Barbuss: Sajnálom a haematomát. Azt lehet tudni, hogy miért alakult ki megint, illetve hol helyezkedik el?
Vérezgetsz is vele?
Tudod nekem is volt haematomám, ami elvileg a méhlepény mélyen tapadása miatt alakult ki.
Edi: Ari vagy nagyon! Én hasonlóan örülök, hogy neked is megvalósult az amit kívántál, és Boti van a pocakodban!
Annyira jóóóóóóóóó!
Amikor kijöttem a dokitól egyből felhívtam a férjem, és elújságoltam neki a jóhíreket, na meg azt, hogy még mindig kislány.
Este mondta, hogy hallani lehetett a hangomon, hogy nagyon-nagyon boldog vagyok, és hogy majd kiugrottam a bőrömből!
Mi lesz még, ha megszületik???
Boti apukája ismét nem hazudtolta meg magát!!!
Szerintem nem neked kellene gratulálnia, hanem magának, hogy ekkora .......!!! De az is lehet, hogy minden reggel a tükör előtt áll, és megtapsolja magát!!!
Bibar, és Barbuss, és Edi...akkor úgy veszem, hogy ti már szavaztatok a kislányneveimet (Emília Rebeka, vagy Liza Emília) illetően.
Jelenleg 2-1 az állás.
Mivel a férjem vezetékneve nem egyszerű, és nem is a legszebb, ezért mi is sokat agyaltunk a neveken.
Egyébként tudtátok, hogy a görhöny egy étel?
Bibar: Szééééépülést mára!
Niki, Freya, Merci: Drukk a mai UH-ra! Csupa-csupa jó híreket!!!
Képzeljétek, tegnap este teljesen eldeformálódott a pocim.
Azt már korábban észrevettem, hogy jobboldalon szeret heverészni babu...most igazán szembetűnő volt.
Úgy kidudorodott a jobboldala a pocakomnak, hogy a férjemmel percekig folyamatosan nevettünk rajta!
Barbuss: Neked is nagyon cuki a kisfiad!
Azok a tappancsok...meg lehet őket zabálni!
Freya: Akkor tuti kislány, ha ennyire szégyenlős!
Az én picurim későn kapcsolt, mert már láttuk a lényeget UH-án, amikor az egyik kezét a lába közé tette!
A placenta miatt ne aggódj!!! Nekem már felkúszott...a 12-dik hét környékén még rá is lógott picit a belső méhszájra.
Olvastam valahol, hogy hogy kell elképzelni a méhet, és a méhlepényt ilyen esetekben.
Van egy nem felfújt lufi, aminek a szájához rajzolsz képzeletben egy pöttyöt (=méhlepény).
Ahogy felfújod a lufit a pötty máris felkúszik...így lesz a méhlepénnyel is!!! Drukkolok!!!
Emi