Új privát üzeneted érkezett!

[quote="d76"]H írta:d76át lányok, írnék én visszaolvasás nélkül is, meg próbálnék bekapcsolódni, de legtöbbször csak pislogok, mert nincs meg a "fonal" :D:D:D

Viszont van egy dolog, ami már régóta nem hagy nyugodni engem...
Folyton azt "látom" itt, hogy szinte mindenki UH-ra megy (már bocsánat a megfogalmazásért, de) ha kell, ha nem....

Elvileg egy normál lefolyású várandósság során 4 alkalommal csinálnak UH-t.
Többhelyütt is olvastam, úh. legyen tény:), hogy elvben semmiféle károsodást nem okozhat a "túlzásba vitt" UH...
Bennem valamiért mégis az a kép él, hogy az UH egy szükséges, de nem feltétlen pozitív hatású vizsgálat...
Azaz: én nem merek ilyen gyakran UH-ra és leskelődni :) menni...

Szerintetek tiszta hülye vagyok?

szerintem nem vagy hülye :) ...én is csak a kötelezőkre járok, már épp 5 hete nem voltam...most kell mennem pénteken mindenképp....és utána én is tényleg megyek egy 4d--vel összekötött genetikaira önszorgalomból. :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

jajjj Dodo ne is mondd....a multkor utánaolvastam a Svédországi dolgoknak.........háááát mondhatom....jó világ van rátok.... :lol: :lol:

Edi: itt van már doki---akinél multkor is voltunk....
meg gyerekdoki is meg védőnő is van.....

be vagyunk biztosítva....!!! :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Szerintem sem vagy hülye...én még szinte a kötelezőkre sem járok..... :? :?

mokibuci

en igy a partvonalrol...

Dodo, te gondolom nem feketen vagy kinn es ezert is ingyenes. Itt nalunk is (speciel en magandokihoz jarok) toal ingyenes mindenkinek, nekem is az lenne es barkinek az euubol, de nem ugy, hogy utcarol feketen beesve, hanem valami nyomanak kene lennie, hogy itt lakik es ezert kapja az ingyenes ellatast, szoval rendezett a statusza es nem turista :)

luna6

[quote="edwig"]N írta:edwiga okosabb lettem táppénzileg is. A HR-es csajszi tökre jófej, jól elmagyarázta...
Tehát az első 3hét az betegszabadság, ami a brutto bér 70%, és vonnak belőle mindent. A 3hét után már táppénz, ami a brutto bér 60%, és adót vonnak belőle "csak"..... Hát ahogy kiszámoltam, nekem sajna kevesebb lenne sokkal mint a nettom, úgyhogy marad az eredeti terv, és május 31.-ig dolgozom....
Persze csak akkor, ha minden rendben van, és nem kell pihizni előbb már.... de rendben lesz :D:D:D:D

....na akkor nekem ezért több :D ...még így is kevesebb a levonásom, mint elötte :twisted:

Mercy

mercedes79
Győr

Luna: így van -így van!!!

mokibuci

luna!
Nálunk nincs magán doki....akihez kerülök, kerülök. Válogatni nem lehet. Én sem dolgoztam itt semennyit, de a migrációs irodánál le vagyok jelentkezve, és a férjem révén (mivel van munkája - azaz jelenleg nincs, de ez senkit nem érdekel), ezáltal én is megkaptam a letelepedési engedélyt.

d.dodó

Na hat pont ezert, te hivatalosan ottartozkodo vagy :) (vegulis mindegy, hogy itt lehet magandokizni is, az allami ingyenest aki itt szinten hivatalosan tartozkodo megkapna automatikusan, a teljes terhessegre es a szulesre) Szegeny moki meg bujkalos :D illetve hat nem vidam ez, sejtem, hogy arrafele ez meg mindig eleg maceras tortenet.

luna6

Dóri
Én úgy gondolom, hogy a mai uh-k már egyáltalán nem ártalmasak...
Utána kérdeztem sok helyen :D
Persze nem gond, ha nem mész el, csak a kötelezőkre, ettől még nem vagy hülye.
Viszont az sem hülye aki elmegy és megnézi a babáját, ha kell 4 hetenként is. Egyrészt, ha megteheti miért ne, másrészt ha aggódik akkor meg pláne miért ne, szóval szerintem nem vagyunk hülyék:-) Mert, hát én is ide tartozom.... kb. 4 hetenként megyek 4D-re, és jól esik látni, hogy minden rendben.....

Lehet, ha Bálinttal nem történik az ami, akkor nem megyek ennyit, hisz vele is csak a kötelezőkön voltam, és egyszer 4D-n a 25. héten. Azóta más a szitu....

Mercy
Mázlistaaaaa :twisted: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Poci: Igen, talán kicsit alakulnak a dolgain. Anyagilag még mindig nem tökéletes a dolog...de talán egyszer az is helyre áll!!:) Fő az optimizmus!:)
Babaszoba: alakul, de mostanság kicsit lustika vagyok. Ugyhogy most stagnál is darabig:) Átvan már rendezve, még a fallal bíbelődöm. De mire megérkezik a csöppség, remélem elkészülök:)
Mi lett a cuki eredményed???

Még 16-ot kell aludni, hogy mehessek UH-ra!:) Remélem addigra megjön az afp-m. Majd kiderül!!:)

Dobom a táblicskut!:) Remélem mindenki rajta van már!! AKi nem,/ vagy változott valami adat/ az PRIVIBEN(!!!) írja meg a táblán szereplő adatokat!!!

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

UH: Azt olvastam, hogy az UH alapjában nem árt a babának. Csak 25-30 perc után kezd melegedni a magzatvíz az UH-tól, ami nem annyira jó. De addig nincs vele semmi gond.

Meme

Kép
hmeme
Németország

jajjj de jó látni a táblicskut.....!!!És nekem már meg van előlegezve a rózsaszííííín :lol: de jóóóóó
mondjuk kétség nem fér hozzá..... :oops:

Dodo: na igen...itt a drága Náciéknál még mindig nem egyszerű ez a letelepedéses dolog.... :?

és amúgy olyan iszonyatos honvágyam van hogy az elmondhatatlan...itt egész nap nem tudok kihez szólni,nincs itt a megszokott társaság...és a gimiből egyből ide jönni...és egyedül lenni...ááááá :cry: :cry:
és már számolom a napokat hogy mikor megyünk már HAZA....!!!és már alig várom hogy a magyar határon patakokban folyhassanak a könnyeim.....mint mindig......

fúúúúúúj de nyálas vagyooooook....HORMONOK!!!!

mokibuci

Meme!
Köszi a táblit!

Olyan éhes lettem.....pirítottam magamnak egy kis pitty pannát.....

d.dodó

Moki!
Tesóm is egyből gimi után ment ki!! :D
Csak ő most már idősebb....van 3 gyerkőcük is. És ha gondolod (majd), családok, és speciálisan kisgyerekek, babák fényképezését vállalja. (És nem is laktok elvileg messze, ha jól sejtem).

d.dodó

Dodo: naaa...köszi!!! :D mi az a pitty panna....??????? :oops:

mokibuci

Amugy kezdek "olyan lenni" mint pocak! Rettenet sokat pisilek. :lol:

d.dodó

moki!
Pitty panna (akik jártak már IKEA kajáldában ismerik.....) Fagysztott "gyors" kaja. Lényegében apró kockára vágott krumpli, husikockák (ez csirkés volt), és sok aprított hagyma. És kicsi olajon vagy vajon kell megpirítani, és ehető is.

Poci!
Akartam írni, hogy rámentem arra, hogy ebay.se, és azon is találtam sok angel soundot (persze nem svédek), hanem ugy irja ki, hogy melyik országból mennyiért lehet megrendelni....és koronában írja ki az összeget...igy egyszerűbb, nem kell átváltogatni.

d.dodó

értem!!!! :lol:

mokibuci

Mégsem értem...kiír 193 koronát koronában, de ha rákattolok, akkor kihozza az eredeti oldalt, és dollárban vagy fontban irja ki...de ha azt meg átszámolom, akkor nem annyi! :(

d.dodó

pocak!
Egyre ráleltem, ami 20 font, és ingyenes a posta svédbe is. igaz ez kicsit több mint 200 korona (232), de lehet ez lesz a nyerő....új.

d.dodó

Nagyon jó hamar hazaértünk ma, ééééés úgy döntöttem, mostantól itthon is felkumpászkodok a netre és próbálom figyelemmel kísérni az eseményeket, mert amúgy - csak munka közben :oops: - lehetetlen.

Köszönöm mindenkinek az UH-s válaszokat. Még egyszer szeretném, ha tisztáznánk, hogy senkit nem akartam minősíteni vagy neadjisten lehülyézni (max. magam:lol:), csak kíváncsi voltam, ki melyik irányba parázik inkább....
...mert azt asszem megállapíthatjuk, hogy mindnyájan aggódunk eleget! :)

Dodó! Hát mi aztán jártunk eleget Ikeába anno Botival (szerintem minden pesti kisgyermekes anyuka odaszokik idővel 8) ), de én is csak lestem, hogy mi az a pitty panna.... mondjuk én inkább húsgolyófalók táborát erősítem... :oops:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri!
Egy időbe sok húsgolyót (köttbullar) ettünk. Most annyira meguntam...inkább magam csinálok fasirtot.
De ha néha napján eljutunk IKEA-ba, akkor azért husgolyót szoktam enni, mert marhára szeretem azt a barnaszószt, amit adnak hozzá.

d.dodó

Pitty pannát imádom, tükörtojással és lappkenyérrel (pitaszerű), mmmmmmm...

Laura, hát nekem is folyt a könnyem, amikor jöttünk haza és megláttam, hogy Magyarország... (Nem kortól függ és szerintem még csak nem is a hormonoktól, Dodó pl. örül, hogy Svédországban szülhet, nekem meg a férjem otthagyta a tuti kis finn állását, hogy én Magyarországon szülhessek, nem vagyunk egyformák...)

Én is megijedtem, amikor védőnéni beszólt a harmadik emeletre, hogy ha már ez is baj...úgy szuszogott, és olyan piros volt a feje, hogy szerintem nem fog gyakran jönni (ráadásul még ugye a kanapé is alacsony...) :)

Képzeljétek, úgy megörültem, kaptam egy borítékot a Fetal Medicine-től, persze azt hittem, megjött az integrált eredmény, erre kibontom, és csak a számla... Hát, elég gyorsan lefagyott a mosoly az arcomról... :(

Kép
emma.zunz

Jaj... én az egész hóbelevancot imádom. Húsgolyóstól, barnamártásostól, áfonyaszószostól....
Nyami....
Kár, hogy pénteken voltunk apával az Ikeában vásárolni és nem ettünk...
(...najó, bevallom, csak azért nem, mert sushizni mentünk utána. :oops: )

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Szép estét kismamik!
Mennyit irtatok megint jesszussszkaaaaa :lol:

http://farm4.static.flickr.com/3148/283 ... b9b21a.jpg
én sütögettem :D használom a túrót... :oops: :lol: nem néz ki ilyen jól mint a képen de finom. RONDA DE FINOM :P

Védőnéniztem én is ma :) én "csak" 3kilót hiztam
nem mondott rá semmit, tök normális a védőnénim :lol: az nem tetszik neki h a párom cigizik - jogosan :D nekem sem tetszik...- de azt mondta szivhang ürügyén csaljam le legközelebb és elbeszélgget vele... :wink:

Mia: kinél szülsz?

Kép
freyja

Emma!

A védőnős sztoridon jót röhögtem....
Ne foglalkozz vele!
Szerintem egy kismama a szülész-nőgyógyász orvosával kell, hogy kialakítson (vagy esetleg később a szülésznővel) olyan viszonyt, hogy mindenről tudjanak beszélni, amiről kell és ami csak a várandós anyuka eszébe jut.
Szerencsére nekem ilyen a dokim, ezért a védőnős köröket abszolút feleslegesnek (ámde kötelező) tartom.
Én Botit még máshol vártam, úgyhogy most ráadásul új és ismeretlen védőnőhöz kellett mennem. Hát eddig egyszer voltam és nem is tervezek túl gyakran....
Olyan igazán unszimpatikus vénasszony, aki persze egyből közölte, hogy tegeződjünk (pedig pont az a fajta, akivel az embernek eszébe sem jutna "haverkodni").... meghát élből adott egy telefonszámot, hogy azt mentsem el és ha arról rámcsörög, azonnal hívjam vissza... (hátpeeeeerszee)....
És végül előirányozta, hogy látogatásOKat fog tenni nálunk.
Mit is mondhatnék... szívrepesve várom!
:?

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri!
Én nem mertem sushit enni. Állítólag kismamaként nem ajánlott!

Emma!
Én is szeretem a lappkenyeret (ha egyre gondolunk). Kici kerek, és tele van lukacsokkal, és tényleg pita szerű, csak nem lehet szétnyitni, és nagyon puha (ez az??).

d.dodó

Freya
nagyon jól néz ki a süti :lol: :lol: :lol:

Emma
szegény védő néni,milyenehéz lehet neki :wink: :wink: jaj a levélnél átérzem izgalmad :oops: :oops: :oops:

Dodó
hú akkor neked is nyomikázza a hólyagodat :oops: nekem csak napküzben,hála az égnek éjszaka csak egyszer :oops:

Meme
jó a táblicsku,olyan jó látni :lol: örülök hogy oké volt minden Apával :oops: még 16-ot??jaj de sokára van :oops: jaj nekem is annyit kell pont :lol: :lol: jaj nekem majd ha ráérsz beirhatod hogy Kamilla lesz a neve :lol: na eddig úgy néz ki,mert hetente változtatjuk,de remélem ez lesz :wink: :wink: köszi

bibar

freyja: ez nem volt szép!!!!!!!!! most csorog a nyálam! nem vagyok édesszájú, de ez olyan jól néz ki, simán befalnék párat :oops:

Kép
zsani78

bibar!
Nekem is inkább napközben szerencsére, de éjszaka is van hogy 2-3-szor menni kell.

d.dodó

Zsani az enyém nem ilyen szép :D kicsit szétesett... de küldök virtuális sütit jóóóó :oops: :lol: nehogy éhezzetek nekem :D

Kép
freyja

köszi! óóó, ne félj, éhen nem halok :) apa megtömött bundás zsemlével, teával! :lol:

Kép
zsani78

jajjj, de kkkkkííííííííííííííííííííívvvvvvvvvvvvvvváááááááánnnnnnnnooooooommmmmmmmmmm az IKEA-s húsgolyót pürével, áfonyával...barnamártással....erről kár volt beszélni...csak jövő 7en megyek Pöstre :( ....és akkorra terveztem....istibiz most épp jobban várom mint a 4D-t :D

az én védőnénim igenjófej!!!! mindent enged, nem zavarja semmi, és beszélgetni is lehet vele.

Mercy

mercedes79
Győr

de lehet ennem kéne amcsibundás-kenyeret???

Mercy

mercedes79
Győr

Lányooook, annyira boldog vagyok, Manóseggű rúgdusott a Mamának (Anyunak) . Rendesen rúgdosott. Előszőr én raktam a pocakomra a kezem, és valószínű dobbantott egyik oldalról a másikra, mert hol az egyik oldalon rúgott kettőt-hármat, hol a másikon. Szóltam neki, hogy hívom a Mamát, csinálja neki is. Akkor abbahagyta, Anyu megfogta a pocimat, és mondtam, hogy na itt a Mama, mehet.... és a kis manóseggű kezdte is. Rúgdosott neki hol az egyik oldalon, hol a másikon... perse a Mama olvadozott neki... :D

Olyan éééédes ez a kis szaros manóseggű már most teker mindenkit a pici apró ujjai köré :D:D:D:D SZERELEEEEEM :D
Vendég

edi!
Szupi lehetett! Biztos a mama is nagyon örült neki!!
Nálunk még én sem minden nap érzem egyértelműen...kívülről meg végképp nem lehet érezni! :(

d.dodó

Dodó
Ennyire intenzíven még én sem nagyon éreztem, csak egy egy apró rúgást. Ma viszont egész nap kemény volt a pocim, lehet nőtt a törpe....
Ma volt az első alkalom, hogy ennyire lehetett érezni kívűlről is. Rendes kisrúgásokat csinált.... Anno mikor egyszer a kollégám érezte, az még csak ilyen apró buborékos érzés volt, ez viszont már érezhető apró rúgás...

Anyu olvadozik, gondolhatod :D
Vendég

edi: jajjj de jóóóóóóóó! fantasztikus érzés, ugye? anyukád most napokig mosolyog, biztos :)

Kép
zsani78

Edi: De klassz , hogy érezte Anyud is Botit!! :) Apa is alig várja, hogy érezze a babókát. De egyelőre még csak én érzem. Szegényem egész nap tapizza a pocakot, dehát hiába...még nem érzi:(

POCI: Gratula a félidőhöz!!!! :) Dejó neked!!!! Már "csak annyi van vissza, amennyi eltelt, és a kezedben tarthatod Riccardot!!:)

Jó éjt csajok! Részemről elteszem magam holnapra! Szép álmokat mindenkinek!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: Írtó jó, hogy anyud is érezte a pici unokáját! :)
Nálunk apukám próbálkozott egy kis rúgást kicsikarni, de nem ment neki. :wink:
Apának viszont már dobbantott! :)
Apja lánya! :lol:

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

hát én is olvadozok egyfolytában... imádom :D

Megyek lefekszem én is, fülig érő szájjal :D:D:D

Jó éjt Lányok
Vendég

Azaz, Dodó, a lappkenyér, nagyon fini!

Dóri, védőnéniben akkor te nyertél... A "rádcsörög és azonnal hívd vissza" szöveggel azt hiszem, felülmúlta az én kanapésomat :)

Húsgolyósoknak üzenem, hogy a múlt héten pénteken a budaörsi Ikeában 100 Ft volt egy adag. Anyukámmal voltam, mindketten azt ettünk, meg sütit, és bodzalevet, és összesen fizettünk 740 Ft-ot, el sem akartuk hinni, aztán mondta a pénztáros, hogy a húsgolyó csak egy százas, és akkor már láttam, hogy ki is van írva tényleg...

Úúúúúúúúúgy várom már, hogy engem is rugdossanak odabentről! Edi, de jó neked, meg mindenkinek, aki érzi. Nekem egyelőre be kell érnem a szívhangjával, persze annak is örülök nagyon...

Kép
emma.zunz

Látom kicsit más ritmusban élünk, csajok!

Én most jutok ide (család megetetve, aprónép holnapi sulinapra felkészítve, ágyban).... amikor Ti már elköszöntetek jópáran!

Edi! De jó neked! Olyan klassz az a sok kis apró "öröm", amit Botidtól már most kapsz... Persze maximálisan megérdemled, úgyhogy nem is vagyok irigy! :)

Emi! Jah... az Örs vezér téri ikeában is százas volt a húsgolyó... amikor megláttam a plakátot komolyan fontolóra vettem, hogy lemondom az asztalfoglalást a wasabiban... de győzött a sushi.

Dodó! Valóban olvastam én is, hogy nem ajánlják, ahogyan pl. a tatár beefsteak-et sem... merthogy nyers, ésatöbbi... de úgy beszéltem meg magammal, hogy ennyi idő után már megengedhetek egy kis kihágást, nem lesz semmi baj!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri!
Persze, ez a mértéktelen fogyasztásra vonatkozik. Én is ettem 2-3 szelet tatár beefsteak-os kenyeret szilveszterkor.
Amugy én is szoktam "esti műszakban" lenni még. Csak fél 9-kor fürdetés, aztán ha elaludt, akkor tudok ideülni. Ez változó mikor van, de ma már alszik.

d.dodó

Sziasztok!

UV mentes barnítás

UV Mentes barnulás egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr. Hasonló folyamat játszódik le amikor egy almát kettévágunk és kitesszük a napra amely órák alatt bebarnul.
A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos. A bőrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak.
A DHA bőrfelületre juttatását követően a kívánt barna szín kb. 2-3 óra alatt érhető el. A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Az eredmény kellemes sötét árnyalat. Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd fakulni.

BARNITÓ PARTY KISMAMÁKNAK

Hívj meg magadhoz 5 vagy több kismamát vagy barátot,egy barnító partyra ! A 6.fő te leszel és te barnításod ingyenes + ajándékod egy doboz desszert .
A barátaid fújása 3200 Ft /fő
Ha ügyesen szervezitek akkor a társaság mindegyik tagja lehet befogadó és akkor jár neki az ingyen fújás!
A party ár csak 5 vagy több fő estén érvényes !
( Ha kevesebben vagytok akkor személyenként
a fújás 4500 Ft / fő )
Az ár Budapest területén belül érvényes !

Elérhetőség :
Kőszegi Tímea +36-30-636-9287
www.testbarnitas.com
testbarnitas@gmail.com
20200310173350

Jó estét!!!
Nem voltam, bocsi vissza olvastam, csak ne haragudjatok nem igazán van erőm reagálni. Nagyon keveset és nagyon rosszul aludtam és most sem vagyok jobban. Vettem Stellának gyógykészítményeket, most azt elkezdtük adni neki. De sajnos nem ette a kutyakaját, de evett kenyeret és húst.Szóval ez azért mégiscsak valami.Sokkal levertebb, mint tegnap volt. Bár kijött velem, meg rugdostam neki a havat, és kapott is utána,aztán hozzáért a hideg hó a sebéhez és el is ment onnan. De mikor bementem nem szaladt elém csak ült szomorúan a kosarában.Sokkal rosszabbul festett, mint tegnap. Tuti jót tenne neki, ha haza hoznánk, de hogy???????? Egyszerűen nem látom módját. :cry: :cry: :cry: Pedig biztosan jobban lenne.Tudom...
Bocs, hogy nem tudok másról írni, de nem tudok másra gondolni. Holnap mennem kell dokihoz féléves vizsgálatra, hurrá. :? Szerdán uh, de az sem dob fel.Féltem a picit, hogy nem teszi e tönkre ez az egész.Mert én nagyon rosszul vagyok, lelkileg, fizikailag egyaránt. Nagyon fáj a hasam és a derekam. Féltem.... :(
Mégegyszer bocsánat a rossz kedvemért.
Jó éjt mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja valami jót is akartam. Én egyáltalán nem éreztem buborékot vagy ilyesmit. Amikor nem biztos őt éreztem akkor olyan halacska úszását éreztem, mióta tudom, hogy ő, konkrét rúgásokat érzek. Olyan jó!Persze nem olyan ügyi, mint Boti, de jó érezni nagyon.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Az összes hétfordulósnak gratula, POcinak meg főleg a félidőhöz!

Dodó: sajnálom, hogy apa nem úgy áll hozzád és a babához, ahogy szeretnéd :( Mondjuk július óta állandóan összezárva biztos nem jó :( Egyébként furcsa, mert erről a második babáról mi is kevesebbet beszélgetünk, de ettől függetlenül érzem, hogy fontosak vagyunk neki. Helyes a pocakod :)

Tévé: nálunk nincs, igy vita sincs rajta :P

Edi: Nem semmi a 16 hetes Botond pocak :D SZTK inkább no comment.

Sakura: Gratula a babakocsihoz, jól néz ki, meg az esküvői ruhához is! Szép pocakod van már Neked is!

Emi: csinos a pocakod meg a ruhák is!

Manorka: jól megijesztett a kismanó, örülök, hogy az Angel Soundstól megnyugodtál :)

Barbuss: nekem Manducám van, sajna most terhesen nem tudom használni, de egyébként imádom :D

Nyusza: nem ennyire durva, de nekem olyan ismerősöm van, aki félidős terhes volt, mikor kiderült hogy terhes. Ugyanis védekeztek is, meg addig mensizett is.

Emma: én pocim is lelapul reggelre. Védőnőn meg mostanra gondolom túl vagy :)

Anyatej: normális felnőtt ember számára ihatatlan, nem is nekünk van kitalálva ;)

Zsani: én is szoktam mostanában szúrkálni, hol a kölkdököm, hol máshol. Szerintem nő a babalakóhely. Mennyit hiztál kérdés szvsz elég tolakodó, senkinek semmi köze hozzá!

Niki: nagyon sajnálom a kutyátokat és drukkolok neki!!! Viszont gratulálok az aktivabb babómocorgáshoz! A pici miatt ne aggódj, az én első terhességem egy épitkezéssel-költözéssel-anyagi gondokkal-nincs gáz/nincs fűtéssel megspékelt valami volt, ennek ellenére semmi baja a fiamnak. Alapvetően ritka kiegyensúlyozott gyerek már kiskorától kezdve (kivétel az éjszakák). Nem volt hasfájós, és nagyon mosolygós a mai napig.

Maki: csinosan gömbölyödsz te is :)

Nálunk ma maradék gulyásleves volt, holnap piritott máj lesz krumplipürével.

Poci: én babám szerintem ezt a 3 órát is több részletre bontja, mindennap kétszer érzem általában egy kicsit. Bár tegnapelőtt nagy buli volt bent. Gratula a negativ vizelet eredményhez!

Dóri: én nem félek az UHtól, mondjuk a kötelező 4en kivül össz két 4Dre megyünk még. Én szeretem jobban is megnézni a babót, mint amenniyre a kötelező vizsgálatokon idő van, ha már létezik ilyen lehetőség. De attól még ha valaki csak a 4 (vagy akárhány) kötelezőre azzal sincs semmi gond, mások vagyunk, ennyi :D

Moki: igen, le lehet mondani a védőnői szolgáltatásról!

Meme: nagyon örülök, hogy úgy néz ki sikeresen drukkoltunk! Meg az egyre aktivabb babó mozgásnak is :)

Freya: receptet kérek ahhoz a túrós valamihez!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Niki! Szegényem... nagyon sajnállak a kutty miatt. Nem akarok semmi "okosat" mondani, hisz úgyis úgy éled meg ezt a helyzetet, ahogy.... :(

A babó miatt ne aggódj, biztosan megviseli őt is a te rossz lelkiállapotod, de abban is biztos vagyok, hogy semmi baja nem eshet emiatt....

Persze inkább írd ki magadból a feszültséget, itt biztosan megértő fülekre találsz!

Lesz még tavasz!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

fokamoka!
Rég voltál!
Én is érzem, hogy nekem is, és apácskának is fontos ez a baba, de tuti fél is....fél hogy nincs munka..... És akkor már a sulira sem fogom a pénzt kapni!

Niki!
Érthető az aggódásod, sajnálom, hogy a kutyus ma rosszabbul volt. Reméljük a gyógykészítmények megteszik a hatásukat. És ok, hogy nem tudjátok hazavinni, de ha ti mennétek pár napra legalább anyukádhoz, ugy hogy ott is aludjatok?? Nem megoldható??

ÉÉÉÉÉÉS!!! MEgrendeltem az angel sound-ot!!!!! 240 korona volt, de ebben benne van a kiszállítás, és 250ml-s UH-.zós zselé is. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ér ide.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?