Új privát üzeneted érkezett!

Meme!
Érdekes amit a krumpliról írtál! Nem tudom meg tudnám e enni, de lehet majd megpróbálom!!

Fóka!!
Nagyon édes baba!!

d.dodó

Bibar: én sem gondoltam, hogy ennyien esszük a krumplit nyersen:) Azt hittem ez az én zizim:) Próbáld ki, max kiköpöd!:) Veszti nem vesztesz semmit. Sztem ki nem fogod hányni, de mérget nem venék rá:) Ha ugy jobban ízlik, egy pivit meg is lehet sózni. De csak picit!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki!
Jaj Istenem!! Mennek a drukkok ezerrel!! De nem lesz semmi gond!! Erős kislány lesz!!! Ha viszont pihenést javasolnak, akkor tényleg tessék nagyon betartani!!!

d.dodó

Dóri, ha pihenést javasolnak Rikin kívül semmit sem fogok itthon sem csinálni,az tuti.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na csajok, elpályázok fürcsizni, meg lassan hazaér apa.
még majd benézek megkukkantani "Edi fütyijét" :D

Szép estét mindinkinek!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki: szegénykém, tudom nehéz, de próbálj megnyugodni!
Szerintem próbáld meg holnap azért a Praxist is felhívni, több szem többet lát. Mondd el az asszisztensének, aki majd felveszi a telefont, hogy mi a helyzet, hátha be tud dugni két kismama közé. Egyszer nekem is így adott időpontot. Hátha sikerülne korábbra is időpontot adnia.
Biztosan tudnak valamit mondani, ami megold mindent. De azért már most sokat pihizz!! Szorítok ezerrel! Nagy ölelés és megy a pozitív energy is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbuss: Te már biztosan megérkeztél. Várjuk a híreket!!

Edi: Tőled is a kukacos kék híreket!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Niki
ha pihit javasolnak esetleg Rikihez is kéne segitség,anyukád vagy valaki a családból,mert azért neéz egy ilyen örökmozgóval :oops: :oops:

Meme
meg fogom kóstolni :wink: :wink: :wink:

na jó éjt csajok,még én is kukkantok de nem tudom meddig birom ez a migrénes éjszaka után :oops: :oops: :oops:

bibar

Poci: Nekem is hideg a pocim kívülről...nem tudom mitől lehet!?

Fókamóka: Nagyod édi a pocilakód! :)

Csipetnyusza: Hááát múlt hét szombaton leültünk neveket választani a kislányunknak...
Két név a befutó:
- Emília Rebeka
vagy
- Liza Emília

Úgy izgulok Edi Botija miatt!
Remélem tényleg terpesztett a drága!!! :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Bibar!Most pont azon gondolkozom, hogy ha pihit írnak elő, hogyan is fogom csinálni. Nem tud senki itthon maradni velünk ez fix. Max Rikit nem fogom emelgetni. Egyszer kell kivenni reggel az ágyból, egyszer betenni de, meg egyszer kivenni onnan.Pelusozni tudom a földön, nem fogom emelgetni, majd ringatom ülve,ha összejön. Csak valakinek akkor vinni kell a háztartást(tisztaságmániás vagyok, de annyira, hogy a koszban meg rendetlenségben szó szerint kiborulok), meg kaját kell biztosítani nekem. Ez nem lesz egyszerű.
Arról nem beszélve, hogy Stellának hetente kemo. Mondjuk akkor tuti beszélek a dokival, hogy csinálják Szolnokon neki, mert nem hiszem, hogy az infúzió lecsöpögéséhez feltétlen Pesten kell lenni.Majd megdumáljuk akkor.De hátha semmi sincs, és csak valami normális eltérés!!
Pedig vettem Larának is meg Rikinek is valamit.De most nincs kedvem fotózni, majd holnap.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok Csajok!

Na Edi mar biztos uton van a jo hirekkel :D :D :D

Meme: koszi amit a krumplirol irtal. Nem tudom meg tudnam-e enni, olyan furcsa. Ha repa vagy karalebe lenne szo nelkul...de krumpli, Bibar velemenyen vagyok en is, de ki fogom probalni, lehet nem is olyan rossz ahogy en gondolom.

Foka: nagyon szep a kics Csengetek, szabalyos kis szep pofikaja van.

Niki: nyugi...annyira sajnalom, hogy most igy osszejott minden egyik a masik utan. De minden rendben lesz, csak ne aggodj, jo kezekbe kerulsz. A kutyusod hogy van?

Emi: nem tudom mitol lehet a hideg poci.

Dodo: koszi a savasito-lugosito tippeket. Ma este nem ettem narancsot :( , de egy kis sima joghurtot igen, igy lehet az csinal majd bajt, de egyenlore meg remenykedem, hogy minden okes lesz.

Csajok ma ejszakara singli lettem, kulon koltoztunk. Megfazott a ferjem, igy egymasnak kiabalunk az egyik szobabol a masikba at. AZt mondja mar holnap ugyis jon vissza. :lol: :lol: :lol: :lol: Na majd meglatjuk...

Manorka: nalam is buli van, szerintem a haversag miatt. Nalad meg a hercegno aggodik a kis herceg miatt. :D :D :D

Barbuss: varunk mar a jo hirekkel... :wink: :wink:
pocaklako

Sziasztok!

Nekem is nálatok kellene fórumoznom, júliusra vagyok kiírva, de valahogy a júniusiaknál kötöttem ki, de gyakran olvasgatok nálatok, végülis "egyidősek" vagyunk!

Niki,
Én december 28.-án (12 hetesen) kezdtem egy kedves doki miatt zokogni, aki a 2,7 mm-es nyakiredőre közölte, hogy 90%, hogy down-szindróma, ha nem, akkor szívbetegnek jósolta a gyermekemet. Ő valami 2 mm-es ödémát is látott a feje körül.

Még aznap átfutottam az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumba, nekem is Hajdú doktornőt javasolták, de "csak" Bátorfi doki volt ott.
Egy tündér volt, azonnal fogadott (soron kívül), amikor meghallotta, hogy milyen jóhíreket kaptam a másik (neves) helyen.
Ő is megnézett, a korom miatt, és a leletek miatt azt mondta, valóban van kockázata a down-nak, de max. 10%, és semmiféle ödémát nem látott. Még aznap vért vettek és kiírak méhlepény biopsziára. Pár nap múlva mentem reggel, Bátorfi doki fogadott, ő "műtött", Hajdú doktornő "asszisztált" neki (pl. ő most át fertőtlenítővel a hasam). Olyan finom keze van a pasinak, hogy még a szurikat sem éreztem! Sem akkor, sem a műtét után, semmilyen fájdalmam nem volt.

Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy Bátorfi doki és Hajdú doktornő hosszú évek óta együtt dolgozik, együtt tanítanak. Én csupa jót tudok mondani a pasiról. Hidd el, nála is remek kezekben leszel! Megbízhatsz benne feltétlenül! Ja, és emberileg is egy tündér, nagyon megnyugtató aurája van. Bármi van, napi kapcsolatban van Hajdú doktornővel!

Tudom, nem lehet ilyenkor megnyugodni ... sőt, nekem a negatív lelet után is nehéz, pedig tegnap szívultrahangon is voltam és minden a lehető legnagyobb rendben van.
De sajnos a sokk nem múlik el csak úgy!

Holnap megyek én is az Istenhegyibe 18. heti genetikai ultrahangra, izgulok, pont ezért választottam ismét Bátorfi dokit, benne maximálisan megbízom!
A szakmában mindenki őket (együtt) tekinti ásznak, még a konkurens dokik is elismerik!

Bízz az az isteni Gondviselésben!

Drukkolok én is!
Vendég

Niki
jaj igy van,nem lesz semmi és kész!!!ezek szerint Lara lesz a kislány??szép :lol: Hú ilyen rendmániás vagy??a kaját meg lehet oldani rendeléssel,de ne is beszéljünk róla mert ugysincs semmi!!

Pocak
szegény urad :oops: :oops: ne engedd vissza amig beteg :wink: :wink:

Emi
nekem az Emilia Rebeka tetszik jobban :wink: :wink: tudom nem bocsátottad szavazásra :lol: :lol:

na hol vannak már az uh-sok??még megyek fogat mosni és utána rápillantok aztán aluszka :oops:

bibar

Niki: latod Anya Maci is csupa jot irt roluk, biztos vagyok benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.
Niki: en nagyon szeretnek tisztasagmanias lenni..na nem vagyunk retkesek :lol: :lol: :lol: :lol: , de nalam mindig lenne mit csinalni. Imadom az olyan lakasokat, ahova bemegyek es barmikor a legy seggen csuszhat a tisztasgtol. En meg mindig azt mondom magamnak, hogy na meg itt is kellene meg ott is kellene ...aztan ....
Lara: gyonyoru nev, ha a masodik kislany lesz, biztos Lara lesz.

Bibar: fejed mar okes?
pocaklako

Pocak
most már jó/lekopogom//
remélem már nem jön hó mert attól fáj mindig :oops: :oops:

Anyamaci
én meg titeket olvaslak :wink: :wink: olvastam a te történetedet is,nem semmi volt,de a lényeg hogy minden oké :wink: :wink: ide is irhatsz ám néha :wink: :wink: :wink:

na nem birom megvárni az uh-sokat,majd reggel lesem őket :wink: :wink:

Jó éjt lányok :wink: :wink:

bibar

Anya maci!Köszönöm a leírtakat!!!De jó, hogy ilyen jó kezekbe kerülök!!!!! És már az is a Gondviselésnek tudom be, hogy már holnapra lett is időpontom. Te mikorra mész?
Köszi lányok, én is remélem szívből, hogy minden rendben lesz holnap.
Aranyosak vagytok, hogy biztattok.Igen sajna nekünk mindig így van.Összejön minden egymás hegyére. Rikivel egyszerre pár héten belül volt: anya betegsége, én betegségem, (ezek komolyak voltak), Riki életben marad-e végül elküldték a férjem a melójából. Most elég lenne nekem Stella.Mamim hívott amúgy, hogy a sebe már nem vérzik. És ma már futott is picit utánam az udvaron!!!!Csak hogy jó híreket is hozzak.És az én szerveim is jól vannak.Bár most tényleg ez a legkevesebb!
Veszek Angel Soundsot. Az én kölcsönkapottam nem valami jó.Veszek origit szerintem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Köszönöm Bibar, aranyos vagy :)
Sok témám nincs, mert még nem vásárolgatok, tapasztalatom sincs, mert első baba, így csak néha írok valami zagyvaságot :)
(pl. gyomorégés: nálam a megoldás hideg tej + pl. egy kis kenyér héjja! Aztán irány az ágy, mert ha elkezdődik a "buli", akkor pihennem kell :) De a hideg tej nyugtatja meg a gyomromat legjobban!)
Hát így :)
Vendég

Szia Niki, itt vagyok!
10 óra 20 percre van időpontom!
Vendég

És nekem még tudod miadott erőt?
"Istenhegyi" :)
Tudod, régebben a neveket nem véletlenül adták, sokkal tudatosabban éltek az emberek!
Vendég

Bibar: Nem is rossz ötlet a szavazás név tekintetében! :)
Én is Emília Rebeka felé hajlok inkább, függetlenül attól, hogy utánam kapná a keresztnevét a kiscsajszi.
Az a szerencse, hogy az Emíliának többféle becézése létezik:
- Mili, Emci, Emili
Én meg maradhatok simán Emi. :wink:

Nekünk is nagyon tetszett a Lara, de mégsem azt a nevet választottuk.

UH-sok hol vagytok???

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztoook :)

Csak gyorsan beköszönni jöttem.... Köszönjük a drukkokat, FIAM lesz, ez már 100000%. Boti szépen terpesztett, mutatta a fütyit, és a zacsirész is látszott, a golyók még nem látszanak, de a zacsi már megvolt, a fütyi meg szépen ágaskodott.... Imádom.
Méretekre pontosan 16+6 nak felel meg, így 1 nap a különbség csak, ez tökéletes a nő szerint. Kb. 20cm lehet már a kis manóseggű, és 17,5dkg. :D

Egy kép a szerelmemről:D

A Fütyink alulról nézve :D
Kép

Botikám, szerelmem :D
Kép

Köszi lányok a drukkokat, aranyosak vagytok :D
Vendég

Anya maci!!! De igazad van!Én egyébként nagyon erősen hiszek Istenben és az ő gondviselésében.Hogy vigyáz ránk.Így el is döntöttem nem idegeskedem. Gyönyörű kislányom lesz olyan 4,5-5 hónap múlva. :lol:
Edi, gratulálok!!De jó!Nincs több kétely!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hurrá-hurrá-hurrá Edi!!!Gratula Botidhoz! :)

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Köszönöm a kép dicséreteket :)

Niki: nagyon drukkolok!!!

Edi: na, végre megnyugodhatsz :D:D Gratu még egyszer Botihoz :D

Meme: nekem magától csinálta ezt a képet a doki.

Maki: hajrá babó mozgás :)

Poci: jobbulást a férjednek!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Niki, tiszta szívből szorítok nektek! Kitartás! Küldöm én is a ++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiákat holnapra!!!

Edi, na most már aztán tuti-fix, hogy Botid lesz, úgyhogy nyugi :D !!!

Mindenkinek jó éjt!
Pussz!

Anikó

Kép
mamaki73

Köszönöm szépen:D

Niki
Neked akartam még, hogy szerintem semmi baj nem lesz. Bízz benne, hogy ha eddíg nem volt, akkor nem is lesz. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, és most már legalább azt is tudod, hogy fogod tudni imádni nagyon a lányodat is. Szép és egészséges kislányod lesz, érzésem szerint korábban fog érkezni mint ahogy kellene, de makk egészséges lesz, kérlek ne aggódj... Holnap nagyon várunk majd a hírekkel, és biztos vagyok benne, hogy minden oké lesz....
Vendég

Csajok... lehet vinni a lány rucikat, szóval priviben folyt. köv. :D
Vendég

Edi: hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupppiiii!!! Végre megnyugodhatsz! Mamikád mit szólt hozzá? Bár gondolom, ő is tudta, mint ahogy mi is biztosak voltunk benne!
De jó!!!!! Örülök!!! Beteljesült szerelem! Mennyei érzés lehet!

Niki: remélem, anya.macinak sikerült egy picit Téged is megnyugtatni, hogy jó kezekben leszel a dokinál. Ez a lényeg! Biztosan mindent elmond és megnéz. És drukkolok továbbra is ezerrel, hogy ne legyen semmi gond!
A pihenés nagyon nehéz, én jól tudom, ha gyerek van. De most gondoljunk csak a jóra, hogy minden rendben lesz!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Hahó!
Csak bejelentkezem, visszaolvasni nincs se időm se erőm.
Zalánnal minden rendben :D Még mindig fiú, és mostmár marad is :D
Minden porcikája tökéletes, a magasabb MOM 99% hogy a haematóma miatt volt! Emma nagyon aranyos volt, integetett a képernyőnek és kiabált Zalánnak, hogy "Ide nézz, itt van a Nagytesód!" :D :lol:
Sajnos viszont megint van egy haematómám :cry: Nem olyan óriás mint az előző, de nem is pici. Szerencsére nincs rossz helyen, és elvileg nem veszélyes, de azért holnap délelőtt hívom a dokimat. Lehet hogy ugrik a munkába visszatérésem...

Edi, látom tuti Boti :D

Na megyek, a többit majd holnap!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Vááááá....én kész vagyok!! Lizy most aludt el! Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy apja szekrényt szerelte a szobájában, és még is se lett teljesen kész, mert a háta, és az ajtajai nincsenek még fent!!

edi!!
HATALMAS Gratu!!! Ehhez semmi kétség nem fér már!
Jaj, én is ugy szeretném, ha "véletlen" igy beterpesztene Manócskám hétfőn!!!

Barbuss!
Sajnálom a hematómát, de nyugi, nem lesz gond!
Örülök, hogy Emma is igy örül öcsinek!!

d.dodó

Barbuss: jajj, az a fránya hematóma megint. :( Remélem, hamar fel fog szívódni. Akkor tényleg át kell gondolni a munkába való visszatérést, de majd a dokid úgyis megmondja.
Örülök, hogy minden rendben van Zalán Babócával. Édes lehetett Emma, ahogy örül a kistesónak :)

Jó éjt Mindenkinek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Nem tudom ki kérdezte a fehér grépfruitot....asszem a héja citromsárga...mert amelyiknek a hénya kicsit narancssérgább, annak olyan belül a színe mint a vérnarancs, és abban már nagyobb a cukortartalom, édesebb, igy az már nem lugosít, hanem savasít.

d.dodó

Itt van a lugosító ételekről minden!!
Bal oldalt fehérrel szedve van külön főételek, zöldségek, gyümölcsök, minden....receptek.
Jó böngészést!

http://www.lugositoetelek.com/

d.dodó

hénya= héja

d.dodó

Na maradtam, hogy megnézzem mi van Nikivel :?
Jajj ez a sok aggodalom... :cry: Minden rendben lesz, hidd el, próbálj megnyugodni még ha elcsépelten hangzik is! Imádkozom értetek!!
Én 7 hetet feküdtem, hidd el ilyenkor a családon kívül a barátok is rögtön ugranak! :P Nekünk olyan volt a kiságy, hogy 3 rácsot ki lehetett venni elöl és ott ki tudott mászni Emma - nektek nem ilyen? Kaját tudsz rendelni (már egész jó áron is vannak), a háztartásba meg biztos a párod besegít! Lesz megoldás, hidd el!! De minden rendben lesz!!

Gabi, már du válaszoltam :wink:

Lányok, köszi a kommenteket, nagyon aranyosak vagytok! :P
Az a torta nem ám saját szerzemény, csak találtam a képet és feltettem mert apukám jazz-őrült :D :lol: (az én Apukám ilyen fiatal :wink:)

Váá nyers krumplitól per pillanat tutira hánynék :oops: de lehet, hogy még ráfanyalodok :lol: főleg ha székrekedés ellen is jó :roll:

Fóka, jók a képek :) Örülök, hogy most gyakrabban is tudsz jönni :wink:

Emi, jajj szép neveke választottatok Ti is :) Nekem mindkét verzió tetszik :) Talán a Lizás kicsit jobban :P

Na tényleg húzok :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Szisztok!

Én csak futólag... valamennyire visszaolvastam de csak "félszemmel" :) Boti- hoz gratula.

Pozitiv sok sok sok akinek drukk kell :Dugy látom ez mindig bejön, most se lesz másképp :wink: +++++++++++++++++++++++++

ELADTAM MA A LAKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁST :D:D:D
hurrá hurrá...nézhetünk nagyobbat ahol picurnak is jobb helye lesz.

És reggel 9re én is kérek szépen drukkokat :)
megyünk kukkolni :oops:

Kép
freyja

Én is lépek aludni!! Holnap korán kell mennem a suliba!! Jó éjt!

d.dodó

Jó reggelt!
este már negyed10nél tovább nem bírtam várni, most megyek gyorsan visszaolvasok!

Kép
zsani78

Edi
hurrrá :lol: :lol: :lol: :lol: én annyira tudtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ott a fütyi,és a kép,álom,az a pocak,megzabááááálom :P :P :P :P gyönyörűűű :P na legalább enyém lesz az a pár szép ruci :P :P

Barbuss
örülök Zalánnak :P :P hematóma mondjon le!!!!!!!!!!!!jaj gyanus volt a totra :wink: :wink: :wink: ilyen fiatal??nem semmi,de jó neked :wink: :wink:

Freya
mennek a drukkok :lol: gratula alakáseladáshoz :wink: :wink:

Anyamaci
ne aggódj mi is ilyen apróságokról irunk de olyan jó kis társaság van itt,gyere bátran :lol: :lol:

Niki
minden jó lesz meglátod!!!!!de jó hogy jobb a kedve a kutyinak,annyira örülök!!minden rendben lesz,hidd el,ééédes kislányka érkezik az édi fiad mellé és kész!!!

Emi
na akkor vedd úgy hogy én szavaztam :wink: :wink: tök jó becenevei vannak :wink:

lányok Apa ma megy a rucikért,este már láthatom a halom rózsaszin csodát :lol: :lol: na jó nem csak rózsaszin :oops: :oops: holnap rakok képeket :wink: :wink: ééés ma megyek fodrászhoz :P :P :P nem leszek csak délután :wink:

reggelei műszak ébresztőőőőő :lol: :lol:

bibar

Jó reggelt!!

Suli előtti bekukk!! Bár ma csak egy órám lesz!!

freyja!
Gratula a lakáseladáshoz!!
Drukk a mai UH-hoz!!

Biba!
Jó szépülést!!
Szupi, hogy ma érkeznek a ruhák!!

Pocak!
Merre vagy??

d.dodó

Jó reggelt!!
Köszönöm a kedves szavakat!!!Teljesen pozitívan tekintek előre, és remélem tényleg, hogy csupa jó híreket fogok kapni.
Bár reggel már összekaptam anyummal. Mondtam neki, hogy keresgéltem a neten, és pihenést találtam, és mondtam, hogy nem tudom hogy oldom meg. Erre ő rögtön kiosztotta a feladatokat, hogy majd ő foglalkozik Erikkel, anyósom meg jön takarítani. Na klassz mondom. Aztán mondtam, hogy ad1. Erikkel köszönettel boldogulok. Ad 2. Neki pont a háztartásban kellene segíteni, mert anyósom 30km-re lakik, nyilván napi szinten enm tudna átjönni. Ad3 Ha valaki segítségül ajánlkozik,akkor megkérdi miben segíthet, nem pedig kiosztja a feladatokat. Fú olyan rossz volt. Tipikus anyám. A főnök.Csak csinálni ne kelljen semmit. Áááá, én nem pihenhetek, olyan nincs. Volt 2-3 hét,amikor Dani végezte a házimunkát valami miatt(ja igen az államvizsga miatt) itthon, és sírógörcsöt kaptam, hogy a lakás nem lett kitakarítva attól a maszatolástól,amit csinált. A gyerek meg talált persze egy porcicát,amit már tömött is befelé a szájába,alig bírtam elvenni tőle.
Barbuss, jajj, haematoma!!!!!Hol van?Méhedben vagy a lepényen??? Az mit jelent?A babád jól van azért ugye?Mit kell vele csinálni?
Freyja megy délelőtt tőlem a drukk ezerrel!!!+++++++++++++++
Edi, igen már eleve úgy indultunk, hogy a doki valószínűleg megszakítja a dolgot a 38. héten a csaszi utáni korai terhesség miatt. Annál remélem nem jön előbb, mert azért ha túl picin kerül ki,az sem jó neki.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

barbuss: Zalánnak örülünk, Emma megint levett mindenkit a lábáról :lol: a hematoma eltűnik pikk-pakk, de vigyázz magatokra és pihenj!

edi: nagyon jó, h elmentél, most már tényleg megnyugodhatsz! Boti már most nagyon aranyos, és szót is fogad anyájának :lol:

dodó: köszönöm a grapefruitot és a lúgosító oldalt. elmentettem, át fogom böngészni!

freyja: gratula az eladáshoz, ma gondolunk Rátok!

Kép
zsani78

Niki!!
Nyugi!! Anyukád mindezt csupa jószándékból mondta neked!!! És ok, hogy tisztaság mániás vagy, de most szerintem nem az lesz a fontos hogy csillogjon a lakás, ha épp azt mondja a doki, hogy pihi!! És ezzel nem megbántani akarlak!!
Ja, és Lizy annyi "mindent" evett már meg a földről.....edzett is az immunrendszere. 1,5 éves elmult, és sosem volt beteg. Semmi virust nem kapott még el.

d.dodó

Jo reggelt Lanyok!
Ma reggel kicsit tovabb volt a szundi, lehet, mert egyedul aludtam.

Freyja: nagy drukk a kuksihoz. :D

Edi: ez a beterpesztes alul nezetbol, komolyan mondom ettol jobban mar nem is tudott volna....ez...kesz vagyok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki: siess a hirekkel megy a sok drull es pozitiv energia..a hely neve pedig nem veletlen...
:wink: :wink: :wink:

Barbuss: hess hematoma, akkor igy lehet tenyleg ugrott a visszameneteled a melohelyre, de inkabb tenyleg ne kockaztass.

Jo reggelt reggeli muszak: Zsani, Bibar, Dodo!!!

Szep napot mindenkinek :D :D :D
pocaklako

Dóri, tudod, ehhez azért anyumat ismerni kell.Félig volt ez csak jószándékú! Már Erik megszületése előtt is azt vallotta, hogy én menjek vissza dolgozni, ő meg eljön gyedre, mert már elege van a munkából. Meg halálosan féltékeny anyósomékra, mert nekik is az unokájuk, és nyilván ők is jönnek, vagy mi megyünk, és megpróbálnak ők is mindenben segíteni anyagilag is Erik körül. Anyum meg folyamatosan áskálódik meg utálkozik anyósomék ellen. Szóval nem olyan egyszerű ő. Nem akarom bántani, mert az anyám, de én valahogy mindig másnak képzeltem egy anya-lánya kapcsolatot. Nem olyannak, hogy igyekszik mindenkit kitúrni az unokája közeléből. A múltkor is rábíztam, hogy vigyázzon rá 2 óra hosszat. Hívom, erre a gyerek alvás időben torkaszakadtából ordít. Kérdem mi van.Hát kiderült, hogy elvitte magához, ott persze túl sok az inger neki,nem tud aludni, és a fáradtságtól ordított.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

pocak jó reggelt :lol:

Kép
zsani78

Niki!
Értem, sajnálom!!
Hú, mondju arra én is "háklis" vagyok hogy ha valamit nem ugy csinál ahogy én szeretném. Na meg képes volt nyáron is mindig csak egy kis ezt, csak egy kis azt rágcsálni, édességet adni ebéd előtt... mondom és igy csodálod, hogy nem fog enni!! Holott mi sosem kaphattunk ebéd előtt, sőt ebéd után is ritkán (6-an vagyunk testvérek). Szóval..meglátszik, hogy UNOKA!! :lol:

d.dodó

17. hét!!! :lol: (bár kicsit sajnálom is, hogy igy rohan az idő....... most majd ha lesz is 3-aska, tuti nem 2 év mulva..... :( és imádok kismama lenni).
De már csak 3 nap, és UH!!!!

Ja, és képzeljétek, este hiába tettem a pocimra a kezem, és nem mozgott....pedig kértem. Erre apácska odatette a kezét, és ugy kinyomta magát bele, hogy szinte fájt, ugy feszített!! :lol:

Na, indulok suliba!
10 után már leszek!!

d.dodó

Dodó, gratulálok a 17. héthez!!!!Akkor apás már most a pici!!! :lol:
De jó!!Elhiszem, hogy várod az uh-t. Én is így érzek amúgy!Annyira szeretek terhes lenni. És most már vasárnap óta nem fájt a fejem se.kopp-kopp-kopp Most ez olyan idilli állapot(lehetne) !!! És olyan jó, hogy már rendesen érzem a picit.Sőt, néha már látszik is,ahogy aprókat üt a hasamon kifelé. :lol: :lol: :lol:
Az a 3 nap már el fog rohanni, és láthatod végre!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

jó reggelt,

grat a 17.héthez :D

huhh, mindjárt 10 óra....tegnap ozzé meghallgattam szívecskéjét :D

babanaplómból 2,5 oldal kezd összeállni:)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

e4di: nem szekállak többet íííííggggéééééérem :D GRATULÁLOK!!!!

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?