Zsu
Látom, te is mindig a jövőbe nézel! Ez a helyes hozzáállás! Így két okból is segítesz magadon: egyrészt a köv. programról álmodozol, és a mostani sikertelen kevésbé fáj, másrészt még előfordulhat az is, hogy teljesen ráállsz a köv. próbálkozásra gondolatilag, és csak később jössz rá, nem lesz köv. prób., a babó már ott csücsül a pocidban
Erre persze nincs garancia, de előfordulhat, bár tudom, ilyenkor ez - főleg számodra, aki benne vagy - hihetetlennek tűnik.
(Én a "negatív" teszt hajnalán nagyot bőgtem, majd tervezgetni kezdtem az utolsó lombikot, majd az örökbefogadás gondolatát is felvetettem férjemnek. Ettől annyira megnyugodtam, és ellazultam, hogy igen, majd így lesz kisbabánk, hogy fel sem eszméltem igazán, amikor kiderült, az a bizonyos kisbaba már ott alukál a méhemben... )
Nagyon drukkolok októberre! És - mint most is - úgy izgulunk majd érted meg a kis csintalan, huncut babádért, hogy el se hiszed
Lullaby
Orsikához csatlakozom - megint
A beültetés utáni 2 hét számomra teljesen azonos volt azzal, amikor nem ágyazódott be egyetlen embrió sem, és megjött. Ugyanúgy feszült a méhem környékén, ugyanúgy nem feszült viszont a cicim, nem voltam aluszékony, és hányinger se kísértett. A 7-8. héten kezdődtek a dolgok, de akkor aztán az összes klasszikus terhességi tünetet produkáltam: hányástól kezdve az ülve elalvásig. De pl. a cicim akkor sem feszült, a méhem viszont és a petefészkeim igen. (Erről olvastam, hogy a működő sárgatesthormon okozhat alhasi feszülést + a stimulált petefészkek érzékenyebbek ilyenkor.) Szóval erre ne alapozz! A dédim pl. úgy lett várandós a nagyimmal, hogy vérezgetett mellette, és a 3. hónapban derült ki, hogy kismama. Semmi tünetet nem volt, csak ez, hogy nem volt a megszokott a vérzése.
Mikor kell tesztelned pontosan? Az inszem utáni 14. napon?
Krisz
És neked mikor kell tesztelned? Jövő hétvégén? Ki fogod bírni? Tudom, hogy nehéz... Főleg, ha van otthon teszt. Nagyon szorítok ám érted! Érted? Idén mindenképp legyél kismami!