Fóka! Köszönöm, akkor valszeg nekem is a dokim kapja meg az eredményt, azért majd rákérdezek nála, ha beszélek vele még UH előtt... nehogy mindketten meglepődjünk!
A Te orvosod csak annyiban érdekelt volna, hogy nem azonos -e esetleg az enyémmel.... de már látom, h. nem.
Uhhh... az imént majdnem agyvérzést kaptam... de már lehiggadtam!
Grrrr.... a volt férjem továbbra is egy pöcs.
Képzeljétek.... (bocsi, totál offtopic leszek)
A barátnőmék - ugye - szülnek. A nagyfiaink meg együtt nőttek fel, együtt is járnak suliba, úh. evidens, hogy bevállaltam, hogy bármi happening van, intézem a kölköt.
Persze ma éppen az apjánál aludna Boti, ezért mondtam az exférjemnek, hogy mi a helyzet és el kéne vinni a másik kisfiút is haza (persze ő továbbra is egy köpésre lakik a barátnőméktől és ismerik egymást, etc.etc.).
Mire közli, hogy ő mit csináljon a másik kölökkel, ő a fiával akar lenni. Hát ha telefonon keresztül lehetne ölni, tuti nem élne!
Aztán nagy kegyesen közölte, hogy o.k., de nála nem tud a kissrác aludni (biztos nem férne el a 200 négyzetméteren)....
Grrrrrrrrrrrrrr
Úgyhogy ha véletlenül szerencséje van a barátnőm férjének és nem paterolják ki este a kórházból (mert állítólag az influenza miatt nem maradhat), akkor mehetek a fiúkért Üllőre, hogy nálunk aludjanak......
De tudjátok mit... nem bánom. Inkább autózok és cipelem őket, de akkoris a barátaim a fontosak!
Na bocsánat, hogy titeket fárasztalak ezzel, de ki kellett morogjam magamból!