Sziasztok!
Éjszaka ideért a nem várt hóesés. Szerencsére nem esett sok, de a vérnyomásomról reggel ismét nem feledkezett meg a közös képviselő... a hótolójával már megint rátolta az autónkra a havat, szépen előlről is és oldalról is (hátunk mögött autó áll), így még jó, hogy tényleg nem beszéltünk meg talit, mert ismét semerre sem tudok menni. Ma ismét szóltunk neki (immáron sokadszorra), hogy ha úgyis mini hókotrója van, akkor ugyan már legyen kedves tolja ki a kapu elé vagy máshová, ahol nem zavarja a lakókat.
Bibar: sajnálom, hogy nálad is migrén volt, remélem, reggel óta elmúlt. Nekem jobb sokkal.
Ismét egy közös pont
Poci: húú, nagyon rossz lehetett, hogy gyomorsavra ébredtél fel. Érdekes, hogy nem akar elmúlni Nálad. A végére biztosan nekem is visszajön, Nórival is úgy volt a nagy pocak miatt. Pedig most úgy élvezem, hogy nincsenek már ilyen tüneteim.
Tegnap képzeljétek, nálunk is volt nagy olvadozás Apa részéről. Végre elkaptuk mi is a nagy kapálózást. Eddig csak nekem rúgdosott a Picúr, de most kétszer Apa is élvezhette ezt az érzést. Láttam rajta, nagyon boldoggá tette.
Mert eddig ha rátette a kezét a pocimra, mindig abbahagyta, de most neeeeem
Zsani: én úgy tudtam, hogy 20.hétig nézik a CRL-t. Na, de majd kiderül szombaton, már nagyon várom! Igen, a Hajdú doktornőhöz megyek magánba, mert én is nagyon bízom benne. Korábbról is ismerem őt, mert Nórival, illetve előtte is az első terhességgel is hozzá jártam, csak akkor még a Szabolcs u-ba. Most meg inkább megyek a Praxisba, mert akkor nem kell várnom, mivel én csak Nórival tudok mozogni, nincs kire bíznom. Egyszer próbálkoztunk végig állni a sort a MÁV-ba, pont akkor küldtek el minket 1,5-2 órás várakozás után, mert nem volt rendelés (finanszírozási okok miatt). És rengetegen voltak, így inkább kényelmesen, nyugiban megyek hozzá.
Tényleg, Te mész majd szülésfelkészítőre a MÁV-ba?
Niki: De jó, valóban nagyon hasonlítanak egymásra! Édesek!!!
Szerintem, a kislányodat is éppen ugyanúgy fogod imádni, mint Rikit. Meglesz mindkét gyerkőcnek a varázsa, ami magával fog ragadni. És ahogy először majd a kezedben tartod a kis Manócskát minden ilyen "félelem" el fog tünni. Bennem is volt ez az érzés, sokáig babázni szerettem volna és nem voltam benne annyira biztos, hogy meg tudnám osztani azt az anyai érzést és szeretetet, amit a Nórinak nyújtok és amit Nóri nyújt nekem. Tökéletesn anya-gyermeke kapcsolat. De már eljutottam egy ideje (kb.1 éve), hogy most már jó lenne a kistesó és szeretném ismét átélni az kezdetektől. És ahogy Nórin is látom, hogy mennyire várja szeretettel a tesó Babát, minden kétségem eltűnt.
Nekem van testvérem és nagyon jó dolog!
Ez a kép, amit most tettél fel Rikiről NAGYON ÉDES!!!! Azok a szemek?!
Maki: köszi, nálam hatott a gyógypuszi, mert mára sokkal jobb a fejem. Tudtam én, hogy nem kell bevennem gyógyszert!
Barbuss: óóó, nálad pedig az émelygés tért vissza?! Sajnálom!! Remélem, hamar elmúlik és nem lesz tartósan jelen.
Izgi az új kuckó kialakítása, gondolom, hogy mennyire várjátok már. Biztosan nagyon szép lesz! Végül hogy tudta Gábor elhozni az ágyat? Volt segítsége?
Majd ha kész az új Emma lak, akkor készíts képet, jó?
De jó, hogy ma láthatod a kis Zalánt. Gyere majd mesélni, ha tudsz este.
Emma: nyugi, egyrészt még benne vagy a normál értékben, másrészt valóban nem egy megbízható vizsgálat. Egyébként nekem azt mondta a védőnő, hogy az a baj, ha inkább magas az érték.
Edi: Nálad is gyomorégés?! Óóóóó! Sajnálom.
Nórival nekem is égett az elején is, a végén is és mégsem volt haja, csak inkább kis pelyhek voltak a fején, hajnak nem volt mondható. Így Nagyikád mondása megdőlt nálam. De én is folyton ezt hallgattam Anyukámtól és a Nagyimtól.
A UH-os témával egyet értek Veled. Nem jó a bizonytalanság és én is biztosan guta ütést fogok kapni, ha szombaton azt mondják, hogy kukac nőtt ki. De annyira bízom Hajdú drnő szemében... jó, hogy még nem mondta 100%-ra, de akkor is... Az a megérzésem, hogy kislány és kész
Ha fiút mondanának, tuti megnézetném én is máshol is a biztonság kedvéért. Tehát teljesen érthető, hogy mész és megnézeted. Ráadásul Nálad még ott a kép is, mint bizonyíték. Egyértelmű fiú. Drukkkkkk ezerrel mára!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manorka 2010.02.11 13:00-kor.