Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg Kattkatt: alkalmaztad a babérlevél kúrát, vagy elsumákoltad? :wink:

Kép
zsizell

Sziasztok!!!

én is már megjártam a védőnőt, nálam is minden oké.. én most lábalok már kifelé a megfázásból..remélem!
boruska! a kéz dagadásomat olyan jól leírtad! én is ugyanúgy vagyok, mint Te! alig bírom reggelre behajlítani az ujjaim, ráadásul a középső még fáj is!
Ma aludtam egész éjjel/kivéve a 3pisilést/ de mégis dög álmos vagyok!
Reni! a mentőállomás elé is kivonulunk, ha arról van szó, ugyhogyha 20m-re laksz a kórháztól, akkor is ki megy a mentő!!! nyugodtan hívd őket! jól mondták, olcsóbb is és még a csomagodat is felviszik, meg egyből bejutsz a szülőszobára, nem kell neked "intézkedned"..Szerintem egyszerűbb.. :lol: :lol:
Kattkat! nagyon csendben vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt!

Itt szépen süt a nap :)

Akkor haladok visszafele:

Ágic!
Szerencsére 2 nap után elmúlt a kézfájásom (zsibbadás maradt).
Megcsináltam a Zsizell-féle babérleveles lötyit, de őszintén szólva csak egyszer áztattam bele a mancsom, aztán este szintén csuklóvédő, alatta Richtofit (gyanús állagú) sportkrém. Szerintem már megbuggyant.
Másnap még fájt, de harmad napra elmúlt! :D

Beneildi!
Beírtam Léni tippelt súlyát, hosszát!
Fejméretet nem tippelünk a tábliban.:)

Katica!
Remélem Borival hamar rendeződnek a dolgok, meg persze Veled is!

Dalika!
Igor :lol:

Molmar!
Olyan szívmelengető, mikor egy apuka hozza a híreket, ráadásul ilyen szépeket ír! :)
Nagyon szép kis babátok van!

Közben meg telóztam egy fél órát, úgyhogy megkukkantottam miket írtatok azóta.
Zsizell!
Öh igen. Egyszer .:) De fentebb leírtam.

Ronci!
Még semmi jel.
Mindjárt lemegyek a pékhez meg a boltba. Hátha a 4 emelet le és kajákkal megpakolva fel valamit beindít. Bár nem hiszem. :roll:

Bár ha most hirtelen beindulna valami folyamat, biztos összekakkantanám magam. :lol:
A 8.-a nem jó dátum. Valamiért a páratlan számokat jobban szeretem.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

MOLMAR, GRATULÁLOK NEKTEK A GYÖNYÖRŰ KISCSAJHOZ! csak nem a 2-es (rózsaszín) szülőszobában szültél te is? :wink:

Kép

Magzatvíz-betét: Én a tena betétet használtam már a vége felé is. Ez volt a szerencsénk, mert így a betét felfogta a magzatvizet amikor elment 1 része a kocsiban.

Kakti, eltünt...csak nem már is szül??

Csiszát ma mikor is császározzák?

Boruska, nem is sok az a 13kg!

Kép
csipike09

Kattkat!!! Pedig már azt hittem! Nem kakkantod össze magad, kapsz majd beöntést! :lol: :lol:
Szerintem mindegy mikor kezdődik, az először szülök úgyis meg leszünk kicsit ijedve, mivel nem tudjuk, hogy mire is számítsunk, na meg még nem csináltunk ilyet. Most én még nem vagyok megijedve, mert még mindig úgy gondolom, hogy annyian megcsinálták már, miért ne menne nekem is.. :lol:

Kép
Kép
ronci

molmar: Nagyon szépek vagytok.

kakti: Mennek a drukkok, nekem is a hasam alja fájt.

ktc: Sajnálom hogy Bori megint beteg. :( Jobbulást neki.

Magzatvíz a kocsiban: Nekünk a védőnők egy nagy törölközőt és alá egy szemetes zsákot javasoltak.

Éjszaka egész jól aludtunk, bár most tápot kapott. Csak 2 kor kelt és 6-kor. A lefejt tejemet lefagyasztottam, majd előszedem ha már nem lesz ennyire érzékeny a gyomra a teára. Ma vetetek apával homeós bogyót, a teákat feladtam.
vicky79
Budapest III. kerület

csipike!!! Kakti nem nst-re ment?

Kép
Kép
ronci

Katica, jobbulást Borinak! Karácsony óta 6x volt hasmenése??? Csodálom az erődet, így a terhesség vége felé megfázás + egy beteg kislány... reméljük a leletek megmutatják mi okozza a hasmenést pici lánykádnál.

Kép
csipike09

Tegnap nap közben nem rendszeresen, de átlagosan 20 percenként jöttek a kontrakciók, esti füri után 10 percenként...majd éjjel fél2-kor felébredtem és már 8 percesek voltak, utána éjjel 3-ig 5 percenként, majd reggel 5-ig már 3 percenként jöttek...a végén nem bírtam tovább fáradtsággal és elaludtam...reggel amikor felkeltem már semmi nem volt...
Most miért szívat??? Egész éjjel itt jósolgat, már majdnem ébresztettem a férjem és kiderül, hogy vak lárma??? Úgy haraxom...de kire is? Magamra? :D

Molmar, hát milyen jól néztek ki, baba is gyönyörű!

Bori, én első körben taxival próbálkozom, ez a terv és állítólag a portára le lehet hívni a szülésznőt, aki felviszi a csomagot, bár lift is van..
DE nem tartom kizártnak, hogy beülök az autóba és elmegyek a kórházig, 5 perc, persze ez nagyon állapotfüggő
Amúgy én is ettől félek, hogy hazarendelem apát, aztán mire hazaért semmi nem lesz már...

Kakti, nagyon csendes...csak neem??
lara

Ronci, lehet... :oops: :oops:
Egyébként nem csak az előszőr szülő nők ijedhetnek meg a szülés kezdeténél... minden szülés más... az én gyomrom is összeugrott amikor rájöttem, h ez már nem "gyakorlat" hanem "éles" :D

Kép
csipike09

Sziasztok Anyucik!
Szerintem nem kell annyira félni a bejutástól,
Tényleg jó időben lehet tudni, hogy idő van és az eleje még
egész elviselhető simán összepakoltok, és a legrosszabb esetben is azért jó, ha egy jó szomszéd, vagy ráérős barátnő is közel van, és tud vinni.
Legalább is ez az én véleményem, és tapasztalatom.....
Bőven volt időm pakolni, borotválkozni.
Bár szerencsém volt, mert hajnalban kezdődött, és apa még mellettem szundizott, tehát épp kéznél volt:))

Ja a beöntés ellenére nekem 3-szor kellet még kimennem a WC.-re,
hogy tutira nem kakilok-e be, de nem.

Kép
bettike830

Na, én is megjöttem. Kicsit ellotyogtunk a védőnővel. Na, a súlyom az most tart 12,5 kg-nál. Ebből 5,5 az elmúlt 2 hónapban. Karácsony meg víz. Nekem a bokám dagad. Randa. És egész nap nem megy le. Így abban maradtunk védőnővel, hogy hetente azért rámnézne, mert dokihoz tanácsadásra ugye nem kell már mennem. Ha vérnyomás, vizelet rendben, akkor én is nyugodt vagyok. Hosszasan kerestük manóka szívhangját, végül meglett. Na, azért nem aggódtunk, mert közben ezerrel mocorgott :D .
pammut

Lara, nálam is így kezdődőtt... de én 1x haza is rendeltem apát, persze potyára.. :oops: :D igaz, az első ilyen beetetés után 1és 1/2 héttel szültem...neked viszontr nincs már annyi időd. Szóval, a csomagod remélem már készen áll :wink: :D

Na, megyek vasalni :?

Kép
csipike09

Tejci téma:
Én próbáltam az összes tea félét, nálunk is a hasfájás követte,
Utána, és mellette szinkronba küldtem egy kis urtica urenset is, de
hiába, most egy nagyon drága tej varázsló more milk nevű bogyit szedek, 2 napja, de a látszat még várat....
Lehet bennem van a hiba!!!!:(((((

Kép
bettike830

Alapból én is így állok hozzá Ronci, csak emlékszem a szerda hajnalra, amikor az első konkrét fájásom volt hajnalban (azóta még 1, de fele olyan intenzitású) és valahogy realizálódott az egész. Hogy lesz egy fiam.
Aki már van, de még annyira elképzelhetetlen, hogy egyszer (remélhetőleg 3 napon belül) ki is jön és itt fog csápolni a kezével lábával, meg sírni fog és szopizni, és majd takarítom a kakás fenekét, meg nyáron belelóbálom a Balatonba, ha nagy lesz a hőség és belerakom ebbe a babakocsiba, ami hónapok óta a macsek fekvőhelyéül szolgál (le van takargatva) és megyünk sétafikálni jobbra-balra.
De jó lesz. :lol:

Holnap NST és strepto kontroll. Gondolom megvizsgálja a dokim a méhszájat is. Hátha valamit beindít, bár nem az a fajta, aki direkt megbolygatna, csak mert másnap nem ér rá szülni.
Persze ha túlhordom, az más, de addig azt mondta, hogy szándékosan nem fogjuk kipiszkálni azt a gyereket.

Kattkat

Kép
kattkat

bettike: Feltettem a gmailre Vivi két képét ha nem baj. Nagyon édesek vagytok együtt. Ti most mennyit esztek?

Most 100 ml tejcsi jött le, szóval nem annyira kevés mert Barbus 70 ml-t eszik egyszerre.
vicky79
Budapest III. kerület

Csipi! Ahoz amit előbb írtam:kakti inkább estefele szokott dokihoz menni, meg nem is írta, hogy na akkor indul a dokihoz, mint ahogy máskor szokta! De biztos írni fog Nórinak, ha valami van, Nóri meg biztos egyből írna ahogy ismerem, még ha éppen 5kézre lenne is szüksége egyszerre..Ugyhogy nem tom, csak írta, hogy ma vissza kell mennie nst-re, mert nem akart Lili felkelni legutóbb..
Lara! Szerintem már nem skáig fog szívatni a joslód! Lehet beelőzöl itt pár embert!
Kattkat! Igen ez nekem is fura! :lol: Annyira nem kézzel fogható..hiába rugdossa az oldalam, meg ilyenek, most még nem realizálódott, hogy pár nap és az lesz amiket leírtál..ettől függetlenül már alig várom, hogy meglássam..hogy kire hasonlít majd meg ilyenek../mert annyira más típusúak vagyunk a férjemmel, hogy csak na! :lol: /

Kép
Kép
ronci

Csipi, bő 1 hete volt már ilyen beetetés, akkor is potyára virrasztottam éjszaka...akkor 6 percesek voltak. Aztán napokig csend, jóslók alig, és most hétvégén megint rákezdte...most is jönnek, kábé 15-20 percenként.
Nálad is igy volt? Na akkor nem reménytelen talán a helyzet, hogy ebből még lehet valami :D
lara

Ronci, nem bánnám az előzést, amúgy meg csüt. töltöm a 40 hetet az UM szerint...
A te jóslóid csendben vannak még mindig?
lara

Én ezt nem értem amúgy..
Van az UM szerinti számítás és?
A másikat méret alapján találják ki?
Nekem mindig is az UM szerint nézték.
Amúgy meg abban a hónapban amikor megfogant a bébi, egyetlenegyszer dugványoztunk.
Olyan túl sokáig meg nem életképes a spermium, hogy heteket lehetne módosítani a kiírt dátumon.

Kattkat

Kép
kattkat

vicky: akkor Barbus nagyon szépen eszik. Levi nekem most 3330gramm és ő kb napi 500ml-t eszik meg többnyire 70-80-90 körülieket, ha jobb kedve és étvágya van,a kkor megy a 100

zuzmooo: nem mentünk még ki, mert dokker bácsi azt mondta, hogy mivel Levente korababa és inkubátorban töltötte élete legnagyobb részét, még legalább 6 hétig ne vigyük ki és ne is szellőztessük pl nyitott ablaknál, hogy az energiáit ne a hőtermelésre, hanem a növekedésre összpontosítsa. Mi újság szülésznő témában? Fogsz fogadni?

lara: lehet hogy közben te is szép alssan nyílogatsz mint én tettem anno. Napokkal a szülés előtt én is állandóan írtam, hogy rendszertelenül keményedek és lááám utána már 3 ujjnyi volt a méhszáj anélkül, hogy észrevettem volna belőle bármit, pedig ugyebár mindkettőnknek van már némi tapasztalata :)
stephie

Kattkat, köszi szépen :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Vicky
Köszönöm a képeket, és a bókokat:)),hogy tudom, én is megnézni?
Háát mi kicsit többet eszünk..
nekem olyan 70 jön le jó esetben, és Vivike 100 megeszik simán, de volt már 110 is...
De 2590gr. jöttünk ki a kora oszt.-ról, és most 2 hét után 3050.
Sietünk gyarapodni.
persze nem tudom, hogy ez a tápszer miatt vagy egyébként is ennyit enne.
És persze mi is üvegezünk, nem hajlandó ciciből enni...
Pedig mindent megpróbáltam, lehet,ha éheztetném, akkor
menne előbb utóbb, de ehhez nincs szívem! :((
Nem tudom mi lenne a jó
Néha azt gondolom, jó ez így is.
De ugyanakkor viszont mindenhonnan a kritikát kapom, csak, hogy jobb lenne neki szopizni, meg próbálkozzak egyéb dolgokkal is...
Nem tudom!!!!!!

Kép
bettike830

picit megyek, mert ébred a kisasszony és eszünk, aztán meg várom a védő nénit, már itt kéne lennie, meg a doki néni is jön, és remélem hamar le is lépnek
ha minden jól megy du. jövök

Kép
bettike830

Vicky azt hittem be is jelöltél.....
Meg tehetnéd:))

Kép
bettike830

Kattkat, van a rendes dátum, az UM szerint. Vannak orvosok, akik az UH-s méret alapján ezt módositják. Na az én dokim a méret alapján ezt az időpontot eltolta 1 héttel. Az első babánál a doki nem volt módosítós "fajta", ő nem tolt semmit sehova, ezért 8 nappal a kiírás után szültem.

Anita, másfél hete volt 1,5 ujjnyi a méhszáj...most hátha már több akkor :D jó lenne! :D
lara

Jó reggelt!

Támadónő elment, volt reggelire palacsinta, felnyaltam a lakást. Beindult a tej és süt a nap! Mégis szép az élet!!! Apa elvitte Lujzát dógozni (ma csak bankba megy, meg pár helyre pénzért)

Noncsi eszik-alszik gyerek. Védőnő szerint ilyen is marad. Szerinte is klónozással készült, pedig nem szokott emlékezni az újszülöttekre, de egyből látta, hogy egyformák a nővérével!

Kakti jön haza, vaklárma volt a reggeli ijesztés. De ebből bármi lehet.
2010.02.10 20:10-re gyúrunk neki! :lol:
Vendég

Norci, ha Kaktit is meg tudod varázsolni, akkor én is rendelek Tőled vasárnapi szülést :)

Berci ma pótolja a tegnapi mozgást, mindjárt kimászik a hasfalamon a kis alien:) Alul rendezkedik, fáj is rendesen, úgyhogy ülök, meg sem moccanok, állva, meg fejve rosszabb ... :(

Katica, lehet, hogy csak én vagyok ilyen pszichoszomatikus hívő, de sztem simán lehet, hogy Bori érzi, hogy nemsokára nem csak ő lesz, és a szervezete ilyen 'foglalkozz velem' betegségekkel reagálja le

Bettike, sz*rni a kritikákra!

Itt szépen süt a nap, kéne egy kicsit tevékenykedni, házmunkákat végezni, amíg be nem sötétedik...

boruska

Nóri, milyen jó hírekkel jöttél, tök jó, hogy Noncsi baba ilyen kis ügyes!

Kakti, akkor ezek szerint te is vaklármáztál ma, mint én..
De miért pont szerda este negyed kilenc előtt 5 perccel??? Hogy jött ki ez a kívánt időpont?

Katica, én is arra gondolnék Borival kapcsolatban, amit Boruska is írt...érzi, hogy nemsokára vége az egyeduralomnak!
lara

bettike: Levi nekem is korán volt sárgaság, fertőzés és egyebek miatt és nekem is nehezen szokott vissza cicire, de sikerült.
Igaz a pucér cicből ő sem igazán tud szopni, de bimbóvédővel megeszi a magáét :) Én azt a tanácsot kaptam, hogyha nagyon hozzászokott volna az üveghez és nem akar ciczni, akkor kiskanálból kapja a tejet 1 napig és ez az idő elég neki ahhoz, hogy elfelejtse hogy hogyan szopott üvegből és akkor újból fog tudni mellből.
Lehet hogy érdemes megpróbálni
stephie

Na írtam egy hosszabb tényállást a szopiról Tudom, hogy valakinek első nap beindul a tej, minden gond nélkül, de nálam nem és hátha valakit érdekel. Eleve nincs káddugó méretű bimbóm. Csak simán, lapos és kész.
Mind1, ha valakit érdekel, gamil-en van.

Lara!

Kakti bnője mondta, hogy milyen jó lenne a dátumhoz még időpontot is paszintani. Csak 2-es, 0 és 1-es van a dátumban is! Kaktinak nem tetszett a 2:10 és a 10:10-es időpont, ő választotta a 20:10-et! :lol:

Megyek, eszem valamit!

Aztán délután jön a gyerekorvos, meg Laci is hozza haza Lucát aludni, szóval lehet nem aktívkodok annyit! :lol:
Vendég

Nóri! Kis ügyes Noncsika! Buksisimi neki :lol:

Boruska! Én is a Valentin napot néztem ki magamnak :wink:

De hogy nekem mi a fene lehetett az a 3x 2 perces fájdogálás? Egyébként ma nekem is sokkal aktívabb a kis drága, mint az elmúlt napokban. :lol: Úgy szeretem amikor kirúgja az oldalam :P

bellerreni
Eger

Hú lányok, valamit csinált ez a gyerek, a fejét illesztette be, vagy nem tudom, de úgy fájt a medencém, percekig, hogy csak nyögni tudtam az oldalamon fekve! Eléggé megijedtem, ez nem volt vicces :(

boruska

Reni, nekem a Valentin nap még akkor megtetszett, amikor kiderült, hogy újhold is lesz, és a kisfiúk állítólag akkor szeretnek jönni, szóval van remény :)

boruska

Na megint sikerült jól felidegesítenie az Uramnak.
Reggel nyugiban megkajáltunk (persze én csináltam a reggelit, de nem gond, mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy nehezemre esett) Tegnap az Auchanból nem hozott semmit, csak magának kolbászt, meg kenőmájast. De pl kenyeret nem. Mert itt a pékség a szomszéd házban. Csak azt nem fogja fel, hogy én egyedül oda sem tudok kimenni... :oops:
Ezért palacsinta lett a reggeli. 11-ig telefonálgatott az irodával, majd elvitte Lucit. Én rendet raktam, teregettem, porszívóztam. Jött a védőnő. Közben elvileg apának írtam listát, mit vegyen az zöldségesnél (nem volt parkolóhely, nem állt meg) meg ment az Auchanba bankba meg ajándékcsomagot venni. Onnan kenyeret kértem a Lipótiból, szóval be sem kellett menni, csak az üzletsoron megvenni meg ebédet, mert nem sok frissen készíthető étel van itthon. Erre most beesik az ajtón egy síró Lucával, közli, hogy ő elmegy. Kenyeret, ebédet nem hozott. Luca éhes és álmos. Neki meg nem volt több keze, mert akkora volt az ajándékcsomag, hogy nem bírt el egy kenyeret, meg valami kaját mellé.

Na itt kicsit leordítottam a fejét. Közölte, hogy van még 4db palacsinta, egyem azt (majd megette az egyiket) és ő sem evett a reggelin kívül mást... :shock: Nem tudom, mit gondoljak. De ha szólt volna, akkor amíg ők el vannak, csináltam volna valami értelmes ennivalót. Mert hús van a fagyasztóban, csak mire nekiállok, éhen halunk. Így most fagyasztott sült krumpli lesz fagyasztott sajttal töltött pulykával.
Ő meg eszik valahol valami rendes kaját. Ez engem annyira szarul érint, hogy nagyon. Ő meg azon akad ki, hogy milyen hisztis vagyok. Pl volt itthon egy darab 3napos kenyérke. Amikor megbeszéltük, hogy vesz kenyeret, én kivágtam a kukába. Erre lebasz, hogy az még jó volt, miért dobtam ki, ehetném azt ebédre. Miért vagyok ilyen finnyás, miért nem jó a sima kenyér ebédre??? :shock: :shock:
Basszus tényleg olyan nagy elvárás egy tányér meleg étel ebédre? Na jó, nem siránkozok itt, csak anyósnak nem mondhatom el, mert akkor ide akarna jönni, azt meg én enm akarom! Majd rendelek valamit jövő héttől. Utána meg intézhetem én végre a bevásárlást, meg a főzést!
Vendég

Na, elmúlt az oldalfájásom. :)

Fürödtem is, hajat is mostam, meg beretválkoztam (na , az hagy némi kivetni valót maga után). :lol:

Még hajszárítás, öltözködés, aztán irány a nődokker, de én már úgy elfáradtam mára. :shock:

Kép
zsizell

Pfff! Bekajáltam. Nagy adag gombapöri (szegfűgombából) noklival és utána küldtem egy csokis Danett pudingot. Most megmozdulni sincs kedvem. Megyek pihizni.
Én utálom szegény Valentin napot :oops: . Kisiskolás koromban tanultunk róla angol órán. Aztán egyszerre csak betört hozzánk. Nem bírom magaménak tekinteni. Ez a virágosok és mütyürárusok pótkarácsonya az éveleji pangásban. Az viszont igaz, hogy tetszik a Rafaello új csomagolása (az a hosszúkás dobozú), bár még csak reklámban láttam.
pammut

Nóri: erre nem lehet mit mondani! Apát jól seggbe kéne rugni... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Anita: még nem döntöttem szülésznő ügyben. Holnap megyünk dokihoz, esetleg megkérdezem van-e olyan akivel szívesen dolgozik együtt? Egyébként tudsz olyanról, akit jobb elkerülni? Mert ha ilyen nincs, nekem végülis mindegy ki lesz ott.
zuzmooo

Nóri
te egy baromi karakán csaj vagy, hát nem lehet ezt az Apát kicsit helyre tenni?????
Nem hinném, hogy erősebb egyéniség nálad.
De tegnap én is elzavartam itthonról a mi apánkat...
Mindjárt észbe kapott utána.
Hasonló volt a szitu.
Tehát szerintem teremts rendet!!!!!!!!!!

Doki néni volt nálunk Vivuskának kicsit kötött a csípője azt mondta, tornáztassam, az jót tesz a pukinak is!!
2 hét múlva mehetünk sétálni!
És oltásra is:((
Szegény manóm.

Kép
bettike830

Nóri! Remélem nem fogsz megharagudni amit most írok, de eddig sem volt túl jó véleményem az olyan pasikról, mint a te férjed, de ezek után... Én inkább azt mondom, hogy legyünk szegények és nélkülözzünk kicsit, de vegyen már ember számba az akivel leélem az életemet. Jó nagy parasztság volt az amit most csinált, főleg, hogy most szültél neki második gyereket is... Én biztos megrúgdosnám, ha ilyen pasim lenne. :evil: Uhhh, jól felhúztam magam. Remélem tényleg neg haragszol meg emiatt rám, csak leírtam a véleményem...

Pammut! A rózsás Raffaellóra gondolsz? Az már tavaly is volt, én olyat kaptam :lol: Az idén a szív alakút néztem ki magamnak :roll:

bellerreni
Eger

Nóri: most én is szidnám a férjuradat. De milyen már az, hogy szidom, mikor nem is ismerem :shock: Persze, ha dicsértetni akarnád, akkor nem írnád le ezeket a sztorikat... na mindegy, ennek a hsz-mnek nem sok értelme volt. :)

Kép
zsizell

Nóri, hát ez tényleg nem volt szép az emberedtől! Bocsi, hogy így a messzi távolból látatlanban előbújik belőlem a pszichomókus, de elég frusztráltnak tűnik ez az ember (nyilván megviseli a pici baba gondolata, eddig is tett megjegyzéseket, meg ismerjük a sztorit, amikor Luca kicsi volt), és ezért Téged akar - vagyis csak Téged tud - büntetni. Lőj le nyugodtan a hülyeségeimmel... :?

boruska

Csiszát azt hiszem 11 és 13 között császározták, úgyhogy ha minden igaz, van egy újabb babánk :lol: Kinek fog írni majd?

bellerreni
Eger

Szerintetek mekkora szőrzetet borotválnak szülés előtt? Itt most arra gondolok, hogy ma megborotválkoztam, és a héten szülök, akkor azt már le kell nyírbálniuk? A dokimtól nem merem megkérdezni- tiszta hülyének fog nézni.

Kép
zsizell

bettike: Ti aztán szépen gyarapodtok. Mi tegnap voltunk 2680 gr-osak. A 10. napon már elérte a születési súlyát és azóta még 20 deka ment rá. De nem éhes, még így is bealszik evés közben. Néha én is próbálkozom a szopival, de nem igazán kell neki. Szerintem carjál rá te is. Kap tejet oszt jól van. :) Iwiwen bejelöltelek azóta és elküldtem a gmail-es elérhetőséget.

nóri: Nem akarom az uradat bántani, de egy tapló!!! Bocsi.
vicky79
Budapest III. kerület

Baszki én nem mondom, hogy nálam minden rendben! Igenis hisztis vagyok. Meg kényes. Meg elvárom, hogy friss kenyér legyen és meleg étel az asztalon. És a friss gyümölcsöt is elvárom. Csakhogy ezt az év 99%-ban magam veszem meg és hozom haza. Akkor sem tartok hordárt, amikor 9hónapos terhesen felcipelem Lucát IS meg a bevásárolt cuccot IS!
Nem mondom, hogy apa amúgy seggfej, meg nem szeret. Mert szeret. Ezért nem értem az ilyen dolgait. És a szar az, hogy annyira hisz a saját igazában. Szép szóval sem tudok rá hatni. Most persze felhív, hogy mit hozzon enni. De inkább csak azért hívott, hogy van-e kaja, vagy vegyen magának! :twisted:
ÁÁÁÁ Ő nálam sokkal erősebb egyéniség. Ezért mentem hozzá. Sajnos nem vonzanak a szerelemes, kedves pasik. Jó, tudom, akkor meg mit rinyálok mindig! :oops:
Ha nem félnék, hogy nagyobb lesz a seggem mint egész Magyarország, most nekiállnék aranygaluskát sütni bánatomban! :lol:
Vendég

zsizell: Nekem nem kapta le a szülésznő az egészet, csak ott borotvált ahol a gátsebem lett később.
vicky79
Budapest III. kerület

nóri: Most szültél, szerintem egyél nyugodtan. A lelkednek is jót tesz. De apának ne hagyj belőle egy falatot sem. :wink: És mond el milyen finom volt.

Megyek, mert ez a gyerek most valamiért nem akar aludni. De nem sír, csak hallom a bébiőrzőben hogy mocorog meg nyekereg. Pedig nem ártana anyának is pihenni egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Most nézem, hogy senki nem rakta fel a képeimet az pocakfotók közé... :cry:

bellerreni
Eger

Drakulálok az uj babákhoz!

Az én kislányom teljesen kikészített az éjjel, meg ma délelőtt is, hulla vagyok, bár anyukám azt mondja, hogy még így is messzemenően nagyon jó baba.
Alszik 10 percet, felébred, nyöszörög, össze-vissza eszik, mármint a mennyiséget illetően, mert az időpontokat tartjuk...

Éjszaka megint mellettem "aludt" nem bírtam már felugrálni, és betettem az ágyba, hajnali 1 kor.
Remélem nem rontottam el...

zsó
Kép
pcd1985

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?