Szaisztok!!!
Edi: Tudtam én, hogy maradhat az a kéééék:) Örülök nagyon, hogy tényleg Boti lakik odabent!!:) És grat az AFP-hez!!:)
Freyja: Nekem pont ugyan ezt mondták itt pécsett: ha fiú lenne, már mutogatta volna magát, a lányok szégyenlősek:) De a lényeg, hogy egészséges, és minden rendben! Gratula hozzá!!:) A méhlepény miatt pedig ne aggódj, van még ideje elvánszorogni a helyére:)
Barbuss: Imádni való a babytek!!!:) Pláne a tappancs-kép!! Az a kedvencem! Olllllllyan éééédi!!:)
Most irigykedek 1000-rel!!!!Nekünk még majdnem 2 hét!
Poci: apa jobban van??
Mennek a drukkok nikinek, és a többi UH-sunknak!:) Várunk a hírekkel titeket!!!!:)
Képzeljétek! Ma éjjel apa is a picivel álmodott!:) Azt mondta hogy fiú volt...olyan édesen mesélte az álmát:) Jókat mosolyogtam magamban:) Annyira örülök, hogy ő is annyira várja babókát, mint én! És ha lehetne egy világra szóló kívánságom, akkor az lenne, hogy mindenki ilyen kapcsolatban éljen, mint én, és mindenkinek ennyire ott legyen a párja mellette mindig, és mindenben!
És szívből kívánom azoknak, akik sajnos nem ilyenben élnek, hogy nagyon hamar változzon a helyzet, és ha nincs,akkor találjatok magatoknak egy olyan odaadó párt, apát, mint a férjecském! Egyszerűen IMÁDOM!!!!:)