bocsánat.... mindig elhavazódok. Ami persze valahol jó, mert nem unalmasan telnek napjaim, de így elég ritkán jutok nethez.
Szóval:
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat. Látom nem mindenkinek jött be ez a típusú mellszívó. Remélem azért a többséghez fogok tartozni, ha már ennyi pénzt kiadtam érte
Olvasom közben itt a szörnyűségeket is. Hihetetlen, az ember szíve megszakad. Bele sem merek gondolni, hogy most mit élnek át a szülők. Nagyon sajnálom azt a szegény kislányt!
Mi most hosszú hétvégét tartottunk Egerben. Ez egy kis rokonlátogatással volt egybekötve
Nagyon jó volt. Volt egy kis wellness (persze csak páromnak), egy kis gyereknyúzás
. Aminek még nagyon örültünk, hogy kaptunk egy rakat gyerekcuccot. Többek között:
- babakocsit
- etetőszéket
- rakat gyerekruhát.
Persze gyerek ruhákat még így is venni kell majd, mert nincs benne kezdő méret, a legtöbb 62-es, de a túlnyomó része fiús, mivel unokatesóméknál 2 fiú van. De én/mi ennek is nagyon örültünk, mert ez is nagy segítség.
Ha minden igaz, akkor még egy kiságyat is kapunk majd tavasszal tőlük, így egy pelenkázót kell még venni, meg talán valami szekrényt, de azt még kitalálom...
Szóval mondhatjuk, hogy kellemest a hasznossal
Nita
Köszi az oldalt
megnézem majd.... most már kezdek gondolkodni, hogy lehet nézegetni kéne a pelusos akciókat is, ne a végén kelljen egy baromi nagy összeget kiadni értük. Bár még van egy kis nyűgöm, hogy mosható vagy eldobható pelenka-e a jobb. Minden féle összehasonlításban a mosható jött ki olcsóbbra (bár elsőre elég nagy összeget kell kiadni rá), de nem tudom, hogy a mosás árát is beleszámolták-e... ugye
Naegle
Köszi a tippet. Valóban csábítók a szebbnél szebb rucik a boltokban. Nem mondom, hogy nem fogok elcsábulni párra, de tuti megnézem a kezdő szetteket a neten is. Bár úgy terveztem, hogy 4 darabnál talán nem kell többet venni semelyik méretből. Pont azért, amit te is írtál, hogy elég gyorsan kinövik. A nagy dilemmám, de biztos tudtok benne segíteni, hogy érdemes 52-es méretet megvenni a gyereknek, vagy inkább célszerűbb 54-essel indítani? Arra gondoltam úgy is belenő, de lehet ha pindúr mérettel születik, akkor meg ki sem fog látszani a ruhából
Amit még neked írni akartam, hogy tündér ez a kislány! Nagyon jók a videók
Vernike
Látom van egy pakoló művészetek
Amit még eddig sikerült akciós áron beszerezni:
- hideg párologtató (lehet ezt még mi fogjuk a gyerek előtt használni
)
- orszívó (igaz ebből elektromosat vettem, mert sajnálnám proszívóval szivogatni a gyerek orrát, ha netán arra lenne szükség) Bár lehet, ha nagyobb lesz és szükség lesz rá, akkor majd veszünk egy proszívósat.