Nah, nekem is kezd veget erni a mai nap. Asszem nem kell majd ringatni...
Egesz nap meg sem alltam, meg itt aludt anyosom es a nagyi, reggel elzavartam oket vasarolni, en elkezdtem fozni, majd reggeliztunk, majd pakoltam, kozben foztem. Epp keszen lett a raklapnyi kaja, mire ideertek a tesomek, kozben bucsuztak a nagyik, en meg melegitoben es lisztes poloban.
Le sem ultunk, mar terithettem ebedhez. Nagyon jol ereztuk magunkat, egesz delutan cseveresztunk, hat korul elmentek es meg csak akkor jott a mosogatas. Kb mintha egy kisebb eskuvo utan mosogatnek. Annyi szerencsem volt, hogy Kristof is kifaradt, Feri megfurdette, amig en elokeszitettem mindent az alvashoz, majd egyutt doglottunk be.
Zsibog mindenem. Olvasgatlak benneteket.
Hat, ha ma ejszaka kellene szulni, akkor jo nagy kakaban lennek, mert erom sem lenne ra.
Juci es Molmar!
Gratulalok nektek a babakhoz! Nagyon szep meretek!
Ami meg eszemben van.
Csuklas: mivel Kristof szinte mar az elejetol tapszeres, igy vizzel itattam hamar, igenyelte is. Ha csuklott, akkor azzal probalkoztam, vagy segitettt, vagy nem. De sokszor a jatszocumi szivogatasa is bejott.
Citromot en nem adtam, mert kint is azt vallottak, hogy nem szabad, egyreszt mert allergizal, masreszt mert nagyon erosen reagalhat ra es megfulhat. Vagy valami ilyesmi.
Hogy igaz-e, azt nem tudom, de inkabb nem kiserleteztem.
Oh, Mariam. Meg egy csomo dolog volt eszemben, erre most semmire sem emlekszem.
Jah, igen.
Furdes szules utan: es szex, meg miegymas. Kint nem hat hetes szabaly volt, mert azt mondtak, hogy mivel minden szervezet mas, igy nem lehet altalanositani. Raadasul kontroll is nyolc hetesen volt, addig durva lett volna varni.
Azt mondtak, hogy a mehszaj 1-2 het alatt zar ossze. Fertozesveszely addig van, amig barmilyen gyermekagyi verzes, folyas van. Tehat a kicsit szines, barnas, vagy egyeb valadekozas, ami elter a normal folyastol az mind ide tartozik. Ha minden elmulik az azt jelenti, hogy a mehfalon begyogyult a seb, ahonnan levalt a placenta, tehat mar nem lehet gond.
Szoval a teljesen tiszta folyas utan varnom kellett 2-3 napot, hogy nem-e ter vissza a verzes. Nem tert, szoval furodhettem (volna, ha lett volna kadunk, de csak zuhanyzo volt) es szexelhettunk is. Ez nalunk szules utan kb negy hettel tortent meg. Ugy emlekszem.
En nagyon hanyag kismami vagyok. A malnalevel teat a heten mar elkezdtem inni, ez meg OK is, mert reggel este iszom, nem felejem el. Viszont a homeos bogyot osszesen ketszer vettem be. Mindig kimegy a fejembol. Olyankor szokott eszembe jutni, amikor epp eszem, iszom, vagy eves, ivas utan vagyok.
Lehet, hogy bekeszitem a wcvel szembe minden este es az ejszakai pisiles kozben latni fogom, talan be is szedem.