Itt vagyok!
Nemrég értünk haza, egyből írok nektek, nem is olvastam még vissza, épp csak belekukkantottam a maiakba…
Iszonyú reggelünk volt, és ezt még a kórházban is tetőzték a türelmetlen emberek megnyilvánulásai, beszólásai, és a sok várakozás
.
Szóval gondolom, olyan 10.15 körül éreztétek azt a földrengést, amit a szívemről lezuhant szikla okozott! A lényeg (az AFP nem is érdekel…), hogy minden okés Maszatkánkkal
!!! Komolyan olyan megkönnyebbülés van most rajtam, hogy szinte fel sem fogom, hogy továbbra is erősíthetem a boldog kismamák táborát
!
Mondanom sem kell, 7.40-kor már a kórházban voltunk, de először vérvétel, aztán több mint egy óra várakozás az UH-n. Amúgy olyan kórházi egyszerűséggel nézték csak meg a kis picurkát, szívhang jó, és még 3 méretét mérték meg, hogy a korának megfelel-e. Én nem is láttam Őt, csak egy bizonyító jellegű képet nyomtak ki a szívhangról, de azt legalább hallottam is
! Nekem ez is elég, hiszen boldog vagyok, hogy tudom, hála az égnek, minden oké! Hurrrrrrrrááá
!
Úgyhogy csajok, mindenkinek nagyon köszi a drukkokat, édesek vagytok! Már lassan ti vagytok a 3. családom
!
Ja, és ne feledje senki, hogy egy felére csökkent pocak is rendben lehet
!!! Én nem gondoltam volna! A doki szerint a belek is átrendeződhetnek, és a méh is „elfordulhat” (?). Ez utóbbit még sosem hallottam…
Ma egyébként rádöbbentem ( a férjemmel együtt) újra, hogy ez a magyar egészségügy a szerencsétlen szervezetlenségével már szinte felháborító (pedig a dokinak fizetek „félmagánba” – de minek)
! Inkább nem is megyek bele a részletekbe, mert megint csak felidegesíteném magam.
A mai boldogságunkat megtartandó, visszafelé jövet megvettük az Angel Sound-ot
, férjem azt mondta ezek után, hogy nem kérdés, hogy megvegyük-e!
Szuper az Elefáni Bababolt (a Bocskai úton voltunk, csak gyorsba…), azt hiszem Apooka mondta pont tegnap (és én is láttam a neten), hogy nyitottak Budaörsön is egy 1000 m2-es outletet is! Azt hiszem ott lesz majd a helyünk hamarosan! Akciósak ott is az Angel Care-ek is, ha valakit érdekel esetleg!
Majd még jelentkezem! Visszaolvasok, és kicsit kiszusszanom magam az izgalmak után, és remélem sikerül hamarosan meghallgatóznom a kicsi csillagomat
!
Tényleg, Emiről mi hír??? Jelentkezett már? Na, mindjárt olvasok…
Pussz mindenkinek!