Sziasztok!
Végre kicsit itt
Nem sok időm van Milán mellett. Egész nap pörög. Nagyon jól érzi magát itt, aminek nagyon örülök. Még mindig anyóséknál, de márciustól valószinű, hogy lesz egy lakás potom összegért, amit kivehetünk, ilyen "szolgálati lakás" bár még nem biztos, ne igyunk előre a medve bőrére.
Szóval rohannak a mindennapjaink, szerdánként baba-mama tornára járunk, ami tök jó. Ki is fáradt Milán alaposan az első óra után. 600 ft egy óra. És rengeteg eszköz van. Az óra első felében közös torna van, a második felében a rengeteg tornaeszközt lehet próbálgatni. És az egész padlózat puha. Eshet-kelhet a baba "bátran"
Még mindig csak 6 fogunk van, ami kicsit zavaró, hogy eléggé megviseli Milánt egy-egy telihold, vagy szél... Ma éjjel nem tudom mi baja volt, de felkelt éjfélkor, és negyed 3ig bulizott a kiságyban. Nem sírt, meg semmi, de folyamatosan forgolódott, vergődött
Már egyedül alszik el délutánonként a kiságyban, bár most nehezebben megy neki. Még fészkelődik... Estére viszont annyira el szokott fáradni, hogy a tejcsiadagjába simán belealszik.
Volt nálunk az új védőnő, aki azt mondta, mindent az ég világon ehet már Milán, vizet sem kell forralnom neki a teához, meg semmihez, amit én igazából csodálok, mert olyan szinten kemény itt a víz, hogy az akváriumunkat drótdörzsivel kell súrolnunk két hetente...
Ezért most átszoktunk az óbudai babavízre.
Én is fogjuk rá, hogy jól vagyok, nagyjából már kezdem megszokni, hogy nem "nyaralunk" itt, de ez a hideg, vacak lakásbakényszeríő idő elég gáz! Már úgy utálom!
Ráadásul vannak itt izgalmak! Képzeljétek hívott egyik nap anyukám, hogy kigyulladt otthon a kéményünk, két tűzoltóautó oltotta... Szerencsére a kémény belsején kívül semmi már nem égett meg! Naggyon ijesztő volt. Teljesen kétségbe voltam esve! Anya és apa a három gyerekkel este 8ig álltak az útcában, mire bemehettek újra oltás után...
De semmi komoly tényleg nem történt szerencsére.
Valószinű én is és a férjem is nekifogunk tanulni, hogy legyen még egy bizink. Óvónőként itt telített a pálya, szóval nem sok esélyem van, így egy gyorstalpalón elvégezzük a péztáros-eladó szakot, ha minden kötél szakadna, mégis legyen mihez nyúlnunk... Férjem asztalos, végülis van egy biztos állása, de nagyon gyéren fizetnek...
Ausztriával kapcsolatban :mi is csináltattunk Milánnak személyi igazolványt, ami teljesen díjmentes volt. Nem is kellett sokat várni, három évig érvényes! Naggyon komoly ábrázata van ám rajta
Úgy látom végül álomba vergőtte magát őfelsége, gyorsan csatolok fel egy két képet nektek!
Kati