Sziasztok!
Niki: sajnálom a kutyusotokat, de bízom benne én is, hogy helyre fog jönni. Én is nagyon kedvelem a goldeneket. Nekem ugyan palota pincsim van, de ő sajnos már eltávózott az örök vadászmezőkre. Én a Prima-Vet magánklinikát javaslom, ott pedig Dr.Bánfi Andrást. Nagyon jó doki. Szerintem próbáld meg, egy kérdést megér, hátha tud valamit modnani Neked. A XV.kerületben van a klinika. Honlap:
www.primavetrendelo.hu. tel: 306-1364 nyitvatartás: h-szo: 9-23 óráig, vasárnap: 9-20-ig Most látom az oldalukon, hogy az év állatorvosa 2009-ben pont ez a doki, akit ajánlottam.
Korábban valami állateledelt is reklámozott és éppen egy goldennel játszott benne. Az én pincsimet is ő mentette meg egyszer (míg mások már el akarták altatni). És a szüleim is hozzá viszik az angol bulldogjukat.
Sikerülni fog!
Poci: gratula a 20.héthez!!!!!! Jupppi!
Mercy: sajnálom, hogy még nem kaptad meg a csomit, de most már ideje lenne megérkeznie!
Annak viszont örülök, hogy végül az esküvő mellett döntöttél. Elkezdtem Neked írni valamelyik nap, de aztán kitöröltem, mert ezt a döntést úgyis Neked/Nektek kell meghozni. Mikor mi esküdtünk, nálunk is egy gyors megoldás volt, egyrészt mert pocis voltam (és veszélyeztetett), másrészt találtunk egy lakást, amihez szocpolt szerettünk volna felvenni. Nekem is hasonló vágyaim voltak, DE nagyjából teljesült is. Mert első körben a polgári esküvőnk volt megtartva. Olyan rucit választottam, amit hátul fűzővel tudtam szabályozni, így pocisan és később már nem pocisan is fel tudtam venni. A polgárira mindneki meg volt hívva, de tudattuk, hogy a templomi és a lagzi része pontosan 1 évvel rá lesz. Így is volt.A polgári után szűk családi körös vacsi volt. Majd 1 évvel később a kislánykámmal mentünk a templomba, ugyanis a keresztelőt is egybe vettük. Rengetegen voltunk és eszement lagzit csaptunk. Felejthetetlen volt minden! És egyáltalán nem bánom, hogy külön volt a polgári esküvő (a szocpolnak ez volt az egyik feltétele, hogy össze legyünk házasodva). Lakást is nagyon szerettünk volna, ami közös. Így még ha akkor gyors megoldásnak is tűnt, mára csak a szép emlékek maradtak meg. A vendégek szerint, sosem voltak még ilyen jó hangulatú lagziban, közel 100 főből mindenki táncolt kortól és nemtől függetlenül hajnali 4-5 óráig. Meglátod, Nálatok is nagyon jól fog sikerülni. Meghoztad a döntést, próbálj most már csak a jó dolgokra koncentrálni, hogy Te valóban jól is érezd magad!
Maki: nagyon szép pocókád van, szerintem sem pici, szépen gömbölyödik!
Edi: 5 kiló az sok? Szeirntem egyáltalán nem. Ne vedd komolyan. Nem is csodálkozom, hogy mérges voltál. A vérnyomid meg biztos ezért ment fel + a szaladgálástól.
AFP 1 hét alatt meg szokott lenni. De ha holnap mész, kérdezz rá.
Barbuss: megkérdezem páromtól, hogy nagyon elcsomagolta-e Nóri ülését, mert január elején cseréltük le. Bebe Comfort volt (nagyon szerettem, mert biztonságos és kényelmes), ami 18 kg-ig jó, de Nóri már 17-nél tart (egyáltalán nem látni rajta, de erős csontozatú), így vettünk egy újat. Ha elő tudja bányászni, akkor beszereltetem vele és akkor megoldjuk. Ha esetleg nem, akkor meg értetek megyek, ez nem gond, ne viccelj. Csak ha nem muszáj, akkor ne mi szereljünk, maradjon a pasikra ez
Se Te, se én nem emelhetünk. Megoldjuk mindenképpen valahogy. Csak hó, meg jég ne legyen, mert akkor kiállni se tudok az udvarból. A közös képviselőnk remekül rátolja a mini hókotrójával minden alkalommal az udvaron belül parkoló autókra a havat, ami jól meg is fagy. És a mi autónknak elől eléggé alacsony a spoilere elől, így kiállni reménytelen. Szegény párom szokott ilyenkor lapátolni, pedig már szólunk is neki. Na, de ez csak hóhelyzet esetén van. Remélem, már nem lesz több hó, csak ilyen szép napsütés.
És lányok, nálatok mikor van délutáni alvás a gyerkőcöknél? Mert akkor még azt is bele kell kalkulálni az időbe, hogy emiatt délelőtt a jobb vagy nem gond a délután.
Ebéd: nálunk rakott krumpli lesz + palacsinta maradt tegnapról
Képzeljétek, már megint megijedtem.... ugye pénteken voltam védőnőnél, nem találta a szívhangot, pedig próbálta elég sokáig keresni. A vérnyomásom is alacsony volt. És ez a legrosszabb, mert... na, le se írom. Egész nap semmi mocorgást nem éreztem, majd másnap se nagyon. Este végre jelentkezett a picúr, de 2-3 kapálózás volt csak. Egész éjszaka alig aludtam valamit. Eljött a vasárnap és szintén semmi. Mondtam a páromnak, hogy menjünk és vegyünk egy angel soundot, mert megesz a fene. Sokkal rosszabb ez a bizonytalanság, az meg most luxus lenne, hogy kifizessünk megint UH-ra sok ezer Ft-t, amikor úgyis megyek szombaton. És majdnem 1 UH árából meglenne a szívhallgató. Megvettük! Hazaértünk, azonnal megkerestük és a kis Maszat Panna (ha mégsem, akkor Maszat Peti) szíve ott dobogott. Ha hallottatok valami nagy puffanást tegnap, az egy kő volt a szívemről. Annyira elbújt alulra, hogy csak na. És fel is vettük a szívhangját, dupla öröm. Azóta azt hallgatgatom mp3-ban
Jó ez a kis szerkezet. Kár, hogy nem előbb vettük meg, de úgy voltam vele, ha úgyis rúgdosni fog, akkor az egyértelmű jel. És én elég korán éreztem már, ráadásul mindennapos volt. Jól megijesztett engem, viccesek ezek a Babócák. Az egyik a kukacát dugja el, a másik a szívhangot, meg inkább szundikál, mint jelezzen, hogy "hééé, Mami itt vagyok!"