Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt :lol: :lol: mi ez a sok korán kelő??? :P :P

Dodó
itt vagyok csak ma kivételesen 7 ig szundiztunk :wink: :wink: kicsit sötétebb szinnel nem irsz??ezt olyan nehéz olvasni,de lehet csak én vagyok a vaksi :wink: :wink: egyébként szép szin :wink:jaj ezek az álmok,én is minden nap valami hülyeségre ébredek....

Emi
jaj de drukkolok,egy kis puncihoz és jó Afp-hez :lol: :lol:

Mamaki
szegénykém te is korán keltél :wink: :wink: ne aggódj minden oké,gyere majd a jó hirekkel!!!!!!!! :wink: :wink:

Pocak
hány pisi volt az éjjel??

Manorka
jaj dehogy haragszunk,én sem merek most autós programot tervezni a hó miatt :oops: :oops: megőrülök ha ujra leesik egy adag :evil: :evil: jaj pedig már nagyon szeretnélek megismerni titeket :oops: na akkor talán jövö héten egyik délután,amikor már Barbus is végzett :oops: :oops: :oops: jaj félelmetes ez a sok hsonlóság :wink: :wink: :wink:

Freya
cuki nagyon :lol: :lol:

Meme
na nemsokára kiderül ki lakik a pocakban,kiváncsi vagyok ennyi álom után :wink: :wink:

jaj lányok itt a baba aprón találtam egy lányt aki gyönyörű kislányruhákat árul,le is csaptam vagy 25 darabra,annyira szépek,alig várom már hogy lássam őket élőben :lol: :lol: ugy érzem el fogok szállni ruha ügyben pedig megfogadtam hogy nem veszek sokat hiszen Olivéren sem volt túl sok az elején :oops: :oops: jajjj valaki fogjon leeee :roll: :roll: :roll:

bibar

Dodo..hat ez tenyleg nagy hulyeseg ... :lol: :lol: :lol: de szerencse, hogy csak alom...

Bibar: na most csak 2 pisi volt, a reggelivel egyutt 3. Miota megvan az eredmeny nagyon megnyugodtam, hogy semmi baj nincs.

Csajok, ahogy no a babo kezd ujra a szorulas tema visszajonni, mar nem nagyon eleg a sok naranacs amit eszek, tegnap megint volt egy kis verzes a mehszajsebbol, pedig mar azt hittem begyogyult :oops: :oops: :oops:

Ki mit foz ebedre???
pocaklako

pocak!
Én Lizyvel a végéig nagyon szorulásos voltam....sőt extra vasat is kellett szednem, mert nem volt jó a vas, amit a vérből néztek, és az méginkább szorulást okoz. Egy kis aszalt szilva, vagy szilvalekvár jó lehet reggel éhgyomorra.

d.dodó

pocak!
Nálunk ma töltött gomba lesz rizzsel, de a párom csinálja.

d.dodó

Jó reggelt!
Már én is talpon!
Emi és Maki, nagyon drukkolok, minden rendben lesz, biztosan.Gyertek majd a hírekkel.
Poci, sajnálom a kellemetlen dolgokat. Remélem azért a méhszájsebed nem okoz fájdalmat. A szorulásra próbáltad már az aszalt szilva majd egy pohár langyos tej?Nekem bevált Rikivel.
Dodó,ez a zöld tök jó!!
Bibar, nem írok most privit, ha nem haragszol.Köszönöm a számod, elmentettem, és jövő csütörtökön vagy pénteken, ha megtudom a gyógyszer nevét tutira hívni foglak. Örök hálám érte!!!!!!!!
Én végre kipihenten ébredtem.Igaz egész éjjel a kezelésről álmodtam, de nem volt szörnyű, így fel sem riadtam. Tegnap óta nagyon bizakodó vagyok!!!!Múlóban talán a náthám is végre. Így délelőtt nekiugrok a házimunkának, tegnap már nem volt időm semmire, délután átmegyek mamáékhoz, megnézem az ebugattát. Azt nem is írtam, hogy sajnos jó, hogy nincs velünk, mert a kezelés után 12 órától 72 óráig sem a gyerek sem én nem igen érintkezhetünk a testnedveivel. Szóval nagyon simizni sem szabad. Rossz lesz,de a picit is féltem, így szigorúan be fogom tartani.Ma is csak megnézem majd, hogy egyfelől ő lásson, másrészt, hogy tudjam hívni a dokit és tájékoztatni az állapotáról.
És este uh. Izgulok, remélem mindent rendben fog találni, és picike jól van.És remélem terpeszt is egy nagyot, mert tudom nem az a lényeg, csak kíváncsi vagyok nagyon rá.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja nálunk szerintem zöldbabfőzelék lesz. Gyors és van itthon hozzávaló.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Szupi, hogy bizakodó vagy!!
Drukk az UH-hoz!
És beszélj a kicsikéddel, hogy terpesszen...mondd meg, hogy mi is kiváncsiak vagyunk. :lol:

d.dodó

Nekem is már csak 5 nap UH-ig!!!! Be vagyok sózva!

d.dodó

emi: drukkkkkkkkkkk

maki: neked is drukkkkkkkk és csupa +++++++++energia! még azt akartam mondani, h ha itt nálunk a faluban a védőnénik van szívhallgatója (nem egy nagy, drága készülék), akkor biztos Nálatok is van! szerintem nyugodtan fel lehet őt hívni és megkérni, h nézze meg! én már volt, h jártam a rendelőnél és beszaladtam megkértem, készséggel segített!

pocak: ügyesek vagytok! képet kapunk? sajnos nálam is két hete megint szorulás. nekem eddig a frissen facsart gyümik segítettek, most úgy tűnik immunis lettem rá. valami mást kell kitalálni :( ha van bevált tipp, szívesen fogadom!
ebéd: reszteltmáj, rizs (ma elmarad a leves)

bibar: ki az illető? hol található? tegnap hozzánk is elkezdtek megérkezni a vaterás, teszes cuccok :) apa is izgatottan nyitotta, olyan édes volt! majd teszek képet a szerzeményekről

Kép
zsani78

Huu Niki, nagy nagy drukk az esti uh-hoz. Ma mar tuti biztosra megtudjatok, hogy ki lakik odabent. Sajnalom a kutyusod nagyon, de bizakodjatok, es minden rendben lesz. Az allatok ahogy az emberek gyogyulasaban is nagyon sokat szamit, hogy lelkileg mennyire vagyunk jelen. A kozelseged neki hidd el mar fel gyogyulast jelent. :wink: :wink: :wink: :wink:
Fogod Te meg ot nagyon de nagyon sokat simizni, meglasd. :wink: :wink: :wink:

Dodo: koszi a szorulasos tippet, es neked is Niki. Probaltam a szilvat anno meg a legelejen, de nem szerettem :cry:
pocaklako

pocak!
Nálatok mi lesz az ebéd??

Merre vagytok többiek, akik ezer éve nem voltatok???? (nem akarok sorolni, mert nem akarok senkit kihagyni)

d.dodó

pocak: remélem méhszájsebed hamarosan +gyógyul és nem fáj!

niki: drukk az esti uh-hoz, beszéld meg a picikéddel, h szépen tegye szét a lábát! :lol: :lol: akkor sajnos tényleg nem jó, ha magatokhoz vinnétek a kutyut! nem tudom milyen messze laknak anyudék, de biztos azt is örömmel veszi, ha sűrűn lát Téged!

Kép
zsani78

Helló Lányok :D

Tegnap horro napunk volt, de túl vagyunk rajta az a fő :D

Maki, Emi
Nagy drukk az uh-hoz, kérjük majd a híreket ám :wink:

Pocak
szupeeeer, milyen kiságyat vettetek??? Szuper lehet tuti ..... Megvan a kis Riccardo-lak :D

Niki
Csupa jó hír, nagyon örülök, hogy minden rendben Veled és a kutyussal is.... Kívánom a legjobbakat :)

óóó csajok, nekem is érkeznek a szerzemények amiket neten vettem, már alig várom... :D

Sakura
Melyik 4D-s ez??? Adsz címet vagy honlapot légyszike? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.10 08:29-kor.
Vendég

jut eszembe! meg lehet kapni valakitől a közös email címet? annyira édes apás videót kaptam, amit szeretnék veletek megosztani :D

Kép
zsani78

Pocak
Van egy nagyon nagyon kedves ismerősöm, akitől kaptam fügekockát.... tudom ajánlani, nagyon nagyon jó :wink: :wink:
Méhszájseb óóó jajjj :( Hallottam olyat, hogy csak szülés után szokott helyrejönni, addíg kifejezett panasz nincs, csakhát ez a vérzés a frászt hozza az emberre.... :S
Vendég

Zsani

Csak nem az "APA ALTAT" c. videot??? Én is megkaptam itt benn, de nekem annyira nem jött be... :S persze lehet én vagyok a flúúúgos :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsani: kerjuk a kepeket...
:D :D :D

Na latod, en pont igy vagyok vele, immunis lettem a gyumocsre. Most amit meg meg szeretnek probalni, a rostok miatt, egy kanal bizakorpat joghurtba vagy kefirbe keverni. Azt meg ugy meg is ennem...

Na keresek kepet a kisagyrol es a pelenkazorol ...es felteszem
pocaklako

edi: de az! nekem tetszett - bár kicsit hosszúra sikeredett!

Kép
zsani78

Pocak
nálunk a tegnapi lesz,ma nem főzök :oops: jaj a szorulás engem is szokott támadni :oops: :oops:

Niki
örülök hogy pozitiv vagy,minden rendben lesz és sokat simizheted majd még :wink: :wink: jaj én is remélem hogy beterpeszt majd neked,kiváncsi vagyok nagyon :wink: :wink: drukk hegyek :wink:

Dodó
elhiszem hogy be vagy sózva,nemsokára láthatod :wink: :wink:

Zsani
majd megkukkantom a nevét,már ha hagyok nála valami cuccot :oops: :oops:

Edi
hú képet majd a csomikról kérünk :lol: :lol: :lol:

bibar

Edi: mi tortent tegnap? Miert volt horror napotok?
Fugekocka: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mar annyira nem ijeszt meg a verzes, hiszem tudom, hogy honnan jon es miert, de az elejen nagyon rossz volt. Meg Riccardoval mar megbeszeltuk, hogy mikor kell kijonnie :lol: :lol: :lol:

Kicsi Boti hogy van?

Zsani: a mehszajseb nem faj, csak hat ugye kellemetlen...

Kisagy+pelenkazo: sima egyszeru lakkozott feheret vettunk semmi mintaval. Ragaszkodtam a sima feherhez, de jo kis vonalvezetessel, mivel ugye a szoba szines es dekoralt lesz.
pocaklako

Jó reggelt! :D
Nekem hétfőtől munka, úgyhogy ma belevetem magam az e-mailekbe amik az elmúlt másfél hónapban jöttek :shock: Remélem nem kapok sokkot amikor meglátom a mennyiséget :lol: Holnap meg holnapután még csajos napot akarok tartani Emmával és hétfőn meg nem akarok szétszakadni, mert tuti megrohannak és ha még csak akkor kezdem el képbe helyezni magam akkor bajban leszek :roll:

Maki, nagyon mennek a drukkok!!!! +++++++++++
Ahol mi Dunakeszin voltunk babamozizni ott még szomat reggel is adtak aznapra időpontot :roll: Csak tipp végső esetre :wink: Amikor engem bentfekvés ellenére sem akartak megUHozni napok elteltével a vérzés után, akkor a dokim behívott a saját szobájába és megnézett ő :oops: Ráadásul nekem még indolt is lett volna a kontroll :?

Bibar, asszem úgy van, hogy bizonyos kórházaknak van szerződése az integrált tesztre és ha ott szülsz, akkor ingyenes.
Tali - mától megint havazást mondanak :? Ez a "toljuk olvadásig" lehet hogy az lesz, hogy jó pár hét múlva :? Váááá de jöhetne már a tavasz :oops: Manorka, persze ne viccelj, egyikünknek se hiányzik a lapátolás meg az idegeskedés :wink:

Niki, nagyon örülök a híreknek!! Mennek a drukkok továbbra is :P És gyere majd az UH után :D

Érdekes ez a baba rúgdosás. Emma rúgkapált boldog-boldogtalannak. Zalán nem. Csak nekem. Egyszer Gábor hosszasan üldögélt mellettem, tapizta a hasam, beszélt hozzá, stb - és nagy nehezen kicsikart egy rúgást, de azóta se semmi. Én meg amint odateszem a kezem, nekem azonnal jelez :)

Mercy, jól bevásároltatok :D
Pelustartó szemetes: nekünk is volt/van. Jó kis találmány, csak drága bele az utántöltő :? Időnként azt csináltuk hogy vettünk sima nagy kukába való zsákot és azt tettük bele :wink: Az nem adagolja folyamatosan, de így is nagyjából szagtalanít :wink:

Dodó, de jó, meglesz a szekrény :P Nálunk Apa nem tudta elhozni tegnap az ágyat mert nagy és nehéz és egyedül ment :( De kitaláltuk, hogy hogy tudja egyedül is megoldani, úgyhogy remélem hamarosan meglesz nálunk is :P Megrendeltem a matracokat is, úgyhogy akár jövő hétvégére össze is tudjuk rakni teljesen :P

Emi, de jó, mennek a drukkok :P Gyere majd a hírekkel!!

Álmok - két különálló volt ma éjszaka:
- egyik: diploma előtt azzal vacakoltam, hogy csak akkor kaphatom meg a diplomám ha a könyvtárban nincs tartozásom, de még be sem voltam iratkozva :roll: viszont muszáj volt tőlük a papír, tehát csak ezért be kellett íratkoznom :shock: (micsoda hülyeség... szerintem nincs olyan egyetemista aki ne lenne a könyvtárba beíratkozva :lol:)
- másik: összejöttem Gesztesi Károllyal :lol: :lol: :lol: na ez no comment... :lol:

Poci, de jó Ti is vásároltatok :P
Lányok, tessék feldobni képeket a szerzeményekről!! :D
Mióta nemcsak fekszem, azóta nekem az Aktívia újra megoldja a szorulás témát :wink:

Dodó, nem rossz a szín, csak kicsit káprázik a szemem :lol:
na a zöld az jobb :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Ja Dodo: meg nem talaltam ki, hogy mit fozzek...keresem kozben a kepeket de nem talalok pont ugyanolyat :roll: :roll: :roll:
pocaklako

Nálunk gombás husi lesz. Múlt héten ettünk gombát, de ezt nagymamám küldte :roll: Lefagyasztani nem szeretek készételt, csak az alapanyagokat, úgyhogy inkább megesszük frissen :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Zsani
persze aranyos a video, csak bezengték itt a köremailbe, hogy mekkora cukiság, és nekem annyira nem votl nyerő... de ettől még a többieknek tetszhet, küld körbe nekik :D:D:D

Pocak
óh az nagyon szép lehet... A színe megy mindenhez, és jó lesz a tesónak is :wink:

Várjuk a képeket... :D

Tegnap a központból a területi vezetőnk volt kinn ellenőrizni minket, idejöttek 1/2 14-kor és itt voltak 6-ig, mert értekezlet is volt utána... totál lefáradtam, minden lépésünket nézték stb stb.... utáltam, de már túl vagyunk ezen is :D:D:D:D

Bibar
Naná, hgy mutizok képeket.... Mind mind vagány fiús szerkó :D:D:D imádnivalóak... de te is mutizzd a szépséges csajszi szerkókat ám... Ha minden okés, és kapok időpontot, akkor elmegyek a héten én is erre a megnézik mi a neme uh-ra... és akkor küldöm Neked én is a csajos rucikat :P :wink:
Vendég

lemaradt az előbb... Boti nagyon jól érzi magát :D
Tegnap találkoztam a kerimamijával, voltunk vacsizni a Don Pepeben, és rugizott neki is kicsit, olyan büszke voltam rá :D:D:D
Vendég

na, megdolgoztam a képekért, íme pár ruci:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
zsani78

Zsani
nagyon cukiiiik a rucik, a kedvencem a füleses mamuszka :D:D:D Imááádnivalóóóóó :lol:
Vendég

Vegre talaltam egy nyomorusagos kepet a kisagyrol, de ez sem pont ilyen, mert a fej -es labtamlajanal felul ivesebb, raadasul a kep sem valami jo. [img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments
/1265789117.3109.jpg[/img]

Ja es agynemutartos.

Teszek fel meg egy kepet, a kettonek a kevereke amit vettem, persze pont ugyanolyan nincs a netenet...nem baj legalabb egyedi :lol: :lol: :lol: Kép

Most igy megnezve inkabb a masodikra hasonlit, csak a szine feher, es nincs rajta az az apro minta sem.
pocaklako

múlt héten vettük a corában 8vagy900 ft, van másféle is!

szegény gyerek: anya füles, apa tigris, ő pedig zebra lesz :lol: :lol: :lol: ez van!

Kép
zsani78

Na az elso kep meg lemaradt.

Zsani nagyon cukik, tudod nekem a tigrises a mindenem ...
Kép
pocaklako

pocak: én csak1 képet látok :shock:

Kép
zsani78

pocak: én tudnék rendelni neked is! :lol: :lol: :lol: még jön majd egy pár (csacsis is), de muszáj lesz leállítani magam! de olyan édesek!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

Na szoval akkor ugy irom, hogy a nagyobbik kepre hasonlit a mienk.
Keresek kepet a pelenkazorol is.

Edi: sajnalom a nagy ellenorzeseket, de a lenyeg, hogy minden rendben volt, es remelhetoleg amig meg dolgozol mar nem jonnek ujra.
pocaklako

szép mindkettő, úh bármelyikre hasonlít jobban, csak jó lehet! ügyes vagy!

Kép
zsani78

Na a pelenkazo pedig pont ez a modell csak feher szinu, de mar vagy egy oraja keresem a kepeket es nem talalom, igy a szint kepzeljetek hozza :wink: :wink: :wink: Kép
pocaklako

Pocak
Nagyon tetszős az ágyikója a fiatalembernek :)
Vendég

Pocak
úúúúúúúúú és ez a pelenkázóóóóó :D Álomszép, nekem nagyon tetszik... és tudod mi a vicces, Botinak olyan fotelt vett a mama, mint ami a sarokban van a képen, csak világoskék :D
Mindjárt keresek képet a mienkről :)
Vendég

Hű lányok... már megint annyit írtatok, hogy nem győzöm olvasni.... egyelőre a mai korareggeli bejegyzésekig jutottam....

Látom, hogy Maki elindult már a dokihoz, úgyhogy telepatikusan küldöm a drukkokat...
Asszem már mindent leírtatok Neki, amit én is tudnék, remélem megnyugtatják alaposan!
Egyébként az én pocim is kisebbnek tűnik néha... a fene se tudja, biztosan sokmindentől függ (babóvándorlás, "emésztés", napszak, nameg az előző napok torkossága...) :oops:

Niki! Örülök, hogy veled minden rendben, a kutty pedig jobban van. Biztosan meggyógyul majd meglátod!

Fóka! Azt szerettem volna AFP ügyileg kérdezni, hogy az eredményt a dokid kapja meg? Én nem szoktam amúgy a kórházba járni, de végül az AFP-t ott vették le és marhára elfelejtettem megkérdezni, hogy eredmény-ügyileg van -e teendőm vagy kapja a doki vagymi....
Egyébként kinél szülsz? (Biztos elhangzott már, bocsi, de nem győzöm raktározni az infókat.... terhesagy :roll: )

Na... tovább olvas és majd jön!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Pocak!
Szupi az ágy!!

Zsani!
Nagyon jók a ruhák!! Nekem is a tigrisesek a mindenem!!! :)

Apácska pénteken megy állásinterjúra!!!

Mennem kéne tanulni....fél 1-től tesztet írok!

d.dodó

Pocak
szuperek a butorok,nagyon szépek :lol: :lol: :lol:

Zsani
a ruhák is édesek :lol: :lol: :lol:

Edi
jaj várom már a pasis ruci képeket :wink: :wink:

Barbus
majd csak összejön a mi kis randink :wink:

na megyek sétálni,majd jövök :lol:

bibar

Koszi Csajok, Edi a kisfotel is tervben van, csak ugye masodik korben. a micimackos szobabol nem hianyozhat semmi ilyen :lol: :lol:
pocaklako

Bibar: jo setat Nektek, itt megint szakad az eso, maradunk itthon.

Dodo: az allasinterjukor mennek a drukkok.
pocaklako

Poci nagyon édesek a bútorok!!!! Szép nagyon a kiságy!!!
Zsani ezek a ruhácskák!!!Nekem a világoskék együttes a kedvencem.Irtó édes!!Jajj, úgy vásárolnék én is, de most pláne vissza kell fognom magam. Főleg így, hogy nem is tudjuk a gyógyiról mennyi az annyi. Na sebaj!De légyszi rakjatok fel minél több képet a beszerzett dolgokról, így kicsit nekem is olyan lesz, mintha vásárolgattam volna.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Gratula a 18. héthez!!

d.dodó

huhhhhúúúúúúúúúú Zsani az a kis fehér kapucnis tigrincses deééééééédes :oops: elolvadtam :roll:

Jó reggelt mindenkinek! én is felkeltem :lol:

Nálunk ma tejszines fokhagymás pulykacici lesz az ebéd.És süti.talán rétes... :wink:

Drukk a mai drukkosoknak... :lol: várjuk a friss hireket...

Kép
freyja

Pocak
Helyeeees :D
Nálam most a legújjabb szerzemények a szobába azok ezek:

Ez lesz a szobába nálunk, a mamájéknál a szobába meg az a macis ami a Te képeden is van :)
http://www.bababirodalom.hu/images/prod ... 07119b.jpg

Ilyen forgókát kapott az ágyra:)
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=3

Ilyen pihenőszéket kapott a kis manóseggű... :)
http://www.olcsobbat.hu/static/product_ ... 122040.jpg
Vendég

AAAAAAA...Edi...nagyon szupi ez a zenelo forgooooooooo......es ez a piheno.....Hat kicsi Manoseggu, Anya es Mamaek nagyon keszulnek az erkezesedre.... :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Na szóval: hivatalosan is megkezdettnek nyilvánítom az első lógós napomat.

Én nem tudom, aki dolgozik hogy van vele, de nekem kezd fárasztó lenni... Úgyhogy tegnap úgy döntöttem, hogy meglátogatom imádott védőnénimet és ezt összekötöm egy szabival...
Mert azt talán még nem is mondtam, hab a tortán, hogy szerdánként 12 és 14 óra között lehet a védőnőhöz menni.... Igazán munkahelybarát megoldás :roll:
De nem babrál ki velem, mert most jól kivettem egy nap szabit és lógatom a lábam.

Főzni majd csak estefele fogok, mert ebédre való maradt tegnapról (tarhonyáshusi), de asszem a vacsi is csak egy zöldborsófőzi lesz...

Úgyhogy dél körül védőnő, utána elugrom a sárkány centerbe, mert sehol nem kapok sima fekete harisnyát Botinak (farsangra készülődünk), aztán dvd-zek, varrogatok és itt henyélek veletek egész nap, nnnnna !
:lol:

Köszönöm mindenkinek a "gyerekelhelyezéses" ötleteket, hozzászólásokat... majd meglátjuk. Eleinte úgyis hozzánk költözik az aprónép, aztán meg majd kialakul minden.

Sakura! Botinak is nagyon klassz lett a bizonyítványa. Egész el voltam ájulva. Valamiért én arra voltam felkészülve, hogy - mint sok fiúval - gondok lesznek, figyelmetlen lesz, ésatöbbi ésatöbbi, de nem. 25-en vannak az osztályban és ötüknek lett kiváló a bizije... köztük az övé. Tudtam én, hogy okos a fiam, de azért jó a bizonyosság, hogy nem csak én vagyok elfogult!

:wink:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri! Ott laksz a sárkánycenter környékén? :oops:

Kép
freyja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X