Új privát üzeneted érkezett!

Niki: gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

Köszi lányok, majd alkalmasint átadom a barátosnőmnek a gratulációkat!

Niki! Dejóóóóóóó, kislány! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Niki!!!
ÓÓÓÓÓriási GRATULA!!!

d.dodó

mamaki: köcke a szavaid..talán kitartok velük :D

kutyafüle: úúúúgy örülök :D

dóri: grat a barinő szép teljesítményéért, és most mi lesz a fiúkkal

:D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Olyan jó, hogy eddig (akik tudják a nemét), olyan babók jönnek, aki amilyen után vágyott!

d.dodó

Én Lizyt most feketettem le. Közben kész lett holnapra a tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves (sok zöldséggel - répa, borsó, karfiol, gomba), és ugy megkívántam, hogy már most ennem kellett belőle egy tállal.
Holnap palacsinta lesz utána.

d.dodó

Köszönöm a drukkokat, éreztem, hogy jönnek. Írtam a dokimnak, hogy mit láttak, de még nem válaszolt. Remélem mond valamit majd rá.
Holnap amúgy mennem kell uh-ra, hasi szerveket fogják nézni.Lehet megkérem a dokinőt, hogy nem vetne-e egy pillantást a lepényre, hogy hogy van.Hátha ő látja esetleg. :roll:
Na most megyek, nem sikerült visszaolvasnom még.
Jó éjt mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dodó! Ne is mondd... épp rámjött a zabálhatnék :roll:
Engem akkoris aggaszt az a 3 kiló plusz, úgyhogy most lehet, hogy inkább lefekszem evés helyett! :lol:
Jó éjt csajok, meg szép álmokat mindenkinek!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

[quote="d.dodó"][ írta:d.dodócolor=green]Olyan jó, hogy eddig (akik tudják a nemét), olyan babók jönnek, aki amilyen után vágyott! [/color]

én nem tudom mit szeretenék :oops: ...nekem tök mind1....hátha kiderül még, hogy ikrek, 1 fiú 1 lány :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Halihóó!

Nem voltam 2 napig, és alig bírok visszaolvasni, rengeteget termeltetek :)

Niki: KISLÁNY!!!!! Öröm és bódóttá :D Remélem a Kutyling is jobban lesz hamarost!!!

Maki: örülök, hogy OK minden. Nekem is összemegy a cici és a poci, ha nem dolgozok (érted hétvége), de ha bemegyek munkába, akkor estére mindig nagyobb. Már a kollégáim szerint is.

Poci: gratu a negatív pisieredményhez!

Edi. Én is május végéig vagyok, legalábbis ez a terv. Éppen ma néztem, hogy akkorra voltam felíratkozva egy csapatvezetői tréningre, khm, lejelenkeztem végül, mert azt hiszem május végén ez nekem már nem aktuális :)

Meme: köszi a táblát, jó látni, ahogy színesedik.

Én még nem érzem a babát, de ma hazafelé kb 2 percig volt olyan érzésem, hogy mindjárt bepisilok, pedig előtte 5 perce voltam wcn, és utána se éreztem, tuti ott bulizott a húgyhólyagnál!

Poci, Edi: szuperek a bútorok, csúcs!! Nagyon tetszett Manorka Nórijának ágyikója is!!

Moki: azt hiszem te mondtad, h Gesztesinek manófüle van :) nekem is ez jutott eszembe, akkorát nevettem, amikor olvastam! A Frizbit én is láttam (hát nem volt egy nagy szám a Hajdúról nem is beszélve, nem bírom elviselni a csávót, kinézetre sem, és akkor még meg sem szólalt, wááá), de szerencsére nem álmodtam vele. Azért néha elég cifrákat rittyentek én is álmomban, de harmadnap már szinte semmire se emlékszem, terhesagy.

Dóri, én is 3 kilót gyarapodtam, és a védőnő azt mondta ez még nem gáz. Érdekes Edinek az 5 kilóra meg harapnak… nem is értem!!! Hú, barátnőd egy hős!

No én lépek aludni, 4 nap pihi után ma dolgozni nem volt egy leányálom :S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2010.02.10 21:38-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

merci!
Első gyereknél nekem is inkább a "mindegy" volt! :) Most kislány után örülnék egy fiucskának.

Dóri!
Jaj, nehogymár...ez a hülye védőnő beleülette a bogarat a füledbe.... ha a cukroddal nincs semmi, akkor nincs baj...én Lizyvel 20 kilot hiztam...most lassan félidőnél járok, és 1-et híztam csak.

d.dodó

Dóri: a volt férjed tényleg egy sz*ralak. Gratula a szülőknek Lőrinc babához!

Mercy: basszus anyukád nem semmi. Mi köze hozzá, hogy a saját pénzetekből mit vesztek a babónak?

Edi: Téged nem lehet követni :D:D:D Egyébként abszolút megértem, én dokim ma mondta, hogy hát lányos, de hát ő ilyenkor még nem mondja 100%ra Majdnem elkezdtem neki hisztizni, hogy de én most azonnal de rögtön 100%ra tudni akarom, de visszafogtam magam :D:D Enyém lány, tiéd fiú és pont :D De szivem szerint mennék én is jövő héten is UHra :P

Zsani: jól megijesztett tényleg a babód :)

Bibar: tényleg szép néva Kamilla.

Niki: nagyon nagy gratula a kislányhoz. És drukk, hogy ne ciszta legyen a méhlepényen!

Lányok kép holnap, nem sikerül vakuval rendesen lefotozni, majd nappal természetes fénynél talán. Scannelni sajna nem tudok.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Jó éjt!

d.dodó

Niki: gratula a kislányhoz!! A lepényre pedig kérdezz rá holnap, több szem többet lát.

Dóri: barátnődnek is nagy gratula!

Edi: holnapra megy a drukk! De úgyis tuti fiúcska. Ha már ilyen szépséges dolgokat kapott :D

Zsani: úgy látszik, hogy a MÁV-os babák ráhozzák az Anyájukra a frászt, mert ugye nálam is ugyanez volt a szitu, csak a védőnőm nem volt eléggé kitartó.

Maki: örülök, hogy Neked is bevált az Angel Sounds és hogy meg tudtatok nyugodni. Most már nem lesz para.

Még valakinek szerettem volna valamit, de elfelejtettem :roll: :roll:

Iszonyatos fejfájásom van délután óta.... úgy látszik ez a hó nálam is mindig okoz problémát. :cry:

Ami most éltet engem az az, hogy Manócska rúgkapál és minden nap szépen jelentkezik azzal, hogy kirúgja a ház oldalát.
Lányok, annyira várom már a szombatot, hogy csak na. Jan.8.-án voltunk utoljára UH-on. Nem is tudom, hogy mekkora lehet, talán 18 cm körül? Mérték mostanában valakinél a Babócát, aki 18-19 hét körül van? Remélem, hogy rendesen mutatja is, hogy puncusa van, mert nekem még elég korán mondták, ami nem volt 100%-os.
Drukkoljatok majd szombatra!!!

Megyek, ledőlök.

Jó éjt!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Niki,
szívből gratulálok! El is hiszem, hogy repestek a boldogságtól: 1 fiú, 1 lány! Ez szupeeeeeer :D :D :D !
Drukkolok, hogy az a ciszta, vagy mi, mielőbb eltűnjön!

Csipetnyusza, köszi!
Nem viccelek, kb. 14-15.heti méretre ment vissza :roll: ! És most folyamatosan akkora, illetve reggel még laposabb :oops: .
De a lényeg, hogy jól van a kis pocaklakónk :wink: !

Apával is meghallgattuk most nemrég a szívét :wink: ! Olyan megnyugtató hallani! Imááááádom :D !

Emi, jól látom, hogy te ma nem is jelentkeztél???
Nagyon várunk téged is a hírekkel!

Edi, de jó! Holnap látod a kis kukacosodat :wink: :wink: :wink: !
Kár, hogy az SZTK-s doki megvizsgált, nem is értem miért, amikor nem volt panaszod (ha jól emlékszem), így csak tényleg bekavart :oops: .
Na mindegy, Botiból már szerintem sem lesz Zoé :D !

Szép álmokat kívánok mindenkinek :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Nincs most erőm visszaolvasni, hulla fáradt vagyok, most értem haza. Elmentem ma az integrált teszt eredményéért, már amikor előtte odatelefonáltam mondták, hogy rendben van, de azért persze tök kíváncsi voltam a számokra. Összességében jó is, Down 1:3100, Edwards 1:50000, viszont azt már csak később vettem észre, hogy az AFP 0,71. Van, ahol azt írják 0,7-ig jó, de van, ahol 0,8 a határ. Tudom, hogy az alacsony AFP a Down-kór miatt gáz leginkább, de mi van, ha az ugyan nincs neki, viszont van valami más?! Tudtok erről valamit?

Kép
emma.zunz

Sziasztok! :)
Sajnos korábban nem tudtam jönni...nemrég értünk csak haza.
Anyuméknál töltöttem a doki után az egész napot.
Nagyon köszönöm a kora reggeli drukkokat! :wink:
Meg is volt az eredménye! Olyan boldog vagyok! :D

Képzeljétek, hogy még mindig kislány! :)
Az AFP tökéletes, jó szívverés, szép combcsont, és orrcsont...pici állacska, folyadék a gyomorban, és vesében...rendben lévő vesék.
Ami a legcukibb, hogy amikor a doki kereste a kezecskéit, akkor hol az egyik kezével vakarászott a bal füle körül, hol pedig a másik kezét tette keresztbe az arca előtt, és úgy folytatta a vakarászást! :D
Aztán, amikor a dokibá megnézte, hogy mi a helyzet a neme terén...hát szégyenlős lett a picur, de lekésett...a lényeget már láttuk, és csak akkor kezdte a lába közé tenni a kezecskéjét!
Íííííííígy pironkodott a drága! :oops:
Egyébként kb. 20 cm, és 35 dkg.
A méhlepény felhúzódott kb. a mostani babafejnyi távolságra a méhszájtól, így már nem fenyeget haematoma sem. :)
Hétfőn megyek terheléses cukorvizsgálatra, és 03.12-én van a következő UH.

Zsani: Írtó cukik a rucikák! :)

Poci: Sajnálom a vérezgetést...
Nagyon-nagyon design-os a babaágyikó és a pelenkázó! :)
Jól néz ki nagyon!

Edi: A te cuccaid is írtó aranyosak ám! Nagyon tetszik a macis forgó! :) Bizti tetszeni fog Botidnak!

Titeket visszaolvasva tisztára lelki-ismeretfurdalásom lett!!!
Olyan cukik vagytok, hogy vártatok...viszont nem tudtam ezidáig írni, mert anyuméknál nincs net. :(

Maki: Nagyon örülök, hogy minden rendben van a kismanóddal! Most már jöhet a csupa-csupa ++++++++ gondolat! :)

Olvasok tovább...de elküldöm az eddig leírtakat!
Szépen termeltetek ma is mondhatom!
:lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Úgy látom már mindenki alukál...
:(
Na de holnap, új nap!!!
:wink:

Jó éjt kismamik!

Emi

U.i: Nikinek gratula a kislányhoz! :D

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt kismamik!
:lol:

Bibar: Mikorra kaptál Ferenczihez időpontot 20 hetes UH-ra?
Elvileg a jövő héten egész héten nem lesz.
Meg azt is mondta, hogy mostanában jár valamilyen továbbképzésre, így módosulnak a rendelési időpontok is.

Már reggeliztem kőrözöttes pirítóst paprikával, és paradicsommal, viszont megyek vissza alukálni. :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt!
Emma, ez az AFP olyan csalóka eredményt ad.Tudom többször elhangzott már itt, de még a dokik is elavult vizsgálati módszernek tartják.Tuti minden rendben a babáddal!!!Nézesd gyakran uh-n szerintem, meg majd a dokid is megmondja mit kell néznie, de biztosan egészséges!!!!!
Emi, gratulálok, hogy minden rendben van, és hogy a lepény is kúszik felfelé!!Csupa jó hírek!!! :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Emi
hurráá :lol: :lol: :lol: örülök hogy minden oké :wink: :wink: :wink: én 24. én megyek a magánba
már terheléses??az nem 25. hét körül van??húha akkor nekem is mennem kell majd :oops: :oops:

Manorka
na ebben is hasonlitunk,olyan migrénem volt a ku... hó miatt,egész éjjel fennt voltam,még hánytam is :twisted: :twisted: :twisted: annyira utááálom már a telet :twisted: :twisted:

jaj még Olivér is rosszul aludt,ő is megérzi a havat :roll: :roll: :roll:

Emma
erről nem tudok sajna :oops: :oops: örülök hogy összeségében rendben van :wink: :wink:

megyek,még mindig fáj a fejem :cry: :cry: :cry:

bibar

Jo reggelt Kismamik!!!!

Itt a reggeli muszak, mar 2 napja csak ilyenkor tudtam jonni. :( A topik visszaolvasasa egy kulon feladat.

Csak egy par hozzaszolas, ami tegnap ejszakarol bennem maradt:
Niki: nagy gratula a kics lanyhoz..most mar nem ketseges, hogy milyen rucikat vegyel. Nagyon orulok nektek, a ciszta pedig miatt ne aggodj, nem lesz semmi baj.

Bibar: nagyon jo aron vetted a rucikat, ha majd lenne idod tegyel mar fel egy par fotot hadd kivancsiskodjunk.

Edi: nagy nagy drukk a mai uh-hoz, a kicsi Botikahoz, mert hat mi mas lehetne, mint kisfiu..

Mamaki: nagyon jo, hogy megcsinaltak nalad a vizsgalatot, legalabb megnyugodtatok, es az angel sound tenyleg nagyon jo, mert ha barmi ketseg jon csak elokapod es kesz.

Na csajok, ennyi ami megmaradt bennem a tegnapi irasokbol, most megyek es meg visszaolvasok.

Tegnap ejszaka viszont tortent egy nagyon kellemetlen dolgog, ahogy elaludtam ugy egy orara ra, oltan gyomorsavam lett, hogy az nem emberi. Raadasul kohogve ebredtem fel es rohantam a wc-re, azt hittem megfulladok, belement a legcsovembe...huuu annyira rossz volt...de szerencsere lemult aztan egy rennie-t vettem be.

Dodo, Zsani: jo reggelt...

Tovabbi szep napot mindenkinek.
pocaklako

Na most olvasok vissza, mert tegnap már nem volt időm.
Dóri gratulálok barátnődéknek!!!! Az exférjed meg tényleg szép kis fazon, de hát ezért is van ott az ex előtag a titulusa előtt.
Az a 3kg nem olyan sok. Ez valahogy így lesz majd ezután már. Van olyan hónap, hogy szinte nem hízol, van olyan amikor megugrik. Nekem is így volt, volt olyan hónap, talán a 6. vagy a 7. hogy 8kg szaladt fel egy hónap alatt. Szóval ne izgulj!!!! Én most hála a Stella meg egyéb idegi hatásoknak +4nél tartok, 1kg-ot fogytam a napokban.
Mercy, nagyon sajnálom, hogy anyukád így állt hozzá. Elhiszem, hogy baromi rossz. Az én anyum is sok mindenhez így áll, sokat gonoszkodik meg gúnyolódik az életünkön, de ha baj van, vagy ha az unokáiról van szó szerencsére más. Anyum mindig azt mondta tiszta hülye vagyok, két gyerek, meg úristen tönkre tesszük magunkat. Most meg tegnap este sírt örömében, hogy lesz egy kislányunk is. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem amint megszületik a pici anyudat és anyósodat is el fogják tölteni a pozitív érzelmek. Imádni fogják a kicsit!A beszólásokat meg el kell engedni a füled mellett. Tudom kevés nehezebb van, főleg az anyukától.
Edi megértelek, menj csak!!!A bizonytalanságot én sem bírom. Annál jobban semmi sem visel meg. Mi amúgy a jegyed? Én rák vagyok. Szóval, ártani nem árt, ha belefér a keretbe, a megnyugtatás mindennél fontosabb. Megy a drukk mára, hogy nagy terpesz és egyértelmű kukac!!!!!!
Második gyereks anyák, lehet egy hülye kérdésem???? :oops: :oops: Ti nem féltek attól, hogy tudjátok-e majd ugyanannyira szeretni a második manót is,mint az elsőt?Hogy nem fogjátok-e állandóan összehasonlítani őket?Meg ilyesmik? Ilyeneken gondolkozom. Valószínűleg azért vagyok ennyire béna,mert nekem nincs tesóm, és abszolút nem tudom milyen érzés lehet. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Emi: gratula a pici lanyhoz..asszem most mar a pinkyk vannak tobbsegben..igy aki meg nem tudja hat huzzon bele csajok..mert nouralom lesz itt is.
pocaklako

Jó reggelt!!
Itt is a reggeli műszak! Még volt időm belesni suliba indulás előtt!! Szerencsére már második reggel jól ébredek ujra!! :lol:

Itt minden fehér.....a fák legkisebb ága is.... de nem ám a hótól, hanem a zuzmarától. Van vagy -16 -20 fok! :?

Maki!
Szupi lehet hallgatni a szívhangot! Én is ugy várom, hogy megérkezzen már...jó lenne jövő héten megjönne.

Emi!
Szupi, hogy minden jó, és még mindig kislány! :lol:

Már csak 4 nap!!!! (Bocs, hogy minden nap írom......de hisz nagyon várom!!!)

Ma végre apácska is odatette a kezét a hasamra....:)

Mai menü: Tegnap este megfőztem a levest) Tejszínes tárkonyos csirkeragu leves sok zöldséggel (borsó, répa, karfiol, gomba), és apácska palacsintát süt hozzá. Mert ma épp csak ebédelni jövök haza, és utána is rohanok vissza még egy órára.

d.dodó

manorka: már nem mérnek crl-t, mert kicsikénk görnyedve van és nem tudják megnézni. de áll-lag kb 18-20 cm között lehet. én 18+3 voltam uh-n. igen, huncutok a babáink! de nem esett jól, kicsit megijedtem! egész estig nem volt hajlandó mutatkozni, lefekvéskor tudtam csak egy rúgást kicsikarni! egyébként érdekes volt, ahogy a védőnő keresgélt és a kb 10rúgásból, amit hallottunk én csak 2-3-at éreztem! mi lesz itt később?? :lol: ha jól emlékszem Hajdú drnőhöz mész, ugye? sztem benne megbízhatsz!

Kép
zsani78

véletlen elküldtem, az első sor ez lett volna:

Jó reggelt mindenkinek!

Kép
zsani78

manorka, bibar, pocak: remélem ma már jobban lesztek :)

dodó: hajrá apa :lol: mai menüdből szeretnék rendelni, nagyon szeretem!

Kép
zsani78

NA HOZTAM AKKOR KÉPEKET:

Kép Kép Kép
A harmadik kép Rikiről készült ugyanennyi idősen.Szerintem nagyon hasonlítanak egymásra!!!
Bocs az első sorért!Riki benyomta a CL-t.
Ja, és képzeljétek!Megvettük tegnap Rikinek a szabadidőt. 12-18 hós méret, úgyhogy szülinapjára megkapja. Mi a felsőt, anyum meg az alsóját.Majd fotózom azt is és hozom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!

Emi, de szupi hírekkel jöttél :D ! Már nagyon vártunk!
Nagyon örülök, hogy nálatok is minden oké :D !
El is hiszem, hogy boldog vagy!!!
Folytathatod a kis édes csajszis rucik beszerzését :wink: !
Ha kaptál képet, tedd fel te is!

Manorka, Bibar
nagyon sajnálom, hogy megint fejfájással küzködtök :( !
Mielőbbi javulást nektek! Küldöm a dupla gyógypusszancsot nektek :wink: !

Pocak,
húúú ez a savas dolog is elég rimésztően hangzik, szegénykém :oops: ...
Remélem már sokkal jobban vagy!

Dodó, valóban fantasztikus, hogy itthoni körülmények közt (nem csak uh-n) is bármikor hallhatjuk a kicsi szívhangját :D !
Majd te is meglátod, azaz meghallod :wink: !
Ne butáskodj, abszolút megértelek, hogy tűkön ülve várod az UH-t!
Az a májusi dátumod sem hangzik túl jól :? !
Komolyan, addig már rád sem néznek a dokik? Ez hihetetlen...
De gondolom, azért beszélhetsz vele, ha valami kérdésed van, ugye?
Én már most elkezdem küldeni neked is a drukkokat, hogyha a dokid nem is mondja majd meg a babucid nemét, legalább beterpesszen, hogy egyértelműen láthasd, mit is rejteget a lábacskái közt :wink: !
drukk...drukk...drukk...drukk...

Sajnos, még én sem tudtam a tegnapiakat teljesen visszaolvasni, de majd ma...

Anikó

Kép
mamaki73

Niki, neked szerettem volna még írni, hogy tündéri a pofija a kislányodnak :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Jó reggelt!
Pár napja visszatért a reggeli (és időnként esti...) émelygés :cry: először azt hittem, hogy tévedés, de sajna nem :roll:

Emi! De jó, hogy minden rendben! :P

Niki!!! Jajjjj de jó KISLÁNY!!!! :D :D Naaaagy gratula! A múltkor néztem a táblázatban, hogy milyen szép nevet választottatok Ti is :P
Én attól félek, hogy nem tudom majd úgy megosztani magam, hogy Emmával is eleget legyek - úgy értem, hogy CSAK vele :? Nekem ez most nagyobb félelmem... :roll: Mert Gábor sokáig dolgozik és egy kicsi babát meg nem tudok csak úgy "félretenni" :roll:

Emma! Nyugi! Én úgy tudom, hogy 0,7 az alsó határ. Meg egyébként is, ahogy Te is írtad: megbízhatatlan a vizsgálat :? Ha vmi gond lenne, az már látszott volna a 12 hetes UH-on (orrcsont hiánya, stb ami tipikus jelek), szal nyugi!!! :D

Mercy, sajnálom hogy anyukád így viselkedett :cry: Próbálj nem foglalkozni ezekkel, kerüld a konfliktust még ha hosszú távon nem is ez a megoldás, de most az a legfontosabb hogy kíméld magad! :wink:

Edi, akkor ma mész? :D

Hmmm vmit még akartam :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Képzeljétek, tegnap meghozta Gábor az emeleteságyat :D Este megvesszük a lazúrt, holnap megcsinálom, a matracokért mehetünk a hétvégén, úgyhogy pár nap és meglesz Emma új kuckója :D Annyi ötletem van, hogy mivel díszítem majd, alig várom, hogy megvalósíthassam :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Niki: nagyon cuki a pici lany, kis pofi :lol: :lol: :lol:

Maki: nem volt valami kafa az ejszakai savnyeles :roll: :roll: :roll:

Barbuss: sajnos igen, ugy 2 hete irtuk mi is Fokaval, hogy nalunk is visszajottek az emelygesek. Sajna a mai napig van neha, hanyas nincs, de osszeszorult torok igen. Ne ijedj meg, normalis.
pocaklako

Barbuss, de klassz!!!!Tegyél majd fel képet róla, ha kész van!!!!
Az émelygést nagyon sajnálom!!!!Jobbulást!!!!múljon már végleg el!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Emi
Éljeeen.... :) akkor mehetnek azok a csajos rucik neked is :D:D:D
Örülök, hogy mnden ok...

Pocak
Óh, Te szegény, ez nem volt túl kellemes.... :( Narancsot ettél lefekvés előtt??? mert az csinál pokoli savat gyorsba... :(
Botit ma megyek megkukk, már tiszta izgatott vagyok ám... :wink:

Niki
:oops: :oops: bár Boti az első, gyakorlatilag a második, így hozzászólnék, ha nem bánod, mert ugyan ilyen félelmeim nekem is vannak.... Tudod Bálinttal igazi szerelem volt, egy percet nem bírtam ki nélküle, soha nem mentem sehova nélküle, még boltba sem, sehova.... Mióta nincs félember lettem, és Boti építget szépen vissza, de annyira előjön néha, hogy istenem vajon fogom bírni annyira szeretni mint Bálintot, és hogy fogom kibírni, hogy ne hasonlítgassam, már most uh-kon is annyira azt nézem.... :oops: :roll: Visznt ahogy telik az idő, egyre jobban azt érzem, hogy naná, hogy fogom annyira szeretni, sőőőt, talán jobban is... de persze eszembe jut sokszor..... :oops: :roll:
Vizöntő vagyok egyébként :D de ez itt egy RÁK csapat lesz úgy érzem.... már ami a babukat illeti :D:D:D
Vendég

Niki, most látom a kicsi lányod :D Hú tényleg hasonlítanak :) Zalánnak a legutóbbi felvételen pont olyan a nózija mint Emmájé volt :P De a fejformája pl tök más :wink: Nagyon kíváncsi leszek :D

Poci, sajna tudom hogy normális :? És csatlakozom a "savas" táborhoz is :? Vááááá mi lesz ebből a végére? :roll: De talán másodjára nem kopasz gyerekem lesz :lol: Na jó, ez csak vicc, ez az ami végképp nem érdekel :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Niki
Lemaradt az előbb, hogy annyira csajos a kis pofija, szééééép nagyon :) Hasonlítanak, de Riki mégis fiúsabb a képen is már szerintem :D

Barbuss
Megyek nanáááá, még a hó sem tarthat vissza :D:D:D:D:D Alig várom:P
Ha kész a kuckó, képet kérünk :D:D:D
Vendég

Edi, én nagyon örülök, hogy a KOS lányom után RÁK fiam lesz :D Csak szegény Zalánt sajnálom már előre :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Majd teszek képet, egyenlőre semmi extra magában az ágy :wink: Vhol láttam régebben egy ötletet (az mondjuk asszem galérián volt), és ezt akarom megcsinálni: a rövidebbik végén az ágynak az alsó és a felső ágy között meg akarom csinálni mintha ablak lenne: függöny elkötővel és plüss virágok "cserépben" :D Szerintem nagyon feldobja majd! Na meg a favédő (patchwork), meg képek, stb stb (lehet, hogy nem kéne visszamennem dolgozni :lol: )

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss

Én nagyon jól kijövök a Kos jegyűekkel :D
Nekem elvileg Boti Oroszlán lenne, de szerintem előbb fog jönni, és akkor Rák fiam lesz nekem is :D
Vendég

ááá megint ez a hülye helyzet: már baromira éhes vagyok, de nem bírok enni a hányingertől :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss, most látom te is ma mész UH-ra :D !
De jó neked is, hogy ma láthatod a kis kukacosodat :wink: !
Most látom, hogy ma betöltöttétek a 19. hetet! Hogy repül az idő :wink: !
Szuper kis kreatív vagy az ágyikóval is!

Anikó

Kép
mamaki73

Edi, nagyon szépen köszönöm az őszinteséget!!!De jó volt olvasni,amiket írtál!Meg is könnyeztem. :oops:
Pont ezt érzem.HogyRiki annyira tökéletes, hogy a másik biztos más lesz, de az a más nem lesz-e rosszabb a szememben, mint Riki.Szóval értitek!
Hát igen, csupa ák baba!Nem olyan rossz az egyébként. Én sem bánom a bika fiam után, hogy a lányom rák lesz. Furi így mondani:a lányom. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi, én SZŰZ vagyok: minden csak úgy jó, ahogy én gondolom :D Emma KOS: makacs mint az állat - szerinted? :D Gábor szerencsére RÁK :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Niki, Edi, most hogy így mondjátok, az egész új helyzetben én is Emmát "féltem", szal vhol hasonló a szitu csak máshogy fogalmazódott meg a dolog :? :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sajnos ez a gyomorégés most előjött nálam is.... reggel óta ég a gyomrom mint a fene, pedig én nem szoktam ilyet érezni... :roll:
Tuti a reggeli körte vaaaagy a nagyikám (aki már sajnos nincs) után szabadon, nő a haja a gyerkőcnek tuti attól ég a gyomrom :D :lol:
Vendég

Maki, igen ma megyek :P Bezony nemsokára félidő :) Repül az idő, nagyon durva! :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Niki
bizony bizony a lányod :D alapból sokkal kis törékenyebb lesz mint Riki, két perc alatt megolvaszt majd, pont úgy mint Riki a múltkor mikor mérges voltál rá, és csak egy pillantás volt.... Anya meg olvadt :lol:

Barbuss
hihi na igen, a Szűzekkel nem könnyű, nekem az ascendensem az... :lol: :lol: :lol: Anyukám Kos, Apukám Bak, Tesóm Skorpió... néha bedilizek tőlük, mert a vizöntő meg alapból egy elég szabadlelkű lény :D:D:D:D

Hajrá rákok, velük könnyű kijönni.... Ilyen család mellé, még egy oroszlán fiú és kész leszek tuti :D:D:D:D :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.11 09:55-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?