Új privát üzeneted érkezett!

Barbuss, igen szerintem is mindannyian elsősorban az elsőszülöttet féltjük talán az új helyzettől, érzésektől, de a másodszülöttet is, az első iránti érzéseinktől.Hú, lehet nagyon zagyva voltam. :oops:
Mikorra mész Uh-ra? Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

tééényleg Barbuss, de ma mész megnézni Zalánodat :D Biztosan már erős nagy férfiember :D:D
Vendég

Hááát, azért nem minden rákkal. :oops: :oops: :oops: Velem sem olyan egyszerű.De szerintem nálam az a baj, hogy a rák-oroszlán határnapon születtem, és nagyon kettős személyiség vagyok. Így nekem valami vagy fehér vagy fekete, de sosem színes. Férjem vízöntő, nagypapám is az volt. Velük jól ki lehetett jönni. Az a baj a vízöntővel, hogy nyel-nyel,aztán ha robban,az nagyon szól.Legalábbis náluk. Muszáj tenniük,amit gondolnak, különben frusztráltak. De alapvetően jó jegy.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jajj, csajok ez az émelygés :oops: !!!
Baromi rossz tud lenni, én is hetekig nem bírtam emiatt enni.
Ahogy Barbuss is írta, éhes voltam, de a hányinger miatt nem kívántam szinte semmit, és nem is bírtam enni :( !
Nagyon sajnálom, hogy most ti szívtok ezzel!
Én -lekopogom- pár napja tűrhetően émelygek, és szinte már csak délelőtt. Pl.most is :oops:
Addig jobb mostanában, amíg eszem :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Niki
Ez íííígy van.... ebben hasonlítunk a férjeddel... :lol: :lol: ha hagyják amit szeretnénk, akkor semmi gond velünk vízöntőkkel... :D
Viszont az tény, hogy nyelünk nyelünk, aztán bumm atomrobbanás valami abszolút hülyeségen.... :oops: :lol: Viszont nagy erényünk, hogy nem vagyunk haragtartóak :D:D:D
Vendég

Edi: kiskukis..ma mar tuti beterpeszt, es ugy ahogy kell.
Igen narancsot ettem este, meg par sima kekszet, de nem fogok tobbet, basszus pokoli rosszul voltam.
Sajnalaom, hogy Te is savasodj, de ahogy nonek a babocak ugy lesz egyre rosszabb.

Barbuss: en is szuz vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: Csak ugy jo, ahogy en mondom ...de mennyire igaz..nem turunk ellentmondast igaz????
Gaborod pedig rak, azt irtad...az en ferjem is rak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor nem vitas, hogy kik maradnak alul...
Na most jon meg egy rakocska a csaladba ...kisfiu...
Ja nagy gratu a 19. hethez.

Niki: hat persze, hogy ugy fogod szeretni a kicsi lanyt is, mint Rikit, ez nem is kerdes.
pocaklako

Maki: szuper, hogy legalabb most Te jol vagy.

Jaj csajok, este a merleg + 4 kg-t mutatott, 2,5 kg egy honap alatt csuszott fel, az nagyon sok ennyi ido alatt nem? Szinte a 16. hetig alig hiztam valamit..hat beindultunk mi is. Viszket a borom nagyon, felek, hogy a repednek...csiponel meg hason, pedig kenem. Csak az olajat nagyon nem szeretem, inkabb kremmel kenekedek, de az meg semmit nem er, azt mondjak.
pocaklako

Igen, Niki tök jól megfogalmaztad :D
6ra megyek, remélem addig már nem havazik, különben nem tudom hogy jutunk el :? :evil:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Poci, hát igen, minket nehéz elviselni :oops: :lol:
Én is utálom az olajat, de már annyira viszkettem, hogy muszáj volt tovább lépni a krémről :? Próbáld ki azt a zselés olajat, nekem bejön! Zuhi után még vizesen bekened magad és utána kell törölközni, szal nem marad az ember annyi csiga mint a sima olaj után :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Pocak
Nem sok egyáltalán, most fogod behozni ami az első időkben nem jött fel... a könyv szerint heti 200-500g hízás várható, az 1 hó alatt olyan simán lehet 2-2,5 kg is. Szerintem nem lesz gond, már a felénél vagy és csak 4 kg plussz van, +12-16kg az átlag hízás, szóval még bőven nyugi :D:D:D
Bőr: hát sajna erre nem tudok okos lenni.... Nekem Bálinttal egész végig gyönyörű volt a pocim, sehol egy csík... szülés alatt szétreped. De nem annyira csúnya, nem lett vészes, meg már szépen elhalványult.... A kenés nagyon fontos. Én sajna azt vettem észre, hogy az olajtól piros pöttyök lettek a pocin ami viszket mint állat..... ha nem kenem akkor semmi.... :S
Úgyhogy marad az a krém amit Bálinttal is használtam, az a Milupa kismamakrém, Dm-ben 1200.- ft, nem drága...
Vendég

sziasztok,

kutyu: édi a kép :D

én lenni rák, apukám rák, anyukám skorpió, tesóm oroszlán, párom oroszlán.....domináns jegyből van itt pár :twisted:
jah és nekem az ascendensem is rák.

24 óra és már várakozom Uh-ra, de lehet már benn is vok :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

hűűű csajok, ez annyira gáz érzés.... ülés közben a gyomorszáj résznél megörülök úgy ég... :S alig bírok ülni.... azt hiszem ebből patika lesz meg renie...:S Lehet a körte nem volt túl jó reggeli... :roll:
Vendég

Poci, az is számít, hogy mindig ugyanakkor méred-e magad! Az a reális! Én pl mindig reggel még minden előtt (de nagydolog után :oops:), mert az is számít, hogy mennyit eszel, iszol, stb! Na meg este nap végén már az egész napi kaja-pia bevitel is "rajtad" van :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

na bevágtam közben egy pár győri édes kekszet, most jobb.... pfűűű de rossz volt... :S:S:S:S
Vendég

Én már nem mérem magam... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vááá Edi, nekem ilyen Emmával csak a végén volt, de most már többszö is :? Fúú nagyon átérzem :( Az meg még rosszabb ha este van, mert ha lefekszem akkor katasztrófa :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na, fosom itt a szót ma nektek :lol: bocsi :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
Most jobb kicsivel, de azt hiszem ez a gyümi reggelire nem lesz rendszer :D hűűű de rossz volt, nekem nem volt még ilyenem.... Remélem nem lesz rendszer ebből :roll:

Most nézem mi lesz az ebéd...
Pirított csirke máj, krumplipüré, ecetes almapaprika, by City Food... :D:D:D jahaaaaj, kell az a renie azt hiszem, mert a paprika ad neki megint, de megvadulok a savanyúért, és a piszok nagyn erőssért... :D:D:D
Vendég

Lányok, sajnálom a gyomorégést.Rikivel a 7. hónapban kezdődött, most még nem volt.kopp-kopp-kopp De azt tartja a babona, ha ég a gyomrod, hajasbabád lesz.Hát nálunk ez sokszorosan bejött. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Szóval a gyomros témához, és a "jól-létemhez" még annyi, hogy este minimum 2 órával(!) kell ennem lefekvés előtt, mert ahogy ledőlök 10 mp múlva már jön föl minden, és böföghetnékem van :roll: . Bocsánat :oops: ... És mivel baromi nehéz kitalálni, mikor is fogok kidőlni este, meg persze mostanában ehetnékem is van, többször is volt olyan, hogy kipárnázva, ülve aludtam el :D !
Ha vizet iszom fél órával lefekvés előtt, akkor aztán meg pláne...az egyenest visszafolyik. Ennyire nem zár jól a gyomorszájam :oops: . Tudom, ez a mi állapotunkban természetes lehet.
Úgyhogy dupla kispárnán alszom, és még ha szomjan akarok halni este, akkor sem merek inni, inkább napközben vedelek :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

dóri: az exférjek már csak ilyenek, nem véletlenül váltunk meg tőlük :) Írjátok a +kilókat, én teljesen el vagyok kenődve, nekem +8 kg, most kicsit visszafogtam magam és 2 kilóval kevesebb vagyok mint múlt héten. Viszont engem nem nyaggat a védőnő ezzel.

Mercy: el sem tudom képzelni, hogy mit érezhetsz az anyukád miatt! nekem nagyon mákom van az enyémmel, ha bármi pofon ér ő mindig ott van.

edi: úgy éreztem kicsit megbántódtál az UH-s viccelődés miatt, de nekem annyira tetszik amit mercy írt (e4Di) :oops: Egyébként én is be vagyok sózva, rossz a bizonytalanság, mindig csak azt hallani hogy talán..... Miután páromat rábeszéltem a szombati UH-ra ő is rákeseret a neten használt uh-ra és 350.000-ért talált :D

bibar: szerintem nagyon jó áron vetted a ruhacsomit!

niki: nagyon örülök a kislányotoknak!

manorka: szombaton együtt izgulhatunk az UH-n!

emi: neked is nagy grat. a jó eredményekhez (és hogy kislány maradt!)

Sajnos jól megfáztam, de szerencsére lázam nincs, viszont a páromnak már volt hőemelkedése, úgyhogy ma éjszaka külön aludtunk. Húúú, nagyon szar volt! Szerintem nekem is babóka nyomja a hólyagomat, mert állandóan pisilni kell és olyan kellemetlen, mert akkorákat tüsszögök, hogy mindig becsurran egy kicsi. Még jó hogy maradt régről betét itthon. Milyen rossz lehet az öregeknek!!!!

Na megyek még visszaolvasok!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Na csajok, en sem tudom mar, hogy hogy uljek vagy alljak, a sav nalam is visszatert. Tegnap a rennie segitett, Edi szerintem ha mar nem birod nyugodtam kaphatsz be egy szemet.
Barbuss, altalaban reggel merem magam, nagy dolog utan en is. A savanyuert, narancs, citrom meg vagyok orulve, de ha ekkora savat csinal le kell rola mondanom... :( :( :(
pocaklako

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat a kislányomhoz! :)
Pinky lady! :lol:

Egyébként annyira jó volt tegnap bemenni a munkahelyemre...mindenki örömmel, és kiváncsian fogadott.
A főnöknőm meg egyszerűen kiugrott az örömtől, amikor meglátott.
Mondták, hogy nagyon cuki a pocakom, és hogy nagyon-nagyon jól nézek ki, megszépültem! :)
Jól esett be kell, hogy valljam!

Bibar: Lehet, hogy általában a 24-dik héten végzik a terheléses cukorvizsgálatot, viszont mivel én inzulinrezisztens vagyok, így lehet nekem korábban...

Niki: Írtó édes kislánypofi! :) Annyira cuki! :D
Tényleg nagyon hasonlít a bátyóra, de szerintem "finomabbak" a vonásai...elvégre kislány! :)

Mamaki: Igen-igen...mostmár nyugodt szívvel folytatom a kiscsajos cuccok beszerzését!

Megpróbáltam bescannelni a tegnapi sztárfotót baburól, de valami van a scannerrel! :(
Remélem nem purcant ki... :twisted:

Nagy drukk a mai UH-soknak! :wink:

Emi

Emi

email4
Budapest

Niki: en nagyon szeretnek hajas babat, 2 eves koromig csak par pihe volt a fejemen, mindig csillogott a napsutesben. :D :D :D

Sakura: termeszetes ha sokat pisilsz, latod en meg ki is vizsgaltattam magam. Ja es mintha kicsit kevesebbet jarnek, lehet a hideg is rajatszott.

Azert milyen nyavajas kismamik vagyunk mi, ha nincs pisi, van sav, ha nincs sav van szorulas, ha nincs szorulas van hatfajas, ha nincs hatfajas van almatlansag ...es holnap reggelig sorolhatnam meg... :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Csajok, mivel pont a mult heten voltam a cukorterhelesen ott vilagositottak fol, hogy ezt a vizsgalatot a 24.-28. het kozott vegzik, szerintem ez otthon is igy van.
pocaklako

Niki
juhuuu, akkor ezek szerint most nem kopasz babám lesz :D:D:D Örülnék egy hajas fiúnak, de persze a kopasz fiamat is imádni fogom:D:D:D:D

Sakura
Szerintem nem egyformán ugranak fel a kilók, gyanítom mire oda jutok ahol Te vagy most, akkor már fenn lesz az a +8 nálam is...
de sebaj....
Jobbulást nektek, a fontos, hogy lázad nincs. Javaslom a 2X1 Cetebet, nekem az segített, 2 nap alatt kinn voltam belőle. Persze Anyukám szerint a Noni miatt.... lehet benne valami, mert itt a bankban most egy csomóan betegek, de nekem semmi bajom :D:D:D Kopp-Kopp... :D

4D, hát inkább picit mérges lettem :twisted: :evil: de már elmúlt, megyek és kész... :D útálom ezt a bizonytalanságot, és azt hiszem, hogy ha bárki ennyi mindent vett volna fiúsat mint Én, miután 100%-ra mondják, hogy fiú... majd az SZTK-s doki közli, hogy kislány, hát persze, hogy nem érdekel semmi, megyek 4D-re és kész :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de szerintem más is menne :P
Vendég

Edi, en megertelek, hiszen szived lelked Botikae. A kis huncut mintha direkt jatszadozna Veled, hogy meg jobban epekedj utana. Pedig mar igy is vilagoskek felhokon jarsz (es nem rozsaszinen :twisted: :twisted: :twisted: )
Menj csak el, aztan minden ketseg ki lesz zarva, tul sokaig most mar ugysem tud elbujni odabent a kivancsi szemek elol. :wink: :wink: :wink: :wink:

Jobb a gyomrod, az elobb vettem be egy rennie-t.

Sakura, olyan csini vagy a bikinis kepen, nem mondtam volna hogy + 8 kg van rajtad.
pocaklako

Sziasztok lányok!! :D

Niki: tündérke a kislányotok!!! és tényleg hasonlítanak Rikivel... :wink:

Barbuss: nem vagy egyedül a visszatért rosszulléttel...reggel majdnem hánytam és most is émelygek egyfolytában + ég a gyomrom mint amit meggyújtottak.... :roll:
jó hogy megvan az ágy és kreatívkodhatsz.... :D
drukk az UH-ra+++++++++++++++

Edi: mááár úúúúúgy izgulok :oops:
Maki: nekem is visszacsusszan a kaja ha lefekszem :shock:
meg a víz is..... :D
basszus lányok én miért nem hízok.....???????? :? már kezdek emiatt aggódni.......NAGYOOOOOON!!!!!!!!!!!

nekem nem segít a Rennie mert még jobban ég tőle a gyomrom....bizti azért mert mentolos.... :?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Ez a beszéd Edi!!
Hányra mész, mikor várhatjuk a híreket???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Pocak
Imááááádlak, ez a kék felhőkön járkáláson úgy nevettem hihi ... :D
Szerintem is direkt csinálja már a kis manóseggű, de már nem sokáááig tudja.... hihi :twisted:

Köszi csajok, ma este 7-re megyek, bizti csak fél9, de lehet 9körül érek haza... szóval csak későn dobbantok ide be... :)

Moki
óóó amiatt ne aggódj, ilyen alkat vagy. Kisfiam kerimamija, mikor a keresztlányomat várta, egész terhesség alatt hízott vagy 7kg akkor sokat mondok. Olyan kis vékony törékeny alkat mint Te... Ez alakati dolog, ettől nagyobb baj ne legyen soha... :D

Alvás:
Nekem nem jön vissza semmi, de nem is bírok laposan aludni. Van egy közepes párna, azon egy kicsi és azon mégegy kicsi... Így alszom, mert egyébként fulladok néha, ha simán majdnem laposan fekszem.... dugul az orrom meg stb stb.....
Vendég

Pocak
hát most ebédeltem, és azt hiszem az ecetes almapaprika nem tett neki jóóót.... :S Veszek be egy renniet én is, mert ez túlzás már... :?
Vendég

Feltehetek egy előbbi képet? Tudom nagyon csúnya vagyok rajta, de nem én vagyok a lényeg. :oops:
Kép
Ez az anyák jutalma!Ébredés után néhány perc odabújás. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Én még mindig hason alszok. És teljesen laposan. Engem inkább az zavar, amit Poci írt még régen.Ez a levegősség. Olyan sokszor érzem, és annyira kellemetlen. Sokszor egész váratlan helyzetekben. Szerencsére ciki még nem volt belőle. :oops: :oops: :oops:
Na és akkor a hőn áhított szabadidő!Ez a felsője, az alsaján a lábszárán van egy ilyen tigrincs!
Tigi imádók előnyben!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Éjszaka ideért a nem várt hóesés. Szerencsére nem esett sok, de a vérnyomásomról reggel ismét nem feledkezett meg a közös képviselő... a hótolójával már megint rátolta az autónkra a havat, szépen előlről is és oldalról is (hátunk mögött autó áll), így még jó, hogy tényleg nem beszéltünk meg talit, mert ismét semerre sem tudok menni. Ma ismét szóltunk neki (immáron sokadszorra), hogy ha úgyis mini hókotrója van, akkor ugyan már legyen kedves tolja ki a kapu elé vagy máshová, ahol nem zavarja a lakókat. :(

Bibar: sajnálom, hogy nálad is migrén volt, remélem, reggel óta elmúlt. Nekem jobb sokkal.
Ismét egy közös pont :D

Poci: húú, nagyon rossz lehetett, hogy gyomorsavra ébredtél fel. Érdekes, hogy nem akar elmúlni Nálad. A végére biztosan nekem is visszajön, Nórival is úgy volt a nagy pocak miatt. Pedig most úgy élvezem, hogy nincsenek már ilyen tüneteim.

Tegnap képzeljétek, nálunk is volt nagy olvadozás Apa részéről. Végre elkaptuk mi is a nagy kapálózást. Eddig csak nekem rúgdosott a Picúr, de most kétszer Apa is élvezhette ezt az érzést. Láttam rajta, nagyon boldoggá tette. :) Mert eddig ha rátette a kezét a pocimra, mindig abbahagyta, de most neeeeem :D

Zsani: én úgy tudtam, hogy 20.hétig nézik a CRL-t. Na, de majd kiderül szombaton, már nagyon várom! Igen, a Hajdú doktornőhöz megyek magánba, mert én is nagyon bízom benne. Korábbról is ismerem őt, mert Nórival, illetve előtte is az első terhességgel is hozzá jártam, csak akkor még a Szabolcs u-ba. Most meg inkább megyek a Praxisba, mert akkor nem kell várnom, mivel én csak Nórival tudok mozogni, nincs kire bíznom. Egyszer próbálkoztunk végig állni a sort a MÁV-ba, pont akkor küldtek el minket 1,5-2 órás várakozás után, mert nem volt rendelés (finanszírozási okok miatt). És rengetegen voltak, így inkább kényelmesen, nyugiban megyek hozzá.
Tényleg, Te mész majd szülésfelkészítőre a MÁV-ba?

Niki: De jó, valóban nagyon hasonlítanak egymásra! Édesek!!!
Szerintem, a kislányodat is éppen ugyanúgy fogod imádni, mint Rikit. Meglesz mindkét gyerkőcnek a varázsa, ami magával fog ragadni. És ahogy először majd a kezedben tartod a kis Manócskát minden ilyen "félelem" el fog tünni. Bennem is volt ez az érzés, sokáig babázni szerettem volna és nem voltam benne annyira biztos, hogy meg tudnám osztani azt az anyai érzést és szeretetet, amit a Nórinak nyújtok és amit Nóri nyújt nekem. Tökéletesn anya-gyermeke kapcsolat. De már eljutottam egy ideje (kb.1 éve), hogy most már jó lenne a kistesó és szeretném ismét átélni az kezdetektől. És ahogy Nórin is látom, hogy mennyire várja szeretettel a tesó Babát, minden kétségem eltűnt.
Nekem van testvérem és nagyon jó dolog!
Ez a kép, amit most tettél fel Rikiről NAGYON ÉDES!!!! Azok a szemek?!

Maki: köszi, nálam hatott a gyógypuszi, mert mára sokkal jobb a fejem. Tudtam én, hogy nem kell bevennem gyógyszert! :D

Barbuss: óóó, nálad pedig az émelygés tért vissza?! Sajnálom!! Remélem, hamar elmúlik és nem lesz tartósan jelen.
Izgi az új kuckó kialakítása, gondolom, hogy mennyire várjátok már. Biztosan nagyon szép lesz! Végül hogy tudta Gábor elhozni az ágyat? Volt segítsége?
Majd ha kész az új Emma lak, akkor készíts képet, jó?
De jó, hogy ma láthatod a kis Zalánt. Gyere majd mesélni, ha tudsz este.

Emma: nyugi, egyrészt még benne vagy a normál értékben, másrészt valóban nem egy megbízható vizsgálat. Egyébként nekem azt mondta a védőnő, hogy az a baj, ha inkább magas az érték.

Edi: Nálad is gyomorégés?! Óóóóó! Sajnálom.
Nórival nekem is égett az elején is, a végén is és mégsem volt haja, csak inkább kis pelyhek voltak a fején, hajnak nem volt mondható. Így Nagyikád mondása megdőlt nálam. De én is folyton ezt hallgattam Anyukámtól és a Nagyimtól. :)
A UH-os témával egyet értek Veled. Nem jó a bizonytalanság és én is biztosan guta ütést fogok kapni, ha szombaton azt mondják, hogy kukac nőtt ki. De annyira bízom Hajdú drnő szemében... jó, hogy még nem mondta 100%-ra, de akkor is... Az a megérzésem, hogy kislány és kész :D Ha fiút mondanának, tuti megnézetném én is máshol is a biztonság kedvéért. Tehát teljesen érthető, hogy mész és megnézeted. Ráadásul Nálad még ott a kép is, mint bizonyíték. Egyértelmű fiú. Drukkkkkk ezerrel mára!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manorka 2010.02.11 13:00-kor.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Ja nem is mondtam.Hétvégén megrendeltük a kiságyat a Brendonban. Valamikor majdcsak hozzák.Ilyen:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=58

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: olyan Angelina Jolie-s szád van.....huuuuu :oops: :oops:
a kicsifiú meg egy tünemény!!

Edi: mindig megnyugtatsz.......!!!KÖSZI!!!! :D
akármilyen későn érsz haza...jössz és elmondod hogy Botika van a pociban!!!!!!!!!!!!!!!!és pont. :lol: vicceltem..........
:oops: jááááj úúúúgy izgulok......

mokibuci

Sziasztok Lányok!

Persze reggel már írtam egy beköszönőt.... de ezúttal csak elküldtem, aztán nem ellenőriztem, hogy át is ment -e.... hát persze, hogy sehol sincs. Grrr...

Szóval isteni, hogy egy nap lógás után a nyakamba szakad minden a melóban... :roll:

Viszont - visszatérve a súlytémára - most találkoztam egy kollégámmal, akivel kb. november óta nem láttuk egymást, és azt mondta, hogy szerinte fogytam... a pocim és a cicim nőtt, de az arcom és a többi soványabbnak tűnik neki! Úh. ma már jó napom van! :lol:

Sakura: Azt a +8 kilót nem nyalom be... láttuk múltkor azt a fürdőrucis képedet, szerintem nem voltam egyedül, aki sárgul az irigységtől! 8)
Egyébként jobbulást a náthádhoz. Sok cévitamin, ha köhögsz hársfatea mézzel....és rengeteg pihenéééééééééés.... UGYE otthon maradtál? (ne válaszolj, gyanús vagy...)

Moki: Ez a nem hízás dolog is az ilyen szemtelenül fiatal kismamik kiváltsága szerintem... :P

Valaki - talán Poci - vetette fel a haskenegetős témát is. Én anno Botival a St. Yves - Swiss Formula kollagénes, elasztinos testápolóját használtam és nagyon bevált, de most egyik hiperben sem találok ilyen testápolót, csak valami webshopos megrendelőst.
Nem találkoztatok véletlen ilyennel? És hát ki milyen márkájú cuccost használ?

Niki! A "két törpit hogyan szeretjük majd egyformán" témához: Én is folyton ezen paráztam régebben, mert nekem sincs testvérem, ezért nincs előttem semmilyen "minta" erre vonatkozóan. Mostanra viszont valahogy elrendeződött a fejemben a dolog... talán azért, mert nem egy "súlycsoport" a két kölök... nem tudom. Boti a nagyfiú, bogyó meg a kistesó... Végülis a két szülő között sem teszünk igazán különbséget szeretet terén... én legalábbis :oops:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Moki! Igen,elég vastag ajkaim vannak. :oops: Volt idő,mikor cikiztek vele, volt mikor irigykedtek érte. Ja és mindig megkérdik hol csináltattam. Mondom 27 éve a szüleimmel. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dóri, nálam ebben nincs tapasztalat.A szülei elváltak,apámat 18 évig nem láttam. :oops: én anyummal meg a nagyszüleimmel laktam. De én tettem különbséget, nem is kicsit.Nekem a világ közepe nagypapám volt. Utána mérföldekkel következett csak anyum meg mamám. De szerintem ez a hozzám való állásuk miatt volt így.
:oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja, kenés. Én Gabi olajat használok.Babaolajat. Rikinél kentem mindenféle erre való kencével.Nem is repedtem a terhesség alatt úgy látszott.Na ahogy elkezdett lemenni a felesleg, úgy jöttek elő egyre másra a csíkok.De szépen elhalványultak, mikorra visszafogytam.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki! Az a kép tök éééééééééédik vagyTOK! (Micsoda hüle szöveg már ez a csúnya vagyok.... ejjejj....) Gyönyörű anyuka és kismami vagy!!!

Lányok! Kifogytam az ötletekből... segítsetek, mit főzzek ma vacsorára???
Az utóbbi időben volt minden féle: pörkölt, reszteltmáj, sült husi k.püré és rizs, volt tészta, főzelék és most marhamód semmi jó nem jut eszembe..... Jah és apa húst hússal....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Niki: Nagyon cuki a zöld kis tigrises melegítőfelső! :)
Éééééés Riki is írtó édi, te pedig egyáltalán nem vagy csúnya!!!

Edi: Mi a jelszó????
KÉÉÉÉÉÉÉKÉKÉÉÉÉÉÉÉÉÉKÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!
Drukkolok nagyon!
Egyébként én is mennék a helyedben, ha kétségek között hagynának a baba nemét tekintve.
Tegnap biztosan lefordultam volna a vizsgálóról, ha kijelenti a doki, hogy kisfiú!
Na de nem azért, mert nem örülnék egy kisfiúnak...na de nálunk mindenkinek a szíve vágya egy kiscsajszi. :wink:

Sajnálom a gyomorsavas kismamikat...írtó rossz tudom.
Nekem az első időkben volt...tudom még visszatérhet! :?

Emi

Emi

email4
Budapest

nekem is sok a savam. sajnos volt, h kisebesedtem, annyira kimarta a torkomat. tegnap azt mondta a védőnő, h ne csak rosszullétkor szedjem a renniet, hanem minden étkezés után. nem szokik hozzá a szervezet, mivel nem a sav termelését befolyásolja, hanem a túltermelést leköti. áll.lag azért veszélyes, mert nem zár rendesen a gyomorszáj és nem látható, h milyen kárt tesz végig a nyelőcsőben, akár gyomorfekély is kialakulhat. a méh nyomhatja a gyomrot és ez okozza a refluxot, vagyis a rossz gyomorszáj-záródást. ha nem figyelünk rá komoly gondokat okozhat! moki Te írtad, h nem bírod a renniet, biztos van még ilyen készímény, szerezz be!

mercy: sajnálom anyukád hozzáállását! (sajnos nekem apukámmal vannak gondjaim, így együttérzek!) reménykedjünk, h szülés után, ha már számukra is kézzel fogható lesz az unoka, akkor változnak! igyekezz ne foglalkozni a beszólásokkal, de tudom, h ez nem könnyű!

emma: úgy emléxem az én papíromon is 0.7 volt az elfogadott. ne idegeskedj, pár nap és magad is meglátod, h minden rendben van!

emi: gratula! úgy látszik itt sokunknak van huncut babája :)

barbuss: olyan jó, h Te ilyen kreatív és ügyeskezű vagy! kíváncsian várom majd a képeket :)

edi: én is vízöntő vagyok, szűz aszcendens :lol:

sakura: neked jobbulást kívánok, tessék pihenni, sok citromos teát inni....

Niki: Riki (és a Tigrincs!) nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manorka: szegénykém, ez már igazán bosszantó! nem tudja, h közös képviselőként az ott lakók érdekeit kellene szolgálnia???? tudod, én is Hajdú drnőnél voltam a mávban, és ő már nem nézte a crlt. csak ezért mertem írni! igen, szeretnék szülőszoba látogatásra és szülés felkészítésre is! szerintem lassacskán utánajárok, h pontosan mikor van, be kell-e jelentkezni..... ha gondolod, mehetünk együtt :wink:

[/b]

Kép
zsani78

Gabi! Jajj, jobbulást neked mihamarabb :? :P

Niki, de cuki a kép :P Tipikus ébredés utáni, látszik a szemein :P És az a bújás... hmmm :D
Emma sokáig egyáltalán nem volt bújós, de már ő is az, és nagyon élvezem :D Mondjuk ő már kicsit nehezen fér az ölembe a pocakomtól, de azért nem adjuk fel :lol:

Zsani, neked a terhességtől függetlenül volt ilyen sok savad? Jájjj :? Te szegény...

Moki, ha eszel pár falatot, az is sokat segít - ropi, keksz, bármi ami felszívja! Nem hízol, úgyhogy csak nyugodtan :wink: Meg sajna a savnak a gyümik nem tesznek jót :?

Maki, ismerős amit írsz :? Pedig én úgy döntöm magamba az ásványvizet, hogy ihaj :oops: annyira jól esik...
Jajj ma egész nap hányingerem van :cry: múljon már el :evil:

Edi, én sem bírom a bizonytalanságot :roll: átlalában sem, de ilyen szituban meg pláne. Alig vártam hogy kiderüljön hogy milyen nemű a pocaklakó - ha nem tudnám tudnám tutira, biztos hogy tovább kerestem volna az alkalmakat hogy kiderüljön :wink: úgyhogy nem vagy egyedül ezzel az érzéssel :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jaa és elfelejtettem írni: Zalán tegnap pacsizott Emmának is :P Emma már a hétvégén magától jött, hogy odateszi a kezét és beszélgetett a pocakommal :) (képek a naplóban :wink:) Akkor semmi, de tegnap is jött és meglett az eredménye :P Olyan boldogság ült ki az arcára, hogy megkönnyeztem ahogy néztem :oops: Rögtön puszilgatni kezdte a hasam, én meg őt :) Soha nem gondoltam volna hogy ennyire belevonódik majd a tesó témának ebbe a számára még "felfoghatatlan" részébe :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

niki: nagyon szép a kislányod, most még jobban be vagyok sózva a szombati uh miatt, hogy esetleg én is láthatom ennyire a vonásait. Riki babáról a fotó! Gyönyörű, nem tudok betelni a hajával és szinte érzem a babaillatot!
Nekem is vannak félelmeim tesóbaba miatt, még felfoghatatlan, hogy négyen leszünk, de a kisfiamnál ugyanígy féltem, aztán amikor megszületett a világ legtermészetesebb érzése volt hogy én vagyok az anyukája.

poci: köszi a megnyugtatást kilóimmal kapcs. csak hát hozzá vok szokva az 53 kilómhoz és most furi a 61 (esténként 63 :shock:

Én is babaolajat használok pár napja, nekem nagyon jó érzés, nagyon viszketett a hasam és a combom. A DM-ben vettem, sima babylove termék.

dóri: dolgozom :oops: csak tudod apával együtt dolgozunk és vagy ő, vagy én. Nehéz volt rábeszélnem, hogy ő maradjon otthon, mert hát mégis ő a férfi, meg minden, de ő valóban beteg, lázas, én meg szerencsére jól vagyok csak nátha. Kárpótlásul rendeltem donpepétől somlóit :oops:
Fúúúú, hát a tegnapi borsófőzi!! Még sosem rontottam el, nem is nagyon lehet, de tegnap sikerült, híg vacak lett és gondoltam a végén még egy kis lisztet rászórók és elkeverem. Olyan gusztustalan lett, galuskás borsófőzi.

Kisfiam nem nagyon szeret beszélni a tesóról, a pocimat mondjuk nagyon szereti fogdosni, de maga a babatéma nem érdekli különösebben. Viszont tegnap este azt mondta, hogy néha azért ő is fel tud majd kelni a babához éjszaka és megeteti, de csak mondjuk egy héten egyszer, mert neki szüksége van a pihenésre :) Annnyira megzabáltam érte, olyan aranyos!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

barbuss: nekem sosem volt savam, sajnos a terhesség okozza :(
megnézhetem a képeket a naplódban? hol található? nagyon ééééééédes lehetett Emma, nem csodálom, ha +könnyezted!

Kép
zsani78

Niki: el is hiszem, hogy amikor igy latod Rikit olvadozol, annyira cuki ezen a kepen, te pedig ne beszelj butasagot miert lennel csunya.. :evil: naaaa...

Edi: :D :D :D

Sakura: draga lehetett a kisfiad amikor mondta, hogy heti 1x o is felkel a babahoz. :D

Dori: nem ismerem sajna a kremet, de valamit most mar fogok venni, mert viszketek is. Edddig sima johnson's babyt hasznaltam, meg volt mandulaolaj, de asszem atterek valami komolyabb kremre, nem akarok zebra lenni.

Zsani: nem mondta a dokid, hogy napi hany renniet lehet szedni? Nem lehet artalmas ha akar minden etkezes utan is szedheted. A mai egy mar megvolt, de rettegek az estetol at kell szerveznem az egesz etkezesemet. Altalaban olyan nehezen tapaszkodok fol az agybol, faj a derekem, de tegnap ejjel ugy ugrottam ki, mint akit feneken lottek, nagyon rossz volt, meg soha nem volt ennyi savam. Asszem azt fogom csinalni mint Moki, 2 oraval lefekves elott nem fogok enni.

Bibarka: merre jarsz?
pocaklako

Hu Lanyok nektek nem szokott a pocakotok hideg lenni? Akarahogy feoltozom a pocakom mindig hideg kivulrol :?
pocaklako

Barbuss: küldtem privit!! :D

Poci: nem én írtam hogy nem eszek két órával lefekvés előtt..... :oops: :oops:
de nekem is visszacsúszik a kaja...csak arra helyeseltem....
szerintem az MAKI volt nem Moki..... :lol:

Gabi:édesbogár a fiad....teljesen elképzeltem a dolgot......de ÉDESSSSS!!!!!!!! :oops:

mokibuci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?