Hóhahóóó!!!
Na, azért már ez is valami, ugye?!!
Katus,
anyós-téma...
Kevés ember, aki örül az anyósának!
Csak úgy jött egyet unokázni, vagy van vmilyen apropója?
Fiúk gondolom imádják egymást, mi? vagy veszekednek is azért??
Május 5-re vagyok kiírva Gergővel.
Öőőőő, tök furi...
Valahogy úgy képzeltem, hogy lány lesz... És érdekes, Gábor sem volt jobban oda azért, hogy fiú legyen. Most meg már tök jó, de fura!!
Egy kolléganőmnek mondtam, akinek fia van, hogy jajj olyan furi, nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz, ő erre azt mondta, annyi lesz a különbség, hogy "kukija lesz!" Végülis ja...
Ugye, Katus, nyugtass meg!
Most nem fotózok annyit, mint Dorkával...
Persze nem múlt el a terhesség varázsa, csak most már nem. Mondjuk épp ma akartam, de aztán elmaradt. Különben nagyobbnak érzem a hasam, mint kb Dorkával ez idő tájt. Ezt hallottam mástól is, így lehet?
Még ebben a hónapban dolgozok, vagyis így akarom. Csak most az van, hogy a csaj, akit utánam felvettek, 2 hónap után elment
, így főnök pedzegeti, hogy amíg nem találnak mást, ráhúznék-e kb 2 hetet, szal márc. közepéig... De mondtam, hogy MAX addig. De már vannak jelentkezők, kérdés csak az, hogy erre a roppant bonyolult melóra mennyi idő alatt tanítjuk be...
Anikó,
sziaaaaa!! Mit tanulsz? És még ott dolgozol? Ti nem terveztek kistesót? Kincső oviban? Szereti?
Na de égő, nem égő
, én meg had kérjek pontos életkort mindenki csemetéjéről, mert nemtom már...
Írjatoook!!
Jah, és kérek neveket, hogy kinek írjunk még. Az iwiw-levélből úgyis látjátok, hogy kinek küldtem el.
Puszi!!