Sziasztok!
Edi mennek a drukkok estére!
manorka: kitartás a szombati UH-ig, fejfájásod remélem elmúlt már!
Emma: Az AFP állitólag teljesen elavult vizsgálat, ha megcsináltattad az integrált tesztet, akkor sokan azt mondják, hogy felesleges az AFPvel foglalkozni.
Emi: gratula az egészséges lánykához!
Bibar: remélem már Nálad is múlóban van a migrén!
Poci: sajnálom az erős gyomorsavat
Pocakhidegséget eddig nem figyeltem, de a kezemnél tuti melegebb ( az ugyanis ilyenkor általban hideg)
Niki: én nem szoktam ilyesmitől félni, inkább néha attól, hogy lesz időm-energiám a kettőre, hiszen most az egyszem fiam is kiteszi a nap közel 24 óráját. Néha elgondolkozom, hogy hol fog ebbe beleférni a kistesó. Máskor meg úgy vagyok vele, hogy menni fog ez, mint a karikacsapás
Helyes a lánykád az UH fotón, s tényleg hasonlit a bátyjára. Nagyon jó az összebújós fotó, és a tigrises felső is
Barbuss: ha kész lesz majd tegyél fotót Emma új kuckójáról! Na meg hogy mi volt ma az UH-n
Edi: sajnálom hogy te is savasodsz. Nálam most egy kicsit jobb a helyzet éppen.
Ööö nekem anyósom Rák (mondjuk már majdnem ororszlán), hát nem könnyű vele kijönni. Úgyhogy én félek egy kicsit a Rák lánytól
Mercy: drukk a holnapi UHra!
Sakura: jobbulást!
Manorka: huh, én már tuti kitekertem volna a közös képviselő nyakát.
Édesség hiányom van már megint. Egész nap tudnék kekszet, finom házi sütit, meg ilyesmiket enni. Megyek megnézem a fiam, mert még mindig alszik, ez pedig már gyanús