Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni, mert annyira fáradt voltam, hogy szinte semmihez sem volt kedvem, csak pihenni.
A kis ribizlim, mióta ráhozta Anyájára a frászt rendesen, azóta kapálózik rendesen. Még éjszaka is bulizott, pedig aludni szokott. Persze örülök én a jelzéseknek nagyon, inkább mint még egy olyan hétvégét, mint ami most volt....
Dodó: megnézem majd ezt a pitty pannát, még sosem hallottam róla, pedig járunk Ikeába. És tényleg 100 Ft most a húsgolyó, nem is tudom meddig. Hírlevélben szokták írni az éppen aktuális ajánlatot. De kitöröltem már a levelet
Ügyi vagy, hogy találtál jó áron Angel Soundot. Mennyi időt mondtak a szállításra? Nem sokára, Te is tudsz majd hallgatózni.
Meme: örülök, hogy minden okés volt pénteken!! Drukkoltam ám!
Bibar: Kamilla szép név, tetszik!
Mercy: milyen az az amcsibundás kenyér?
Gratu a 18.héthez!!
Nagyon szép a kis madárka, amit feltettél!!! Gyönyörű színes!
Edi: jajj de Isteni érzés lehetett Anyudnak is, mikor ő is kapott egy kis jelzést az unokájától! El is hiszem, hogy mindketten, azaz hárman a fellegekben jártatok ettől az érzéstől.
Tatár
én is így mondtam gyerekként
Barbuss: Teljesen jó az AFP értéked, ne aggódj! És valóban a doki mondta volna, ha ez gondot okoz! A másik fele, amit írtál is, hogy nem annyira megbízható ez a vizsgálat, sok mindentől is függ. Szóval nyugi!
Mindjárt itt van az UH-os napod!! De jó! Már csak kettőt kell aludni!!!
Bibar, Barbuss: Akkor megvárjuk a jobb időt? Nálunk az alvás általában 2-4 óra között szokott lenni, de mondjuk, ha egyszer-egyszer kimarad, nem okoz gondot. Az 5 órát azért írtam, mert általában akkor jár le Apa munkaideje és akkor az estét már úgy szoktuk alakítani, hogy együtt tudjunk lenni. Ha esetleg valami friss péksüti kell, akkor ilyenkor szoktuk beszerezni, vacsi, játék, fürcsi, stb.... És van úgy, hogy mi megyünk érte, mert BKV-val nagyon soká érne haza. Tehát nekem 5 előtt bármikor jó.
Elfelejtettem tegnap megkérdezni az ülést a páromtól, hogy most mi újság vele, de végül is mindegy, mert ha elő tudjuk szedni és nincs nagyon elcsomagolva, akkor azt tesszük be az autóba, ha nem, akkor meg a Tiéteket Barbuss. Ez a része nem gond.
Ezen az időjáráson egyébként nem lehet kiigazodni. Ma délelőttre nem napsütést mondtak?! Ahhoz képest jó kis felhős idő van erre. Ez a legjobb állás komolyan. Lehet napsütés is vagy esetleg hófelhő, ködszitálás, ónos eső..... Tehát bármi belefér és mi van akkor ha éppen nem találják el a másnapra vonatkozó aktuális időjárást?! Semmi.
Niki: a májnagyobbodás ismerős nekem is, több éven keresztül egy vírusos betegség után (mononucleosis) folyton visszatérő paciens voltam a kórházba. Vizsgálgattak, de nem tudták igazából a miértjét. A vérképem katasztrófa volt, a májfunkciós eredményeim időnként a 100-szorosa (komolyan ennyi) volt a megengedettnél. És ami kellett az a pihenés és a nyugalom, ergo nem szabadott idegeskednem. Bár akkor még 16 körül voltam, túlságosan nem is volt min aggódnom. Kb.8 éven keresztül tartott ez az állapot. Majd megismertem a férjem. És nem tudom, hogy most tényleg a nyugodt, harmónikus életnek köszönhető vagy minek, de helyre állt minden. Azóta telejesen jó a vérképem. Apa azóta is büszkén mondja, "hát igen, ő kellet hozzá!"
Remélem, nálad is minden rendben lesz. Most biztosan rátesz egy lapáttal a kutyud miatti idegeskedés is.
Mindkét dologgal kapcsolatban megy a sok-sok pozitív energia +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ágyikó: mi is sokat filóztunk, hogy hogy legyen, aztán, amikor Nóri kinőtte a kiságyat kapott egy Ikeásat, ami szétnyitható később. Helytakarékossági szempontok miatt mi is az emeletes ágyat néztük. De Nóri nem nagyon bírja a magasságot, így le kellett tennünk róla.
Megmutatom, milyet vettünk tavaly. 138 cm-ről 208 cm-re nyitható ki. Van kis pereme az ágynak, tehát nem kellett külön leesésgátlót használni. És elég széles is, 90 cm.
Így van mindkettő csemetének ágya, de hogy hogy fogunk majd elférni, azt nem tudom. Bár úgyis terveztünk majd nagyobb lakást, hátha idővel összejön és mire kinövi a kicsi a rácsos ágyat (ami egyébként szintén egy nagyobb verzió, mert heverőnek átalakítható), addigra el tudunk majd költözni.
Bibarka: ötletnek írtam egyébként, hátha tetszik ez a megoldás Neked is, ha esetleg nem akarsz emeletes ágyat. Mert az ilyen kihúzhatós ágy, elég sokáig használható, gyakorlatilag akár egy felnőtt ágy hosszával egyenlő teljesen szétnyitva. A matracot is úgy lehet hozzá venni, hogy teljesen kicsire öszecsukva és két bővíthető elem van még hozzá.
Leksvik ágyikó [img]
Ágyhoz való bővítető matrac
A képek katalógus képek