Sziasztok császáros anyukák,kismamák!
Igen,megszületett a "pici"lányom február 1-jén
reggel 9:35-kor 4080gr-mal és 50cm-vel.
Tiszta anyukája a pici lány enyhe túlzások nélkül.
Történetem:hát olyan megszokott,olyan császáros.
Pénteken(jan.29-én)kellett volna,hogy legyen a császár,de mivel
beteg voltam(megfáztam,nesze neked vitaminok)nem csinálták meg,hazaküldtek,azt mondták gyógyuljak otthon,miközben én ugye a korházban voltam nyilvántartva..
De jó volt a hétvége otthon feltöltödtem,a kislányommal voltam
Vasárnap este vissza a korházba akkor kezdtek előkésziteni beretválás,majd egész éjszakai nemalvás egy horrkoló csaj miatt.
Szó szerint egy percet sem aludtam.
Reggel fél 5-kor beöntés majd várakozás.
Felvezettek bennünket a műtő elé és ott míg vártam,addig aludtam.Mosolyogtak is rajtam,hogy a nagy izgalomban eltudtam aludni
Akkor jöttek értem,műtőbe be előkészités,orvosságok,katéter még pár másodperc amire emlékszem,majd elaludtam
És arra keltem,hogy ébresztettek,szólogattak a barátnőm bent volt velem végig a műtétnél.
Ő mutatta nekem a babát előbb képeken(mobilban)majd azután belopta egy percre,hogy megsimogassam,,,annyira kis muki volt,,,
Az örzőben 26 órát voltam,mivel tahikardiás állapotba kerültem a szivem kalimpállt,mint állat..de nem tettek semmit csak oxygént szivtam
De mára már az is helyreállt,semmi kezelés nélkül,csak az idegek tették!
2.-dik nap hozták a picikét szopizni,ami az elejében nehezen ment,de 1-re jobban belejövünk!
A szülésem még csaszival is nehéz volt(ezt a barátnőm mondta aki ugye végignézte),hogy nehezen jött ki a baba,mivel ült és nagy is volt..Ezért jól megrángatták,majd lekellett szívni a magzatvizet,amit benyelt és csak akkor sírt fel
Ezért kapott 8/9-est..
De azután minden rende jött,amióta itthon vagyunk,minden lassan helyreáll
Van két gyönyörű kislányom és az a legfontosabb!!!