Új privát üzeneted érkezett!

Dóri, gratulálok Boti bizijéhez!!!Nagyon ügyes a kisfiad!!!!!
Dodo Dóri, Neked köszönöm a gratut a 18. héthez! Ha az orvosra hallgatok egy hét és félidős leszek. :cry: Jajj, de telik az idő!
Edi, nagyon klasszak!!!!Minden,a forgó, a pihiszék.De bevallom nekem a fotel a legtutibb!Imádom!!!!!!!!!Annyira mackós!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Olyan klassz cuccokat vesztek....

Én egyelőre nem kezdtem meg a vásárlást, mert nagyon sokmindenünk megvan Botitól, meg sok barátnőm már befejezte a babázást, úgyhogy tőlük is számítok cuccokra, ezért amíg nem látom, hogy mi van és mire van szükség, addig vissza fogom magam.

Áááááááááááááááá a lényeget meg elfelejtettem...
Kérhetek tőletek egy kis együttérző drukkolást a barátnőmnek?!?!
Lassacskán megérkezik Lőrinc baba. Ma reggel mentek a kórházba kontrollra, és a dokija azt mondta, hogy ha máig nem történik semmi, akkor ma már ott is tartják....
Drukkoljunk, hogy ne kelljen még napokig várnia és kórházaznia, hanem még ma meglegyen a nagy találkozás....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri, szorítok barátnődnek!!!!!! Jöjjön ki az a baba!!!!!!!!
Én olyan hülye vagyok!Átnéztem a teszveszt meg a Vaterát is lány napozókat nézegetve.(persze hogy nem haladok a házimunkával) Olyan édesek!!!!
Most dilemmában vagyok. Láttam a Tescoban egy nagyon tündéri zöld tigrises szabadidő alsót+ felsőt Manónak. Annyira nagyon tetszik!!!!!! Csak drága.Most mit csináljak?Szívem szerint megvenném, de ez olyan sok érte, amit pár hónap alatt ki is fog nőni.Áááá, dilemmázok itt nagyokat. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Évi! Igen, itt a CBA bevásárlóközpont tőszomszédságában.

Niki! Köszönöm a gratut Botihoz (most jól dagad a mellem :oops: ), én is gratulálok Neked a 18. héthez!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Niki! Meg tudlak érteni. Én szemellenzővel járok vásárolni, mert a Tecso, Auchan, Cora... minden tele van édesebbnél édesebb babaholmival....

Persze nem egyszerű, de én a Botinál is kibírtam....
Akkor is annyi cuccot kaptam, hogy dugig volt vele a szekrénykéje, úgyhogy - képzeljétek - egy darab ruhát nem vettem neki, úgy született.
Na persze azóta kiélem magam és bepótoltam már sokszorosan a lemaradást! :lol:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

szoritunk a barátnődnek :) én is,csak a másik felén...

Kép
freyja

Évi! Akkor megalakíthatjuk a délpesti szekciót! Sakura is itt van Kispesten... :lol: :lol:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

mamaki: végül nem tudom mi mennyibe került :) ..mert hirtelen mindenből annyi kedvezményt attak, hogy látták hogy minden szart megveszünk, hogy csak na...összesen 140valamennyit fizettünk, ebbe volt a 3:1 babakocsi, a bébiőr, légzésfigyelő+ ajándék szemetes (igen olyan hengeres zacsit kell beletenni, el kell forgatni és szagmentesen zár), a fejőgép, jah ehhez is volt csomizva egy csomó plusz cucc..mire valók, azt még nem tudom :D ...még jó hogy megmaradtak a karácsonyi akciókból :D , és még adták a rugit, amire 4590 Ft van írva...

manorka: igen az a sok plusz dobozka mind aventes...nem csomiztam ki, de marha sok minden van benne...ha jól láttam kanalak is.
igen, imádok úszni meg tornázni járni...ha már lóra ülni, meg síelni nem lehet, legalább csináljak valamit....jah, a víz is lételemem....tehát igen jó, hogy lehet menni :D

képzeljétek, ma reggel 5kor kellett kelnem...alig bírtam magammal, mert ugye fél éjjel babó nem hagy alukálni :D ..szal apa ment továbbképződni, és mivel tegnap este elfelejtődött a megnyírása, ma reggel kellett...őszinte leszek alig láttam.....este kivi leszek mit hagytam a fején fölösbe :twisted:

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

helyes helyes :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

Pocak
Igen, nagyon várjuk a kis manóseggűt... :D Azt hiszem kevés olyan dolog lesz amit nem kap meg....csak ne rontsam el nagyon :D , bár Bálintnak is megvettem mindent, mégsem volt elkényeztetett ficsúúúúr.... :lol: :lol: :lol: csak, hát Boti most dupla a köbön lesz imádva... :D Majd odafigyelek :D
Vendég

huuuu Emi most már látja a kis puncisát :D:D:D:D
Vendég

Edi
mindene meglesz az bizti :lol: :lol: én is amit tudok megveszek mindig,férjem nagy bánatára :wink: :wink:

Emi
jaj de izgi,gyere a hirrel gyorsan :wink: :wink:

Pocak
itt süt a nap,de fúj a szél,most jöttünk be :oops: :oops:

bibar

emi!
Nagyon várunk a hírekkel!

Maki!
Téged is!

Dóri!
Drukk a barátnődnek!!!

Nekünk sem kell sokmindent venni, mert Lizyről maradt csomó minden...sőt fiu cuccaink is vannak a tesómtól. Most a nagy projekt Lizynek az ágy volt, és a szekrény.....de ezek meglettek már!
Még kell az ágyra való pelenkázó, mert a másik ki lesz iktatva. Ennek több oka van....Lizy szobáába volt, de Manócska velünk fog aludni, és nem mehetek át éjjnek közepén Lizyhez pelenkázni.....a mi szobánkban meg nem fér el még a pelenkázó is. Igy lesz ágyra rakható....azt tudom a kiságyra is rakni, a nagyágyunkra, de akár a dohányzóasztalra is, és ugy Lizy is tud "asszisztálni" a pelusozásnál napközben!

d.dodó

Bibar
Itt se a nap nem süt, se nem fújj a szél.... Mára havazást mondtak, de nagyon ajánlom, hogy ne essen... :twisted: Tavaszt szeretnééék.... :lol:

És olyan éhes vagyok, hogy az csak na.... ma valami Dijoni csirkés-brokkolis tészta lesz a menü by City Food, hááát kíváncsi leszek.... :D
Vendég

hűűű csajok, volt az előbb itt egy kismama, aki a 7hónapban van kb.... és dohányzik mint a fene... :twisted: :evil:
nem bírtam ki, hogy ne szóljak be.... :roll: közöltem vele, hogy látom fontos az a qurva cigi... fontosabb annál, mint hogy fulladozik a gyerek odabenn, és majd mikor megszületik asztmás lesz vagy tüdőelégtelensége lesz.
Erre azt mondta, hogy semmi baja nem lesz... Majd közöltem vele, hogy tényleg? hát akkor beszéljen egy orvossal, vagy végezzen orvosit, de végülis hidegen hagy, nem az én gyerekem.....
Megsértődött, de le..arom.... hülye picsa :twisted: :evil:
Vendég

edi!
Jaj, ugy utálom az ilyen feleőtlen picsákat!!! :evil:
Mert az egy dolog, hogy a saját egészségét tönkreteszi, de hogy egy védtelen babáét is!!
Nekem is volt olyan osztálytársam tavaly, aki minden szünetben kijárt bagózni!

d.dodó

Edi!
Kicsit olyan ez, mint pl. az autóbaleseteknél... a seggrészeg elkövető leporolja magát, az ártatlanok meg ottmaradnak :(
Nagy valószínűséggel az Ő babájának nem lesz semmi baja.
De nem akarok ítélkezni és rosszindulatú lenni.... Gondolom értitek mire gondolok!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Na lányok, megyek a védőnyanyához, meg vásárolni.

Bár a munkahelyemen repülne így az idő...

Éééééés a barátnőmnél szüléééééééééés van (már 2,5 ujjnyira tágult)! Köszönjük a drukkokat! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

őszinte leszek, amíg nem lettem babás, cigiztem...amint éreztem, -még nem tudtam- letettem...és azóta sem jutott eszembe, hogy rá kéne gyújtani...pedig én a szokások rabja cigis voltam..kávéhoz, kaja után, stb. tehát aki nem bírja ki, az egy szar alak...végül is nem a cigi irányít, lerakható....

képzeljétek, milyen sűrű lesz a jövő szerdám:
..hajnalban ki a lovacskákhoz etetés Győr mellett
9-kor Hajdú Krisztina Uh Bp. 12. ker
utána szünet (szerintem ANIVET és IKEA látogatás)
14-kor Sejtbank Kft. megbeszélés 14. ker
16-kor fogorvos nálam csak a kismamavizit, Zsoltinál törött fog, Kálvin tér
...aztán haza Győr, de remélem Budaörsön ozzé még belefér vmi Elefáni babadiszkont :D

Dóri: megy a drukk a barinőszülésre
Emi: na mi lehet veletek :D

Mercy

mercedes79
Győr

Barbuss: én multkor szexeltem Gesztesi Károllyal :oops: :oops:
(szerintem azért mert vasárnap volt a frizbiben)
amúgy nekem bejövős a hapsi.... :lol: :lol:

Na szóval Sziasztok Lányooook!!!! :D

Drukk az uhosoknak++++++++++++++++!!!!!!

nálunk ma Uncle Ben's édes savanyú genyó lesz rizzsel.... :D

Dóri barátnőjének megy a drukk!!! :D

Gratu a hétfordulósoknak..!!!!

Cigi: :evil: :evil: én legszivesebben felpofoznám az ilyeneket...vagy jóóóól megráznám!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Hú a cigis kismamákra nagyon haragszom én is. Meg azokra,akik tolják a babakocsit és ott fújják az a rohadt füstöt mellette.Hogy nem lehet kibírni....... Mondjuk én nem szeretem eleve,ha valaki bagózik.Engem piszokul zavar. :oops: :oops: :oops: Azt sem értem magát hogy viseli el.Az a szag mindenütt ott van:ruhájában, hajában, bőrében stb..... Bocs a bagósoktól!!!! Mindenki természetesen azt csinál,amit akar, csak nem értem.
Ja meg még azokra vagyok dühös,akik babakocsival vagy kisgyerekkel rohannak át az úttesten.Na azokat aztán tényleg jó alaposan elverném!!!! :evil: :evil: :evil:
Ebéd.A babból nem lett semmi,mert takarítok és olyan nehezen haladok, így melegszendvics a menü. Jó az is!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

jajj...igen! multkor voltuk ilyen Obi-szerű barkácsboltban és ott láttam egy lányt aki szerintem méééég nálam is fiatalabb volt...akkora hasa volt hogy csak na!! :D Olyan szeretetteljesen mosolyogtam rá..... :oops: :oops:
pont előttünk voltak a pénztárnál...aztán mikor kimentünk a parkolóba...látom ott a kezében a cigi....én kis jóindulatú mondom biztos megfogta valakiét....áááá persze :evil: :evil: BELESZÍVOTT!!!!
ooooo mondom!!elkezdtem káromkodni mint egy kocsis....de méééég jó hogy nem értett belőle semmit :oops: de szerintem még így is leesett neki hogy mi van...

na az ilyenektől ki tudok akadni....!!!
am itt is van egy olyan topic aminek olyasmi a címe hogy "dohányzó kismamik..." vagy valami ilyesmi.....na mondom...ilyen vaaaaaaaaan??????????

mokibuci

Rágom át magam a munkahelyi leveleken... Nem kevés, na meg a "modern" céges gépezet kb 3x fagyott le délelőtt...
Basszus január elején amikor kiderült, hogy nem leszek még jó darabig, akkor megkértek, hogy nézzem át az ügyeket, hogy mi hogy áll és írjam meg hogy mi SOS. Nyeltem egy nagyot és megtettem: (akkor még) fekve ráment 1 egész napom... Nem volt sok amit összeszedtem, de most nézem, hogy nem egy van amihez senki hozzá se fogott :evil: akkor minek kellett ez a közjáték?? a másik, hogy megy az automata válasz, hogy nem vagyok és kihez lehet fordulni. erre még mindig van olyan gyengeelméjű aki nekem ír 15 levelet hogy mikor válaszolok már :shock:
húú el vagyok én ettől szokva :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Moki, na én Gesztesivel nem jutottam odáig :lol: Csak az a kezdeti "bimbódzás" volt :lol: :lol: :lol: Ja és nekem egyébként egyáltalán nem jön be :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Cigis kismamák - én nem tudom elfogadni ha vki a gyereke érdekében sem tud lemondani róla! :evil: Aki ennyire se képes, az ne vállaljon gyereket! szerintem...

Jajj nagyon édesek a babacuccok :P
Poci, barátnőméknél van fehér bababútor: naggggggyon szép!! :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Itt vagyok!

Nemrég értünk haza, egyből írok nektek, nem is olvastam még vissza, épp csak belekukkantottam a maiakba…

Iszonyú reggelünk volt, és ezt még a kórházban is tetőzték a türelmetlen emberek megnyilvánulásai, beszólásai, és a sok várakozás :oops: .
Szóval gondolom, olyan 10.15 körül éreztétek azt a földrengést, amit a szívemről lezuhant szikla okozott! A lényeg (az AFP nem is érdekel…), hogy minden okés Maszatkánkkal :D :D :D !!! Komolyan olyan megkönnyebbülés van most rajtam, hogy szinte fel sem fogom, hogy továbbra is erősíthetem a boldog kismamák táborát :D !
Mondanom sem kell, 7.40-kor már a kórházban voltunk, de először vérvétel, aztán több mint egy óra várakozás az UH-n. Amúgy olyan kórházi egyszerűséggel nézték csak meg a kis picurkát, szívhang jó, és még 3 méretét mérték meg, hogy a korának megfelel-e. Én nem is láttam Őt, csak egy bizonyító jellegű képet nyomtak ki a szívhangról, de azt legalább hallottam is :wink: ! Nekem ez is elég, hiszen boldog vagyok, hogy tudom, hála az égnek, minden oké! Hurrrrrrrrááá :D 8) !

Úgyhogy csajok, mindenkinek nagyon köszi a drukkokat, édesek vagytok! Már lassan ti vagytok a 3. családom :wink: !
Ja, és ne feledje senki, hogy egy felére csökkent pocak is rendben lehet :roll: !!! Én nem gondoltam volna! A doki szerint a belek is átrendeződhetnek, és a méh is „elfordulhat” (?). Ez utóbbit még sosem hallottam…

Ma egyébként rádöbbentem ( a férjemmel együtt) újra, hogy ez a magyar egészségügy a szerencsétlen szervezetlenségével már szinte felháborító (pedig a dokinak fizetek „félmagánba” – de minek) :evil: ! Inkább nem is megyek bele a részletekbe, mert megint csak felidegesíteném magam.

A mai boldogságunkat megtartandó, visszafelé jövet megvettük az Angel Sound-ot :) , férjem azt mondta ezek után, hogy nem kérdés, hogy megvegyük-e!
Szuper az Elefáni Bababolt (a Bocskai úton voltunk, csak gyorsba…), azt hiszem Apooka mondta pont tegnap (és én is láttam a neten), hogy nyitottak Budaörsön is egy 1000 m2-es outletet is! Azt hiszem ott lesz majd a helyünk hamarosan! Akciósak ott is az Angel Care-ek is, ha valakit érdekel esetleg!

Majd még jelentkezem! Visszaolvasok, és kicsit kiszusszanom magam az izgalmak után, és remélem sikerül hamarosan meghallgatóznom a kicsi csillagomat :wink: !

Tényleg, Emiről mi hír??? Jelentkezett már? Na, mindjárt olvasok…

Pussz mindenkinek!

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Anyira örülööööööök :) ÉLJEEEEN :) Bár egészen biztosak voltunk benne itt mind, hogy semmi baj nem lehet. Viszont akkor már tudom a földrengés okát.... Nagyon örülök Nektek, szívemből tényleg :D:D:D:D:D:D
Jól tettétek, hogy megvettétek az Angel Soundsot is :D

No, már csak Emit várjuk a hírekkel :D
Vendég

jajjj Maki de jóóóóóó!!! a földrengést még itt is lehetett ééééérezni!!! :wink: :wink: az Angel Sounddal remélem jóóóól meghallgatod a kis manót...de jó de jó :D

viszont mi az hogy a méh "elfordulhat"....hova? és minek? és hogy?

Barbuss :lol: :lol: ...jól van na....én mostanában mindig szexelek álmomba de olyan emberekkel akikre józan ésszel nem is gondolnék....
Gesztesi mondjuk most nekem se jön be...már nem olyan macis.... :oops: :oops: meg olyan manófüle van.....de azért olyan cukiiiii....... :oops: :oops:

Emi....???????

a magyar egészségügyet meg hagyjuk én még mindig a 12 hetes vérvételi eredményemre várok.(20 hetesen)......vicc az egéééész :evil: :evil:
no meg Egri kórház.......aminek amúgy is van híre......

mokibuci

Sziasztok!

Csak gyors bekukk...

Maki: Nagyon örülök, hogy minden okés!! De tudtuk mi! :D
Jó hallatózást! Biztosan sikerül hamar megtalálni a kis Manó szívét!
Jupppiiiiii!!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok!!
Megvolt a tesztírás a suliban...hát lehet hogy ismétlés lesz belőle. :oops:

Merci!
Tényleg jó sűrű hetes lesz!!

Moki!!!!
Éljen-éljen!!! Tudtuk, hogy minden rendben lesz!! De végre te is megnyugodtál!

d.dodó

Sziasztok!

Emi: remélem még addig jössz, amíg dolgozom :D Nagyon kíváncsi vagyok a hírekre!

Zsani: nagyon édesek a ruhácskák! Én még nagyon le vagyok maradva, mert ígértek nekem ruhákat és addig nem akarok venni, amíg nem tudom miket kapok.

Edi: ezek a cuccok! Szóhoz sem jutok, olyan szépek! A 4D-s UH címe: Baross u. 44. http://4dultrahang.com/index.php?option ... 1&Itemid=3
Eredetileg 10.900 Ft, de minden szombaton 40% kedvezményt adnak.

dóri, évi: tetszik a dél-pesti szekció :D dóri, nálunk is borsófőzi lesz a kaja. Grat. a kis-nagy fiadnak, nekünk is kiváló lett a bizi! Én is nagyon boldog voltam, olyan jó érzés amikor a csemetéd veszi az akadályokat és boldogul az életben!

dodó: nekem is elöl tapadó lepényt mondtak, lehet hogy azért nem érzem a babót?

niki: nagy drukk az UH-hoz! A kutyusnak jobbulást és is nagy állatbarát vagyok.

maki: nagyon örülök hogy minden rendben nálatok! mit jelent a ,,félmagán doki"? Nekem magán van, de minek, múltkor 4 órát vártam rá a kórházban és ugyanúgy eltette a 8000-et :?

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valakit kifelejtettem bocsi!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Dodó

Nem Moki volt uh-n, hanem Maki :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma meg pangás van, hűűűű de unom ám.... és a hülye hepinetet is hiába hívom, nem evszik feeeeel.....
Vendég

sakura!
Simán lehet, hogy akkor te is azért nem érzed a babót. Hisz, azt ugy kell állítótag felfogni, mint egy falnak támasztott szivacs, ami felfogja az ütéseket.

d.dodó

Edi, Moki, Manorka
olyan édesek vagytok :D ! Mindig úgy felvidítotok :D !
Moki, tetszik, hogy még Németo-ban is érezted a földrengést :lol: !

Még egy gondolat:
a szonográfus mondta, hogy a méhlepényt most nem is nézi, ha nem baj...
Erre a leletemen:
Placenta tapad: mellső falon
Érdekes 8) !
Ugyanis a jó kiadós (35 perces) genetikai UH-n 2,5 héttel ezelőtt még hátsó fali, kissé mélyen tapadó placentánk volt 8) !

Nevetséges, amit itt csinálnak, komolyan :evil: !
Ekkorát nem fordulhatott a méhem, az tuti :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

edi!
Tényleg!! :lol:

Bocsi MAki!!! 8)

d.dodó

Maki-----Moki..... :D :D

ezt a méh "elfordulást" még mindig nem értem....az egy fix dolog neeeeeeem????? :shock:

mokibuci

Maki

Nekem a 12 heti uh-n hátsó fali placenta, jó helyen. Ez van a leletemen....

Most meg kiderült, mellső fali, mélyen tapadt..... :D:D:D vicces.....

Viszont azt mondták, hogy a korai mélyen tapadó méhlepények, mindig felmásznak, nem lesz gond :P
Vendég

Dodó, Gabi köszi nektek is, hogy velünk örültök :D !

Gabi,
nála a "félmagán" olyasmit jelent, hogy olyan dokihoz járok, aki a kórházban úgymond "nem rendel" (osztályvezető főo.), de mégis a kórházba járok hozzá, és az UH-t, vérvételt is ott csinálják.
A múltkor 5-öt, most meg 7-et fizettem (5 perces beszélgetésért, és most plusz az UH beutalóért).
Biztos ma rosszabb napja volt, vagy rossz színű pulcsiban voltam :oops: ....

Anikó

Kép
mamaki73

Moki, hidd el én sem értem! :shock:
De Edi, hogy lehet hátsó faliból mellső, és fordítva :roll: ?
Ennyire nem "kúszhat" el???
Sztem valaki idióta....csak nem tudni, hogy ki :oops: ...

Anikó

Kép
mamaki73

Sakura
Köszi :D:D:D

Meg köszi a dícséreteket is, igyekeztem szép és kényelmes cuccokat venni Manóseggűnek....

Szombaton azért megírod, hogy mi volt??? mert tudom, otthon nem nagyon netezel.... :lol:
Vendég

Maki

Na igen, ez a leérdekesebb... Én sem értem ám... :roll: Bálinttal végig hátsó fali, jó helyen tapadt volt a papíromra írva.... Fogalmam nincs... :roll:
De szerintem szimplán figyelmetlenség az oka... vagy tényleg ennyire mászkálna??? mert, hogy felmászik az oké, de hogy jobbra-balra, elvileg megtapad egy helyen és kész....
Hacsaaaaak, a méhünk nem mozdult el....
Vendég

Moki!
Multkor edinek irtam le. Próbáljátok ki, hogy a lufi mig nincs felfujva, tesztek egy pöttyöt alkoholos filccel az aljára....és ugy fujjátok fel....a pont feljebb mászik....igy vándorol a lepény is ahogy nől a méh!!!

d.dodó

Dodó
oké, de ez csak felfelé mozog.... nem előlről-hátra.... :shock:

Én inkább azt hiszem, hogy a méhünk foroghat max....
Vendég

edi: persze, mindenképpen fogok szombaton jelentkezni! Bár láttam meme már megelőlegezte a sötétkéket nekem :D

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Na megjöttem a védőnénitől.

Fantasztikus volt, nem hazudtolta meg önmagát...
Egyrészt 3/4 órát vártunk rá, mire előkerült (12-14-ig van "rendelés"), így én, harmadikként végeztem 2 előtt 10 perccel...

Másrészt hízTUNK 3 kilót (ketten együtt az igazán nem sok, ugye? :twisted: )

Na asszem most 5-6 hétig megint nem akarom látni....

Maki! Örülök, hogy minden rendben és megnyugodtál végre!

Sakura! Neked is gratula Barnushoz! Nemhiába, a mi fiaink! 8)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok!

Poci: gratula a kiságy + pelenkázó beszerzéséhez, nagyon jól néznek ki! Ebéd túrós tészta volt. Szorulásra nekem eddig a nagy mennyiségű narancs jött be.

Dodó: tényleg furcsa álmod volt :D

Niki: drukk az esti Uhra!

Emi: remélem minden rendben volt, és a ti babátok is lány még mindig :D

Maki: Nagyon örülök, hogy minden rendben!!

Zsani: nagyon aranyosak ezek a rucik!

Dóri: AFP eredményt nekem a dokimnak küldték, ő adta oda ma. Szülni: Ú.A a monogramja a dokinak, nevét priviben megirom, ha szeretnéd. Bartádnődnek mennek a drukkok, a babához, bár lárom már elindult :D

Edi: az a pihenőszék nagyon jó! Dohányzó kismama :?

Vsárlást én is nehezen állom meg, de egyelőre viszonylag sikerül.

Hasam (meg az oldalam) nekem szúrkálgat mostanában néha, doki ma meg nézte a veséimet is, hátha az okozza, de nem talált semmit. Gyerkőc továbbra is rendben van, "lányos", egy héttel nagyobb a koránál a méretei alapján, viszont a méhlepény még mindig megközeliti a méhszájat (a 4D-s UH-n még rá is lógott a széle), remélem a következő UHra odébb mászik. AFP tökéletes :) Kaptunk fotót is róla, majd este hozok :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Dóri!
Hehe, nem csodálom, hogy egyhamar nem akarsz a védőnővel ujra talizni!!!

d.dodó

Fókamóka
Gratula a kislányhoz... kérjük azt a képet :D
Akkor azért mászott fel az a méhlepény, ha nem lóg már rá :)

Barbuss
Elértem végre a Hepinet-et.... képzeld azt mondták nem csinálnak ilyen uh-t. 2D-ben sem nézik meg a nemét, az SZTK-ban egyéb uh-kat csinálnak. Csak 4D-n nézik a gyereket, és a 18.hét után tudják megmondani, hogy kisfiú vagy kislány....
Szóval azt hiszem marad az izgalom még 2 és fél hétig....
vagy, ha nem bírom kis, akkor lehet megint eltépek a 4D genesisbe, végülis miért ne :D:D:D
Vendég

fóka!!
Szupi, hogy jó az AFP!! Én már várom a képet a lányos babóról!!!

d.dodó

edi: hihhetetlen vagy :) ..gondolj arra, akár fiú, akár lány, most már max. csak a kórházi csere jöhet számításba, suttyomba :D

....amikor ennyire izgat, gondolj rám...én még 22 hétig nem tudom mi lesz, és elviekben apa fogja tudni először :D

Mercy

mercedes79
Győr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?