Sziasztok!
Az összes hétfordulósnak gratula, POcinak meg főleg a félidőhöz!
Dodó: sajnálom, hogy apa nem úgy áll hozzád és a babához, ahogy szeretnéd
Mondjuk július óta állandóan összezárva biztos nem jó
Egyébként furcsa, mert erről a második babáról mi is kevesebbet beszélgetünk, de ettől függetlenül érzem, hogy fontosak vagyunk neki. Helyes a pocakod
Tévé: nálunk nincs, igy vita sincs rajta
Edi: Nem semmi a 16 hetes Botond pocak
SZTK inkább no comment.
Sakura: Gratula a babakocsihoz, jól néz ki, meg az esküvői ruhához is! Szép pocakod van már Neked is!
Emi: csinos a pocakod meg a ruhák is!
Manorka: jól megijesztett a kismanó, örülök, hogy az Angel Soundstól megnyugodtál
Barbuss: nekem Manducám van, sajna most terhesen nem tudom használni, de egyébként imádom
Nyusza: nem ennyire durva, de nekem olyan ismerősöm van, aki félidős terhes volt, mikor kiderült hogy terhes. Ugyanis védekeztek is, meg addig mensizett is.
Emma: én pocim is lelapul reggelre. Védőnőn meg mostanra gondolom túl vagy
Anyatej: normális felnőtt ember számára ihatatlan, nem is nekünk van kitalálva
Zsani: én is szoktam mostanában szúrkálni, hol a kölkdököm, hol máshol. Szerintem nő a babalakóhely. Mennyit hiztál kérdés szvsz elég tolakodó, senkinek semmi köze hozzá!
Niki: nagyon sajnálom a kutyátokat és drukkolok neki!!! Viszont gratulálok az aktivabb babómocorgáshoz! A pici miatt ne aggódj, az én első terhességem egy épitkezéssel-költözéssel-anyagi gondokkal-nincs gáz/nincs fűtéssel megspékelt valami volt, ennek ellenére semmi baja a fiamnak. Alapvetően ritka kiegyensúlyozott gyerek már kiskorától kezdve (kivétel az éjszakák). Nem volt hasfájós, és nagyon mosolygós a mai napig.
Maki: csinosan gömbölyödsz te is
Nálunk ma maradék gulyásleves volt, holnap piritott máj lesz krumplipürével.
Poci: én babám szerintem ezt a 3 órát is több részletre bontja, mindennap kétszer érzem általában egy kicsit. Bár tegnapelőtt nagy buli volt bent. Gratula a negativ vizelet eredményhez!
Dóri: én nem félek az UHtól, mondjuk a kötelező 4en kivül össz két 4Dre megyünk még. Én szeretem jobban is megnézni a babót, mint amenniyre a kötelező vizsgálatokon idő van, ha már létezik ilyen lehetőség. De attól még ha valaki csak a 4 (vagy akárhány) kötelezőre azzal sincs semmi gond, mások vagyunk, ennyi
Moki: igen, le lehet mondani a védőnői szolgáltatásról!
Meme: nagyon örülök, hogy úgy néz ki sikeresen drukkoltunk! Meg az egyre aktivabb babó mozgásnak is
Freya: receptet kérek ahhoz a túrós valamihez!