Szia
Nekem is ilyen spirálom volt és csak jokat tudok rola mondani Szerimtem nagyon jo dolog volt hogy nem volt vérzésem csak az elsö 2 honapba volt pecsételö vérzés Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz ha tudok válaszolk Én most vetettemle mert tervbe van a 3 baboca Azért tetettm fel mert többet nem akartuk de meggondoltuk magunkat
Most mennyibe kerül amikor én vettem 40ezer volt
Szia!
Abszolult nem fájt pedig én nagyon félek a fájdalomtol
Az volt a lényege a felhelyezésnek hogy a méhszáj nyitva legyen
Kellett venni egy mély kevegöt és mér fent is volt
Utánna nagyon véreztem pár oráig Azt is mondta az orvos ha a páromat zavarja a kontroll széóál akkor még tud belöle levágni
Rá egy honapra volt egy uh hogy helyén van e és ennyi az egész Nem kell az embernek vérzéssel és betéttel meg tamponnal bajlodnia.Nekem is az orvosom ajánlotta
SYASZTOK.
Nekem, rossz élményem van a Mirena spr. ha vki gyereket sztne még!!! annak nem ajánlom, nekem 3 évig fennt volt... s nem mensiztem egyáltalán:-) a vércsere hozzátartózik a nöi szervezethez:-) s levettettem mivel új házasság , s babát sztünk volna ...hamar teherbe is estem és 20 hetesen elis vetéltem...(( hogy a spirálnak volt -e ebbe szerepe nemtudom...sztem nagy vszinüséggel igen:-( azóta hálaistenek született egy 4 hónapos kisfiam...és örül a család:-) remélem nem keseritetelek el...nehéz dolog egy nönek ideális foggátl. találni:-( remélem neked ilyen problémáid nem lesznek.