Új privát üzeneted érkezett!

Mondom én csajok, hogy vissza kell rendesen olvasni.... Nézem Fóka amiket írtál, de a fele kínai... :D:D:D

Na megyek is, olvasom kicsit még a múlt hetet, aztán elteszem magam holnapra.

Jó éjt mindenkinek!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Fókamoki: http://ticsiandi.freeblog.hu/archives/2 ... UROS_SUTI/ innen puskáztam...

jó éjt kismamik! 8)

Kép
freyja

Én is elköszönök mára! Jó éjt!

Holnap 8:20-tól suli, de ha ugy ébredek, akkor jövök előtte reggel.

d.dodó

Jó reggelt mindenkinek!

Csak benéztem indulás előtt, de valahogy most sehol sincs a reggeles műszak.... :shock:

Szép napot csajok!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Jó reggelt :lol: :lol:

gyorsan felraktam a levest azért vagyok ilyen későn :wink: :wink: borsó leves lesz és krumplifőzi rántott halrudacskával.

Pocak,Dodó
ébresztőőőő :lol: :lol:

Niki
drukkolok a kutyusnak nagyon :oops: :oops: :oops: :oops:

mindjárt visszaolvasok

bibar

Niki
sehogy sem lehet megoldani hogy hazavigyed??csak amig jobban lesz,tudod ahogy te is irod nagyon fontos nekik a gazdi és lehet hogy javulna :oops: :oops: én hiszek ezekben a lelki dolgokban még kutyáknál is :oops: :oops:
jaj átérzem a bánatod,ha az én labimnak lesz ilyen tuti kicsit belehalok :cry: :cry: olyan rossz nézni a szenvedésüket,de remélem jóra fordul minden!!
a babának meg sugd meg hogy mi van,beszélgess vele,nem lesz semmi baj vele!!!
nagy ölelelést küldök :oops: :oops:

bibar

Jó reggelt!!

Ideértem még suli előtt! :)

Dóri!
Látom te is korán kelő vagy!

Pocak!
Merre tűntél???

Már csak 6 nap az UH-ig!!!! :lol:

d.dodó

Na, lépek is suliba....2 után jövök!

d.dodó

Jó reggelt kismamik!
:lol:

Dodó: Hurrá!!! Sikerült megrendelned végre az Angel Soundot. :)
Akkor most már te is tudsz hallgatózni! :wink:

Ismét nagyon rossz volt az éjszakám, fél 3-kor felébredtem mert furcsának éreztem a gyomrom.
Szerencsére nem volt semmi gáz, bár ezt az érzést sem kedvelhette, mert folyamatosan mocorgott, rugdosott.
Lehetetlen volt visszaaludnom, csak negyed 5-kor sikerült.

Bibar:
Milyen szorgos vagy reggel a főzéssel! :)
Kicsibibar is mocorog anya által érezhetően?
:lol:
Tényleg, Olivér örül a kishuginak? Vagy inkább öcsit szeretett volna?
Ti tudjátok már a kicsilány nevét?

Emi

Emi

email4
Budapest

Szioooooka Lanyok!!!

Irgum-burgum tegnap ota nem volt jo a netem, csak ma reggel sikerult belepni nagy nehezsegek aran, de itt vagyok. Nagyjabol visszaolvastalak Titeket.
Dodo: grat. a rendeleshez.

Meme: koszi a tablat

Edi: Moanoooosegggggguuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olvadoztok mi??????

Lepek is, mert ma csavagoban leszunk, egy csomo minden inteznivalo van. delutan jovok, amint haza ertem

Mindenkinek szep napot :D :D :D
pocaklako

Jó reggelt!
Tegnap meglett az AFP eredményem: MOM 2,4 :? Mivel 2,5 a felső határ, ezért pár órán keresztül próbáltam nem nagyon kiakadni amíg a dokim műtőben volt és nem tudtam vele beszélni csak a szülésznővel :roll: De aztán megnyugtatott, meg a genetikus UHos nőcivel is beszéltem, ő is mondta hogy ne aggódjak. Azért majd a csütörtöki UH után nyugszom meg teljesen :roll: Hiába tudom, hogy minden okés, meg hogy ez az AFP egy megbízhatatlan vizsgálat amit kb már csak Mo-on csinálnak :x mégis elülteti azt a rohadt bogarat az ember fülébe...
Na megyek, visszaolvasok :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

jó reggelt :D

a shusit, meg a tatárt azért nem lehet enni, mert a legmagasabb a toxoplazma ferőzésveszély, illetve a mosatlan zöldség, gyümölcs. A nyers, vagy félig nyers tojást pedig a szalmonella miatt, ezért tilos pl: a tiramisu, a lágytojás (ezt azért annyira nem bírom).
...egészen a szoptatás végéig...

de jó nektek, akik érzitek a babamozgást...úgy irigykedem....nálam semmi....a doki azt mondta, hogy kb. a 22. hétig ne is reménykedjek...és a kismamatornás-elsőbabások is azt mondták a 21-24 héten érezték először....végül is max. 6 hét.

már csak 3-at kell aludni, és megyünk UH-ra
:P

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Jóóó reggelt lányok....

Reggel csapoldában kezdtem, levették az AFP-hez a vért... ez most úgy fáj basszus, nem is értem.... Általában meg sem érzem, de ezt most nem kicsit....

Dodó
vééégre.... :D:D:D:D

Barbuss
Szerintem sincs semmi gond, de persz ezt ilyenkor könnyű mondani.... :S Az orvos tuti mondta volna, hogy ha baj van....
Egy csomó minden befolyásolja az AFP-t. Tőlem azt is megkérdezték, hogy mikor töltöttem a 16. hetet. teljesen éhgyomorra jöttem ugye, stb stb.... Magasság/Súly arány is, meg stb stb.... Érzésem szerint semmi baj, sőt a kristálygömböm szerint se lesz baj, belekukkolok, ha hazamentem :D:D:D

Niki
Nehéz ilyenkor mit írni, sajnos ezt is tudom milyen érzés....
Orvossal tudtál beszélni? Azt akit említettél....

Pocak
Micsodiiii, még hogy olvadunk.... :D már elcsöppenünk néha... :D Manóseggű érti a dolgát :lol: :lol:

Tegnap egész nap kemény volt a pocakom, este görcsölgetett... Megvan mitől, reggel éhgyomorra, meg stb stb... után is óriási pocakom volt :D Megfotam és a köldököm alatt egy fél cm-rel már kemény, vagyis nem olyan kemény, hanem érezhető, hogy ott van fenn a méhnek a teteje. Sőt egy két rúgást is éreztem ma már reggel ott, különösen mikor megszúrtak, akkor az nem tetszett manóseggűnek, gondolom érezte, hogy izgulok.... :oops: :roll:
Vendég

Mercy
a tatárt? :D:D:D:D jóóót nevettem :D:D:D Én is mindig ezt mondtam otthon, na kérek egy kis tatárt :lol: :lol: :lol:

Nekem Bálint olyan érezhetően rúgásokat a 18.héten csinált, vagyis a betöltött 18. héten, tehát már inkább 19.hét....
de pl. a szomszéd is elsőbabás volt anno, neki a 20. héten volt csak.... hsafal függő :D Szerintem sincs semmi gond ezzel... :wink:

Én eszem tartárt, de ez Edi féle tartár, nem rakok bele nyer tojást :D:D:D:D Majonézt azt eszem, de csak boltit, abban meg tojáspor van csak....
Vendég

Mercy
Gratulaaaa a 18. héthez :D:D:D
Vendég

Poci, azt nem írtam, hogy mi is nagyon sokáig használtuk a hálózsákot :wink: Emma már elmúlt 2 éves, amikortól nem tűrte meg magán! Addig nekem biztonságérzetet adott, hogy nem tud kitakarózni és jó melegben van egész éjszaka :P Azóta azt csináljuk, hogy egy felnőtt termó takaróval alszik: keresztben tesszük rá úgy, hogy még bőven maradjon hely kétoldalon forgolódni :wink: De egy pici babánál nem rizikóznám hogy belecsavarodik a takaróba :oops:
(Emma mindig egy mérettel kisebbet használt zsákból, azért írtam, hogy nem tudom előre hogy melyiket venném. Persze logikusabb a nagyobb, csak a sokkal nagyobb meg nem illeszkedik felül olyan jól és nem ugyanúgy melegít mint a jó méretű - szerintem :wink: )
Örülök hogy rendben a leleted :wink:

Edi, én nem értem ezt a hízás-parát a dokiknál :roll: Mindenki más alkat és az sem egyforma, hogy ki milyen ütemben szedi fel a kilókat, szal szerintem ne foglalkozz vele :wink: Ez még messze nem extrém és szerintem sokkal fontosabb hogy azt edd ami jólesik, mert nem véletlenül kívánósak ilyenkor a kismamák :wink:
Ja és az én anyukám is ilyen anyatigris :lol: Nincs 160 centi, de olyan határozott tud lenni, hogy ihaj :lol:

Emma, védőnéni :shock: Inkább nem mondok semmit, csak összeteszem a két kezem, hogy az enyém normális :? Olyan szélsőségek vannak :roll: Basszus náluk nincs pszichológiai teszt vagy vmi??

Manorka! Jajj nagyon aranyos vagy, köszi a felajánlást :) Emma is úgy alszik mint Olivér. Látom, nem lesz ez olyan egyszerű :) Nekünk a héten még a csüt délelőtt jó. Hétvégék nagyon neccesek... Vaaaaagy: beszéljünk meg egy pár héttel későbbi (talán már nem lesz hó :evil: ) du-i időpontot, ami nem túl késő, de nem is túl korán a dolgozóknak sem, és akkor mindenki tudná jó előre úgy intézni hogy el tudjon jönni ha szeretne :P Mit szóltok?

Manorka, mi pont így terveztük, csak aztán nem volt pénz a lagzira :? Sebaj, majd pár év múlva talán :wink:
Örülök, hogy megnyugodtál :) Ha nekem nem jelezne Manó egyértelműen, már én is léptem volna vmi tuti irányába :)

UH - én is úgy tudom, hogy fél órán belül nem káros. Vannak olyan szituk, amikor sűrűbb kontroll kell (pl nekem elég sűrűn nézték a haematómát hogy hogy áll). Mi 1x voltunk 4d-n a kötelezőkön kívül - egyenlőre nem tervezünk többet, de ki tudja :) Nem gondolom, hogy ez extrém lenne, de mindenki úgy csinálja ahogy jónak érzi :wink:

Moki! Hogy vagytok? Pocakfájás javul? :) Látom nem lesz egyszerű dolgotok :? Jajj én még az itthoni szabályokkal se vagyok képben, egy csomó minden most változott nemrég :?

Meme! Nagyon örülök a jó hírnek! Meg hogy sokat érzed babót :)

Mercy én továbbra se értem, hogy hogy lehet több a táppénzed :roll: a 60% az relatív dolog, tehát ígyis - úgyis kevesebb már az amiből vonnak :roll: vagy pont sávot ugrasz és ekkora a kettő közti különbség? :shock:

Jajj de jó a tábli :P Tényleg, Bibar, Manorka hogy álltok a nevekkel? :D
Na most látom Bibar a Kamillát :) Jajj de szép név! :P

Niki, jajj remélem hamar rendeződnek a dolgok, legalább annyira, hogy kicst megnyugodjatok! :( Stellát mikor tudod vinni dokihoz? Sikerült vmit lebeszélni?

Fóka! Képzeld, ma kihozzák házhoz a Manducámat!! :D Kár, hogy nem tudom kipróbálni egy darabig, na de ami késik.. :lol: Ti azt használtátok egészem az elejétől?

Na Edi, pont ezt akartam írni, hogy én is érzek már rúgásokat fentebb is :D Köszi a nyugtatást, végül a dokim is mondta hogy ne izguljakm minden okés :D
A tatár az a taár beefstek akart lenni szerintem nem a tartár mártás :D Én a lágytojáson lepődtem meg :shock: De hát az főzve van! Nem értem :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

most nézem hogy tatár bifsztek-nek kéne írni :shock: :lol: na mindegy, úgyis elgépeltem két helyen :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok, jó reggelt!

meme: én elég korán kezdtem el érezni manócskámat (kb15.hét), ennek ellenére apa számára egyértelmű mocorgás egy-másfél hete volt először. szerintem napok kérdése és nálatok is megtörténik!

dóri: hát, nem semmi a Te védőnőd sem! egyáltalán miért kéne Téged hivogatnia? pláne Neked visszahívni, ha Ő éppen úgy gondolja???? :shock:

tiramisut simán lehet enni, én csináltam tojásmentes változatát. az is finom!

Niki: a kicsinek nem lesz semmi baja! érzi, hogy szomorú vagy, de az tényleg jó, ha elmondod Neki is, hogy mi a baj! a kutyuval meg fogod találni a legjobb megoldást, szorítunk nektek!

dodó: grat a rendeléshez :) remélem hamar megkapod és élvezkedhetsz :lol: :lol: :lol:

barbuss: ne keseredj el! már Te magad is leírtad, milyen megbízhatatlan a teszt a Tiéd meg határértéken BELÜL van! ha a dokid és az uh-s is azt mondja, h nincs gond, akkor tutira nincs semmi gond! mindjárt itt az uh, majd utána végleg megnyugszol :lol:

mercy: butaság, h ne is reménykedj! igenis bármelyik nap megtörténhet a csoda!!!! lehet, h veled is huncutkodik és amikor a legkevésbé várod, hát akkor jelez :lol:

edi: de jó! nem csak nekem volt egyiknaprólamásikra pocak növekedésem! ahogy haladnak felfelé, egyre látványosabb a pocak :lol: most néztem, h nem lakunk messze egymástól :)

Kép
zsani78

Barbuss
jaaaaaaaaaaaaaaaaa :oops: :roll: Én akkor is mindig így mondtam.... :D:D:D:D de tatárt én imááádom, de persze mióta terhes vagyok nem eszem....

Kilókkal pont így vagyok én is, már nem érdekel, a fő, hogy manóseggű jól legyen, majd ráérek alakulni utána:D

Az enyém Anyuci is picike.... 158cm magas :D:D:D:D Terminátor egyébként :lol: :lol: :lol: Viccesen is néznek ki, mert apukám meg 186cm magas :D:D:D:D
Vendég

Zsani
Nem bizony.... Szentendre egy nagyon komoly 20 percre van kocsival a szigettől, sőőőt.... Révvel 10perc se :D:D:D:D Ugye jól rémli, hogy a szigeten laktok.... :roll: :roll:
Vendég

Edi, enyém Anyu is 158 cm :D Apum meg 190 :D Mondjuk sajna már pár éve nincsenek együtt :cry:

Zsani, én meg a másik oldaladon vagyok ugyanennyire :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

jó reggelt!

MERCY: én bevallom válltig állitom h érzem.Igaz csak ha elnyulok az ágyon és a pocin a kéz...kicsit rányomva,de érzem.és nem bélmozgást.Pedig szinte mindenki lehurrogott h ááááááh hát az még nem lehet.Miért ne? grrrr :oops: :cry: szóval csak figyeld és lehet érzed már :D

Manóseggü elbüvölő :) örülhet a mama :wink:

NIKI: hogy van a kutyus?

BARBUSS: kitartás! nem vészes az az eredmény,a dokid is megmodta :) tessék a dokibácsira hallgatni... :lol: ne pánikolj...

pozitiv story: a keresztfiam most 3hónapos.kész csodababa. gyorsan fejlődik,nagy,egészséges... Ő a harmadik gyerek a családban.Az első kettő beteges. Reni csak picit vézna,és beteges,Andrisnak komolyabb gondjai vannak,bél és hasi, mozgás stb. Ennek ellenére bevállalták a harmadik babyt:) de nem volt jó az aft. kb mint Andrisnál.Végig aggódtak mert magzatvizszuris izét nem akarták megcsináltatni, féltek a magas vetélési aránytól...

és lám: makk egészséges csodagyerek lett Zoárd:) :wink:
Kép [/img]

Kép
freyja

Sziasztok
Hú, hát jó sokat írtatok, én meg elég régen tudtam csak jönni, de a hétvégén nálunk számítógépmentes napok vannak közös megegyezéssel. Olyankor közös programokat csinálunk és egymással töltjük csak az időt. Egyébként az én párom is informatikus, úgyhogy tényleg vagyunk már egypáran. :) Nálunk is ismerősek ezek a hosszú és számomra érthetetlen beszélgetések a különböző programokról. :)
Az ultrahangot én nem tartom károsnak, bár eddig csak a kötelezőkön voltam, de a 20. hétre én is beiktatok majd egy 4d-set. Mát alig várom, hogy végre megtudjam, hogy fiú vagy lány lakik a pociban, de még sajna pont egy hét van a következő ultrahangig. :(
Poci: gratula a félidőhöz!
Én még sajna nem érzek mozgást, úgyhogy irigy vagyok! Nagyon jó lehet azoknak akik már igen. Én is nagyon várom már, hogy jelezzen.
Hát a védőnő nekem se túl szimpi, de hát nem lehet válogatni. Hozzánk állítólag majd csak a szülés után jön majd, addig csak nekem kell mennem hozzá.
Niki: a kutyusod nagyon sajnálom, remélem hamar rendbe jön majd. Mi mind szurkolunk neki!
Az AFP eredményt mi szerencsére majd csak a genetikai ultrahangon kapjuk meg, Én ennek külön örülök, mert szétparáznám magam, mondjuk így is, de így legalább egyből kiderül majd ott az ultrahangon, hogy minden rendben van e.
Vendég

A tartárt és a tatárt is imádom és már picit bűnöztem is mindkettővel, de igyekszem visszafogni magam.
Anyukám nekem is alacsony. 150 cm-es. :)
Vendég

Évi, köszi a bíztatást, érzem én hogy nincs gond :D
Zsuzsi, tök jó ez a számítógépmentes nap :D Tetszik a rendszer, hogy az UHon kapjátok meg a leletet! Sok idegeskedéstől megkímélik a kismamikat :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Én is díjazom a rendszert, mert különösen aggódós vagyok. Mivel ugye még nem érzem a picit, így kb. 2 naponta felhúzom magam azzal, hogy biztos valami nem stimmel és gond van. Párom már nehezen viseli ezeket a hisztiket, ilyenkor neki kell észhez térítenie mindig. :)
Vendég

Edi: nyers húst sem ehetsz

barbuss: nekem úgy több, hogy 2 havonta számolták el a túlórám...és akkor ált. kevesebbet kaptam, mint amikor egyátalán nem számolták el. alap esetben pedig a fizum 45-48%-a levonásom minimum. sajnos, amikor egy kicsivel ez alatti bruttóban voltam, akkor több volt a nettóm.szóval nekem valamiért ezért több :evil: :twisted: (közalkalmazott)
...de nekem kajajegy nem jár :( ...ma megkérdeztem

ma adjuk el a gyerekpintyeket
:( ...picit szomorkás vok, olyan édesek voltak olyan sokan :(

Mercy

mercedes79
Győr

Barbuss
nekem nyolc,én mindig ráérek,ti beszéljétek meg Manorkával :wink: :wink: jó a délután is,vagy a délelőtt is :lol: :lol: nem lesz semmi gond nyugi,ez a hülye afp csak paráztat :oops: :oops: :oops:

Emi
Olivérnek tök mindegy volt,még nem nyilatkozott :oops: :oops: szeretek reggel megfőzni mert akkor tudunk sétálni játszani stb :wink: :wink: Kamilla lesz a neve,remélem ez már a végleges mert csapongunk a férjemmel :lol: :lol: sajnálom a szar éjszakát,nekem is az volt :cry: :cry: :cry: ja és igen,érzem már a kislányunkat ,bár még nem az igazi de érzem :lol: :lol:

Edi
szegénykém,jól megcsapoltak :oops: :oops: na majd ha kibújik manóseggű akkor bosszút áll :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi
jaj az egy hét hamar elmegy ne aggódj :wink: :wink: :wink: milyen neműt szeretnél??

bibar

tojás kérdés: tehát a szalmonella megas hőmérsékleten nyiffan ki...ami azt jelenti, hogy a tojat megfő. a lágytojás és a tükörtoji esetében a sárgája ugye majdnem nyers marad...tehát szalmonella vígan éldegél benne....

Mercy

mercedes79
Győr

Bibar: Hát... a titkos vágyam egy kisfiú. :)

A táppnéznél meg az is számít, hogy nem csak munkanapokra jár pénz, hanem a hétvégére is. Lehet ezért több. :)
Vendég

[quote="zsuzsi79"]B írta:zsuzsi79ibar: Hát... a titkos vágyam egy kisfiú. :)

A táppnéznél meg az is számít, hogy nem csak munkanapokra jár pénz, hanem a hétvégére is. Lehet ezért több. :)

a bruttóm 60%-át kapom....én nem dolgoztam 7végén :) ...szerencsére

Mercy

mercedes79
Győr

Sziasztok!
Köszönöm mindenkitől a vígasztaló szavakat, nagyon jól estek!!!!
Sajna semmi sem akar jól alakulni. Van egy egészségügyi gondom, amivel fél évente kontrollra járok. Hát ott sem mondtak megnyugtató dolgokat. Nagyobb a májam 1 ujjnyival.Hurrá....Most várom a labort, mert ha ott jók az értékek,akkor nagy valószínűséggel nincs baj.Úgyhogy délutánig aggodalmaskodhatok. Ráadásul sikerült mára időpontot kapnom a dokihoz. 2-4 között tud fogadni. Úgyhogy hamarosan indulunk Pestre.Szóval nagyon szépen kérlek Titeket, hogy ha nincs senkinek ma uh vagy ilyesmi, akkor küldenétek nekünk mindkét dologhoz pozitív energiákat??Nagyon jó lenne. Nagyon hálás lennék érte.
Bocsánat, hogy senkire nem reagálok, de futok is tovább, mert szedelőzködünk.
Szép napot mindenkinek, estére jövök(remélem jó) hírekkel.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na kinéztük Emma új ágyikóját, jó sokáig filóztunk hogy hogy legyen a gyerekszoba meg milyen ágy legyen (csináltassuk vagy készen, stb), de ma Apa be is szerzi :D Én meg megrendelem a matracot bele :) Már csak a falakat kéne vmikor lefesteni :roll:

Mercy, értem :roll: Anyunak is sajna így számolják el a "túlórát" :evil: (szintén közalkalmazott...) genyó egy rendszer :evil:
Táppénz jár hétvégére??? :shock: Mire fel?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

A 15 nap betegszabaddság után amikor már a tb.-től jön a pénz, akkor már naptári napokra számolják a táppénzt. Szóval a bruttó napidíjad 60%-a a naptári napokkal számolva.
Én sem dolgozom hétvégén, de így számolják, mert rákérdeztem. :)
Vendég

Niki!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
milyen ágy??mi is akarunk venni az Olivérnek,adhatnál jó tiooet :lol: :lol: :lol:

Niki
ezer pozitivat küldök ,drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!

bibar

Mercy
Tudom, hogy nem ehetek nyers húst, nem is írtam, hogy ehetek... :lol: :lol:

Táppénz hétvégére??? Nekem azt mondták, hogy munkanapokat számolnak betegszabinál és táppénznél is. Régen, úgy 3évvel ezelőtt még így volt, de ma már nem fizetnek rá, legalábbis nekem ezt mondta a bérszámfejtő :twisted: :evil: na jó befejeztem, nem is érdekel már, mert csak belekavarodok..... :?

Niki
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibar
Igen, az én kis terminátorom, mindenkinet ad a pofázmányára, aki bántja Anyáját :D:D:D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hű csajok, megint jól termeltetek.... :wink:

Zsani: Hogy a védőnő mi a retket akar tőlem telefonon az én sem értettem. De kerek perec közölte, hogy HA hív arról a számról, AKKOR azonnal visszahívni... mert nem viccből hív..... No comment.
... És azt még nem is meséltem, hogy többesszámban beszél, amitől egyébként is kiver a víz... Tudjátok: "Na hányadik héten vagyunk most?" wááááááááá
Amikor azt kérdezte, hogy "hány kilók vagyunk", akkor majdnem beszóltam, hogy így ketten együtt biztos vagyunk 120 :) De végül a jólneveltségem győzött. :roll:

Mercy: Babamocorgásról - én jó 2,5 hete éreztem először valamit, amit akkor én is csak "megszavaztam" annak, pedig nem ez az első bébim...
Mostanáig csak enyhe "neszezést" csapott Bogyó, szombaton viszont éppen családi körben ücsörögtünk vacsora után és beszélgettünk, amikor akkorát rúgott, hogy szabályosan felugrottam, mert "megijedtem" :oops:

Barbuss: Te is az Istvánban szülsz, ugye? Az AFP-t is ott vették le?

Niki: Drukkolok Neked nagyon!

Barbuss

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Edi, már én sem tudom követni :? Sajna a lényeg, hogy a táppénz sokkal-sokkal szarabb (nekem legalábbis) mint a rendes fizu - még ha utlaják hétvégére is :roll: bár kételem, hogy ez nálunk így lenne :?

Bibar, hát semmi extra: sima ikeás emeleteságy. 2 dolgon filóztunk: olyat akartunk eredetileg ami eleinte csak galériaágy (alatta helytakarékosan a kiságy), utána meg emeletessé alakítható, de nem akarom Emmát belekényszeríteni a felül alvásba ha még esetleg nem akar / fél stb., szal maradt a sima emeleteságy. Csináltatáson a szín miatt gondolkoztunk, mert cseresznye az összes bútora, és olyat meg készen nem kapni emeletesben :? De horror árak vannak... Mindegy, ez olcsó és kezeletlen és majd mi megcsináljuk szépre amilyenre szeretnénk, meg varrok jó kis falvédőt, csinálunk rá díszeket és kicsinosítjuk :P

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Az a Barbuss "aláírás" nem tudom, hogy került a mondandóm végére....

Biztos olyan gyors vagyok, mint Chuck Norris... és észre sem veszem, hogy nyomtam egy ctrl c ctrl v-t! :lol: :lol: :lol:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri, én a SOTE I-en szülök

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Upsz... bocsi, akkor valakivel összekevertelek!

Nem találom a táblát.... pedig tudom, hogy láttam valaki neve mellett az Istvánt.... :roll:

Ki szül még az Istvánban, lányok????????

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri, ott a tábla az előző oldalon: Fóka szül még az Istvánban

Barbi

Kép

Kép
barbuss

edi: ma is megyek pestre ebéd után, majd integetek :)

barbuss: neked is fogok, vmelyik nap mennem kell felétek vaterás cuccokért :)

zsuzsi: tényleg jó így, addig ig no para. egy hét hamar eltelik, meglásd :) és bibarnak igaza van, itt mindenkinek olyan neme van, amit szeretne :lol:

niki: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ megy tőlünk is!

dóri: :shock: :shock: :shock: :shock: akkor én jó helyen vagyok, nagyon szerencsés. a táblát tegnap tette fel meme, sztem két oldallal előrébb megtalálod :wink:

jut eszembe: holnap délelőtt megyek a védőnénimhez :lol: itt nálunk olyan kedves, hogy szívesen megyek! sok "hüle" kérdésemre teljesen türelmesen válaszol, segít mindenben!

Kép
zsani78

elköszönök, a vidéki lány megy föl pestre :lol: :lol: :lol:
majd este jelentkezem!

Niki küldök még egy kis + energiát!!!!!

Kép
zsani78

Köszi! Vakegér vagyok :roll:

Na majd jól megkörnyékezem a kérdésemmel Fókát, ha itt lesz....

Azóta is csak olvasgatom szép lassan vissza az elmúlt hét eseményeit és most jutottam a "hol aludjon az újszülött" részhez.
Nekem nem az újszülöttkori elhelyezés a gond (Boti is velünk volt eleinte, most is így tervezem), de rendes dilemmában vagyok a későbbi, külön szobás dologgal kapcsolatban....
Van 3 szobánk (egy nappali, egy gyerekszoba és egy háló), viszont a két gyerek között lesz kerek 8 év korkülönbség.... Rakjam be az esetleg "üvöltő" csecsemőt a másnap kelni kell, iskolába kell menni 8 éves fiam mellé???
Sakura! Ti hogyan fogjátok ezt megoldani?

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Edi: akkor elértettem :)

apa leadta a pintyőkéimet a kereskedésbe :( ....bár nemsoká kel a következő fészekalj :) ...és megengedte, hogy gyűjtsek az eladott pintyőimből a drága-pintyre Kép erre:

Mercy

mercedes79
Győr

jé, ezt én sütöttem :) örvendek, hogy ízlett és inspiráltalak :)
Andici

[quote="freyja"]S írta:freyjazép estét kismamik!
Mennyit irtatok megint jesszussszkaaaaa :lol:

http://farm4.static.flickr.com/3148/283 ... b9b21a.jpg
én sütögettem :D használom a túrót... :oops: :lol: nem néz ki ilyen jól mint a képen de finom. RONDA DE FINOM :P

Védőnéniztem én is ma :) én "csak" 3kilót hiztam
nem mondott rá semmit, tök normális a védőnénim :lol: az nem tetszik neki h a párom cigizik - jogosan :D nekem sem tetszik...- de azt mondta szivhang ürügyén csaljam le legközelebb és elbeszélgget vele... :wink:

Mia: kinél szülsz?
andici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?