Sziasztok!
Bocsánat, hogy annyira eltűntem, de voltak velünk történések
Túl vagyok egy terhességen és egy vetélésen.
Véletlen volt, itt tipródtunk, hogy mi legyen, mennyire fogom bírni segítség nélkül, ráadásul Ancsi nem egy szülőbarát gyerek, de aztán az élet megoldotta, mert nagyon kezdtem vérezni és megszakadt a terhesség.
Most már jól vagyok, de még elég fáradékony és a szemem alatt is karikás, ami eddig nem volt.
Ancsi egy gézengúz, egész napos szolgálatot igénylő gyerek.
Ő alszik még délután kb. 2 órát, és este 9-10-től reggel 7-ig. De a köztes időben ezerrel pörög.
Szeret kint lenni a hóban, de szánkózni nem szeret, ilyenkor is hintázni akar a játszótéren, hiába van itt bent is hintája, és hintázik is rajta eleget.
Már kakilt és pisilt ő is bilibe is és wc-be is, de nem eléggé fegyelmezett ahhoz, hogy ebből rendszert csináljon, csak ha kedve van hozzá, akkor, így inkább pelenkázom, ne kelljen annyiszor átöltöztetnem.
Ha jön majd a jó idő, akkor nem adok majd rá pelust.
Szeptembertől én is visszamegyek dolgozni, Ancsi megy bölcsibe.
Tényleg nem tudjátok, hogy a gyerekszabadságot a mi esetünkben át lehet vinni másik évre, tehát a tavalyi elveszett, vagy ki kell adniuk.
Azt tudom, hogy rendesen nem lehet átvinni másik évre, ha valaki dolgozik, de a mi esetünk más és ezt a suliban sem tudják pontosan.
Momoska, könyvet kellene írnod, annyira jókat írsz és nagyon olvasmányosan. Annyira szeretem olvasni a sztorikat!!!
Kivéve persze az anyós-sztorit
sajnálom, hogy ilyenek, nem lehet egyszerű.
Tina, örvendek, hogy a párod megszabadult a kőtől, nem lehetett egyszerű, jó, hogy túl van már rajta.
Csilla, nagyon aranyos a két gyerkőc. Ezek szerint nem egyszerű két kicsi napi programját összeegyeztetni, de egészen ügyes vagy, jól bírod, jól csinálod.
Timi, Eszti nagyon édes, ügyes kislány. Örvendek, hogy rendben van a cukrod.
Nekem sokkal nagyobb volt a pocakom Annával, igaz ő is nagyobb volt Gerinél kb. 3/4 kilóval, de ahhoz képest is valahogy.
Edina, szerintem is inkább személyesen és telefonon érdeklődj. Én biztosan elmennék több helyre, ha választani szeretnék.
Orsi, a sárgasághoz nem tudok hozzászólni, nekem Geri kicsit volt sárga a kórházban, Anna egyáltalán, nem tudom, mitől függ.
A tápszert én is hülyeségnek tartom.
Gerinek én adtam teát, de ő pont kánikulában született, néha teáztattam, de ez nem szoktatta le őt a ciciről.
Annát pedig nem tudom, mi fogja majd leszoktatni, talán ha értelmesebb lesz és megmagyarázom neki, mert nem úgy tűnik, hogy le akarna mondani róla.
Most, hogy kórházban voltam, itt volt a fiúkkal, elvolt lazán "ciciá" nélkül, elaludt minden, hajnalban kérte, de nem volt baj, hogy nincs, aludt tovább.
Azt hittem, lehet elutasít, hogy itt hagytam egy napig, de nem volt gond
nem sértődött meg.