Új privát üzeneted érkezett!

Mercy
Aztaaaa , nagyon széééép :) nagy állatbarát vagy, ez annyira látszik :D
Vendég

Barbus
mi is gondolkoztunk emeletes ágyon,vagyis az ikeás magasitotton ami alá lehet kuckó meg minden,de még Olivért nem merem magasabbra rakni,ugyhogy marad a rendes ágy :wink:

Dóri
hát nehéz kérdés nálatok,lehet hogy a nagyot tényleg zavarná a pici,nagy a korkülömbség :oops: :oops: nagytesó mit mondd??vagy még nem kérdeztétek?

bibar

Hűűűűűűű Mercy, ez a madár gyönyörű! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri
Én sem raknám egy szobába Botival a kistesót, mivel Boti már nagyfiú.... Neki már csak zajos lenne a tesó, és valóban másnap a suliba menni.... háááát
Köztem és az Öcsém között 10év van, minket sem raktak egy szobába. Robi 1éves koráig Anyuékkal volt, utána nagyobb házba költöztünk és akkor már külön szobája lett.....
Vendég

Bibar!
Én nem tudom, hogy megkérdezem -e Botit erről.
Szerintem Ő tuti nagyon örülne és boldog lenne, mert rettenetesen várja a kistesót...
Én viszont egyáltalán nem vagyok megdumálva arról, hogy jó ötlet összeköltöztetni őket... A nagytesónak hely kell tanulni és éjjel nyugalom pihenni...

Lehet, hogy mi költözünk a nappaliba és akkor lesz két külön gyerekszoba. :lol:

Francba ezzel a fenenagy "jóléttel". Én lakótelepi lakásban nőttem fel ami 1,5 szobát jelent és volt osztálytársam, akik (ugyanilyen lakásban) hárman voltak testvérek mégis egész normális felnőttek lettek belőlük.... én meg itt parázok a 3 szoba / 4 fővel :D:D:D

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni, mert annyira fáradt voltam, hogy szinte semmihez sem volt kedvem, csak pihenni.

A kis ribizlim, mióta ráhozta Anyájára a frászt rendesen, azóta kapálózik rendesen. Még éjszaka is bulizott, pedig aludni szokott. Persze örülök én a jelzéseknek nagyon, inkább mint még egy olyan hétvégét, mint ami most volt....

Dodó: megnézem majd ezt a pitty pannát, még sosem hallottam róla, pedig járunk Ikeába. És tényleg 100 Ft most a húsgolyó, nem is tudom meddig. Hírlevélben szokták írni az éppen aktuális ajánlatot. De kitöröltem már a levelet :(
Ügyi vagy, hogy találtál jó áron Angel Soundot. Mennyi időt mondtak a szállításra? Nem sokára, Te is tudsz majd hallgatózni. :)

Meme: örülök, hogy minden okés volt pénteken!! Drukkoltam ám!

Bibar: Kamilla szép név, tetszik!

Mercy: milyen az az amcsibundás kenyér?
Gratu a 18.héthez!!
Nagyon szép a kis madárka, amit feltettél!!! Gyönyörű színes!

Edi: jajj de Isteni érzés lehetett Anyudnak is, mikor ő is kapott egy kis jelzést az unokájától! El is hiszem, hogy mindketten, azaz hárman a fellegekben jártatok ettől az érzéstől.
Tatár :D én is így mondtam gyerekként

Barbuss: Teljesen jó az AFP értéked, ne aggódj! És valóban a doki mondta volna, ha ez gondot okoz! A másik fele, amit írtál is, hogy nem annyira megbízható ez a vizsgálat, sok mindentől is függ. Szóval nyugi!
Mindjárt itt van az UH-os napod!! De jó! Már csak kettőt kell aludni!!! :D

Bibar, Barbuss: Akkor megvárjuk a jobb időt? Nálunk az alvás általában 2-4 óra között szokott lenni, de mondjuk, ha egyszer-egyszer kimarad, nem okoz gondot. Az 5 órát azért írtam, mert általában akkor jár le Apa munkaideje és akkor az estét már úgy szoktuk alakítani, hogy együtt tudjunk lenni. Ha esetleg valami friss péksüti kell, akkor ilyenkor szoktuk beszerezni, vacsi, játék, fürcsi, stb.... És van úgy, hogy mi megyünk érte, mert BKV-val nagyon soká érne haza. Tehát nekem 5 előtt bármikor jó.
Elfelejtettem tegnap megkérdezni az ülést a páromtól, hogy most mi újság vele, de végül is mindegy, mert ha elő tudjuk szedni és nincs nagyon elcsomagolva, akkor azt tesszük be az autóba, ha nem, akkor meg a Tiéteket Barbuss. Ez a része nem gond.
Ezen az időjáráson egyébként nem lehet kiigazodni. Ma délelőttre nem napsütést mondtak?! Ahhoz képest jó kis felhős idő van erre. Ez a legjobb állás komolyan. Lehet napsütés is vagy esetleg hófelhő, ködszitálás, ónos eső..... Tehát bármi belefér és mi van akkor ha éppen nem találják el a másnapra vonatkozó aktuális időjárást?! Semmi.

Niki: a májnagyobbodás ismerős nekem is, több éven keresztül egy vírusos betegség után (mononucleosis) folyton visszatérő paciens voltam a kórházba. Vizsgálgattak, de nem tudták igazából a miértjét. A vérképem katasztrófa volt, a májfunkciós eredményeim időnként a 100-szorosa (komolyan ennyi) volt a megengedettnél. És ami kellett az a pihenés és a nyugalom, ergo nem szabadott idegeskednem. Bár akkor még 16 körül voltam, túlságosan nem is volt min aggódnom. Kb.8 éven keresztül tartott ez az állapot. Majd megismertem a férjem. És nem tudom, hogy most tényleg a nyugodt, harmónikus életnek köszönhető vagy minek, de helyre állt minden. Azóta telejesen jó a vérképem. Apa azóta is büszkén mondja, "hát igen, ő kellet hozzá!" :D
Remélem, nálad is minden rendben lesz. Most biztosan rátesz egy lapáttal a kutyud miatti idegeskedés is.
Mindkét dologgal kapcsolatban megy a sok-sok pozitív energia +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ágyikó: mi is sokat filóztunk, hogy hogy legyen, aztán, amikor Nóri kinőtte a kiságyat kapott egy Ikeásat, ami szétnyitható később. Helytakarékossági szempontok miatt mi is az emeletes ágyat néztük. De Nóri nem nagyon bírja a magasságot, így le kellett tennünk róla.
Megmutatom, milyet vettünk tavaly. 138 cm-ről 208 cm-re nyitható ki. Van kis pereme az ágynak, tehát nem kellett külön leesésgátlót használni. És elég széles is, 90 cm.
Így van mindkettő csemetének ágya, de hogy hogy fogunk majd elférni, azt nem tudom. Bár úgyis terveztünk majd nagyobb lakást, hátha idővel összejön és mire kinövi a kicsi a rácsos ágyat (ami egyébként szintén egy nagyobb verzió, mert heverőnek átalakítható), addigra el tudunk majd költözni.
Bibarka: ötletnek írtam egyébként, hátha tetszik ez a megoldás Neked is, ha esetleg nem akarsz emeletes ágyat. Mert az ilyen kihúzhatós ágy, elég sokáig használható, gyakorlatilag akár egy felnőtt ágy hosszával egyenlő teljesen szétnyitva. A matracot is úgy lehet hozzá venni, hogy teljesen kicsire öszecsukva és két bővíthető elem van még hozzá.

Kép Leksvik ágyikó [img]

Kép Ágyhoz való bővítető matrac

A képek katalógus képek :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Nem sikerült az összes képet feltölteni, talán most....

Kép összecsukva

Kép kinyitva

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

:)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Sziasztok!

Mostanában sajnos átálltam a későn fekvők és későn kelők sorába :oops: ...
Így holnap reggel elég mosogatórongy kinézetem lesz, amikor megyek én is az AFP-s csapolásra :( .
Edi, a vérvétellel én is így szoktam lenni, vagy nagyon fáj, vagy egyáltalán. Szerintem sok múlik azon, mekkora tűvel, és ki, milyen technikával veszi le a vért.
Gondolom, holnap a vérvételkor én is megtudom az "SZTK"-s genetikai UH időpontját. Már nagyon várom....

Niki,
Szoríííííííííííííííííítok én is ezerrel ++++++++++++++

Mercy, gyönyörű a kiválasztott pintyed! Régen nekem is voltak zebra pintyeim, de amikor már sokan voltak, egész nap lehetett utánuk takarítani. Úgyhogy egyszer csak mi is eladtuk őket.

Csajok, megmondom őszintén, kicsit zizi vagyok vasárnap óta. Gondolkodtam is rajta, hogy írjak-e nektek a félelmemről, de lehet, jobb, ha kiadom magamból.
Lehet, hogy emlékeztek is, hogy írtam, hogy mintha laposabb lenne a hasam (még Bibar válaszolt is, biztos kevesebbet ettem), de már nem csak külsőre, hanem érzetre is :oops: . Nos ez továbbra is fennáll, függetlenül attól, hogy reggel vagy este van, pedig a múlt héten már annyira feszült és nagy volt a pocim, hogy már zavaró volt lehajolnom, meg zoknit húznom, de ezt ti is ismeritek. Behúzni sem tudtam már a hasam, most meg simán…Szóval nagyon parázok hogy minden rendben van-e odabent, mert tegnap óta már a cicimet is löttyedtebbnek érzem, és este a férjem magától megjegyezte: mintha kisebb lenne a cicid (ruhán keresztül!):oops: ! Szóval nagyon félek, hogy nem csak beképzelem... Múlt héten még a cickóimat is alig bírtam bepréselni az 1 hónapja vett melltartómba.
Mert már 2,5 napja rágódok, és egyre jobban :( ... Tudom, ha minden okés, akkor babónak sem teszek ezzel jót, de nagyon-nagyon félek, hogy valami nem oké! Azt hiszem, nem élnék már túl egy újabb tragédiát :cry: :cry: :cry: ...
Az a baj, hogy én sem éreztem eddig még egyértelmű babamozgásokat, így nagyon nehéz megnyugodnom.
Talán Dóri írta a „felesleges” UH-kat, na most épp egy ilyenen gondolkodom erősen, mert a genetikai még minimum 1-2 hét! Gondolkodtam egy Angel Sounds beszerzésén is, de mi van, ha olyan béna vagyok, hogy amúgy sem találnám a szívhangot? Akkor még jobban paráznék! Szóval, lehet, hogy jobb, ha egy szakértő szem kukkantana be a pocakomba.
Bocs, csajok, hogy egy ilyen parával zavarlak ma titeket, csak hát ez uralja most a hangulatomat és keresem a megoldást!
Szóval szerintetek hogyan tudnék megnyugodni a legrövidebb időn belül? Ti is a soron kívüli UH-t választanátok a helyemben, vagy valahogy kivárnátok az 1-2 héttel későbbit? Ha holnap nem tudom elkapni a dokit a kórházban, akkor lehet, hogy felhívom, ő mit mond. (Persze biztos nyugtatna stb-stb…de ez most nekem kevés, azt hiszem.)

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok Kismamik!

edi: képzeld, apa talált nekem 4D-s UH-t akciósan 6540 Ft! Olyan boldog vagyok, szombaton megyünk mozizni családostul! Én még mindig nem érzem a babót, de anyukám megnyugtatott, hogy ő sem érzett engem 20. hétig, pedig én is második gyerek vagyok.

bibar: felhívtam a genetikai tanácsadót, ahol nem túl kedvesen közölte egy nő, hogy kicsit előbb kellett volna jelentkezni kismama! :? Mintha rajtam múlt volna, a hülye dokim nem tájékoztatott megfelelően. Aztán felhívtam a Sejtbankot, ahol az integrált tesztet csinálták, náluk is van genetikai tanácsadó, de ott azt mondták, hogy az eredményeim alapján nem kell mennem tanácsadásra, de a dokimnak kötelessége küldeni a protokoll szeirnt. De akkor a dokim miért nem ezt mondja, belémállította a frászt!

meme: nagyon szépen alakul a táblázatunk! és grat. apának!

zsani: én is nehezen barátkozom az alakommal, mindig karcsú voltam, most meg.... hát őszintén szólva lekapcsolom esténként a villanyt :oops:

dóri: örülök hogy újra vagy, én is nehezen tartok lépést a lányokkal, de nem szabad feladni, nagyon jó kis csapat ez! Kisfiadnak milyen lett az első bizije? Nekünk nagyon jó lett!

dodó: irigyellek az ingyenes ellátás miatt, ennek így kellene működnie itthon is. Már szinte bánom, hogy magándokihoz mentem, úgyanúgy várok rá a kórházban és nincs rám elég ideje (ugye a múltkor azért nem kukkolta tovább hogy van-e kukac, mert vártak rá ambulánson (ingyenes betegek). Lehet hogy elég lett volna mennem az SZTK-ba, a fontos UH-kat, teszteket így is fizetősen csinálom.

Még biztos akartam valamit írni, de nem jut eszembe!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Manorka! Imádom a Leksvik cuccokat... annyira klasszul néznek ki...

Botinak is mindenféléje van belőle (láda, polc...), mondjuk ágy az pont nincs :lol:

Viszont augusztusban íróasztal vadászat indult nálunk, merthogy iskola....és hát igencsak zabos voltam, mert nem lehet ilyen színű íróasztalt (sem kezeletlen fát) kapni, vagy ha igen, akkor aranyáron.
Találtam nagy nehezen pl. az RS-ben. Mondták, hogy minden modellt meg lehet rendelni ilyen, antik páccal is... volt is egy nagyon klassz, akciósan (sima, natúr páccal) 30 körül...
Mondtam, hogy akkor olyat szeretnék, de a sötét színben.... Erre közölték hogy hát úgy nem akciós persze (erre még fel voltam készülve) és különbenis a pác és hát ez, meg az...60... Na erre már nem, úgyhogy mondtam, hogy "köszi, viszlát"! :)

Nah lányok. Mennem kell, mert dolog van. Majd este még benézek!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Szia Sakura!

Pont tettem fel kérdést neked az előző oldalon! :)

Majd estefele tudok még jönni, de most rohannom kell!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

NIKI: Sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

ANDICI: süss még... nagyon jó volt.És a kétbalkezes sütési tehetségemmel is meg tudtam csinálni :lol: :oops:

MAKI: a védőnőddel ha jó a kapcs. keresd meg és ő tud szivhangot hallgatni. Akár SOSben is. ne szégyeld és nem butaság...
ha nem segit akkor uh. én is megnézetném. Jobb a békesség alapon... :oops: ettől függetlenül ne idegeskedj és ne gondolj rosszra, nekem is "összébb ment" a pocim. Puffadt voltam és most ez lement. egyáltalán nem biztos h bajt jelent, de ha erre gondolsz bevonzod...

Kép
freyja

Maki
Gyorsan csak neked, mert éppen ellenőrzésünk van....

Szóval Én tűznék soron kívűli UH-ra, de sos-ba. és NEM!!! azért, mert tuti baj van, hanem azért mert tudom ez milyen őrjítő!!! Menj el az SZTK-ba akár, vagy 4D-re, most a legkevesebb, hgy mennyibe kerül. Én egy percig nem bírnék várni.... :roll: Pláne, ha tényleg ilyen tünetek vannak, elhiszem, hogy pánikolsz, bár egész biztos vagyok benne, hogy semmi baj nincs... :D

na mennem kell, majd jövök
Vendég

Én is sietősen, csak Makinak: ugyanezt akartam írni mint Edi: hívd a dokid hogy tud-e soron kívül fogadni, ill. mit tudsz tenni MOST. Nyugtassanak meg SOS!!!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

maki: én sem érzem a babót, de a hasam nagy. a helyedben nem várnám meg a köv. UH-t. De nyugodj meg, biztos nincs baj!!!!!!!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

dóri: szerintem hasonló a lakásunk, nekünk is kicsi háló van, a gyerekszoba kicsit nagyobb (talán 9 nm) és a nappali. Mi úgy gondoltuk, hogy egyenlőre baba megy a nappaliba, ott én is tudok vele aludni, ha szükséges, és ha már nem lesz éjszakánként sírós, akkor megy a Barnus szobájába és kapnak emeletes ágyat. Én sem szeretném egyenlőre összerakni őket, a kisfiamnak szüksége van a pihire. Egyenlőre kilátásunk sincs nagyobb lakásra, úgyhogy azért kicsit reménykedem, hogy szombaton már kukit látok majd az UH-n, és még ha nagy is a korkülönbség, azért két fiú jobban megvan egy szobában, mint fiú-lány. Ráadásul már sehova nem férne el lányos játék :)

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Maki: én is ilyesmit (is) éreztem a múlt héten és talán még hétvégén is. És jól elbújt lentre, tegnap óta ismét feljebb jött, jobban is látszik a pocakom. Eltűnni a pocidból nem tud, tehát emiatt nem lehet kisebb, ilyenekre még csak véletlenül se gondolj!!!!!!
Szerintem is menj a védőnőhöz, hogy hallgassátok meg. Vagy iktass be egy soron kívűli UH-ot a nyugalom érdekében.
De ne idegeskedj!! Ez a legfontosabb. Most tényleg friss tapasztalat alapján mondom, hogy inkább nézzék meg akár így, akár úgy, mert a bizonytalanság a legrosszabb.
Nem lesz baj, meglátod!!!!!!!!!!!!!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Maki
menj uh ra soron kivűl,hogy megnyugodj,akár holnapra is bejelentkezhetsz még 4 d-re is!!!nyugi nem lesz semmi baj,mert ha az lenne nem cici lelapulás lenne :oops: :oops: de menj el ne őrlödj,legalább megnyugszol :oops: :oops:

Dóri
én sem tartom jó ötletnek a nagy korkülömbség miatt,csak gondoltam nem vetetted fel ezt a megoldást hogy kimentek a hálóból és akkor bizti nem akarod ezt ezért vetettem fel amit irtam

Sakura
hát ez jó,még téged szúrnak le.....meg te döntsd el miért mondta a doki...szuper

manorka
ezt az ágyat én is néztem :wink: és jééé,még egy közös pont,ha Apa hazajön mi is megyünk friss kenyérért együtt,aztán játék stb,szóval egyformán nyomjuk ezt is... :lol: :lol: nekem tényleg jó a délelött is,csak Barbus ne dolgozzon :wink: :wink: :wink:

lányok egyik ismerősöm keres ingyenes integrált tesztet,mintha valaki irta volna annó hogy van,nem emlékszem :oops: :oops: ha valaki tud irja meg már nekem :wink: :wink: :wink:

bibar

Gyors bekukk - mindjárt hozzák a Manducámat aztán szaladok Emmáért :P

Maki, minden rendben lesz, csak mihamarabb nyugtasson meg vki :wink:

Dóri, hasonló szituban valszeg mi is kiköltöznénk a nappaliba :roll: ha nem is azonnal :?

Mercy, hú de szép ez a madárka :D

Bibar, nálunk az a magasított is az opciók között volt :wink: de akkor már inkább az amelyiket be tudjuk pácolni :wink:
Nekem délelőtt még most csüti jó, aztán jövő héttől dolgozom :? Várom is meg nem is :roll:

Gabi, de jó, akkor mentek Ti is kukkolni :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Maki: Én is mennék UH-ra soron kívül! Akár a lakhelyedhez közel lévő kórház esti ügyeletére is elmehetsz.

Bibar: Pl. a Bajcsyban is ingyenes volt az integrált teszt.
Info-kat a www.sejtbank.hu honlapon találhattok...
"A Sejtbank ezért vállalja, hogy a terhesgondozás keretében minden várandós számára ingyenesen biztosítja a Down-kór szűrését.
1148 Budapest, Bolgárkerék utca 3.
Telefon: 06 1 273 1913
Fax: 06 1 273 1914
Mobil: 06 20 772 5845
Információ: www.downszures.hu"
Érdemes szerintem velük felvenni a kapcsolatot.

Emi

Emi

email4
Budapest

Végre ideértem én is!!!
Suli után Lizy altatás volt kicsit nehezen ment), tuti érzi a frontot....már megint esik a hó :evil: .

email!
Sajnálom a rossz éjjelt!

barbuss!
Sajnálom a "rossz" AFP eredményt, de szerintem is ez az egész vizsgálat egy felesleges para. Hisz a mensi szrint hiába mult valaki mondjuk 16 hetes (ha jól tudom akkor a legjobb levenni), ha mondjuk a következő soron kívüli mensi előtti 1-2 napban fogant a kicsi (mert van ilyen). De nyugi, nem lesz semmi baj.

Niki!
Megy a sok pozitív energia.

Manorka!
Hehe, pont ilyen ágyat vettünk januárban Lizynek (bár használtan, blocketről.
Először annyira tetszett Lizynek, hogy csak szórakozott, ugrált benne, nem volt hajlandó aludni. Aztán először délutáni alvásokkal próbálkoztunk, majd egy hete meg estére is abba kéreckedett, magától leszokott a kiságyról.

Apácska most megy mindjárt egy barátunkkal a szekrényért, amit Lizy szobájába veszünk!! :)

Hú, és az előbb ugy megkívántam a mákos tésztát.....bevégtam egy jó nagy adaggal.

ÉÉÉÉÉS! Ma először mikor elfeküdtem, és kértem babócát, hogy mocorgogjon...odatettem a hasamra a kezem, és mocorgott...én meg olvadoztam.

Amugy most sokkal parásabb vagyok, mint Lizyvel voltam. Mondjuk lehet azért is, mert Lizyt a 15. héttől folyamatosan éreztem. Most meg oké, hogy Manóseggűt a 14. héten éreztem először, de most nem minden nap....és oké, hogy otthon voltam egy 10 hetes UH-n, és mondta a doki, hogy hasfalon tapadó lepényem van, igy ne lepődjek meg ha később, vagy kevésbé érzem babócát, de akkor is parázom néha.
Amugy nekem is most már a köldökömig érezhetően keményebb a pocim!!

Maki!!
Irány egy sztk, sos UH!! Nem paráztatni akarlak, de te is megnyugodnál!!!!

d.dodó

Drága Csajok!

Köszi a tanácsokat és nyugtató szavakat! Olyan jó, hogy ti is vagytok nekem :wink: !
Kicsit kibőgtem magam, miközben beszéltem apával...így most picit nyugodtabb vagyok.
Felhívtam 3db UH rendelőt is, de mára már sehol sincs időpont 5 utánra (addigra tudtam volna kb. elérni valahova, pedig sima 2D-vel is kiegyeztem volna).
Gondolhattam volna, hiszen általában minimum 5 napra előre tudnak csak időpontot adni jobb helyeken.
Úgyhogy próbálok nyugodt maradni, aztán reggel addig el nem jövünk a kórházból az AFP után, amíg legalább egy magzati szívhangot nem néznek :oops: ! Amúgy elgondolkodtam, szerintem itt az ürömi védőnéninek nem is hiszem, hogy lenne szívhang kütyüje :oops: .
Mégegyszer köszi, tényleg édesek vagytok!

Manorka, drága vagy, tudom, hogy "eltűnni" nem tud a pocakból, de sajnos összehúzódni biztos... érted mire gondolok :oops: !

Mindegy, pozitívan gondolkodom, ha idegeskedek nem lesz jobb, változtatni pedig nem tudok semmin, úgysem.
Igyekszem másra is koncentrálni!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!!!!Működött az energia amit küldtetek.
Először az enyémet röviden.Jók az eredmények, szóval nincs semmi baj!!!!Ez bármitől lehet így,akár a terhességtől is.Juppiiiii!!!!!
A lényeg!!!!Fent voltunk, megnézte, és azt mondta szerinte gyógyítható.De azonnal el is kell kezdeni a kemot. Az első adagot meg is kapta.Hú, nagyon durva volt, ugyanis este tegnap még evett és Dani alig tudot elugrani a kijövő cucc elől.Nekem ki is kellett mennem, mert nem bírtam így töményen a szagát.De rettenetes vacakul volt szegéns. Alig állt a lábán utána, egész úton csak feküdt. Aztán mire hazaértünk láthatóan jobban volt már!Azt hiszem még 3x kell felvinnünk, aztán jön egy nagyon drága gyógyszeres kezelés. Nem tudta mégmondani mennyi lesz egy hónapra, de kb. műtéttel együtt 4 hónapot vesz igénybe a dolog. Úgyhogy kérünk szülői segítséget anyagilag is, mert nem fogjuk bírni.A "nem drága" kemo 16e alkalmanként+ a benzin Pestre meg vissza. És akkor jön az általa is drágának titulált gyógyszer.De ha teljesen meggyógyulna...... Annyira boldog lennék, ha még egy 4-6 év adatna nekünk együtt!!!!! De legalább felcsillant a remény!Azt mondta nagyon jó, hogy hoztuk,mert nem volt veszteni való időnk.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Ezer éve nem tudtam írni, de amikor tudok bekukkantok ám nézelődni, olvasgatni! :wink:
Csak Levi mindig elrángat és rengeteget vagyunk egyedül, apa van hogy heti 4 alkalommal is ügyel. :cry:

Edi, szupi kis babakocsit vettél. Már én is csak azt bánom, hogy nem a terepkerekeset vettük hanem bolygósat.
Az szól még a bergon mellett, hogy van Budapesti szervizük, ahol nagyon rendesek, szuper gyorsak nekünk 2 óra alatt megcsinálták a teljes átnézést és kerékcserét, amikor egy egyik bolygós kitört. :oops:

(Viszont a másik babakocsi szervizeshez, láttam vki belinkelte, az a Frigyes a Petőfi híd közelében, hát oda sztem csak akkor menjetek, ha tényleg nagy a baj. Úgy beszél az emberrel mint a kutyával, lecseszerintéssel kezdte, hogy miért oda vittem a babakocsit, amikor mondtam, hogy beszéltünk telefonon, közölte, hogy értsem meg, nincs hova tennie, majd átvette nagy nehezen, 3 hétig nem is jelentkezett, majd amikor hívtam közölte, hogy ja kérem, nincs neki ideje rám, hozzá sem kezdett, azt sem tudja, hova tette a kocsimat.( A legszebb, hogy varrni kellett volna csak a bekötőt, amit egy külsős varrónővel csináltat, nem is ő).
És amit még érdemes tudni, ha csavarral rögzíthető a huzat (esernyős kocsik többsége), akkor csak a levételért kér el 3000 ftot, feltétel ugyanennyi. Nekem egy kerékolajozás és a huzat össz. 18 ezer lett volna, ezért új szuper esernyőkocsit kapok már!)

Afp: már én is rettegek tőle, de tényleg fals minden értelemben. Sógornőm 4 gyereket szült egyiknél rosszabb volt az eredmény mint a másiknál, volt, hogy nem is akarták elküldeni amniora, közölték, hogy annyira tuti, hogy nagy baj van. Mind a négy makkegészséges.
De van ellenpélda is itt két utcányira, tökéletes afp-re, aztán....
Szóval ne izguljatok, akinek rossz lett! Sógorom(szülész-nőgyógyász) azt mondta, hogy érdemes megvárni a 18 hetes alapos genetikai uh-t, és ha ott minden rendben, akkor felejtős a dolog, de ha nem akkor quartett teszt. Illetve akkor is, ha az ember nagyon megijed, érdemes!

Maki, ne izgulj, remélem nem lesz semmi baj, olvastam, hogy pici a pocid. Sztem mindenképp hívd fel a védőnőt is, ha nálunk van szívhang hallgató, akkor sztem mindenhol leledzik... :roll: :oops: És soron kívüli uh, meg minden ügyeleten van. Ha nem akarják megcsinálni, akkor ki kell találni vmi "orvosibb" parát. Úgy értem, amitől tuti megcsinálják, nem csak alulról bolygatnak meg. :oops:
A 8 hetes uh-t nekem is így csinálták, mert épp zárlat volt a kórházban a h1n1 miatt, de mindenképp akartuk tudni van e szívhang az előzmények miatt...Mondta sógorom mit mondjak lenn, hogy tutira felengedjenek.

Annyira jó, hogy sokan már a félidőhöz közel, vagy át is lépték.

Volt vki Hajdú doktornőnél uh-n? Mert hozzá mennék majd 4d-re, érdekelnének a tapasztalatok.

Ja és még egy apróság: van az Elefáni bababolt a Kosztolányi tér közelében. Ennek a boltnak nyílt egy outletje Budaörsön, Kamaraerdőn. Ha vkinek elérhető, érdemes elnézni, mert amúgy is az egyik legolcsóbb bolt volt a városban, gondolom, akkor itt még jobb minden és sokkal nagyobb! Nem tudom, felmerült-e ez a dolog, én is most láttam csak. Gondolom sokan még a beszerzések küszöbén, hátha jól jön az info.

Igen, és hordozás...annyi minden szóba került hogy csak na! :lol:
Ha vkit érdekelnek a mei taiok, meg a kendők részletesebben, akkor a www.mamami.hu erről szól. Ott van minden, rugis, géz, szövött, kb. ezer féle kendő meg egy csomó info. És van Börsön minden hónapban hordozós klub, ott ki lehet próbálni élőben is mielőtt az ember beruház egy komolyabb darabra. Kb. 500 féle cuccot visz mindenki, van ami közkezes, lefoglalható egy hónapra kölcsönbe, stb, stb...De vigyázzatok, mert aki egyszer elkezdi... :lol: :lol: :lol: Bele lehet zúgni rendesen a dologba.

Szép babavárást továbbra is. Olyan szép gömbölyű mindenki pocakja, legalábbis, akiket láttam eddig.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Olvasok vissza, de Neked Maki gyorsan!!!A pocakunk most még nem a baba miatt olyan nagy, hanem mert lelassult az emésztésük, a gyomrunk és a beleink fel vannak fújódva. Ha belegondoltok az a 15cm-es baba senkinél nem indokolna olyan nagy pocit. Biztos Neked most egy kicsit ez javult, vagy normalizálódott. Viszont tényleg menj be a kórházba, mondd, hogy görcsöl a hasad vagy valami(ne az igazat, mert szerintem azt fogják mondani túlparázod és nem néznek meg) és biztos megnéznek uh-val vagy meghallgatnak NST-vel.Akár még így este is ügyeletben. Vagy holnap rendelési időben. Én sem várnék.Nem a baj miatt, hanem az idegtépő bizonytalanság miatt!!!!! Az Angel Soundsra azt mondom nem bizti, hogy megnyugtat, mert én se hallom vele spec pocimacit! :roll: Szóval fel a fejjel, és cselekedj!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
most csak gyorsan:ha gyógyszer kell a kutyának én tudok neked nagyker áron!!!ha érdekel irjál privit,elküldöm a számom és megbeszéljük!!!
örülök hogy veled oké minden,a kutyu meg megfog gyógyulni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamaki
Nyugiii,nem lesz gond!!!holnap ne hagyd magad,igenis nézzenek meg!!!

Emi
köszi,aranyos vagy :lol: :lol: :lol:

Barbuss
nekem jó lenne a csüt,Manorka?????esetleg??vagy toljuk olvadásig??

bibar

Bibar!!!Az nagyon jó lenne, nagyon megköszönném!!!!!! Igazság szerint nem tudom a gyógyszer nevét,amivel kezelni akarja, még nem mondta. Jövő csütörtökön fogja megmondani. Ha akkor tudnánk erről beszélni, szuper lenne!!!!!Mégegyszer nagyon köszönöm!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

NikiÖrülök, hogy rendben vagy.
És annak is, hogy a kutyusnak van remény, és ma már jobban volt.

Szia apróóka!
Asszem mi még nem is taliztunk.

Már jött is is a mail, hogy ma elpostázták az angel sound-ot!!! :lol: Irták, hogy, mindenképpen jelezzek ha megérkezett, mert ha nem jön meg időben, akkor intézkednek.

d.dodó

Sziasztok!

Niki: Csatlakozom Bibarhoz! Örülök, hogy veled minden OKÉ! A Kutyinak meg soksok +++++++++ energy!! Meg fog gyógyulni!!!!

Bibar! Hányra mész 24-én UH-ra? Én délután 4 és 7 között valamikor! Majd még egyeztetnem kell a dokival!

Képzeljétek! Ma éjjel először álmodtam azt hogy fiú gyerkőcöt szülök! :) Már vagy 5-6-szor álmodtam, hogy szülök és csodaszép kislány...de kisfiúval ma éjjel álmodtam először.:) Eddig azt gondoltam, hogy biztos kislány lesz, mert mindig azt álmodtam...de most mit higyjek..????:)

A másik. Ma akkora rúgkapálás volt a pocakban. Rendesen megijedtem séta közben. Hirtelen meg kellett állnom, mert 3szor akkorát rúgott, hogy azt hittem kilép a pocakomból:) De olyan jóóóó volt! Kár hogy apa nem nem volt velem. Pedig ezt tuti érezte volna:)
Fel is hívtam rögtön!:) Eddig is éreztem, de ilyen lórúgást még nem kaptam:) Már csak azt kell eltalálni, amikor apa is itthon van, meg a babó is rúgdos....az összhang a lényeg!!:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
én 16:15 re megyek :lol: :lol: akkor együtt kukkolunk :wink: :wink: hú az álmok nem hazudnak :lol: :lol: de jó lehetett az a rúgkapálás :wink: :wink:

Niki
bármikor szólsz,megbeszéljük :wink: :wink: irok privit!!!!

bibar

Bibar, ment a válasz!
Manorka, jó nagyon az ágy! Most én is csak azon parázok, hogy a kicsi ne zavarja a ngyot, és viszont, mert ők ketten egy kb. 6nm-es szobában lesznek. Ez van, ekkora a kégli, és ahogy kinéz nem egyhamar lesz nagyobb.Mindegy, mi majd emeletes ágyat veszünk,ha még 3 év után is maradnunk kell. De majdcsak lesz valahogy!!!!!!:) De picikét naggyal én sem tennék össze. Tuti rossz lenne a teljesen más életritmus miatt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar: Valamelyik pedig tuti hazudik:) Csak a csajos vagy a pasis????? Ez itt a nagy kérdés..:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki: nagyon örülök h ilyen jó hireket hoztál :) azért az alternativ módókat se vesd el... ártani nem fognak max segitik a kemot :wink:

Mamaki: tuti nincs gond :) de irány a doki...

ki nagytakaritottam :lol: csillog villog a lakás, a wc a kád a konyha minden... :oops: el is fáradtam rendesen. főzni viszont nem főztem ma :oops:

éééééés: megvettem az első rucit 8) csak a feeling kedvéért, még mindig nem merek shoppingolni, de ezt nem tudtam ott hagyni :oops:
természetesen a felirat csak egyéni önzés :lol: minden mamának az Ő csöppsége a legszebb :oops:

Kép

Kép
freyja

Freyja, nagyon édes rugi!!!!
Dehogy vetem el, sőt!!!!Minden cuccra rákérdeztem a dokinál és azt mondta, hogy jók, szedheti őket!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

igy már biztosan rendbejön :) ennyi törödés és szeretet mellett 8)

Kép
freyja

sziasztok,

na egy izgi nap volt :D ...tehát, du. volt a szokásos kismamauszkálás, és utána a kismamatorna, ami ugye isteni volt :D

....deeeee elötte :D ...voltunk egy bababoltba...ahol találtunk babakocsit jó áron, nagy kerekekkel...3:1-ben, aztán vettünk még szopipárnát, meg bébiőr+légzésfigyelőt...amihez ajándékba volt ilyen szagmentes pelusszemetes, meg vettünk fejőgépet nekem, ami szintén egybe volt csomizma mindenféle philips-aventes nemtommirevaló tárolódobozkákkal...
ezekből még azonnal kaptunk kedvezményt, ill. választhattam egy rugit is :D

babakocsi:http://www.freeweb.hu/nebulobababolt/index_elemei/Page17905.htm ilyen, még a színe is.

angelcare: http://www.angelcare.hu/ac401R.php

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sziasztok!

Itt az esti műszak :)

Dodó: nem tudtam jönni hétvégén, meg mostanában a napközbeni alvás alatt se mindig sikerül :) De igyekszem :D Örülök, hogy lesz végra Angel Sounds-od!

Freya: köszi a receptet! Zoárd baba nagyon édes! Nagyon édes rucit vettél!

Emi: sajnálom a rossz éjszakát :(

Barbuss: biztos semmi gond, de egyébként tényleg ez a gáz az AFPvel. Mindenki tudja, hogy nagyon magas a hibaszázaléksa, mégis azért megijed az ember lánya :? Egyébként én is csak a holnapi genetikai UHn tudom meg az AFP eredményem.
Nem, én később vettem a Manducát, az elején babaerszénnyel próbálkoztunk, de azt Zalán utálta, aztán kb 5 hónapos koráig rugalmas kendőztünk néha. Aztán vettem egy Liliputi hátihordozót, és nyáron jött ehelyett a Manduca. Nem béntam meg a cserét, nagyon szeretem!

Niki: nagyon örülök a jó hireknek!!!!

Dóri: én szülök az Istvánban, mit szeretnél róla tudni? Egyébként nekem az AFPt ott vették le. Védőnőd nem semmi, én nem hivnám vissza, és ha reklamálja, megmondanám, hogy bocsi nem volt egység a telefonomon. Nemár...

Mercy: ez a pinty tényleg nagyon jól néz ki!

Maki: én is van, hogy napokig kisebbnek érzem a hasam, aztán megint nagyobbnak. A cicim mérete is teljesen változó. De ha nagyon aggódsz, inkább kerits egy UH-t/Angel SOundsot, és ne várj 1-2 hetet.

Mercy: akkor ti jól bevásároltatok ma :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

merci!
Jól bevásároltatok!!
Nagyon tetszik a babakocsi amit választottatok. A színe is jó, és a felépítése is!!

Freyja!
Jó a body amit vettél!! :)

Nekünk is megjött a szekrény, elvileg holnap összeszereli apácska Viktorral.

d.dodó

Aprooka, jó hogy jöttél újra :) ! Köszi, neked is a biztatást, nagyon remélem, hogy minden oké lesz!

Niki, Bibar, aranyosak vagytok, köszi a vigasztaló szavakat! Igen, azt hiszem fájdalomra is fogok hivatkozni, mert tényleg tartok tőle én is, hogy megmagyaráznák esetleg, hogy semmi gond és nyugodjak meg – vizsgálat nélkül :oops: .

Niki, örülök, hogy megnyugtatott a dokid :) ! Én is nagyon örülök a kutyuddal kapcsolatos fejleményeknek is! Persze még sok energiára és kitartásra lesz szükségetek hozzá, de tudom, ilyenkor mindent megtesz az ember a szeretteiért! Drukkolok nagyon!!!

Dodó, de jó, akkor te is nemsokára hallgathatod babucidat :D !
Ha holnap nálam is minden okés lesz, lehet, veszek én is egy Angel Sounds-ot, hogy ne legyen ilyen parám többé :oops: ! Manorkát is megnyugtatta…

Meme, de jó, hogy már ilyen erősen érzed picurkádat :D ! Miután egyre gyakoribb lesz ez az erős rugi is, szerintem apa is hamarosan kitüntetett lesz :wink: !

Évi, cuki ez a rugi :lol: !!!

Mercy, de jó, hogy ilyen szuper napod volt! Nagyon jól néz ki a babakocsitok! A bébiőr+légzésfigyelőt mennyiért vettétek? Nézegettem a neten, és olyan 39-re emlékszem, hogy láttam. Az a szagmentes szemetes is tök jó, az az, amelyikbe egy csőszerű műa. zsákot kell tenni, és betekeri a pelust? Azt én a Cora-ban 6 ezerért láttam, úgyhogy szuper, ha az volt az ajándék a bébiőrhöz! Ügyik vagytok :wink: !

Fóka, köszi a nyugtatást és a tanácsot neked is! Jó neked, hogy holnap látod újra pindurkádat :wink: ! AFP-re drukkolok neked is, hogy ne stresszeljenek vele :roll: …már én is nagyon túl akarok lenni azon is :? !

Lányok, én azt hiszem megyek aludni, már ha tudok….remélem, tudok.
Aztán holnap dél körül már remélem, jó hírekkel jöhetek hozzátok!
Jó éjt mindenkinek!

Anikó

Kép
mamaki73

Sakura: jó árban találtál 4D-t, így jó mozizást szombatra és gyere mesélni mindenképpen, hogy mi volt!

d76 Dóri : tényleg kemény dió a Leksvikhez íróasztalt találni :(
Először mi is szerettünk volna polcot, egyebet az ágyához, mert a ruhás szekrény, komód az bükk, de végül annyira nem is lóg ki a többi közül (mert barnás falvédője van az ágy mellett), így egy sokkal olcsóbb bükk szekrény mellett döntöttünk, amiből kettőt is tudtunk venni a Leksvik árán :) De mondjuk erre nem is gondoltam, hogy ha íróasztal kell, akkor az milyen lesz. Nálunk a nappaliban van Nóri kis íróasztala, ami persze totál nem menne a többi bútorához, mert színes. Na, ez még a jövő zenéje lesz.

Bibar, Barbuss: elvileg havat mondanak csütörtökre, így ha nem bánjátok én azt mondom, hogy toljuk el a talit, mert azt nem venném a lelkemre, hogy megbeszéljük, vártok és akkor én meg nem tudok kiállni az autóval. Nem tudom, hogy Bp-re is érvényes-e a havazás, próbáltam most több oldalon is megnézni mit mondanak és elvileg lesz hó, havaseső is. A lapátolást pedig nem tudom most bevállalni a veszélyeztetettség miatt. Ugye nem haragszotok? Inkább egy szárazabb időt várjunk meg és akkor nincs gond. Baba nélkül sosem volt gondom a hóval, de így most nem merem lebeszélni Veletek. Pedig jó lenne talizni, de akkor majd legfeljebb összehozzuk valahogy úgy, hogy kora délután, amikor mindenki végzett a munkával.

Bibar: gyanus ez a sok közös pont :D

Dodó: nagyon kényelmes ez az ágy, én is kipróbáltam :) Amikor megvettük, rögtön össze kellett állítani és közölte Nóri, hogy a rácsoságy már kicsi neki, így ő a nagy ágyban szeretne aludni.
Onnantól nem is volt gond, sosem. Tetszett neki, hogy magától tud le- és felszállni, amikor csak gondolja. Nagyon szereti. De ahogy látom Lizy is megszerette hamar.
Majd mutass képet, hogy milyen szekrényt vettetek Lizynek.
Neked is szófogadó Babócád van! :)

Mamaki: remélem, holnap meg fognak tudni nyugtatni (ezt úgy értem, hogy tudnak fogadni, stb... mert gond NEM lehet!!). Jó ötlet tényleg, a fájdalomra való hivatkozás, mert egyébként hajlamosak elküldeni az embert. Gyere majd mesélni mindenképp!
És ha van rá keret, akkor én mindenképpen ajánlom ezt az Angel Soundot, mi elég hamar megtaláltuk a Babócát vele, igaz jó alul. De nagyon meg tudott nyugtatni. És jó az a tudat is, hogy ha bármikor úgy érzem, akkor csak lekapom a polcról. Vaciláltam karácsony óta és most nagyon örülök neki, még ha nem is volt olcsó sajnos. Arról már nem is beszélve, hogy fel is vettük a szívhangot. Megörökítettük a parás hétvégénk első örömteli pillanatait :D

Niki: örülök, hogy minden rendben Veled!
Remélem, a kutyid is kezelésről kezelésre jobban lesz. Nagyon drukkolok!

Meme: ha így rúgkapál már, akkor lassan Apa is hátha érezni fogja! Majd hétvégén, akkor bizti megmutatja magát a Picúr!
Érdekes az álmod. Mikor mész dokihoz, hogy megnézzék újra, hogy lány-e vagy fiú?

Freyja: aranyos a body :D

Mercy: olyan jó dolog lehet, hogy tudsz menni úszni, tornázni és érezni, hogy mennyire jól érzed magad tőle! Örülök!!!
A sok szép dologhoz pedig gratu, amiket vettetek. A légzésfigyelőt mi is úgy vettük egyszer akcióban, hogy kaptuk hozzá a pelenkás vödröt, ami önmagában 5-6 ezer Ft. Jó cél szolgál, csak a betét bele elég drága. Így amikor már szagosabb volt a pelus, akkor már nem is használtuk, mert naponta lehetett volna üríteni, az meg nem olcsó dolog. De amíg pici, addig nagyon szuper és jó sok pelust el tud nyelni. A fejőgép mellé biztosan anyatej tároló dobozkákat kaptál. Az is Aventes? Mert ha igen, akkor abba tudsz tárolni anyatejet, de később akár kis adagban babahamikat is, esetleg gyümölcspürét tudsz lefagyasztani. Én pl. sütőtököt püré formában, magozott meggyet fagyasztottam benne, mikor már nem kellett az anyatejre.

Jó éjt Lányok, megyek aludni, mert ma úgy elfáradtam a főzésben, pedig olyan sok dolgot nem is készítettem, csak levest, rántott sajtot, sült krumplit és párolt zöldséget. De kivette az energiám rendesen. Persze Nóri segédkezett a panírozásnál, így még takaríthattam konyhát is, mert minden tiszta liszt lett, de nem akartam elvenni a kedvét :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Jó reggelt kismamik! :D
Lehet megelőzök minden reggelest! :)
Az nem is lenne csoda, mert már tűkön ülök, ugyanis ma 10.40 táján láthatom a pindurkámat 1 hónap után véééééééégre! :lol:
Reggel bevisz a férjem kocsival a munkahelyemre...ott már alig várják, hogy lássák a pocim...majd irány a doki...onnan vissza a munkahelyemre, ahová anyumék eljönnek értem kocsival.
Úgy volt, hogy BKV-zok kicsit, de anyumék nem engedik...féltenek.
:)
Lányok drukkoljatok kérlek...ma megtudom az AFP eredményt, na meg jó lenne megint egy kislány babanunust látni...a lényeg, hogy legyen minden rendben!

Freya: Írtó cuki a feliratos rugi! Behalás! :lol:

Maki: Drukkolok, hogy minden OK legyen odabent!!!

Meme: Álmok? :) Én nem álmodtam még a kisbabámmal...
Mondjuk érdekes az is, hogy most kisfiúról álmodtál! :)
Lehet a kislányod viccelődik, vagy eddig a kisfiad titkolózott.

Annyira jó, hogy már több kismamának is erőteljesen rugdos a pocaklakója! :)
Kíváncsi vagyok, hogy milyen intenzitású lesz még később. :wink:

Na de lépek...ma még jövök!
:D

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó reggelt :) !

Emi, nem csodálom, hogy nem bírtál aludni :wink: ! Én sem!
Köszi, én is drukkolok, hogy okés legyen az AFP-d!
Szerintem nem kétség, hogy a nunus az nunus maradt :wink: !
De jó, hogy láthatod ma a nagy Ő-t!!!

Gondoltam, bekkukantok mielőtt indulunk az AFP-re...
Már 4.50-kor fent voltam, de miután kattogott az agyam, inkább kikeltem az ágyból. Már meg is reggeliztünk.
Jajj csajok, annyira félek :oops: , persze nem az AFP miatt...
Drukkoljatok légyszi, hogy minden OK legyen velünk!

Pussz Nektek, majd kora délután jövök!

Anikó

Kép
mamaki73

Jo reggelt Lanyok!

Hihetetlen mennyiseget hoztatok ossze tegnap, mig nem voltam. Este annyira volt energiam, hogy visszaolvassalak titeket, de a reakciok mar elmaradtak, elnezest mindenkitol. Egesz nap csavarogtunk, es.....megvettuk a kisagyat es a pelenkazot..... :D :D :D :D :D :D :D , majd a tobbit pedig mar szepen aprankent.

Emi: nagy drukk nektek mar az uh-ra!!! Gyere majd a hirekkel.

Mamaki: probalj megnyugodni es en is csak azt tudom mondani Neked, mint a tobbiek, hogy az angel sound nagyon nagyon megnyugtato tud lenni. Attol pedig ne felj, hogy nem talalod meg a kicsi szivet, hidd el fogod tudni, hogy hol keresd. :wink: :wink: :wink: Ha uh es angel sound kozt kell valasztanod, mindenkepp a masodikra szavazok, amint van egy kis ketseg csak elokapod es ennyi...

Dodo, Bibar, Zsani: joooo reggelt reggeli muszak :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Jó reggelt mindenkinek!

Megint csak gyors beköszönés....
Tegnap már nem tudtam délután / este benézni, úgy bealudtam Botival, hogy kb. éjfélkor tértem magamhoz :oops:
De ma szabin vagyok, úgyhogy nemsoká elviszem a törpöt suliba, aztán jövök!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Jó reggelt!!!

bibar!
Te merre jársz?? Már sokan megelőztek!!

Dóri!
Éljen a szabi!! Remélem pihenéssel töltöd!

Pocak!
Gratula a szerzeményekhez!!!

Én olyan hülyeséget álmodtam....hihetetlen...és minden részletére emlékszem.

d.dodó

Szóljatok ha zavar a színes írás, vagy maga a szín, akkor váltok.... de ugy megszoktam a másik topikban, hogy szinnel írok, mert akkor tudom mit írtam legutoljára, hol hagytam abba, éás ezáltal meddig kell visszaolvasnom!

d.dodó

emi!
Drukk az UH-hoz!

Maki!
Drukk az AFP-hez! UH-t is kikönyörögsz akkor??

d.dodó

Szia Dodo!
Mit almodtal? Jo a szin, csak egy picit halvany :wink:
pocaklako

pocak!
Nagyon durvát.... volt benne kirándulás, ami jól indult volna (csoportos), de naná, hogy mindenki elsőnek lestoppolta a jó alvóhelyeket, és nem gondolták, hogy én Lizyvel hol fogok aludni....volt benne drogozás (nem én, de ismerős...), és egyéb érdekes dolgokat is művelt, amit senki nem gondolt volna róla.... :oops: 8) :lol:

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?