Új privát üzeneted érkezett!

pcd:
Mi 3 tól csináltuk ezt.
a kisasszony nem volt hajlandó aludni, mikor anya olyan álmos!!!
10 perc cumi aztán kiköp, és üvöltés...
ezt fél hatig csináltuk aztán nem bírtam tovább.
kapott enni, és azóta minden evés közben kidől.

Kép
bettike830

ja borotválás: nekem is 4 napos borostám volt, és hagytak.....

Kép
bettike830

Sziasztok,
reggel 8-kor voltam CTG-n, de a méhtevékenység még midnig zéró... a baba szivverésével minden ok... ezután ajpuk elvitt az orvoshoz... ott közel 2,5 órát vártam, mire sorra kerültem, megvizsgált... a méhszáj puhább, mint valaha, de zárt... aztán megbeszéltük, hogy "azért puha, hogy ne fájjon"... jófej doki... jót röhögtünk. Szóval abban maradtunk, hogy jövőhét szerdán befektet egy csütörtöki indítás miatt, ha addig nem jön ki magától a kisasszony... úgyhogy ma ennek örömére csípős pizzát ebédeltem, hogy rásegítsünk a dolgokra... jó lenne, ha a héten kijönne.
És képzeljétek, tegnap megszületett a volt főnököm kislánya... természetes úton 63cm-el, és 5,4kg-al... óriási baba... mondtam is a párjának, hogy ő lett a példaképem, ha majd szülök és fáj, arra gondolok, hogy nem is fájhat annyira... :) :)

Nóri, ne mérgelődj a párod miatt... a pasik többsége már csak ilyen, bár tényleg lehetne néha figyelmesebb, de ebben a korban, már nem nagyon változnk... úgyhogy mondhatni megnyerted...
ja és ha kész az aranygalusa, nyugodtan szólj, és szívesen átugrok segíteni elpusztítani... ;)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Kismaki! Merre vagy? Régen jelentkeztél. Ugye nem előzöl be :lol:

Ezsóné Edit! Te is írhatnál magatokról pár szót, hogy hogy vagytok... bár gondolom kisebb gondod is nagyobb annál, minthogy velünk foglalkozz. :oops:

Hogy kell a helyére rendezni a képeket? A végére került... :roll: Attól félek, hogy valamit elrontok, ha belepiszkálok.

bellerreni
Eger

Köszi a borotválós válaszokat. :wink:

Barbi: nekem is a volt főnököd felsége a példaképem mától. :D

Na, indulok a dokkerhez. Hátha megpiszkál, és nem kell már sokat várnom Samukára.

Kép
zsizell

Nóri, amikor olvastam hááát.... Kép Kép
néha az én uramnak is vannak hülye dolgai, de akkor én borulok és utána amikor lehiggad akkor mindent megcsinál amit kérek. Csak azt nem értem, hogy nem lehetne-e a felesleges köröket kihagyni .. :)

bettike: milyen oltás kell nektek? BCG-t már kaptatok nem? utána meg nem csak a 2 hós oltás van?
stephie

Hát Csajok! Most beszéltem az embőccel, kérdezte az egyik ismerős, hogy hogy vagyok. Pont azt mondtam Zsoltinak, hogy nagyon nem érzem, hogy én szülni fogok hamarosan. Valahogy nagyon nagyon olyan érzésem van, hogy márciusban fogok csak szülni. :? Aszonta az embőc, hogy majd dr. Tóth megpiszkál és hátha beindul valami :lol: Kíváncsi leszek, de én egyre jobban érzem magam, minthogy "teher" legyen ez az állapot. :roll:

bellerreni
Eger

Boruska, egyre erősebb a gyanúm, hogy tényleg pszichikai betegségek ezek, mert jól tudja Bori, hogy ilyenkor pár napig itthon marad - velem. Lehetséges, hogy tényleg csak és kizárólag pszichikai egy 5,5 éves autinál is? Mondjuk az van a fejemben, hogy pl. Nóri Lucája is beteg lett a szülés előttre... Meg tudok még jópár hasonló sztorit. Szóval orr-fül-gégésznél minden teljesen rendben. Bori egész jól van, csak én vagyok továbbra is ramatyul.

Bettike,
ha mindent megtettél szopi ügyben, amit módodban állt, ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Fantasztikusan jó édesanyja vagy Vivinek!

Nóri,
nagyon köszi a gmailos szopis történetet, szerintem ez sokunknak erőt adhat! Férjed szerintem meg van zavarodva, nem fogja még fel, mi is történt. Beszélni kellene a fejével.
ktc

Reni: én sem érzem még hogy közelegne a szülés.
A 36+6 hetes képeket tetted fel most? Akkor lesznek sorban a fotók, ha mindegyiknek ugyanúgy kezdődik a file neve ( a te esetedben Bellerreni) Letöltöm, átnevezem és újra feltöltöm neked ;) Egyébként mindent jól csináltál. :)
zuzmooo

Reni Jaja, a rózsásra gondoltam. Ebből is látszik mennyire képben vagyok :D . A szívecskésben biztos több van. Mintha Milkáék szíve is megnőtt volna mostanra :lol: :lol: .

Oltári jót sunytam, megyek kicsit vakarok a lakáson. Dolog van ezer, Levikém még táborozhatna kicsit anyu pocijában. Bár ma alvás közben mintha megpöckölte volna a méhszájat vagy kétszer belülről, fincsi volt :? .
pammut

Na sziasztok!

Reni! Mindjárt rendbeteszem a képeket! :wink:

Nálunk - ahogy Nóri is írta - semmi nincs.
A CTG-re kb. 10:15-re érkeztünk meg. Kicsit várnom kellett, így 11 után találkoztam a dokival, aki közölte, hogy ez tökéletes, pénteken találkozunk - remélem, előbb is (mert ugye szerdán van 2010.02.10. 20:10 :lol:).
Amúgy most is inaktívnak éreztem Lilit, de elszalajtottam Apát egy kóláért, és ahogy azt megkapta a csajszi, rögtön feléledt. De azért ez nem normális dolog, hogy koffeinnel és cukorral kell tömni ahhoz, hogy felébredjen. Mindegy. A dokim csak tudja, mit csinál.
Jóslók azóta is akadnak, de semmi rendszer bennük. Sem helyileg, sem hosszilag, sem időszakban.
Most minnyá nekiállok a Bea féle túrós zebrasütinek. :)

Ja!
Nóri! Még akartam írni, hogy köszi a közvetítést - meg azt is, hogy ezt üzenem Apának (a tiednek):
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Akkor hagyom Zsuzsinak! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Csajok! Aranyosak vagytok... Látszik, hogy mekkora béna vagyok ezekhez a dolgokhoz. :oops:

bellerreni
Eger

Lányok!
Nincs meg vkinek a Herripotter 7. része elektronikus formában? Amit találtam, az nem hivatalos fordítás és elég car...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát most hogy nézem egymás mellett a két pocakfotót amik között majd 2 hét van, nem igazán nőtt semmit a pockom... Igaz hízni sem híztam azóta. Jajjj, remélem minden rendben van a kis prütyökkel. Pedig azt mondják, hogy ezekben az utolsó időkben kellene a legtöbbet híznia neki is meg nekem is... Jó lesz már az a 38 hetes uh, legalább megnyugszom.

bellerreni
Eger

Ja!
Azt elfelejtettem megírni:
bekukkantottam Molmarékhoz! Az a bébi csodaszép! :) Nagyon jól vannak, Mariann azt mondta, majd ír, ha hazamentek és a szüléstörténetet is megírja - bár nem lesz túl hosszú. Kb. mint Nórié. :) És puszil mindenkit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

ZSizell, nekem kb két napos borostám volt mikor szülni mentem, de azért ráigazítottak, de tényleg csak ott, ahol később varrtak.

Mivel én még babafotót nem tudok küldeni, küldök egy Igort nektek :D

Kép [/img]

dalika

Én egyébként ma nagyon hatékony vagyok. Az előző napokhoz képest meglepően fitt. Végre megvan az igazolás az egyszeri anyaságihoz. Sőt, mivel reggel tönkrement a vasalóm, még azt is vettem egyet. Mindjárt ki is próbálom :lol:

dalika

Katica - nem tudom, hogy kizárólag lelki eredetű Bori baja, de tuti rásegít az is

dalika, ez az Igor nem semmi :) ez jut eszembe, amikor a Szívek szállodájában Lorelai Paul Ankának nevezte el a kutyát :)

Kakti, nekem csak papíron van meg HP :(

Nekem is lett volna új pocakfotóm, hétvégén csináltam, csak apja vhova elkavarta a gépen és nem találom, de a fényképezőről meg letörölte :( Még meglelhetem este

Reni, én is úgy érzem, hogy nem nő a hasam, és nem is nagyon híztam az elmúlt hetekben, szóval hasonlóak az aggodalmaim. Meg ugye Berci eleve nem volt egy óriábébi az előző mérés alapján. Én is megpróbálok holnap kisírni egy UH-t a CTG után, bár elvileg csak a kórházba megyek, és nem a magánrendelőbe, ilyenkor nem olyan készséges a dokker...:(

boruska

Hát a hízáshoz annyit, hogy most engem majd leszidott a doki, akihez beestem, hogy 11,5 kg híztam... :shock: Ez tényleg olyan sok lenne??

dalika

Húú igor nagyon cuki!!!
Stephie: Azt mondta a doki néni kombinált olt., és agyhártya gyuszi, ha jól emlékszem de jövő héten pontosítunk.

Ktc: Köszönöm szépen, ez nagyon jól esett!

Kép
bettike830

Na elment a gyerekdoki. Kényszertartásban volt Bambi lába odabent, így kicsit masszírozni kell majd. Luca köhögése hatásos volt, kitisztult a tüdeje. Mindkét csaj remek. Ő is elájult a hasonlóságától. :lol:

Apa végül hozott mindent. Még sütit is kaptam. Kár, hogy ezért rugdosni kell, ahogy Anita is mondja... :cry:

Viszont kiderült, hogy a dokinéninknek van egy gyereke a lakóparkban Maroson, így oda is kijön majd! :lol:

Na megyek etetek!
Vendég

Hát szerintem mindenki a maga párját válassza. Nóri, nem azt mondom, hogy ez normális, de azt igen, hogy te biztos le tudod kezelni. Gyerek ide, gyerek oda én már megléptem volna. De Nóri őt szereti, és viszont. A többit meg lerendezik egymást közt.

Ma itthon voltam egyedül, és csodák csodájára nem borultam be. Asszem sikerült elfogadnom a kudarcomat – nem fogom tudni szoptatni kizárólagosan – és ettől kicsit megnyugodtam.
Bár a tegnapi 3-asban töltött nap is sokat hozzáadott a lelki békémhez. Nem is tudom kit dajkáltak többet: Bulcsit vagy engem. És azt se igazán, hogy ki szorult rá jobban.
Ma elrongyoltam cumit venni a kölöknek, nem volt kedvem a babakocsival küzdeni a hóban, így felöltöztettem és felkötöttem kendőben. Egész jól bírtuk. Azért féltem, hogy mi van, ha megcsúszok és elesünk…
Hazafele a szomszédasszonyok betaláltak. Az egyik átjött, neki is elmondtam a gondom, megmutatta, hogy ő hogy masszírozta magát. Telefonok is érkeznek ezerrel, hogy szedjem össze magam, nyugodjak le, lehet ezen még segíteni, és ha nem az se tragédia. Tök jó, hogy ennyien gondolnak rám.
Felhívtam anyut is, elmeséltem neki a kálváriát, gondoltam elhívom magunkhoz, had beszélgessük (ismerve a kapcsolatunkat, nagyon meg lehettem zuhanva, ha ilyen eszembe jutott), erre az én anyukám csak annyit tett hozzá, mikor telefonon sírva elmeséltem: Más újság nincs? Nincs vazze! Ezek után mit várjak tőle???
Délután átjöttek az Alapítványtól. Képzeljétek Alapítványos logóval ellátott bodyt, kabátkát, nacit és törölközőt kaptunk! Nagyon helyesek.
Megnyugodtam, béke van. Ettől függetlenül nem adtam fel a szopi és tej témát. Hajtunk rá ezerrel.

Molmar! Hosszú lábú királylánynak sok-sok boldog éveket kívánok! Neked meg gyors felgyógyulást!

Még mindig nagyon álomszuszék ez a kölök. Most is itt nyekereg a hátam mögött, de hagyni kell, amíg nem üvölt, mert különben képes és belealszik a kajába. Na megyek macerálni, hogy teljesen éber legyen és tudjunk enni.

zarja

Á mi is itt, szívtunk a védőnőnél több, mint egy órát...
mostmár én is szülni akarok :lol:
ja és csak annyit, engem meg a fogyás miatt szívat a dokimon kívül mindenki, szóval ne aggódjatok a hány kiló a sok beszólásokon :x :x ha kevesebb az se jó nekik :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Tök durva, hogy Nóri babája is 6 napos már! Vagy Bulcsi 3 hetes!
Őőőőőrület! :lol:

Editmk? Szül már csak lemaradtam?

Ajajajjjjaaajjjjaaajj...most már tényleg nekem kéne jönni. :lol: :lol: :lol:

Bea Te merre?

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri, mondjad már a párodnak, hogy legalább most az elején legyen figyelmesebb, mert ez nagyon gáz neked!!

Katica, a kisfiam most volt itthon 1 hétig, mert "beteg" lett, a következő héten pedig a kislányom volt itthon. Elvittem a dokihoz, aki mondta, hogy ő semmit nem lát rajta, hogy beteg lenne. Tudtam én, hogy semmi baja. Itthon ugrált, étvágy a köbön, szaladgált, tényleg semmi baja nem volt, csak itthon akart maradni.

Kiváncsi vagyok milyen műsor lesz ma éjjel a jóslókkal...jelenleg átlagosan 15 percenként jönnek (nem rendszeresen, csak átlagban). Remélem ma tudok aludni egy picit, mert ez igy nagyon brutális!
lara

Most délután én is folytatom a jóslást... De nem akarom annyira elhúzni, mint Lara! (Gondolom, te sem így tervezted... :D)
Én a héten szülni akarok!!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zarja! Igazad van a párkapcsolattal kapcsolatban, nem is bántani akartam én Nórit, direkt azért írtam, hogy ő is, meg ne haragudjon, mert irgum burgum... :lol: Mindenki más és más. CSak az bosszant, hogy olyan izék a pasik. Simán meg lehetett volna ezt is csinálni vita nélkül... Az enyém ember is néha ilyen tudjátok. Általában akkor kattan be, ha dícsérem, úgyhogy úgy döntöttem nem dícsérem :lol:

Kattkat! Én is ezen szörnyülködtem, hogy úgy nőnek a porontyok, mint a gomba :lol: Már 1 hónapos lesz az eleje, mire a vége kibújik :lol:

Megint megy az embőc kocsiért Pestre :cry: Megint egyedül kell zuhiznom meg lefeküdnöm :? Nem szeressem az ilyet, de hát ha menni kell, hát menni kell....

bellerreni
Eger

na, mindenki jósolgat, én meg abbahagytam :)

nekiálltam gardróbot pakolni, létrázni, fittebb vagyok, mint eddig hetekig - nem szülök én még egy darabig :)

boruska

Na, felöltözöm, és kiviszem a zebeket sétálni, meg dolgot intézni.
Majd jövök! Addig senki ne szüljön, és senki ne sértődjön meg! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rövid leszek, mert indulunk a Tescoba.

Ne olvasd el, ha hiszel a "szakembereknek". Tele vagyok indulatokkal. Gyűlölöm ezt a rendszert, amelybe kerültünk. Hihetetlen, hogy XXI. század és ilyen. Uh.

VAzze felhívtam a védőnőt kétségbeesve, hogy szokik le a Bulcsi a ciciről. Hát- mondja- ez várható volt, nemsokára kizárólag tápszeres lett (gondolom jókat vigyorgott, mikor én annyira ragaszkodtam a mellre tételre). HÁt ez van, ha korán hazaadják a babákat, mert a csecsemősök nem tanítottak meg minket szopni és szoptatni. A csecsemősök le se sajnáltak minket, azt mondták, majd a védőnő mellettünk áll és segít. Ez most pont a sok bába közt elveszett a gyerek. Nem tudom, milyen fórumon kéne ezt jelezni és változtatni a rendszeren. Azt mondták benn a kórházban, hogy úgyse lesz elég tejem. És és a rendszer elrendezte, hogy tényleg ne legyen. Nem hiszem el, hogy ne lehetne. Csak a sok jótanács és semmi segítség miatt jutottunk el idáig. Ki vagyok akadva. NEM HAGYOM MAGAM. És Bulcsú akkor is el fogja hagyni a tápot, ha ezért meg kell szakadnom. Nem vagyok hajlandó a gyermekemet büntetni, azért mert a sok csecsemős meg védőnő a könnyebb utat választja és b*szik tényleg segíteni.

zarja

Kakti, már én is ki vagyok készülve, mert nem tudom mire vélni ezeket, hogy itt éjszaka is besűrűsödtek, egész éjszaka jöttek aztán semmi nem történt. Te tudsz ezektől aludni?

Zarja, esetleg rápróbálhatnál a Szoptanítra:
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... t_sns.html
Én ilyet még nem használtam, csak olvastam, hogy nagyon jó, mivel úgy eszi a pótlást vagy a tápszert a baba, hogy közben szopizza a cicit, ami által kap ingert a mell és elkezd termelődni a tejcsi.
Esetleg Katica megerősít, ha jól gondolom.
lara

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Túlestem én is a fájdalmas vizsgálaton, de szerencsére, nem vérzek, meg nem barnázok, és a dugó is maradt még egyelőre. Azt mondta a doki, hogy a külső méhszájam nyitva, a belső viszont zárt. És megmozgatta a gyerek koponyáját, amiből arra következtetett, hogy még nem szülünk. De vazze, hogy nyúlt fel a gyerek fejéig...nem csoda, hogy úgy fájt. :shock:
A méhlepényem meg 2-3 érettségi szinten van, és ezért mennem kell megint UH-ra, mert attól tart 4-es lesz hirtelen. A pocakom szerinte kemény. A lényeg, hogy az egyik jel arra utal, hamarosan szülünk, a másik meg arra, hogy még nem fogunk. :D Előrébb lettem. Ja, a ctg-m is rendben van. Viszont jól sikerült a nyulkapiszka, mert azóta enyhén fájdogálok....

Kép
zsizell

Na, Szilvi, ezzel ez információval most sokat segített a dokker:) De a piszkálás lehet, hogy elindít vmit

boruska

a lányom kiütötte magát, hajlandó volt felnyöszörögni a szokott időben, de azóta is alszik mint a lőttmedve..
mi lesz éjjel?
hogy lesz ebböl 8kor fürdés?
nem sokat evett, így lefejtem 150ml tejet:) én vagyok a magyar tarka tejelő tehén...

borotválkozás:amire odajutottam hogy szülök, mindenem nagggyon szőrös volt, főleg a lábam, persze császárnál mindent leborotváltak.apa másnap hozott borotvát a kórházba és lábat borotváltam..:)

rettegek ettől a szoptatás mellé táplálástól..amiket olvasok itt tőletek, hát borzalom, főleg, én is tapasztalom a védőnő hozzáállását:bármit kérdezek, az a válsz:
"fejjé"
-köszi..
kitartást mindenkinek, nálunk is lassan kezdődikaz éjszakai buli..

zsó
Kép
pcd1985

Na, erre szoktam mondani, hogy a férfi nőgyógyász is csak egy olyan ember, aki már beszélt olyanokkal, akik szültek :lol: . Attól, hogy most fent van a baba, akár még az éjjel megszülethet. Van akinél csak az utolsó pillanatban száll le.
pammut

Szilvi,
valószínűleg a piszkálás segített... nekem is azt mondta a doki, hogy ha a külső méhszájam nyitva van, akkor megpiszkálja, hogy felgyorsítsa a folyamatot, de ugyan puha, mint a vaj, azért zárt... így a nyúlkapiszka elmaradt... mondta ő is, hogy csípős kaja, lépcső és keksz segít...
Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő... elméletileg Kattkat után én következnék, de én már semmiben nem hiszek...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Hát mi megpróbálkozunk a praktikák bevetésével:
keksz (ha Apa nem lesz tök beteg), csípős kaja (lehet, csak gyros lesz belőle, mert az egyetlen kínai étterem a közelünkben rettenetes), és asszem, megjárom vagy kétszer holnap a tetőteret is. :lol: nem nagy magasság, mert a földszint és a tetőtér közt csak 1 azaz egyí emelet van, de olyan bazi magasak a lépcsőfokok, hogy az azért munkás lesz. Majd lehozom a kiskádat (Apa örömére - lesz mégegy kerülgetni való), meg megnézem, mi van még fent, ami kell. A babakocsi leszállítását nem biztos, hogy bevállalom, de azt is le kéne takarítani... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell, megmozgatta a baba koponyáját? Jóisten! Nem is hallottam még ilyenről...
Szerintem azért nézegesd a nyákdugeszt, ha ennyire belenyúlt, akkor lehet ki fog esni. De várjunkmár, ha a belső méhszáj zárt, akkor hogy tudott a baba koponyájáig nyúlni...vagy a méjszáj ott volt a koponya és az ujja között? úristen miket tudnak ezek a dokik...

Siettetés: hát ma én is kitakarítottam az egész házat, még a kádat is súroltam belehajolva...eddig nem sok hatás :D

Edit szerintem nincs egyben...ma nem írt semmit...
lara

Lara:
elfelejtettem reagálni...
éjszaka vagy nem voltak jóslók, vagy nem ébredtem fel rá. 5 előtt kicsivel ébredtem, mert pisilni kellett. Akkor kicsit nehezemre esett a lotyóra ülni (asszem Edit szövege volt ez, és nagyon tetszik). Akkor kezdődött számomra felfoghatóan a fájdogálás. Aztán nem is bírtam, visszaaludni, így megint kiköltöztem a tévé elé. Apa ébresztett a kanapén... És akkor megint éreztem a jóslókat. De igaziból nem tudtam semmilyen időhöz kötni. Most viszont már egy ideje nem (csak) lent érzem, hanem fent is. És a hátam is leszakad... De már kezdem azt hinni, hogy csak bebeszélem magamnak az egészet... :? :? :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lara: :D köszönöm, pont ma délelőtt rendeltem meg. Csak ki kell várni, hogy ideérjen. Szárnyakat a postának! Tényleg, rövid a memóriám: ki mondta, hogy használt Szoptanítot?

Csajok, én ezt nem értem, annyira felnyúl a doki a végén, hogy érzi a gyerek fejét? Nekem ilyen nem volt. Nem is bánom. Lehet, hogy beelőztem azért?

Tényleg ki Edit kontaktja? Már nem emlékszem. Dobhatna neki egy sms-t hogy mi van vele.

zarja

Lara: én is értetlenül állok a dolog előtt. Azt mondta, hogy ki lehet mozdítani a koponyáját :shock: :D Jájjj, de annyira fájt, hogy markoltam a vasat. De remélem nem volt annyira durva, hogy meginduljon a szülés, én még korainak tartom.

Edit szerintem is szül már, nagyon hallgat! :wink:

Kép
zsizell

Eszter:
asszem talán Stephie emlegette a szoptanítot. de nem biztos... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zarja: A szakemberekkel nekem is tele a puttonyom. Mondjuk a védőnénim segíteni akart, de már nem nagyon tudott. Megnézte a szoptatásunkat és azt mondta hogy jól csinálja, csak nincs kitartása hozzá mert tudja hogy kap üvegből. A csecsemősöket hibáztatom. Miért nem maradhatott velem Barbus a szülőszobán, miért adtak neki kaját amíg nem volt velem, miért nem segítettek mikor mondtam hogy nem akar szopizni? Mindegy, még én is próbálkozom.

Tök sokat aludtam délután. A drágám is jó kislány volt, szóval most egész kipihent vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti, én is szoktam azt gondolni, hogy már bebeszélem az egészet. Amúgy azért nem paráztam rá jobban, mert fájni nekem nem fájnak nagyon, legalábbis nem mindegyik, csak néha néha egyik másik. Tényleg az a legrosszabb, hogy nem mer vagy nem tud ezek miatt aludni az ember :(

Zarja, akkor majd el tudod mesélni, hogy mennyire válik be, de szerintem pár nap és dől a lé :D
lara

Hello,

meg mindig egyben, csak ma egesz nap porogtem, foztem takaritottam (az amugy is tiszta lakast, de nem birok egy helyben ulni) meg mostam, igy nem nagyon voltam gep elott. Most meg megyunk boltba emberrel, bar a hatam leszakad, de hatha a mozgas beindit valamit.

Fajasaim voltak ejszaka, redszeretelenek, de legalabb olyan fajas felek. Pofam dagad :-) de ezek a jelek megsem azok a jelek, mert a gyermek meg vigan fickandozik bent. Visszaolvasok es meg kesobb jovok, remelem mindenki jol van.

Kép

Kép
editmk

Lara: annyira nem reménykedem, mert csupán 10-20 ml-et tudok fejni. Erre azt mondták, hogy adjam fel. Ééééén? Soha!

Vicky: én is a csecsemősökre haragszom nagyon. Basszus, szerencsétlen kölyök élete első napján gyomormosást kapott. Neked lenne kedved ezek után bármit enni? Még jó, hogy egyáltalán bármit a szájába tudunk tuszkolni. Tök jó indítás. :( Aztán a változatosság kedvéért cukros vizet éjszaka, mert b*sztak bejönni és felébreszteni. Pedig direkt mondtam. És másnap is, és utána is végig ott volt az a hülye üveg. Úgy, de úgy haragszom. És én ostoba liba, hagytam. Pedig hányszor mondta a szülésfelkészítős csajszi (folyamatos kontaktba vagyok vele a mai napig), hogy hagyjam ott a kórházat saját felelősségre, és jöjjünk haza. Nem mertem, mert azt hittem – ó én naiv liba – hogy a kórházban majd segítenek megmutatni a csecsemőgondozást. Liba! Erre a védőnő is jön ezzel, hogy ő tudta, hogy el fogja utasítani, és végül tápos csirke lesz. Nem azért van, hogy segítsen??? Ha tudta, akkor miért nem mondta, miért nem mondott alternatívát. Vicky: te jobb cipőben vagy mint én, ne add fel. Sokkal, sokkal több tejed van. Kipróbáljuk ezt a Szoptanítot, majd úgyis referálok hogy ment. Lehet, hogy nektek is megérne egy misét. Bár attól félek, hogy azért az a gyomormosás megmarad egy életre, és problémái lesznek az étkezéssel. Ahogy eddig is.

Ja, mivel van tejed (elég) és a súlya is jó, miért nem próbálod ki, hogy egy napra megvonod tőle a cicit is és a cumit is. Kanalazd bele. Szenvedés lesz és bőgés mindkettőtök részéről. Másnap meg csak a cicidet kínáld fel. Hisztizni fog, de mivel megvonod tőle egy napra az orális kielégülést, rá fog cuppanni. Ha a súlya ok, egy próbát megér. Nekem az a gond, hogy muszáj tömni és súlyt produkálni, és tejem sincs elég.

zarja

Kattkat!
Vagyok en is, meg egyben, nem szultem meg. Csak ez a mai nap nem az enyem. Nem tudom, hogy miert, de hajnalban hulla faradtan ebredtem, aludni megsem tudtam. Kristof is koran kelt, igy kilenc korul visszaaludtam vele masfel orara. Addig is gyenge voltam, de utana meg jobban. Kesoi reggeli, korai ebedkent teleettem magam Jokai bablevessel, ami utolag megis sok lett, ki is jott az egesz. Jah, reggel meg a hasam ment. Szedulok, faradt vagyok, almos, szarad a szam, Erik ma alig mozgott, noszogatni kellett, nagyon be van lassulva. Nekem meg minden bajom van.
Inkabb megyek is aludni.
Vigyazzatok magatokra!
Vendég

Ja, és így jöttünk meg a Tescóból. Szerintetek itten a sötét Somogyban hogy néztek rám?
Kép
Ez még a várandós kabátom, direkt ilyen hülye fazont vettem, mert azt akartam, hogy szülés után is tudjam hordozni Bulcsút, ezért nem számított, hogy hogy néz ki, csak az, hogy kendőstül is beleférjen.

zarja

Eszter, helyesek vagytok egy kabátban:) Tök jó, hogy ilyen kirándulásokra neki mersz vágni egy 3 hetessel!

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?