Új privát üzeneted érkezett!

Maki, jajj de jóóóóó!!!!!!! :D :D :D :D

Edi, nem értem :roll: basszus itt kint volt a bazi nagy plakát, meg még egy tájékoztatót is hoztunk el és azon is rajta van, csak már nincs meg :oops: bocs...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Fóka! Gratula az eredményhez meg a kis puncishoz :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

na nekem a magyar doki nem is mondta hogy hol van a méhlepény!!!de a német dokinak elhiszem :wink: :wink: hogy hátul van.... :D

na én most beírtam a keresőbe a méh elfordulását......

persze semmi ilyet nem talált.....

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Fóka gratu a puncishoz :D :D Kép

mokibuci

Fóka! Köszönöm, akkor valszeg nekem is a dokim kapja meg az eredményt, azért majd rákérdezek nála, ha beszélek vele még UH előtt... nehogy mindketten meglepődjünk! :lol:
A Te orvosod csak annyiban érdekelt volna, hogy nem azonos -e esetleg az enyémmel.... de már látom, h. nem.

Uhhh... az imént majdnem agyvérzést kaptam... de már lehiggadtam!
Grrrr.... a volt férjem továbbra is egy pöcs. :twisted:
Képzeljétek.... (bocsi, totál offtopic leszek)
A barátnőmék - ugye - szülnek. A nagyfiaink meg együtt nőttek fel, együtt is járnak suliba, úh. evidens, hogy bevállaltam, hogy bármi happening van, intézem a kölköt.
Persze ma éppen az apjánál aludna Boti, ezért mondtam az exférjemnek, hogy mi a helyzet és el kéne vinni a másik kisfiút is haza (persze ő továbbra is egy köpésre lakik a barátnőméktől és ismerik egymást, etc.etc.).
Mire közli, hogy ő mit csináljon a másik kölökkel, ő a fiával akar lenni. Hát ha telefonon keresztül lehetne ölni, tuti nem élne!
Aztán nagy kegyesen közölte, hogy o.k., de nála nem tud a kissrác aludni (biztos nem férne el a 200 négyzetméteren)....
Grrrrrrrrrrrrrr
Úgyhogy ha véletlenül szerencséje van a barátnőm férjének és nem paterolják ki este a kórházból (mert állítólag az influenza miatt nem maradhat), akkor mehetek a fiúkért Üllőre, hogy nálunk aludjanak......
De tudjátok mit... nem bánom. Inkább autózok és cipelem őket, de akkoris a barátaim a fontosak!

Na bocsánat, hogy titeket fárasztalak ezzel, de ki kellett morogjam magamból!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Ma megint próbáltak nekem rossz kedvet csinálni...(konkrétan az anyukám)
ugye tegnap vásároltunk egy csomó mindent, aminek én baromira örülök...arra már az volt a válasza, hogy minek ennyi minden...max. a bébiőr tetszett neki. mondotta, azt mindenképp vetetett volna velünk.ok.
ma összekaptunk semmiségen, erre mondja, nagy a szád, most sok a pénzed mi? mondom rengeteg..., de egyébiránt nehari, de nem sok közöd van hozzá, bár szerintem előbb-utóbb vásárolni kell, mert egybe őrült sok lesz....meg mondom neki, kategórikusan kijelentetted múltkor, hogy nem kapunk semmit tőled, erre ő, hát nem is, mert a baba a mi döntésünk volt, mondván ő sem kért anyagi segítséget az anyukájától.

...velem miért ilyen mindenki???? - múltkor az "anyósom", most a saját anyukám....meg még az esküvő nem esküvő mizéria....
annyira szarul esik, hogy minden kimama ismerősömnek a kedvére próbál tenni a családja...nekem meg...ha nem megyek anyuékhoz 1 hétig, akkor se hívna fel, hogy mi van velem, nem ennék-e vmit...semmi....

....folyton csak panaszkodom nektek....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

jajj...Dóri d sz@r!!!!
ő is egy szaralak....de szerintem inkább hozd el mindkét fiúcskát,jobb lesz az úgy nekik....
de tényleg nagyon nagy genyó....nem csodálom hogy felhúztad magad.... :shock: :evil:

mokibuci

Szegény Mercy.... látod az én hülye gondjaim eltörpülnek a tieid mellett....
Sajnálom, hogy ilyen érzéketlen a rokonság, de ott van neked a párod és az a lényeg!
Szerintem a nagymamajelöltek nem nagyon tudnak még mit kezdeni ezzel az állapottal és ezért ilyen kis bumfordik...
Ha megszületik a babó, biztosan ők is csak olvadozni fognak és sokminden megváltozik majd meglátod!!!
Ezek a törpök mindenkit az ujjuk köré csavarnak! :)

Ezek szerint Ti sem vagytok összeházasodva?
Mi sem és most, hogy babánk lesz végképp mindenki minket akar összeadni (mondjuk a párom is ezt akarja :oops: )

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri!
Sajnálom, hogy ilyen a volt férjed!!

Merci!
Hát a te anyukád sem egyszerű eset!! Sajnálom!!

d.dodó

d76: tesómnak már van egy 13 éves fia, tehát tudhatná, hogy a babaindulás milyen...bár szerinte mindenből teljesen jó lenne a használt, meg mi is felnőttünk valahogy alapon...

nekünk áprilisban lett volna az esküvőnk...természetesen hasonló hozzáállás mellett, én családom szerint az sokba kerül, másik oldalról meg nem vaok anyósnak "kedvenc", tehát kitörő volt az öröm...

aztán ősszel úgy döntöttünk, ha már áprilisban esküszünk, próbálhatjuk a babaprojektet, úgyis mindenkinek nehezen jön össze állítólag...2 hét múlva babás voltam :D ...esküvő lefújva...szerencsére még semmit nem tettünk akkor az ügy érdekében, csak érdeklődés szintjén....
most úgy néz ki, el kell vegyen a hülye új anyakönyvi nemértem tvny miatt, de ez ilyen 2plusz tanúk gyorsvmi lesz, mert így már nekem nem tetszik, de ezt már pár oldallal előbb kifejtettem....szal lett volna apának ideje elvenni már....

Mercy

mercedes79
Győr

Hát nem véletlenül váltam el, nnna!

De hál istennek ez már csak a múlt!

(és ahogy ezt a mondatot leírtam, Bogyó egyetértőleg bokszolt egyet a pocimba.... :oops: )

Na megyek főzni, mert holnap ebéd sem lesz abból a borsófőzelékből, ha így folytatom! :lol:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Mercy
ááááá nem cserélném el semmi pénzért akkor sem, ha mégis lány, de soha nem bírtam a bizonytalanságot.... Ez genetika, na meg állatövijegy adta "átok"...
Megöl a kíváncsiság, na meg bevallom a kiscsajos ruhák egészétől megszabadulnék már, ha tuti nem lány... (persze tuti, hogy fiú :D)

Így bejelentkeztem most péntekre a 4D genesisbe, tudom marha vagyok, hisz 2 hete voltam, de akkor is :D:D:D:D Látni AKAROM :D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyukád grrrrr :twisted: :evil: miért ilyen... :(
Az enyém Anyuék is megjegyzik állandóan, hogy mivan kicsim rád szakadt a nemzeti bank, de ennyi... Én mindent magam veszek a manóseggűnek, úgyhogy dugó van nekik:D:D:D de Ők nem is buzerálnak ezzel....
Igazából sajnálom, hogy ennyire megbántanak... ha nem lennél ilyen messze, én megkérdezném mit ennél... de max. fénypostával tudnám elküldeni... :roll:

Dóri
oh, hát az exek már csak ilyen seggfejek, már bocsánat....
Jól teszed, Én is mennék értük...
Vendég

edi: nálam kíváncsibb nem lehetsz, csak mellé még csök is vok...ha egyszer úgy döntök nem, nem igazán engedek belőle

most nem annyira a kaja :D , az csak 1 példa volt...amit akarok úúúgyis megfőzöm, vagy megrendelem magamnak :D ...csak na, jól esne, ha foglalkozna velem vki...meg a babóval....tehát velünk...

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
Értem ám.... tudom, hogy csak példának írtad, és tökéletesen megértelek...
Vendég

edi!
Már megint 4D :lol: Mondom én, hogy te nem bírsz magaddal!! 8)

d.dodó

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy

hangosan, röhögök.... nem nevetek, pusztulok a röhögéstől :lol: :lol: :lol: :lol: Inkább vegyek egy használt uh-t és nézegessem mi??? :D:D:D:D:D:D:D

Jóvan na lányok, nem bírom ki, mi a fenét csináljak, ha nem megyek el tuti rémálmaim lesznek :D:D:D:D:D:D
Vendég

Bibar
Átjelentkeztem a pénteki 4Dgenesisről, holnapra a Hepinet 4D-re :D:D:D:D:D
Végülis éppen az a cél, hogy más is lássa már azt a fütyit :D
Vendég

edi!
Akkor péntek helyett most holnap mész?? Hányra??

d.dodó

Dodó
Két lehetőségem van, vagy holnap megyek Hepinet este 7óra, vagy péntek 4d Genesis délután 5óra....

Most kattog az agyam, mert hát a 4D genesisben olyan kedves az a nőci, hogy szívem szerint oda mennék inkább, de a hepinet meg egy új hely....

Nem tudoooom, megőrülök saját magamtól, tiszta marha vagyok.... :twisted: :evil:
Vendég

Edi: szerintem hepinet!!ha újak akkor úgyis tuti tök jófej mindenki...mééég nem untak bele :twisted:
meg háááát az hamarabb van!!!!!!!!!és már én is olyan kiváncsi vagyok mintha a sajátom lenne :oops: :oops:
ugyhogy hoooooooolnap irány a Hepinet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te mániákus :lol: :lol:

mokibuci

...akkor izguljatok értem is, péntek délelőtt genetikai...és nááálam az a lényeg minden facca legyen, merthát az....

...BOTI meg úúúúgyis BOTI, vagy lehet BORI :twisted:

Mercy

mercedes79
Győr

edi!
Én is a holnapra szavazok!! Több szem többet lát....

d.dodó

Mercy
BORI :twisted: :evil: :twisted: :evil: :lol: :lol: max. Zoé :D:D:D , de tuti nem....

Moki
Nekem új a hely, maga a Hepinet már régi.... :D :wink:
Vendég

Ediiiiiiiiiiiii! Súlyos vagy! :lol:
De ha már nem bírsz magaddal, akkor én is a holnapi, eddig ismeretlen és avatatlan szemekre szavaznék!

Most azokhoz szólnék, akiket elkerült rókakoma!
Szerintetek ez a 3 kiló nem gáz?
Amikor kiderült, hogy babánk lesz megint elkezdtem parázni, hogy pont akkor sikerült teherbe esnem, amikor kicsit fogyni akartam volna... (persze ez anno Botival is így volt, talán nem véletlen? :roll: ).
Szóval az elején odafigyelgettem, aztán azt nem bírtam és ettem, mégsem híztam sokáig (egy hónapja még 3-mal kevesebb, azaz a kiinduló súlyon voltam a védőbanyánál).... most meg 1 hó alatt 3 kg...
Ez kvasok, nem???

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

2. névként??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
hagyjáááál, már fáj a hasam a röhögéstől.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri
Nálam nem voltak rókakomák.... Én +5kg-nál járok.... Szerintem ez alkat függő....

Én a mániákus.... :lol: :lol: :lol: :lol: de ez a 4D eszembe a sem jutna most, ha a hülye SZTK-s doki nem azt mondja, hogy kislány grrrrr :twisted:
Vendég

e4Di: a macis körforgót átveszem :twisted: , ha mégiscsak BORI

Mercy

mercedes79
Győr

BORI!!!!!!!!!!!ááááááááááááááááá :twisted: :twisted:
de sz@r!!!!!!! :lol: :lol:

jah én meg azt hittem hogy a Hepinet új hely....pfffffff

látszik mennyire vagyok képben!!!!

háááát Dóri:
szerintem egyáltalán nem sok!!!beindultatok :)
Én sem hánytam egyáltalán és még mindig nincs rajtam plusz kiló sajnos.....és épp eleget aggódok emiatt!!!!
ugyhogy inkább +3 mint semmi :?

mokibuci

sziasztok! már megint elfáradtam, mire végigolvastam a történteket.... ahogy tegnap este is.
örülök a jó ereményeknek, mindenkinek grat!

mi voltunk ma a védőnéninél, kaptam pár hasznos ötletet. viszont manócska kisebb szívinfarktust okozott. ma reggel nem éreztem mocorgást, a védőnéni próbálta megkeresni a szívhangot. hát nem sikerült, még a köldökzsinórt sem! néha hallottam egy furi hangot, ami áll.lag egy rúgás volt. védőnéni szerint dobbantott egyet, majd tovaúszott. én már kezdtem kicsit kétségbe esni, mert ugyan mondta, h rúg, de én nem éreztem, a szívhang meg sehol! de rendes volt a védőnéni és mondta, h most már addig nem enged el, míg meg nem tudja mutatni, látta, h megrémültem.... szegény egyik a kezével elállta az utat, másik oldalt tolta a kütyüt....kb 15perc szenvedés után végre meglett! olyan lassú volt, először el sem hittem, h ő, de aztán beindult! kis huncutka, jól megijesztette anyáját! egyébként ma lusti napja van, azóta sem tudok belőle kicsikarni egy kis mocorgást :cry:
voltak kismamik, akikkel beszélgettem és kiderült, h van itt a faluban is eladó babakocsi.... majd küldenek emailben képet, megnézem hátha..

Kép
zsani78

Barbuss, Fóka, és még akinek nem köszöntem meg az együttérzést és szorítást:
Drágák vagytok :D !

Fóka,
nagyon örülök, hogy a te lánykáddal is okés minden, az a lepény meg csak feljebb tornássza magát lassan :wink: !
Várom én is a képet :D !

Mercy,
sajnos anyukád, némely vonásaiban hasonlít az enyémre :oops: ...
Megértelek! Én is már lassan túlteszem magam azon, hogy sokan tojnak a fejünkre a családból, sőt néha még belénk is rúgnak :evil: .
Úgyis olyan happy az életünk...na mindegy...
Ne rágd ezen magad, tudom, könnyű mondani!

Edi,
hihhhhhetetlen vagy :D :wink: !

Jajj, gyerekek, annyira szuper találmány ez az Angel Sounds :D !
Tök könnyen, kb. 5 mp alatt megtaláltam a kis drágám szívecskéjét :D !
Annyira jó hallani :D ! Azt hiszem véget vetek a parás időszakomnak ezzel, végleg! Bármikor úgy érzem, hogy hallani akarom, csak előkapom, aztán nyugi lesz :wink: !
Mondtam apának is telefonban, örült nagyon ő is, este walkman-ezünk :wink: ! Olyan rossz volt, ő ma nem jöhetett be velem az UH-ra :( ...de este részben bepótoljuk!

Anikó

Kép
mamaki73

Mercy, még egy gondolat:
ezek az anyák, ahelyett, hogy örülnének, hogy nem drogozunk, nem vagyunk hajléktalanok, munkanélküliek, és nem szorulunk nap mint nap a segítségükre, bég b@sztatnak is :evil: ! Bocsánat....
Inkább örülniük kellene, főleg ha jut pénz olyan dolgokra is, amire nem is gondolták volna! Az a baj, hogy ők egészen más korban nőttek fel, más az értékrendjük. De attól még örülhetnének az önállóságunknak!
Mindegy, bocsánat, témát lezártam, mert én is csak felhergelem magam.

Anikó

Kép
mamaki73

most látom :D
bég=még :D

Anikó

Kép
mamaki73

oké oké csajok, persze mi a fenének menni 2 hetente 4D-re, csakhát azért elég sok pénzt költöttem mostanság fiú!!! rucikra, cuccokra és tuti frászt kapok, ha mégis kislány... Nem akarom megvárni, így elmegyek inkább megin és kész...

Kreálhatnék parákat, hogy ilyen meg ilyen baj van, csak azért, hogy ne nézzetek hülyének a megint 4D miatt, de nem fogok, mert nekem éppen elég para ez a rengeteg fiús cucc.... és a qurva sztk-s orvos, aki szerint lány a pocakbérlő... :evil:
Vendég

Edi
én a dunakeszi hepinetben voltam és valami tündér volt a nő aki uh-zott,nagyon ajánlom!!!ja és első percben megmondta a nemét,ugyhogy még ügyi is :lol: :lol: :lol:

Mamaki
jaj örülök hogy minden rendben van,de tudtam én ezt :lol: :lol: :lol: :lol:

jaj sikerült annál a nőnél akit irtam 13500 ft ért vásárolnom :shock: :shock: kb 40 db,ruha,body,pulcsika ,nadrág,szerintetek ép vagyok??nem birtam ellenállni,majdnem mind egyszer hordott vagy külföldi rokon által vásárolt,vagy cimkés,szóval iszonyúúú szépek :lol: :lol: :lol: férjem megy érte valamikor,na neki még be kell adagolnom :roll: :roll: :roll: megvan a kezdőruhakészletünk,na meg még az a pár amit Editől veszek és kéééész :wink: :wink: :wink:

bibar

Zsani
szegénykém,jó kis huncut babád van,bujkált rendesen :oops: :oops: ne aggódj én is csak néha érzem a mocorgást pedig azt mondják másodiknál korábban beindul,hááát az én kis Kamilla babaám nem tudja ezt :wink:

bibar

Bibar
köszi... :oops: akkor azt hiszem elmegyek a Hepinetbe holnap.

Kamilla... annyira szép név... vonalzócsere?????
Vendég

Maki!
Örülök, hogy magnyugodtál.

d.dodó

edi: igazad van, menjél!!!!!!!!!

Kép
zsani78

bibar!
Ezek szerint megvan a név!! Gratula!!

d.dodó

Edi,Dodó
igen ezt már a végleges,kicsit nehezen ment,de végre nevén nevezhetem :lol: :lol: ja és a becézése olyan vicces,a kedven csokim :lol: :lol: :lol: Milka vagy Milla :P :P :P
lesz vonalzócsere is nemsokára :wink: :wink: :wink:

bibar

bibar: gratula!!!!!!!!!!! tényleg szép név!

Kép
zsani78

Láááááááááááányok!

Megszületett Lőrinc baba :)
4100 g és 59 centi, úgyhogy nem volt könnyű menet... de Ő is és anyukája is jól vannak!

Köszönöm a drukkokat!

Majd este jövök még, most megyek a fiúkért!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri: nagy baba, gratulálunk! vigyázz az úton!

Kép
zsani78

Dóri!
Gratula nekik!! Szép nagy baba!!

d.dodó

Szaisztok!

Nem vesztem el, csak ma egész nap kaka a netem..:( Amikor tudlak olvaslak titeket, de ez álltalában alkalmanként max 5 perc. Mire befejezném és írnék nektek, addigra megszakad. Most is vagy már hetedszer próbálkozom!

Gratula az UH-soknak!!
Edi: Holnap megy a drukk a Botihoz! Hogy nehogy tényleg Bori legyen (aki Zoé) :) De bizti nem lesz!!

Remélem holnapra megembereli magát a net, és tudok kommunikálni veletek!

Mai UH-soknak gratula! Örülök, hgoy mindenki megnyugodott!!:)

Jó éjt csajok! Remélem ezt már sikerül elküldeni.... :evil:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok, megjöttem!!!!!
Na minden rendben van, jól van a baba, mindene megvan, és szépen működik. Ééééééésssss......LÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kislányunk lesz!!!!! Nagyon örülünk neki!!!!!!! Gyönyörű, az uh szerint tiszta bátyja.Majd próbálok képet feltenni. :lol:
Egy kicsi negatívum azért volt. Lehet, hogy van egy ciszta a lepényen.Azt mondta ne aggódjunk miatta, de azért csak nyugodtabb lennék, ha nem lenne ott. Majd próbálok a saját dokimnál érdeklődni. De azt mondta, lehet, hogy nem ciszta, hanem szív alakú a lepényem, vagy csak egy kis darabkája elhalt. Jó lenne, ha a konkrétabban beszélő dokim mondana rá valamit.
Na később még jövök, próbálok visszaolvasni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?