Új privát üzeneted érkezett!

Ma délután vagyis este 6-tól bankos buleeee lesz, megyünk egy Mexikói étterembe, ott lesz nagy dumaparty :D már fenem a fogam a jó kis mexikói kajára... :P
Vendég

edi!
Oké, várom majd a privid!! ;)
Nem csodálom hogy fened a fogad jó kis Mexikói kajára!!! Jó fűszeres, enyhén csípős....nekem is bejövős lenne most!

d.dodó

:twisted: :evil: Most derült ki, hogy van bankos kedvezményünk a Hepinet-nél 4D-re, - 4.000.- forint.... áááááá de mérges lettem, hogy ezt miért nem tudtam még tegnaaaaap :twisted: :evil:
Vendég

edi!
Á, ez tényleg bosszuság! Amugy egy kérdés....nem befolyásolja a kristálygömbözést, hogy elvileg tudod, hogy melyikünknek mi a vágya??

d.dodó

Lányok, én ma meg fogok örülni. Az irodánk előtt reggel fél 8 óta riaszt egy autó! Szörnyen idegesítő! Lehet hogy a hiradóban benne leszek, hogy egy terhes nő szétrugdosott egy autót a XIII. kerületben :evil:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

örülni nem fogok, csak őrülni :oops:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

végülis ha edi büntetlenül megverhette Norbit 8)

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sakura: 9-re megyek :)

Edi: milyen apropóból lesz bulee? Jó is az!
Nekünk a genetikai + 4D-re 12 ezer Ft-t mondtak. De holnap megírom, hogy mennyi is volt a vége. Múltkor ha jól emlékszem 6 ezer Ft volt, de akkor 4D-ben nem lehetett olyan jól látni csak 2D-ben, de az is genetikai volt (még a 12 hetes). Ja? És ha van eg.bizt. pénztárad, akkor érdemes számlát kérni és elszámoltatni. Mi így szoktuk. Kártyával sajnos nem lehet fizetni, legelőször mi is elfelejtettük, de pont alatta van egy OTP, így ki tudtunk venni pénzt.
Én is nagyon várom, hogy mit mond a kristálygömböd :D Izgiiiii!
Óhhh, de bosszantó, hogy nem szóltak előre Neked a cégnél, hiszen tudhatták volna, hogy mész UH-ra biztosan.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Edi: Jó szórakozást mára! Vigyázz a mexikói kajával...max vigyél magaddal Rennie-t. :)

Gabi: Nagyon őrjítő tud lenni a riasztó hangja, legyen szó autóról, lakásról, stb.
Én is nagyon utálom, egyszer éjszaka arra ébredtem, hogy a velünk szemben lévő iroda megint beriasztott. :evil:
Az is szuper tud lenni, amikor télen kizárnak egy kiskutyát a kertbe, aki folyamatosan síííííír, vonyííííít. :(
Nagyon szívfacsaró tud lenni.

Emi

Emi

email4
Budapest

Sakura: látom magam előtt, hogy törik a tükör, lyukad a kerék... :D
De előbb-utóbb csak lemerül az akksija, nem? Nem az egyik kollégádé? Azért kérdezz rá, mielőtt szana-szét vered 8)
Csak öltözz úgy be, mint Edi. És utána jöhet a pofonofon :D Adj neki!!!!!!! :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Dodó
látom kezdődik ez a jaj, de mivan ha.... :lol:
Vendég

Sakura
:lol: :lol: :lol: akkorát nevettem.... verekedj csak Te is :P :twisted: de a tulajt is verd szét, ne csak a kocsit :D:D:D:D
Vendég

Manorka
oh, az jóó árban van. Van egészségpénztáram MKB-s, a cafetériám egy része arra megy, így kérek számlát mindenképpen :)
De majd gyere a hírekkel :P
Vendég

Edi: igen, nekünk is MKB-s és mi is arra kértük a cafetériát (azaz a párom). Így a szülés is arra fog menni, mert a doki is tud számlát adni :D Kicsit morbid, de ha ez így megoldható, akkor miért ne?!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Edi: igen, nekünk is MKB-s és mi is arra kértük a cafetériát (azaz a párom). Így a szülés is arra fog menni, mert a doki is tud számlát adni :D Kicsit morbid, de ha ez így megoldható, akkor miért ne?!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

látom, mindent kétszer mondok, mindent kétszer mondok :lol:
pedig csak egyszer küldtem el :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

manorka: nekem a sejtbanknál dvd-vel együtt 14.000-ért csinálták, a holnapi a Baross utcában 6500 Ft lesz (szombaton 40% kedvezmény van):
Briliáns Light csomag 10.900 Ft

10.000 Ft.-értékű Cord Blood Center őssejt utalvány
4D Baba-mozi
Genetikai ultrahang szűrés
Orvosi szakvélemény
1db. fekete-fehér fénykép

DVD felvétel (színes mozgó képpel, aléfestő zenével.

Azért nem mindegy!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Felhívtam a páromat, hogy mikor merül le egy autó aksija, de sajnos ha lemerül, a riasztó miatt van bennük valami pótaksi. Jaaaaj!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sakura: genetikai UH-ra megyek a Hajdú drnőhöz. :D
Ebben is van DVD, meg kép is. És el lehet számolni eg.bizt.pénztár felé. Így igazából csak addig kiadás, míg vissza nem kapjuk a pénzt.
Amúgy is a drnő nézné meg a MÁV-ban, csak a sort nem akartam kivárni. Itt meg nyugiban, időpontra megyek.
Így ezért nem néztem mást. De azért köszi!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Sakura: akkor nem marad más, mint hogy kalapácsot ragadj! :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

edi!
Nem, ne érts félre...nem azért kérdezem, hogy mi van ha.....én hiszek az ilyenekben!!

Sakura!
sajnálom, tényleg őrjítő lehet!!

Most ebédeltünk nem egész 2 órája, és már megint éhes vagyooooook!!!!

d.dodó

manorka: így már értem, ha kimondottan hozzá mész! Neked akkor ez a ,,hivatalos" vizsgálat, én meg csak kukkolni megyek most :)

barbuss: erről jut eszembe (az elszámolásokról)! azt hiszem te írtad hogy van üdülési csekked. a 4D-nél is elfogadják állítólag. hátha valakinek jól jön az info.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Szaisztok!!!

Edi: Tudtam én, hogy maradhat az a kéééék:) Örülök nagyon, hogy tényleg Boti lakik odabent!!:) És grat az AFP-hez!!:)

Freyja: Nekem pont ugyan ezt mondták itt pécsett: ha fiú lenne, már mutogatta volna magát, a lányok szégyenlősek:) De a lényeg, hogy egészséges, és minden rendben! Gratula hozzá!!:) A méhlepény miatt pedig ne aggódj, van még ideje elvánszorogni a helyére:)

Barbuss: Imádni való a babytek!!!:) Pláne a tappancs-kép!! Az a kedvencem! Olllllllyan éééédi!!:)

Most irigykedek 1000-rel!!!!Nekünk még majdnem 2 hét! :(

Poci: apa jobban van??

Mennek a drukkok nikinek, és a többi UH-sunknak!:) Várunk a hírekkel titeket!!!!:)

Képzeljétek! Ma éjjel apa is a picivel álmodott!:) Azt mondta hogy fiú volt...olyan édesen mesélte az álmát:) Jókat mosolyogtam magamban:) Annyira örülök, hogy ő is annyira várja babókát, mint én! És ha lehetne egy világra szóló kívánságom, akkor az lenne, hogy mindenki ilyen kapcsolatban éljen, mint én, és mindenkinek ennyire ott legyen a párja mellette mindig, és mindenben! :)És szívből kívánom azoknak, akik sajnos nem ilyenben élnek, hogy nagyon hamar változzon a helyzet, és ha nincs,akkor találjatok magatoknak egy olyan odaadó párt, apát, mint a férjecském! Egyszerűen IMÁDOM!!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi
na majd a következőnél dupla kedvezményt kérsz :wink: :wink: jaj de jó nekd,én is mennék jó kis duma partira,hát még a mexicói hami :wink: :wink:

Sakura
hajrá autó törés :lol: :lol: :lol:

Meme
de édes a párod,na látod ő is fiút álmodik,akkor ez lesz az igazi :wink: :wink: :wink:

Barbuss
nagyon cuki a kis manócska :lol: :lol: :lol:

Niki
mi ujság???

Pocak
te hol vagy???

most csak ennyi,ja séróm végre nem lenőtt,babacuccok Apánál,jaj de várom hogy hazaérjen vele :lol: :lol:

bibar

Bibar: klassz lehet a séró:) Majd muttttiiiiiii a szerzeményeket!:)
Apa azt mondja, hogy a szíve azt mondja hogy fiú, de az eszével tudja, hogy lány:) De már neki is mindegy! Azt mondta reggel, hogy már a hajszál eltűnt, már teljesen mindegy neki, csak lenne már kint:) Én is így vagyok!! Bárki is lakik odabent, ugyan úgy fogjuk szeretni!!!NAGGGYON!:)
Csak ez a bizonytalanság őőőrjít meg!:) Annyira szeretnénk tudni:) Minden elismerésem Mercy-nek!! Én tuti nem bírnám ki, hogy ne tudjam:) Már most is csak nehezen:)

Vasárnap lesz Pécsett baba-bőrze:) Kikönyörögtem apától, hogy menjünk el:) körbenézünk, hátha vehetek valamit babókának:) Vagy találunk Angel sound-ot jóóóó olcsón:) Nagyon várom máááár!!!:)

Dobok nektek egy táblicskut!:) Hát már nem sokan vagyunk, akik nem tudják a nemét a gyerkőcnek:) A hónap első feléből sztem csak én:) Mia gondolom már tudja, csak rég járt erre:( MIA!!! merre vagy???

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziaaa Meme:)

Jó, hogy jöttél... :) Mocorgás????? :P Édes Apuka lesz a párod, nem irigykedem, mert majd lesz nekünk is... :D
Meme, megérzésre mit súgnak az ösztöneid??? kislányt???

Köszi a táblicskut, hűűű de jól néz ki, de héééé ahogy látom itt NŐ uralom lesz :D

Még fiúkat is ám... :P
Vendég

Ma jól elfáradtam:) De jól esett:) Pakoltam, takarítottam, főrzem, festettem délelőtt.:) Ja, és áthúztam az ágyneműt. Már csak be kéne dobni a mosógépbe....de most már lusti vagyok:)

Olnap elutazunk sógorékhoz. De vasárnap délelőtt jövünk, ill. megyünk be a városba vásárolni (remélem) :D Annyira szeretem ezeket a a bababőrzéket. Rengeteg árus, és potom pénzért utánnad dobják a cuccot. Multkor lenéztem (igaz, még tavaly, még terhesség előtt), de 50-100 ft-ért olyan rucik voltak, hogy szinte megszólalt. rugik, body-k. persze van a másik véglet is, aki azt hiszi, hogy a 8 gyereket kiszolgált cipőt el tudja adni 2-3000 ft-ért. Ilyen is van. De azért a legtöbb reális áron árul, és olyat amit még azért fel lehet adni a gyerekre. Ha valakinek kell valami esetleg, akkor szóljon, körbenézek ez ügyben. De van babakocsi, játszószőnyeg, hinta...amit csak el lehet képzelni:) Olyan mint egy nagy zsibvásár:) Apa ki lesz akadva sztem, az tuti:) Nem csípi a tömeget:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: Biztos nektek is lesz! Szívből kívánom, hogy megtaláld azt, aki megérdemmel téged!! Aki megbecsül, és mindenben támogat!! Sztem nem kell sokat várni! :wink:
Érzések?? Hát...az elején nagyon fiút éreztem...de most már inkább lányt:)
Mocorgás: délelőtt szinte semmi, de délután 3-4 felé beindul:) Multkor akkorát kaptam tőle, hogy hirtelen nem tudtam, hogy most mi van??!!!:) Azóta akkorát nem rúgott, de minden nap jelt ad magáról:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: olyan szépen írtál a férjedről! én is hasonlóan érzek az enyémke iránt :)
remélem most már kék marad a csíkom, holnap már többet tudok, és akkor már javítani lehet a nevét is!
én is annyira vásárolnék már, mindig nyaggatom anyut, hogy aki ígérte a ruhácskákat küldje már el, de mindig azt mondja, hogy még ráér. Pedig én már úgy szeretném rendezgetni őket, meg azért újakat is szeretnék vásárolni.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Meme
A fontos, hogy mocorog... :D és viccelődik is veled, már nagyon kíváncsi vagyok ki lakik odabenn :D
Vendég

Sakura: Mi is holnap, mikor megyünk sógor, sógornőhöz, megpróbálom elkunyizni a cuccokat, amiket ígért. Szépen ki akarom mosni őket, kivasalni, rendezgetni. aztán tesóméktól is beszerezni amit ígértek, hogy lássam, mi az ami még kell, vagy mi az ami már nem.:)
Sztem most már csak marad a kéééék:) De holnapig hagyom a lány nevet, nehogy azon múljon a dolog:) De majd írdd meg légyszi privibe, mert el fogom felejteni kijavítani:( :) Bocsi:)
Mikor lesz az esküvő??:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

edi: Hát még én??? :) De nagyon bízom benne, hogy 24-én megmutatja :) Akkor tudom meg az afp-t is.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én sajna mostanában ugye nem tudtam/tudnék ilyen szépen írni a férjemről...szeretem, semmi kétség nem fér hozzá, de most "fasírt hangulat" volt napokig...talán mintha javulna valami......
tuti a sok összezártság is, remlem jobb lesz ha lesz munka!!

Ja, a mai állásinterjut hétfőre halasztották!

ÉN IS ANNYIRA AKAROM MÁR LÁTNI MANÓMAT!!!!!

edi!
Privit mikorra várjuk majd??

d.dodó

meme: április 17-én lesz, remélem addigra már jobb idő lesz.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Meme
24.-én már biztosan mutizni fogja magát, már titkolni sem nagyon fogja tudni a kis betyár.... :D Majd jól beszélünk vele, hogy terpesszen neked egy szép nagyot :D

Dodó
háát igyekszem még este megnézni, ha nem érek nagyon későn haza... de legkésőbb holnap délelőtt megkukk.... persze sorba majd, mert azért ez nem pikk pakk megy, mint a mesékben :D:D:D:D De igyekszem vele, még uh időpontok előtt :P

Nekem vége a munkaidőnek mára, megyek haza, egy gyors tus és öltözés, majd vissza a Mexikóiba... Csak spontán tali lesz kollégákkal, akik már nem itt vannak velünk, hanem másik székhelyre mentek, de bankon belüliek, meg mi az itteni kollégák:D Már nagyon várom, jók szoktak lenni nagyon....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.12 15:22-kor.
Vendég

Dodó!
Ha szereted, akkor csak átmeneti. Nálunk is volt ilyen. Mikor egyikünknek sem volt melója, (1hét különbséggel építettek le minket), a lakáshitelt nem tudták vonna..stb.stb. Apa kissé bepánikolt, ideges volt állandóan. De szerencsére javult a helyzet. Még nem tökéletes, de megpróbáljuk mindenből kihozni a legjobbat! Ti is túl lesztek rajta, apácska is megnyugszik, és minden jó lesz! Hidd el!! Drukkolok nektek!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: Jó szórakozást! Aztán ne sok tacco-t egyél, bezsong tőle Boti:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme!
Köszi a bíztató szavakat!!!

edi!
Jó szórakozást!!!

d.dodó

sziasztok,

megjöttem...de bár el se mentem volna....

...de ugye kötelező a kórházi genetikai uh...legalábbis Győr-city-ba
a lényeg:
- bemész, és alig beértél, már siettetnek, mé nem vetköztél már út közben
- benn, doki 2 perc alatt végzett, egy szót nem szólt, ha akartam volna se tudtam volna meg fiú e vagy leány
- papírra ez kerül:
1 élő magzat fejvégű fekvésben. a lepény jó helyen tapad, magzatvíz mennyisége átlagos, BPD 42mm, FL 28mm. ép koponya, kontúr és gerinc végig követhető, 4 végtag, zárt hasfal, ép vesék, gyomor és hólyagtöltődés látható, ép rekesz, 4 üregű szív...blabla orvosi duma...majd: Nuchalis réteg kontroll 4 hét múlva.
majd szó nélkül kirúgott.
- ezután sírva fakadtam, mert nem derült ki mit látott bajnak, és miért, ill. az sem derült ki számomra, hogy a 2 percből hogy állapított meg ennyi mindent, amikor csak a fejét nézegette.
- 1 óra várakozás, mert képet is akartam, és az csak a másik oldalon megy
- utána fel a dokimhoz, hogy mi ez a szarság....műtött....vártam....jött....ő sem értette....megkereste ezt a fszt, beszélt vele, szerinte ödémás, ezért kell visszamenni...dokim azt mondta vérvétel, és kb 2 hét múlva uh,
- vért levette, vittem antsz-be, kérdem eredmény mikor, válasz 1-1,5 hó
- utána gyorsan bejelentkeztem egy magán uh-ra, holnap reggel 9-re, ahol csak a fejét nézetem meg, úúúgyis megyek szerdán Hajdú Krisztinához.....

K.O vagyok.....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

merci!
Sajnálom, hogy ilyen hanyag doki volt, és lekezelő stílusú. Na az ilyenek szokták halálra rémiszteni az anyukákat...mert annyira kapkod, hogy már mindent bajnak lát. De nyugi, nincs baj!!

d.dodó

meme: én is rábeszéltem a férjem, holnap elmegyünk békásra börzézni! és ha már ott járunk, akkor párom tesójához is felmegyünk, hátha pár rucit tudok már szerezni Tőlük... én is rendezgetem a dolgokat, apának szoktam "divatbemutatót" tartani, ő meg jókat nevetgél :lol:

dodó: ne légy nagyon elkeseredve, visszatér a kedves férj! sajnos egy férfit sokkal jobban megvisel a munkanélküliség (lévén Ő kék legyen a családfenntartó....), de minden jóra fordul! hétfőn megy majd a drukk 1000el!!!!!

edi: annyira kedves lány vagy és olyan imádnivaló fiad van, h csudihamar bevonzzátok a tökéletes férfit-apát! ez tuti!!!!!!!!

Kép
zsani78

mercy: nem semmi, ekkora parasztot! és 1-1,5 hónap az eredmény??? jól tetted hogy bejelentkeztél, ott úgyis átnézik tetőtől talpig rendesen. a szomszédomnál mindkét gyereknél volt ödéma, de a szülésig felszívódott. Ne izgulj!! Akkor 9-kor már manorkára és rád is gondolok!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Merci
hú jó fej doki.....utálom ezt a futószalagot,semmibe veszik a kismamát :twisted: :twisted:

Meme
jaj ugy látom most egálban vannak a lányok és a fiúk :lol: :lol: na kiváncsi vagyok mi lesz nálatok :wink: :wink: Apa cuki,enyém is ilyen,igazi Apa és férj :lol: :lol:

Dodó
már nemsokára láthatod te is kitartás :wink: :wink:

Edi
jó szorakozást :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

mercy: biztos nincs baj, ez egy hüle doki!!!!!!!!!

Kép
zsani78

Niki vajon mikor jön?????

Kép
zsani78

Hát ezt a lazúrozást nem kismamáknak találták ki :? Délelőtt Gábpr elvitte Emmát, intéztek egy csomó mindent én meg nekiálltam egyedül... 1 óra múlva hívtam őket, hogy hazafelé hozzanak még egy ecsetet különben vasárnapra se fejezem be :roll: Én most dőltem ki, Gábor mostmár befejezi egyedül, aztán megyünk anyósékhoz hétvégézni - de jó lesz semmit se csinálni :P
Ja dokit este tudom csak hívni hogy mi legyen a hétfői munkával :roll:

Bocs hogy most nem reagálok :oops:

Nagyon vigyázzatok magatokra!
Igyekszem bekukkantani majd leaglább annyira hogy ki milyen hírrel jön ma :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Lépünk vásárolni! Majd jövök!

d.dodó

pocak? téged sem láttunk csak korán reggel! annyira tetszik a külön szoba, h egész nap lustizol? :wink: apa jobban van?

az lehet, h két napja szinte meg sem mozdul, állandóan csak alszik manócskám??? már kezdek kicsit ideges lenni! szerdán a védőnéninél viccelt meg, de tegnap is talán egyszer éreztem, ma meg egyáltalán nem... a hasam nagyobbnak látom (apa is), mégsem érzek semmit! apa azt mondja biztos a növés elveszi az energiáját, azért nem ficánkol... aludhatnak ilyen sokáig?

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?