Jó reggelt!
Nekem hétfőtől munka, úgyhogy ma belevetem magam az e-mailekbe amik az elmúlt másfél hónapban jöttek
Remélem nem kapok sokkot amikor meglátom a mennyiséget
Holnap meg holnapután még csajos napot akarok tartani Emmával és hétfőn meg nem akarok szétszakadni, mert tuti megrohannak és ha még csak akkor kezdem el képbe helyezni magam akkor bajban leszek
Maki, nagyon mennek a drukkok!!!! +++++++++++
Ahol mi Dunakeszin voltunk babamozizni ott még szomat reggel is adtak aznapra időpontot
Csak tipp végső esetre
Amikor engem bentfekvés ellenére sem akartak megUHozni napok elteltével a vérzés után, akkor a dokim behívott a saját szobájába és megnézett ő
Ráadásul nekem még indolt is lett volna a kontroll
Bibar, asszem úgy van, hogy bizonyos kórházaknak van szerződése az integrált tesztre és ha ott szülsz, akkor ingyenes.
Tali - mától megint havazást mondanak
Ez a "toljuk olvadásig" lehet hogy az lesz, hogy jó pár hét múlva
Váááá de jöhetne már a tavasz
Manorka, persze ne viccelj, egyikünknek se hiányzik a lapátolás meg az idegeskedés
Niki, nagyon örülök a híreknek!! Mennek a drukkok továbbra is
És gyere majd az UH után
Érdekes ez a baba rúgdosás. Emma rúgkapált boldog-boldogtalannak. Zalán nem. Csak nekem. Egyszer Gábor hosszasan üldögélt mellettem, tapizta a hasam, beszélt hozzá, stb - és nagy nehezen kicsikart egy rúgást, de azóta se semmi. Én meg amint odateszem a kezem, nekem azonnal jelez
Mercy, jól bevásároltatok
Pelustartó szemetes: nekünk is volt/van. Jó kis találmány, csak drága bele az utántöltő
Időnként azt csináltuk hogy vettünk sima nagy kukába való zsákot és azt tettük bele
Az nem adagolja folyamatosan, de így is nagyjából szagtalanít
Dodó, de jó, meglesz a szekrény
Nálunk Apa nem tudta elhozni tegnap az ágyat mert nagy és nehéz és egyedül ment
De kitaláltuk, hogy hogy tudja egyedül is megoldani, úgyhogy remélem hamarosan meglesz nálunk is
Megrendeltem a matracokat is, úgyhogy akár jövő hétvégére össze is tudjuk rakni teljesen
Emi, de jó, mennek a drukkok
Gyere majd a hírekkel!!
Álmok - két különálló volt ma éjszaka:
- egyik: diploma előtt azzal vacakoltam, hogy csak akkor kaphatom meg a diplomám ha a könyvtárban nincs tartozásom, de még be sem voltam iratkozva
viszont muszáj volt tőlük a papír, tehát csak ezért be kellett íratkoznom
(micsoda hülyeség... szerintem nincs olyan egyetemista aki ne lenne a könyvtárba beíratkozva
)
- másik: összejöttem Gesztesi Károllyal
na ez no comment...
Poci, de jó Ti is vásároltatok
Lányok, tessék feldobni képeket a szerzeményekről!!
Mióta nemcsak fekszem, azóta nekem az Aktívia újra megoldja a szorulás témát
Dodó, nem rossz a szín, csak kicsit káprázik a szemem
na a zöld az jobb