kényezteti a lelkem, hogy sokat mutogatja babócát. Bár csak később láthatom, mert vagy a doki nézi a monitort vagy én.:) Kicsit gagyi a masina, de apa megint operatőrnek áll, ugyhogy itthon kiélhetem magam:)
Jól teszed, hogy mész holnap! Drukkok mennek, hogy ne legyen gond! De sztem biztos nincs!

Képzeljétek: Egyik ismerősömnél most derült ki, hogy 5 hetes kismama.Pár napja volt dokinál, csak az a nődoki közölte vele, hogy valószínű valami daganat... :? Elment másik dokihoz, aki közölte, hogy 5 hetes terhes...:) Vicces, hogy egy szülész-nőgyógyász daganatnak nézi a gyereket....és az ilyenek még praktizálhatnak....Engem ez is felháborít! :evil:

Meme

Kép
hmeme
Németország

nőgyógyász, aki daganatnak néz egy babókát?????????? komolyan nemnormálisak! és még csodálkozunk, h rengeteg kismama van pánikban! :twisted:

emi: köszönöm! lehet, h nálam is ez van, védőnő is mikor elbújt valahol lent tudta elcsípni! csak tudnám, miért nagyobb a hasam, mint tegnap??? lehet, h ennyire feltolja a beleimet, gyomromat.... nemtom' de remélem már nem akarja sokáig ezt "játszani"!

Kép
zsani78

Sziasztok!
Hát nem a legjobb, de nem is a legrosszabb híreket kaptam. A pici nagyon jól van, mindene gyönyörű a doki szerint, nagyon szépen fejlődik. A placentán szerencsére nem elöregedés van, hanem haematómák, mint Barbussnak. Azokkal nem is lenne baj, de van egy nagy kiterjedésű haematoma a lepény és a placenta között, amit magzati felszínként aposztrofált. Na az baj, hogy ott van. Úgyhogy pihenésre fogott. Szigorúan.Nincs házimunka, nincs rohangálás, nincs torna, nincs kemo Pesten és nincs szex. Egyedül Eriket láthatom el. Ezáltal pedig teljesen kiszolgáltatottá váltam,ami megbolondít. Teljesen kibuktam tőle. Anyám pedig naná úgy akar segíteni, ahogy reggel elmondtam, a férjemnek kicsit le kellene mondani a kézilabdáról.Nem mindig, de időnként igen.Anyával összevesztünk,amitől jól megfájdult a hasam.Danin sírtam, hogy ennyire nem vagyunk neki fontosak eszerint, ha ilyen nehéz lemondania néha erről a szarról. Kivagyok nagyon. Tanácstalan vagyok, mit is csináljak és főként hogyan...
Barbus, nálatok hogy van, lesz????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsani: holnap neked is félidőőőő!!! gratula hozzááá!!!!!:)

Sztem nem kell csodálkozni...ez a magyar EÜ. Sajnos..:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki: Sajnálom, hogy nem a legjobb híreket kaptad!:( De ne keseredj el!! A haematóma hipp hopp felszívódik, különben velünk gyűlik meg a baja!!:) Pihenj sokat, és probálj megnyugodni! Drukkok 1000-rel mennek!! Mikor kell visszamenned kontrollra? Mit jelent a magzati felszín?

csajok: szépen lassan készül a gyerekszoba fala :)
Eddig így néz ki a legújabb szerzemény:) (ha valakit érdekel:D :D )

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki: az a legfontosabb, h babóka jól van, szépen fejlődik! a fekvést, pihit viszont feltétlen be kell tartanod! lehet, h hüleséget kérdezek: nincs olyan barátnőd, akire számíthatsz esetleg takarítás, bevásárlás terén? lehet jobban járnál, mint anyukáddal (már bocsánat)... Daninak biztos fontosak vagytok, de férfi lévén lehet nem tudja kimutatni az érzéseit!

Kép
zsani78

a PLACENTA ÉS A MAGZATBUROK KÖZTI TERÜLET A MAGZATI FESZÍN.Bocs Riki Caps Lockolt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

meme: óóóóóóóóó, ez jól néz ki! egy fülest és egy tigrist küldhetsz nekünk is :)

Kép
zsani78

Ja Meme, nagyon cuki a fal!!!!
Zsani, sajnos nincs.Most azon gondolkodom mennyi lenne ha valakit megkérnék, hogy minden nap jöjjön el vagy egy órára takarítani, ilyesmi. Nekem ez nem kell, ami ma is ment.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nektek ez a fajta Angel Sounds van?
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=58

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hát csajok, nem túl jó hírekkel jöttetek...

Mercy, szegénykém... Sajnos én is szerdán megtapasztaltam a frenetikus eü, dolgozóinak kedvességét, nagyon együttérzek veled :oops: !
Ügyesen tetted, hogy már holnapra bejelentkeztél egy másik UH-ra! Én őszintén még abban is bízom, hogy az "alapos" UH alatt ez az idióta doki hátha elnézett valamit!
Mindenképp próbálj megnyugodni, tudom, nehéz :( .

Niki, örülök, hogy szépen fejlődik nálad is a pici!
Ezek a fránya haematómák :evil: ! Azért ez is felháborító, hogy a haematómát máshol lepény elöregedésnek nézik :evil: ! Hány helyre kell egyszerre elmennie az embernek, hogy megtudja pontosan, mi is a helyzet :evil: ???
Niki, csak egy jó tanács (nem beleszólni szeretnék, csak fontold meg!), szerintem most egy-két hétre (vagy ameddig kell) picit adj lejjebb a tisztaságmániádból! Úgy érzem ebben az esetben az most szinte lényegtelen, a legfontosabb, hogy pihenj, és Riki rendben legyen. Inkább szerintem a kajaellátást kellene megoldanotok, hiszen az nélkülözhetetlen, neked pedig nem szabad ácsorognod a tűzhelynél!
Férjedet nem értem, nem fogja fel, hogy neked feküdnöd kell???
Csak nyugodt hangon próbáld megértetni vele a helyzetet, ez most nem gyerekjáték!

Niki, Mercy
Nagyon drukkolok nektek, hogy mielőbb rendbe jöjjetek! Nyugipuszi!!!

Tényleg, Barbuss, Niki!
Nem mondta nektek a doki esetleg, hogy egy ilyen fránya haematóma mitől alakulhat ki :( ??? Olyan kíváncsi lennék!!!

Anikó

Kép
mamaki73

Meme,
csodás a szobafal :D ! Annyira ügyi vaaagy!

Niki, igen, nekem is ilyen az Angel Sounds-om!
Illetve egész pontosan ilyen, de nem hiszem, hogy a rajta lévő "Jumper" felirat (ez gondolom a gyártócég) miatt lenne különbség:
http://www.angelsounds.hu/

Engem nagyon megnyugtat ez a fantasztikus találmány :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!
Vásárlásból megjöttünk!

Niki!
Sajnálom, hogy pihenésre lettél itélve. De szerencsére nem a legrosszabb! És sajnálom, hogy ennyire nem számíthatsz senkire!
Én is ilyen Angel Sound-ot rendeltem!

Meme!
Szupi a fal!! Ügyi vagy!

Edi már nagyban eszi a mexikói kaját szerintem...irigy irigy!
Nálunk ma bundáskenyér lesz a vacsi!

d.dodó

Maki, megkérdezhetem mennyibe került?
Egyébként nagyjából lejjebb adok, de ilyen ne legyen azért, hogy alig bírom a porcicát kivenni a gyerek szájából. Azért az durva!!!! Ma összeírom mik a napi és heti teendők, férjem megnézi, eldönti tudja-e vállalni. Ha nem,akkor keresünk segítséget,aki heti 2-3 alkalommal el tud jönni, és elvégezni. Hogy miből azt még nem tudom, de nincs más megoldás!Hátha felszívódik vagy ürül vagy szervül(ezek a lehetőségek) és akkor utána már csinálom én tovább.De jelenleg nincs segítség.A kaja,na igen, érdekes kérdés. Anyósom felajánlotta a segítségét, meg lehet, hogy jövő hónap közepétől lenne megint kajajegy.És akkor tudok rendelni. Ááááá, cirkusz ez az egész.Mindegy. Estére átbeszélünk mindent.most hazajött(nem ment edzésre) Dani,elvitte a kutyát dokihoz, és megpróbálja vele megbeszélni, hogy lehetne e hogy hetente hozzá visszük kemora és nem Pestre. Mert az nem megy így.De a kezelés meg nagyon jót tett neki.MÁr 1 is!!!!!
Amúgy tipikusan anyu segítsége: délután nyűgös volt Erik, nem tudta elaltatni fél óra alatt,akkor fogta és nem altatta.Erre a gyerek vergődik most a karomban is a fáradtságtól.Ha sétálva ringatnám jobb lenne,de azt nem lehet.Most le fogom fektetni, de tutira ébred akkor hajnalban. Na ez a segítség!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: 11 óra óta talpon a 9 hónapos!!!Megyek is leteszem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
örülök hogy jól van a baba,sajnálom hogy feküdnöd kell :oops: :oops: most nagyon össze kell fogni a családnak hogy segitsenek,tudom neked nagyon nehéz lesz de a kislányért megéri :wink: :wink:

Meme
nagyon széééép :lol: :lol:

pár kép az új rucikról :wink: Kép

Kép

Kép

Kép

jaj és még nagyon sok body ruci és gatya.

bocsi a rumliért de amit én kipakoltam Olivér eldobálta,közelharcot vivtam a fotóért :wink: :wink:

ja és a férjem hülyének nézett,megkérdezte hogy tényleg van olyan ember akit ez érdekel???? :P :P :P

bibar

bibar!
Jót nevettem férjed eszmefuttatásán. :lol:
Szuper rucikat vettél.

d.dodó

Szia Niki,
Azért én örülök, hogy "csak" pihenned kell, lássuk be, rosszabb is lehetett volna. Összességében ezek jó hírek, hiszen az látszott, hogy "valami" van, jobb a pihenés, mint a gyógyszer. Szerintem nyugodj meg, ne stresszel magad, mert akkor ott vagy, ahol a part szakad!

Én nagyon szeretnék valamit "márciustól" (a munkámmal kapcsolatos), pár napja megnyugodtam, arra gondoltam, legyen, ahogy lennie kell.
Sokszor nagyon parázunk valami miatt, vagy nagyon rákészülünk valamire, aztán összeomlunk, ha másként alakulnak a dolgok, pár hét, hónap múlva pedig kiderül, PONT minden úgy jó, ahogy van.
Nekem az a véleményem, néha jobb, ha a vitorlásunkba befogjuk a szelet és "használjuk" az égi iránymutatást, mintha állandóan megfeszülve evezünk, sokszor pont szembe az árral ... aztán nyögünk, ha nehéz az élet :) Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell hajtani, de néha fogadjuk el, hogy másként is lehet (kell) élni, mint amit mi elképzelünk.
Este dobd fel a labdát az angyalkáidnak, hogy segítsenek megoldani a "feladataidat", mert bizony nagy szükséged lenne rájuk! Lehet olyan megoldást tudnak, ami neked nem jut eszedbe, onnan jön a segítség, ahonnan nem is várnád :)

További boldog babavárást kívánok:)
Vendég

Niki: sajnálom, h nincs olyan barátnő jelölted :( elhiszem, h szereted a rendet, de MUSZÁJ pihenned! anyukád, még ha ott is lenne veletek, ilyen körülmények között nem segítség sajnos. nem teheted ki magatokat a mindennapi idegeskedésnek, veszekedésnek. mondjuk főzésben segíthetne anyósoddal felváltva, ha főznének nektek 2-3 napra..... az is nagy segítség! és azt megtehetik otthon, bedobozolva áthozni a kész kajákat. ezzel anyagilag is kicsit támogatnának és nektek nem lenne gond, ha vkit felfogadnátok takarításra. remélem este sikerül nyugodtan megbeszélnetek a férjeddel, most nagyon össze kell tartanotok!

bibar: nagyon édesek a ruhácskák! hát, ha tudná a férjed, h csorog a nyálunk 1-1 fénykép láttán, tűkön ülve várjuk, h mikor-ki-mit tölt fel.... :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Ja, mostantól nem írhatok le ide semmit ,mert az anyám olvassa.De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi a tippet az Angel Soundsra!!!!!Szerintem veszünk, megnyugtató lenne.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar!!De édi rucik!!!!!!! Ma vetted őket?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Hogy jöttél rá, hogy anyukád olvassa?? És honnan tudta meg hogy te hova irogatsz??

d.dodó

Anya maci!
Amugy tetszettek a gondolataid. :wink:

d.dodó

JUJ bocsika ezer felé lettem havazva el ezzel a lakás mizériával :oops:

csak futólag olvasok és futólag is reagálok. ezer meg még ezer bocsi

Uh mire ide jutottam a végére el is felejtettem a neveket, csak irok ész nélkül. na ez nem ujdonság :oops: :lol:

kórházi uh: az a gond h itt pesten is ilyenek a dokik, én ezért akartam ma mindenképp 4Dre menni. mert nekem pl h milyen fekvésű rajta se volt a leletemen. felületesnek éreztem...

kristálygömb: alig várom :)

szoba: nagyon szép az a micimaci :) ügyes vagy. Én is ilyen kreativkodó vagyok csak mostanában nem jutok oda. :roll:

Pihi: a muszáj nagy úr. Sokmindent lehet fekve is csinálni. akár kreativkodni is,elhiszem h ez most nem jó de kitartás :roll: :wink:

NAGY GRATU A FÉLIDÖSÖKNEK ÉS NAGY DRUKK A HOLNAPI UH-SOKNAK... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

Sziasztok Lanyok !
Ide ertem en is, egesz nap volt valami, vasarlas, joves-menes vacsi keszites..aztan vegre most nyugiban vagyok es visszaolvasok.
pocaklako

Mamaki: remelem jobban vagy es elmult a fejfajasod es az emelygesed.
Az AFP-t tenyleg nem csinaljak nalunk sem, amikor rakerdeztem a dokinomnel mondta is, hogy itt mar regen nem hasznalatos, csak pislogtam. biztos nem veletlenul nem csinaljak.

EDI: Anyatigris, "kikaparom a szemet, ha a fiam kozelebe megy." Meg vagyok en is gyozodve rola, hogy Boti siman le fogja venni az Apjat a labarol. :lol: :lol: :lol:

Freyja: sajnalom, hogy nem lettetek okosabbak, de a lenyeg, hogy egeszseges a kisbaba, majd a kovetkezo korben jobban beszelunk a fejevel.

Manorka, Sakura: mennek a drukkok holnapra! De aztan ertesitsetek am minket az eredmenyekrol, meg akkoris ha holnap szombat oks???

Emi: gratula a 20. hethez :)

Meme: nagyon aranyos a ferjed, hogy ennyire es mindenben melletted van. Apa eleg gyalazatosan van meg mindig, jol megfazott, ilyenkor meg nyuglodik. :? :? :?

Bibar: shoppolni voltunk delelott es delutan is, megvettuk a kisagyba a matracot es a kisparnat meg en kaptam egy pocakkremet. Aztan pedig a rendszeres heti nagybevasarlast ejtettuk meg. Huuu...en is miota keszulok mar a fodraszhoz...meg mindig nem jutottam el. Jo lett a frizurad bizti.

Maercy: sajnalom, hogy ilyen gyors, ripsz-ropsz volt az egesz. Szoritok a holnapi uh-hoz, gyere majd es meselj! Minden okes lesz.

Zsani: oszinten?? Tetszik a kulon szoba, elvezem, de Apa jon ket percenkent kerdezgetni, hogy mit csinalok, zavarja egy picit, hogy jol elvagyok az en kis birodalmamban.

Niki: ne keseredj el, minden jora fog fordulni. Tudom, most nagyon bizonytalan es borulato vagy de hidd el, minden helyre fog razodni. A legfontosabb most, hogy csak magadra figyelj es ne izguld vegig a terhesseged. Nagyon sok erot es kitartast!
:wink: :wink: :wink:

Meme: nagyon ugyes vagy, Fules irto cukira sikerult
:D :D :D :D
Ja es ha holnap nem leszek, akkor mar most nagy gratula a felidohoz.

Niki: az angel soundunk pont ilyen, csak nem az egesz rozsaszin, hanem rozsaszin feher.

Bibar: nagyon edesek a rucik...ezek a ferfiak..hat persze, hogy erdekel minket minden uj szerzemeny..asszem ha pasik olvasnanak minket nekik dog unalom lenne a mi forumunk.
:D :D :D :D :D

Dodo: mar igazan csak egy par nap...es lathatod a picikedet..

Na a vegre ertem az olvasasnak...remelem irtam mindenkinek es enki sem maradt ki..
pocaklako

Sziasztok, bocs, csak Nikinek írok, nem is volt időm mindenkit végigolvasni :?
Niki, nekem az a mázlim, hogy nem éri a lepényt ez az újabb vérömleny sem... Cserébe 57x12 mm, szal megint nem kicsi :( Beszéltem a dokimmal: a munkát elfelejthetem, pihenés ezerrel újra és maradjak a seggemen... Viszont ami fontos! Kapok megint antibiotikumot, mert a vérömleny táptalaja a baciknak és egy fertőzés koraszüléshez vezethez :?
Hát nálunk a megoldás sokrétű volt: Anyu jött hetente 2x és előre főzött ránk plussz ezeken a napokon elhozta Emmát. Heti egyszer jött még Emmáért Apukám, egyszer Anyósomék, egyszer meg Gábor előbb eljött munkából és ő hozta el. Takarítani meg jár hozzánk egy nő, nagyon rendes, nagyon szépen dolgozik és szerintem nem is kér sokat, bár tudom, hogy a gyed nem vmi sok :? (mondjuk ez az új táppénz is siralmas...) Aztán ha úgy alakult akkor a barátnőm is átjött a kislányával ha mondjuk egyedül lettem volna Emmával. Szóval sok segítségem volt, nagyon remélem hogy neked is lesz!!
Az UH-os doktornő javasolta még a C-vitamint nagy dózisban (1000 mg per nap), mert az segíti a sebgyógyulást, és vhol ez is az :? Szal én szedtem a C-vitamint, magnéziumot, meg az antibiót. Tartsd be a pihit, de szigorúan (főleg ha éri a lepényt!!!), és akkor meglátod minden rendben lesz, de nem szabad félvállról venni! Fekve is lehet sokmindent játszani, az embernek beindul a kreativitása :wink: Most a baba és Te vagytok a legfontosabbak! Nagyon sokat gondoltam ma rátok, meg persze továbbra is! Drukkolok hogy minden hamar rendbe jöjjön!!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

szia pocak :lol: a férfiember már csak ilyen! pedig néha kell egy kis magány, legalábbis nekem. akkor mára elfáradtál, de megint sokmindent beszereztél! mi holnap elmegyünk bababörzére, remélem lesz értelme.

korán nagy lett itt a csend! péntek esti buli, mi? :lol:

jó éjszakát mindenkinek!

Kép
zsani78

Dóri onnan tudom, hogy olvassa, hogy küldött egy SMS-t, hogy ugye nem gondolom komolyan, hogy az ő hibája hogy nem aludt a gyerek. Ezt máshonnan nem tudhatja.
Megbeszéltük, Dani megpróbálja végezni a házimunkát, aztán meglátjuk, hogy megy e neki majd. Én annyira próbálok segíteni, hogy minél kevesebb gondot okozok itthon.
Jajj nagyon jó hír van!!!Elvitte Dani Stellát dokihoz és a 8cm-es tumor 1 kemo után 4cm-re húzódott össze!!!!!!!!!!!!!Ez szuper!!!!Most majd hétfőn ő is meg én is próbálunk beszélni a pesti dokival, mert vállalná itt helyben is a kemot. Remény-remény-remény.
A kaja ügy még a ciki. Elvileg jövő hónapban, ha lesz utalvány tudok rendelni e-foodtól vagy ilyesmi. Addig próbál anyósom ellátni, meg eszem hideget vagy mákostésztát, ilyesmi. Csak javulna a dolog.......

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbi, köszi az infót!!!! Érdekes nekem nem mondta, hogy feküdjek. Sőt Erikkel is foglalkozhatok, pedig éri a lepényt.Az miért olyan nagy baj amúgy? Sem antibiot nem mondott.Az segít, hogy felszívódjon?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
De jó, hogy anyukádnak arra van ideje, hogy ezt olvassa..... :roll:
Szupi hír a kutyusról! Gyógyuljon hamar!!!

d.dodó

Niki: nagyon jó, h apával meg tudtátok beszélni! biztos megtesz minden Tőle telhetőt! Stella fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!! látod, ennyien szurkolnak, az nem marad eredmény nélkül :lol: bocsánat, most nem tudom hirtelen hol laksz, de állítólag meg lehet kérdezni az önkormányzatnál is, hogy óvoda, iskola elfogad-e plusz rendelést kajára - van ahol elfogadható ételt adnak, olcsón.

Kép
zsani78

ez egy kicsit olyan, mint amikor apukám megtalálta a naplómat és elolvasta, vagy lehet "csak" beleolvasott..... nagyon rossz érzés volt, főleg, h sosem beszélgetett velem őszintén. azt többre értékeltem volna!

Kép
zsani78

na tényleg megyek, megpróbálok aludni! manócska még mindíg nem jelentkezett, ezért forgolódom :( párom már rég horkol odafenn...

Kép
zsani78

Zsani!!
Sajnálom, hogy nem érezted mozogni...de tuti nincs baj...legközelebb ilyenkor próbálj meleg kakaót inni, majd rögtön nyugiba feküdni...olyankor be szoktak indulni.

d.dodó

Jó éjt! Megyek én is alukálni!
Remélem holnap egy kicsit tovább alhatok!!

d.dodó

Niki: Sajnálom a "rossz" híreket...fel a fejjel!!!
A férjem kollégájának a felesége most a napokban fog szülni.
Nos nála az elején volt haematoma, sárgatest-elégtelenség, meg minden. Aztán a méhlepény fele levált...elöntötte a vér...szigorú fekvés, stb.
A természet hatalmas dolgokra képes, mivel 40 hétig ki tudta hordani a babóját, és a méhlepény teljesen regenerálódott, mintha nem is vált volna le!
Ne add fel, nem lesz semmi probléma!!!o
Igen-igen...nekem is olyan AngelSoundom van.

Meme: Írtó ügyes vagy, és szupi lett a falfestmény! :)
Egyébként én sem értem, hogy a mai világban hogy nézhetnek egy 5 hetes terhességet daganatnak??? :?:
Kb. 30 éve volt úgy, hogy a nagynéném már 5-6 hónapos terhes volt, folyamatosan vérzett, és korábban azt mondták rá, hogy daganata van, s csak az 5-6 hónapos magzatot vették észre!
Jó, mi??? VICC!!!

Bibar: Írtó cukikák a rucik...a kedvencem a farmer kertésznaci, és farmerszoknya! Ügyi vagy!
Nagyon-nagyon nevettem a férjed reakcióján, hogy valakit ez érdekel???
:lol: :lol:
Hogyne érdekelne!!! Cuki lehetett, ahogy megkérdezte!

Nemrég értünk haza anyuméktól...
Képzeljétek a kislányunk a nagypapája markába nyomta a kis testét...tisztán ki tudta tapintani apukám a kisbabánkat. :)
Mondta is neki, hogy úúúúúúúúgy szeretlek kisunokám! :)
Aztán mire anyukám is odaért a pocakomhoz...a picur már arrébb úszott. Ő is fogta azért picit a pocim, és szokásához híven hangosan mondta neki, hogy itt a nagymaaaamaaaaaaaa! :)
Na a babu tuti felismeri majd a nagyi hangját! :lol:
Én nem is figyeltem az arcukat, de hazafelé mondta a férjem, hogy apukám úgy örült, hogy az arcán gyermeki mosoly volt látható.
Pedig nem az első unokájuk...várják nagyon.

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok lányok...

hááát ez az este nem a legjobb... vagyis jó volt, mert a mexikói szuper volt, 9-kor már itthon is voltam, mikoris a testvéremék az alsó szinten buliztak. kb. 15 perc múlva jön a tesóm, hogy az egyik kiscsaj piszkosul berúgott, haza kellene vinni (persze a tesóm is totál részeg). Szegény kiscsaj alig tudott magáról... Anyámék őrjöngtek, és jött a hír, miszerint tesókám telefonja eltűnt... Lenémította a hülye, tehát még csak azt sem halljuk ha hívjuk :evil: idáig kerestük mindenhol, az udvaron a hóba, kocsival vissza a kiscsajékhoz, ott is... nincs meg :( Novemberben vettem neki szülinapjára, egy nagyon szuper, és qurva drága telefon, és a hab a tortán, hogy bankos flottás sim kártya van benne, hogy jó legyen a percdíj neki is...
Fél órámba telt, mire kimenő hívás tiltást tudtam rátetetni.... tiszta pipa vagyok :evil: :twisted:

Ne hari lányok a mai kristálygömb elmarad, de ígérem majd behozom...

Holnapra nagy drukk az uh-soknak.

Puszi , jó éjt
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan még bekukkantottam. Későn értünk haza, mert Ikeáztunk, utána meg a szüleimnél voltunk. De mindenképp tudni szerettem volna, kivel mi történt.
Meg hát egyszerűen nem bírok aludni a holnapi UH miatt, annyira várom már!

Mercy: nahát, micsoda doki?! Jól tetted, hogy bejelentkeztél máshová. Drukk holnapra! Minden rendben lesz!

Niki: én is pihenésre vagyok ítélve, mert veszélyeztetve vagyok az előzményeim miatt. De a dokim azt mondta, hogy a pihenés, nem ücsörgés, hanem szigorú fekvést jelent. És ugye Nóri itthon van velem egész nap. Így a többszöri lepihenést választhattam vagy a kórházat a hátralévő időre. Azt a taktikát követem, hogy módjával csinálgatok mindent. Pl. reggel ellátom Nórit, aztán pihi, majd megfőzök, pihi ebédeltetés, pihi, míg Nóri a délután alszik. Ha felébred, próbálok vele addig foglalkozni, míg Apa haza nem ér és onnantól átadok szinte mindent. Sétákat ha olyan az idő és van kedvem, energiám, akkor kimegyünk, de inkább Apa viszi munka után egy körre, van, hogy én is velük tartok, de olyan is van, hogy inkább akkor is pihenés, attól függően, milyen volt a napom. A takarításnál csak azt végzem, ami nagyon fontos. Porszívózni Apa porszívózik és bevásárol. Tehát rengeteget besegít a gyerek körüli teendőkbe és a takarításban is, ill. egyéb dolgokban. Persze nagyon sajnálom őt, mert azért munka mellett elég sok dolog most a nyakába szakadt. De ha nem így, akkor kórház lenne, ami ugye sokkal rosszabb. Sajnos más segítségem nincs. Anyukám velem is közölte, hogy szóljak, ha kell segítenie, mókásan mondtam is neki, hogy igen, mosni, főzni, takarítani. Mire ő közölte, hogy unokázni jön szívesen. És ilyenkor mit mondhat az ember?! Szóval ő sem az a segédkezős fajta. Anyósom az lenne, de ő meg 200 km-re lakik tőlünk.
Így csak a Férjemre tudok támaszkodni. Próbálunk mindent úgy beosztani, hogy nekem se legyen megterhelő és neki sem. Pl. a vasalás is nálunk most módjával megy. Annyit vasalok, amennyit csak bírok és nem terhel le. Védőnőmnek éppen panaszkodtam, hogy talán az a legnehezebb most, mert iszonyat mennyiségű ruha van nálunk mosásban, ingek, nadrágok, Nóri kis cuccai... mintha 8 ember lakna itt. Azt mondta, vasaljak ülve.... gondoltam, köszi. Az valóban hatékony vasalás lenne, mert szerintem úgy nem lehet. Nekünk elég magas vasaló deszkánk van, így ha leülnék, kb. az orromig érne. Emiatt annyit vasalok, amennyit egyszerre jól esik. De nem viszem túlzásba, nem szabad hősködni, pedig legszívesebben minden nap eltüntetném a vasalatlan cuccokat, de így nem megy. Nem tudom minden nap bevállalni, mert akkor más dolgoktól és a pihenéstől venném el az időt.
Amit ezzel az egésszel mondani szerettem volna Neked, hogy sajnos most rá vagyunk kényszerülve erre az egészre és én is elég nehezen élem meg, hogy ki kell magam szolgáltatnom, de nincs rá most más lehetőség. Ezzel meg kell barátkozni. Most a Babóca a legfontosabb. És ez azzal jár, hogy kíméletes üzemmódba tegyük magunkat. Vigyázz magadra!!!
Nehéz helytállni így, mint jó Anya, Feleség és háziasszony, de gondolj a két gyönyörű picúrka csemetédre és erőt fognak adni mindenhez, Ő értük teszed. És adjon erőt Neked pont az a kép, amit a napokba feltöltöttél nekünk, mikor odabújik Riki hozzád. Még pár hónap és a kislányod éppen ugyanígy fog odabújni. Sok-sok fekvés, pihenés!! Lehet, hogy pár hét és már jobb lesz a helyzet.
Örülök, hogy kutyuskáddal is jó híreket kaptál. Minden rendben lesz vele is, meglátod!!
Hatalmas ölelés.

Most megyek próbálok egy pár órácskát aludni (nem tudom, sikerülni fog-e), aztán a várva várt nagy találkozás.......Juhééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjj!
Holnap jövök majd a hírekkel. Drukkoljatok légyszi, hogy megmutassa magát! Köszi-köszi!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jó reggelt!!!
Emi, de édesek a szüleid, hogy így örülnek!!!!!!!
Edi sajnálom!Gondolom ez a méreg, nem a cián!!!Hátha előkerül azért még!!!
Mi egész jól aludtunk, persze az álmaim működtek...Szegény kicsi lánykám!!! Riki meg ébredés óta sír kisebb megszakításokkal.Persze, most minden másképp történik, mint ahogy megszokta. Sajnálom szegény kicsi manómat.
Eldöntöttem, hogy nem írt elő fekvést a doki, de most 2 hétig feküdni fogok.Jóformán tényleg csak Rikihez meg a géphez kelek fel. És hátha felszívódik az a randaság.Legalább az a nagy ott a lepénynél.Szerintetek próbáljak jövőhéten szólni a dokimnak hogy mi van, vagy fölösleges?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Reggeli Muszak!

Meg az osszes kismami alszik..na akkor en voltam a legfrissebb. Remelem mindenki jol aludt az ejszaka.
Edi: nem lehetett egy szuper ested...de hat fiatalsag...bolondsag....

Szep szepot kivanok mindenkinek! :D :D :D :D :D
pocaklako

Jó reggelt :lol: :lol:

Edi
jó kis buli lehetett :twisted: :twisted: :twisted: neked meg már csak ez hiányzik,jó pihenés volt :oops: :oops:

Manorka
ezer millió drukk neked!!!!!!!!!!!gyere gyorsan a hirekkel :lol: :lol: :lol:

Emi
jaj de cuki ügyi a te kismanód :wink: :wink: a nagyszülők kedvence lesz az tuti :wink: :wink:

Niki
jaj nagyon örülök a kutyu sikerének :wink: :wink: hát ez szuper hir,remélem tudjátok folytatni a kemót!!
hú akkor anyukád egy zugolvasó :roll: :roll: én mindig ettől féltem,hiszen ez tényleg személyes,mint a napló,nem a családnak szól!!!

Pocak
hú akkor képet kéreünk ám!!frizkó jó lett,végre eltünt a lenövés :wink: :wink:

jaj én rózsaszin kisruhákkal álmodtam,tegnap nem birtam betelni velük,annyit nézegettem,ezeken kivűl még egy csomó van,csak nem akartam már fotózni,a férjem legnagyobb örömére. :lol: :lol:

Zsani
igen én is ezt mondtam neki hogy én alig várom hogy lássam ki mit vett,ezért rakom fel a miénket is,de hát ő férfi ugye :lol: :lol: :lol:

bibar

Jo reggelt Niki!

Biztos vagyok benne, hogy ugyesen meg fogjatok tudni oldani a dolgokat es a randasag is mielobb felszivodik. Szegeny Riki, nem erti biztos, hogy mi tortenik. :(
pocaklako

Niki
jól teszed hogy fekszel!!!szegény Riki meg alkalmazkodik majd :oops: :oops: az édes anyukáka igy is ott van mellette :wink: :wink: szerintem szóljál a dokinak nyugodtan :oops: :oops:

Pocak
egyszerre :lol: :lol:

bibar

Megint csak Nikinek mielőtt felébred itt mindenki :oops: (aztán jövő héten pótlok mindent, nem úsztok meg :lol:)
Most nekem sem kell feküdnöm folyamatosan, "csak" kímélet és sok pihenés :wink: számít gondolom hogy mekkora a vérömleny. Az előzőnél az volt a baj, hogy a burok fel le volt válva, gyakorlatilag csak a lepénynél tapadt le rendesen, és ez volt a mázlim! Ha lepénynél van, az a rizikó hogy leválasztja a lepényt, DE neked valszeg pici és nincs akkora rizikója!! Ha nagyon rizikós lenne, biztos csak fekhetnél :wink: Szóval ez jó hír :P Antibiot azért kapom nehogy fertőzés legyen (táptalaja a baciknak sajna), mert az koraszülést stb okozhat, DE nekem ez a mostani is sajnos elég nagy, tehát valszeg neked tényleg legalább picike :wink: a C-vitamint azért szedném a helyedben, én is fogom újra!
Örülök a jó híreknek a kutyival kapcsolatban, meg hogy a párod is ennyit segít! :P Fel a fejjel! :) A végén még majd mi fogunk túlhordani :lol:

Két dolgot néztem még meg.
Mercy, nagyon sajnálom hogy így bántak veled :cry: Kismamáknál külön kegyetlen ez a bánásmód :( Velem azt csinálta az ügyeletes, hogy vizsgált, vizsgált, jó hosszasan, hiába kérdeztem hogy mi van, csak azt mondta hogy majd a végén elmondja :? Aztán csak kezembe adta a leletet és nekem kellett kibogarászni...
Freyja, de jó hogy minden rendben! Kis szégyenlős :P Bizti kislány :wink:

Na, majd jövök még...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Manorka, köszönöm!!!!!Nagyon jó, hogy leírtad Nálatok hogy történik a dolog. Sajnálom, hogy a Te anyud is ilyen.Ez olyan rosszul esik az embernek. Annyira nem ezt várná egy anyukától..... De klasszul megoldottátok!!!! Így jó lenne nálunk is!!!Csak egyelőre még ennyit sem merek most megcsinálni, amit Te leírtál.Nade hátha javul, és akkor óvatosan legalább ezeket az apróságokat(vasalás, mosogatás, szemetes) menni fog.
Egyébként igazatok van.Menni fog!!!!!Ő az én KISLÁNYOM, és érte semmi sem kár!!!!Szegény Danit én is sajnálom.De ha kórházba dugnak, az igazi tragédia lenne mindenkinek.Szóval mégis így a jó!!!! :lol: :lol: :lol: Megyek is visszafekszem.Szép napot!!!!!!
Ja, drukk az UH-ra!!!++++++++++++++++++++++++++

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar: fotozz csak nyugodtan...nagyon szeressuk :lol: :lol: :lol: :lol: nezegetni az uj szerzemenyeket ....jol aludtatok? Fejed?

Kulonben a forum tenyleg olyan mint egy naplo, es biztos vagyok benne, hogy rendszeres olvasoi taborunk van :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Barbuss, de jó, hogy ilyeneket tudsz!!Nekem az van írva a papírra, hogy több kisebb haematoma ,a lepény felső pólusánál egy 3cm-es átmérőjű, a lepény jobb oldalán egy nagy kiterjedésű haematoma emeli el a burkot. Ezt próbálta magyarázni a doki, hogy ez utóbbi van a burok és a lepény között. Elkezdtem tegnap a C vitamint!!!!!!
Ja, túlhordani nem fogom, szinte tuti, mert 38. héten doki befejezi. Sajnos erre készülünk.Bár szívem szerint megpróbálnám megszülni, de elég kockázatos a heg miatt. Sebaj!!!!!Így is jó lesz!!!!Imádok terhes lenni, de azt mondom, bárcsak ott tartanánk már!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?