Új privát üzeneted érkezett!

Gratulálunk Molmárnak a babucikához. Gyors gyógyulást és sok sok tejcsit.

Én is minden éjjel, ha felvagyok azon kattogok, hogy majd mikor kell menni, hogy lesz, mint lesz.... :roll: Kezdek én is kicsit türelmetlen lenni :lol: Pedig nekem még van időm...

Megyek pihikézni, meg kezdődik a film is.

Szép álmokat mindenkinek

bellerreni
Eger

Molmar! Nagyon gratulálok Rékához!!!!!!!!!

Micsoda napok, csak úgy potyognak a babák :D Lassan a várandósok kisebbségben lesznek a fórumon :D
lara

Hát igen... Mariann párja szépszál legény! Rékának volt kitől örökölni a magasságát... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nah, nekem is kezd veget erni a mai nap. Asszem nem kell majd ringatni...
Egesz nap meg sem alltam, meg itt aludt anyosom es a nagyi, reggel elzavartam oket vasarolni, en elkezdtem fozni, majd reggeliztunk, majd pakoltam, kozben foztem. Epp keszen lett a raklapnyi kaja, mire ideertek a tesomek, kozben bucsuztak a nagyik, en meg melegitoben es lisztes poloban. :oops: :oops:
Le sem ultunk, mar terithettem ebedhez. Nagyon jol ereztuk magunkat, egesz delutan cseveresztunk, hat korul elmentek es meg csak akkor jott a mosogatas. Kb mintha egy kisebb eskuvo utan mosogatnek. Annyi szerencsem volt, hogy Kristof is kifaradt, Feri megfurdette, amig en elokeszitettem mindent az alvashoz, majd egyutt doglottunk be.
Zsibog mindenem. Olvasgatlak benneteket.
Hat, ha ma ejszaka kellene szulni, akkor jo nagy kakaban lennek, mert erom sem lenne ra.

Juci es Molmar!
Gratulalok nektek a babakhoz! Nagyon szep meretek! :D

Ami meg eszemben van.

Csuklas: mivel Kristof szinte mar az elejetol tapszeres, igy vizzel itattam hamar, igenyelte is. Ha csuklott, akkor azzal probalkoztam, vagy segitettt, vagy nem. De sokszor a jatszocumi szivogatasa is bejott.
Citromot en nem adtam, mert kint is azt vallottak, hogy nem szabad, egyreszt mert allergizal, masreszt mert nagyon erosen reagalhat ra es megfulhat. Vagy valami ilyesmi.
Hogy igaz-e, azt nem tudom, de inkabb nem kiserleteztem.

Oh, Mariam. Meg egy csomo dolog volt eszemben, erre most semmire sem emlekszem.

Jah, igen.
Furdes szules utan: es szex, meg miegymas. Kint nem hat hetes szabaly volt, mert azt mondtak, hogy mivel minden szervezet mas, igy nem lehet altalanositani. Raadasul kontroll is nyolc hetesen volt, addig durva lett volna varni.
Azt mondtak, hogy a mehszaj 1-2 het alatt zar ossze. Fertozesveszely addig van, amig barmilyen gyermekagyi verzes, folyas van. Tehat a kicsit szines, barnas, vagy egyeb valadekozas, ami elter a normal folyastol az mind ide tartozik. Ha minden elmulik az azt jelenti, hogy a mehfalon begyogyult a seb, ahonnan levalt a placenta, tehat mar nem lehet gond.
Szoval a teljesen tiszta folyas utan varnom kellett 2-3 napot, hogy nem-e ter vissza a verzes. Nem tert, szoval furodhettem (volna, ha lett volna kadunk, de csak zuhanyzo volt) es szexelhettunk is. Ez nalunk szules utan kb negy hettel tortent meg. Ugy emlekszem.

En nagyon hanyag kismami vagyok. A malnalevel teat a heten mar elkezdtem inni, ez meg OK is, mert reggel este iszom, nem felejem el. Viszont a homeos bogyot osszesen ketszer vettem be. Mindig kimegy a fejembol. Olyankor szokott eszembe jutni, amikor epp eszem, iszom, vagy eves, ivas utan vagyok.
Lehet, hogy bekeszitem a wcvel szembe minden este es az ejszakai pisiles kozben latni fogom, talan be is szedem.
Vendég

Nagy gratula Jucinak és Molmarnak!! Csuppancs is mindent jót kíván!

Csuppancsék, ha minden jól megy holnap mehetnek haza. Teje van bőven és Milán is ügyes.
pammut

Megint fáj a gyerek hasa, úgy látszik a másik tejszaporító tea sem jó neki. Most éjszakára tápot kell adnom neki, hogy ne ezt a tejet igya, amiben benne lehet a tea. Tápból is annyit kell kapnia, mint az anyatejből? Remélem ettől jobban lesz, mert gyakorlatilag 4 órától folyamatosan sír. És olyan keservesen, hogy megszakad a szívem. Sápadt is volt. Most nyugodott meg, pedig mennie kéne fürödni. Mindegy, megfürdetem és adok neki tápot.

Szoptatós homeós bogyók: hogy kell szedni?

molmar: Gratulálok nektek is.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky: urtica urens napi 2-3x5 golyócska, a szedésére kétfélét hallottam, van aki azt mondta homeos orvos, hogy 7 nap után 2 nap születet kell tartani, homeos gyógyszerész azt mondta, hogy addig kell szedni amikor látod, hogy megindul a tejcsi utána leállni és ha érzékeled, hogy kevesebb, akkor újból elkezdeni.

Molmár: gratula Réka babához
stephie

Kattkat

Kép
kattkat

Segitsetek!
Hol tudom megnezni a regisztralt felhasznalokat? Az osszeset!
REgebben tudom, hogy ott volt a szemem elott egy hivatkozas, amivel abc sorrendben (is) le lehetett hivni az osszeg regisztralt nevet.
De most nem latom.
Vak vagyok.
HOl van?
Vendég

Ugyan nincs nagy tapasztalatom a szoptatásban, de a barátnőmnek tavaly nem használt sem a tea, sem a homeos bogyó... mondta neki a nagymamája, hogy igyon barnasört, mert az is nagyon jó tejserkentő, van alkoholmentes is... és egy kis meggyszörppel kifejezetten finom. Még nekem is ízlett, holott utálom a sör ízét... Ja és annyi teje lett utána, hogy nem győzte adni a gyereknek... még fagyasztani is tudott belőle.
Próba cseresznye...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Kattkat, hát ez blog jó volt, ilyennel szaladgálni otthon :D
lara

Ha valaki nem szereti a sört, megpróbálhat MACI kávét inni. Ebben is maláta van! Szerintem nagyon finom koffeinmentes tejeskávét lehet belőle csinálni :)
zuzmooo

Na, mi van, csajok?
Mindenki kidőlt? Vagy nézitek, ahogy norbival frizbizik a hajdú? :lol: (mármint akik nem babáznak még)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

én se az aerobik norbit , de pláne a hajdút nem bírom nézni!
rosszul vagyok ezektől a lényektől..
annyit aludtam napközben, hogy biztos megint éjszakázni fogok.
a keddi mentalistával próbálkoztam, de már egy 45 perces filmbe is belealszom.
azért a végén részletekben sikerült bezúzni
de pl meg van az avatar is
ha folyton beszunnyadok rajta, akkor annak a végére meg is szülök

Kakti, téged még böködnek késsel alul vagy abbamaradt?
nekem semmi jel basszus.
persze molmarnak sem volt, aztán meg tessék :)

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok Zsolti vagyok :-) és talpon:-)

Én Hajdút és Norbit is neki futásból tudnám a 44-es Steel bakancsommal szájba taposni.Mocskos munkát végezne rajtuk:D:D:D

zarja

jeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Jóreggelt!
Hát az általam említett egyedeket speciel én is addig rugnám, amíg mozognak... :)
Mi inkább a 7i 7essel próbálkoztunk - és befaltuk a maradék málnás tiramisut is. :roll: nyamiiiiiiiiiii :lol:

Amúgy éjszakára abba maradt a késsel szurkálás, de valami halovány fájdogálások előfordultak éjjel. De nem mernék rá olyat mondani, hogy fájás, mert egyáltalán nem fájt, csak inkább éreztem, hogy van ott valami. De nem volt extra. Kíváncsi vagyok, mit mond ma a doki. Ha bent tartanak, sikítani fogok, mert fogalmam sincs, hogy fogok veletek kommunikálni. (Kerestem múltkor a pda-val wi-fi netet, de nem találtam free-t.) :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kép

Sziasztok!
Én a boldog apa vagyok!
Marianna mindenkit üdv.! Jól van mindkettő csaj! A dokinéni szerint tankönyvi (ezt nem tudom,hogy mit jelenthet) szülés volt! hát igen tegnap reggel egy egyszerű ctg-re mentünk be fájások nélkül! Majd délben már erős 3 percesekkel mentünk szülőszobára! 16 20-kor meg anya mellén szuszogott az életem legszebb ajándéka!

Kép
Kép
molmar

Kép

Sziasztok!
Én a boldog apa vagyok!
Marianna mindenkit üdv.! Jól van mindkettő csaj! A dokinéni szerint tankönyvi (ezt nem tudom,hogy mit jelenthet) szülés volt! hát igen tegnap reggel egy egyszerű ctg-re mentünk be fájások nélkül! Majd délben már erős 3 percesekkel mentünk szülőszobára! 16 20-kor meg anya mellén szuszogott az életem legszebb ajándéka!

Kép
Kép
molmar

Szép jó reggelt mindenkinek!

Még mindig egyben :? . Nem tudom eldönteni, hogy azért drukkoljak, hogy jöjjön már Dorina, vagy azért, hogy mostmár várja meg a hétvégét, hogy saját dokinál szülhessek :lol:

Mindenesetre én még mindig elég gyengének érzem magam és minden egyes pocikámat érzem. Olyan mintha valaki egy gigantikus satuba fogta volna a hasamat és a derekamat és csak szorítaná szorítaná....

Norbihoz és Hajdúhoz csak annyit, hogy náluk csak asszonykáikat utálom jobban!!

Sört én is ittam a szoptatás alatt. Szedtem az urtica urenst is és a lactoherbet is ittam. LÁnyom 16 hónapos koráig szopizott. Bár szerintem ez is alkat kérdése lehet. Biztos van, aki semmit sem csinál mégis dől belőle a tej és van aki csinálhat akámit, akkor sem lesz neki....

Viszont úgy néz ki, egy új családtagunk már van. :D Kiskutya azóta is itt dekkol, nem keresi senki. Elneveztem Igornak. Rém jópofa jószág. Csak sajnálom szegénykéket most ebben a fene nagy hidegben.

dalika

De szép ez a baba! Mosolyog :D

dalika

Valami azt súgja, már nem sokáig marad bent Lili... (ajánlom is neki)
Egész reggel úgy éreztem, mindjárt megjön... De nekem olyankor sem szokott fájni, inkább csak feszül a hasam. De most pont ezt éreztem. Végig alul. És vad mocorgás is volt. Kezdek bepánikolni... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Hát nem bírtam aludni az éjjel, pedig 1kor még kapcsolgattam a tv-t.

Gratula mégegyszer Molmar-nak és a boldog Apukának, szép kisbaba!

Kakti! Ez jól hangzik. Mehet a Hajrááá??

Nálam most először sikerült a babának olyan pozíciót felvennie, hogy majd besz@rok a fájdalomtól, annyira "szúr" vagy mit csinál az oldalam :shock: Hiába simogatom, mocorog, de valahogy azt a pontot nem hagyja el...Jajjjjj....

Kép
zsizell

Molmar meg a babája nagyon édesek! Gratula!

Kakti, nocsak, befordulsz Te is a célegyenesbe? :)

Fél 5 óta kukorékolok, már szédelgek az álmosságtól, de olyan kényelmetlen feküdni, hogy nincs kedvem visszabújni az ágyba.
Amúgy meg szédülök és hányingerem van, sztem az is fáradtség miatt.

Aztán 7re mentem védőnőhöz, mindenem OK, amit ő megnézett (vizelet, vérnyomás, szívhang), viszont 13 kilónál tartok :( A kezem boooorzasztó vizes reggelre, már alig bírom ökölbe szorítani.

Ezt a késszúrás szerű fájdalmat én is éreztem, amikor feljöttem a harmadikra ma reggel, úgy fájt, hogy fel is kiáltottam. Berci nagyon helyezkedik hajnal óta, tegnap bezzeg alig mozdult, már aggódtam is.

Most már megint én is úgy vagyok vele, hogy szülessen már meg, már nagyon unom a terhességet - hajnalban az üres óráimban vergődve már mindenféle szülés-szcenáriót végigjátszottam :)

Ti hogy juttok el a kórházba, ha apja épp nincs otthon? (nálam az idő 80%-ában) Taxi vagy más megoldás? De akkor egyedül hogy cipeled be fájások között a bazi nagy csomagokat?

boruska

Molmar! Ennivalóan édes a picilány ahogy mosolyog! (elérzékenyülős smiley) Köszönjük a boldog apuka jelentkezését! ;)

HAJRÁ KAKTI!!!
zuzmooo

Kakti Ne izgulj! Ha menni kell, akkor majd mész :D ! Egy kicsit talán rá is játszunk itt egymásnak a sok itt fáj ott fájjal. Dehát Te már teljesen jó időben vagy :D . Szóval csak hajrá! Hát ha nem lesz neted a kommunikáció elég nehézkes, mi Csuppanccsal váltottunk napi 2-3 SMS-t a legfontosabb hírekkel, míg felváltva a kórházban voltunk.

A mai nappal a leghivatalosabb számítással is beevezek a 38. hétbe. Készülök a védőnőhöz és edzem magam egy jó kis sokkra a mérleggel. Vagy 2 hónapja mérlegelt utoljára és azóta az itthoni mérleg is csúnya dolgokat mutat. Meg persze most már vizesedem is.
pammut

Bori! Én mindenképpen megvárom, míg Zsolti hazajön. Az szerintem egy óra, addig lezuhizok, meg összepakolok. Annyi időm csak-csak lesz :shock:
Ha nem lesz annyi idő az szerintem már mentő gyanús, nem akarok taxis szülést. Egyébként, ha taxizol szerintem van olyan rendes a taxis, hogy legalább a kórházba beviszi a pakkodat, és onnan meg kérsz ápolót.

Nekem is nagyon vizes reggelre a kezem, olyan, mint egy puffancs.

Jajjj, nagyon fáj az oldalam, megyek lefekszek a másik oldalamra, hátha átcsúszik a baba.... :shock:

Kép
zsizell

GRATULA JUCINAK ÉS MOLMARNAK:)

Szegény Juci. hát ez nem lehetett eccerű.

Molmar
Nagyon szépek vagytok:)

Boruska
fogalmam sincs hogy jutok el a kórházba :roll: ha napközben kell menni akkor hazarendelem apát, remélem hazaér fél óra alatt.

Bea
én a teát is mindig elfelejtem, bogyeszokat meg még be se szereztem :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Boruska!
A mentőszolgálat ezért van!
És ha nincs komplikáció, meg nem sürgősségi a szülés, akkor oda visznek, ahová akarod - nem a területileg illetékes kórházba. Nekem mondjuk beírta a dokim a kiskönyvbe az OMSZ-nek, hogy szülés esetén a Jánosba vigyenek. :) Olcsóbb, mint a taxi és a cuccodat is viszik. :) Ha szerencséd van, helyes mentősfiúk visznek. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

:)

az apa riasztás lenne a legésszerűbb, csak attól félek, hogyha téves a riasztás, és hazarendelem párszor potyára, azt nem veszik majd neki a mhelyen jó néven :(

boruska

Molmar, hatalmas gratula Nektek :lol:

Nóri, maximalizmusodból adj lejjebb, kérlek és postára el ne merj menni :oops: :oops: :oops: A privit elküldtem, de csak utána olvastam a mellékkörülményeket és most iszonyatos lelkiismeretfurdalásom van emiatt. Tényleg nem akarnálak tovább terhelni.

Kakti, úgy látom, te már nagyon szülni akarsz. :wink:

Dalika, nem mintha ez így menne, de én inkább megváratnám a babóval a saját orvost :wink: szerintem beszélj vele.

Én a szüléstől nem félek, csak szeretném látni, hogy időben bent vagyunk a kórházban és Lilla meg biztonságban anyóshoz ért, bárki is vitte le. :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Bori, én is apát rendelem haza ha kell meg helyzettől függően Lillushoz valakit :wink: :wink: mentőre csak nagy vész esetén gyúrok. Viszont taxis nem mindegyik visz el szülő nőt, nekünk ismerősünknek volt olyan taxis, aki nem vitte el :roll:
de hátha nem is lesz téves riasztásotok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Én bízok benne, hogy Apa hazaér riasztás után kb 20 perc alatt, ha én kész vagyok, még 10-15 perc és bent vagyunk a kórházban. Bár valószínűleg nem lesz szükség ekkora rohanásra. Az érdekes inkább az lesz, ha hétfőn vagy csütörtökön akar Babó kibújni, mert nekünk céges kocsi van és ilyenkor azzal a kollégája megy Mszalkára illetve Debrecenbe :roll: De Szabi azt mondta, megoldja. Ha kell, elhozza a főnök X6-os BMW-jét (ilyenben még sosem ültem, de asszem nem nagyon tudnám értékelni) :D
zuzmooo

Zuzmoo: az egy dolog, hogy te nem tudnád értékelni az X6-ost, de a főnök vajon mennyire értékelne egy magzatvizes kárpitot? :lol:

Nem lett jobb a fekvéstől, sőt rosszabb. :( Tipp valakinek?

Kép
zsizell

A BMW-ben bőr (vagy műbőr?) ülés van. Könnyebb lenne letakarítani mint a kárpitból kiszedni a magzatvizet (mindenre gondoltunk) :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Egyébként tervezem, hogy beteszek a mi kocsinkba is egy eldobható pelenkázó feltétet és majd azt magam alá rakom, ha menni kell. :roll: Persze valószínűleg eszembe se jutna... :lol:
zuzmooo

Boruska Te se aggódj! Meglátod szépen pontosan tudni fogod mikor kell Apát riasztani :D . Napközben nekem is meg kell várnom míg hazaér és általában tömegközlekedik, tehát nincs nála bent a kocsi. Még ha azonnal szerez is egy céges autót az is fél óra. De nem mennek ezek a dolgok ilyen gyorsan :wink: . Meg van még a mentő.

Na, megyek. Még átgurulok a szomszéd faluba malac kajáért meg vásárolni, aztán megtámadom a védőnőt :lol: .
pammut

Látszik, mennyire vagyok otthon a luxus kategóriában- a bőrülésre nem is gondoltam :oops: :lol:

Remélem el fog valahogy múlni ez a fájdalom, mert mennem kell ma a dokihoz, és még hajat kell mosnom, meg borotválkoznom. Az így nem fog menni, egyelőre csoda ha fél centit odébb tudom fordítani a törzsemet.

Kép
zsizell

Zuzmoo,
nekem első gyerekkel eszembe se jutott volna, de a kórházban szüléskor a szülésznő megmondta a tutit, ők a kocsiba is ajánlják ezt giga.mega betét, ha folyik-csordogál, sok mindent felfog a kárpit helyet, de ez a pelenkázó alátét se rossz ötlet...

Lányok, pls. nyugi nekem apa hazér-vissza kórház min. 2 óra és még én is tervezek beérni, 20-40 perces időkkel ne féljetek :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Molmaréknak nagy gratula a gyönyörű kislányhoz!

Ki is most a soros? Editmk mindenképp, aztán Kattkat, hbarbi és Benettke, ha jól látom. És ugye ma tuti Csisza is.

A t.k.m kivan, Bori tegnap estére megint belázasodott. És persze megint jött a hasmenés is. Most délelőtt elviszem orr-fül-gégészhez, bár nem utal semmi a fülgyulladásra (nem jelzi, ha fáj neki), de csak nézzen bele. Este meg gyerekdoki, most már megvizsgáltatom, s kérek laborbeutalót székletvizsgálatra. 1 hete laktózmentes diétán van, kicsit jobb is lett a helyzet, erre tegnap este megint elkezdődött! Karácsony óta hatodszorra!!!!!!!!!!!!!!!!!! És most grátisz én sem vagyok jól, fájnak az arcüregeim és a torkom, s folyik az orrom is. Szupi így szülés előtt. :evil:

Boruska, tegnap nekem is nagyon keveset mozgott Emő, a végén már megpiszkáltam, hogy mi van, erre egy picit kidugta a fenekét, azt jónapot. Aszongya hagyjál, alszom. :lol:

Bea, ha minden igaz, ma odaér a tea, szombaton adtuk fel elsőbbségivel.
ktc

Itt már megint esik a hó :x Sose lesz már tavasz??? :( Én kb két hét múlva tervezek szülni, remélem addigra kicsit javul az idő.

Anita: hogy vagytok? Megy a szopi? Voltatok már sétálni Levivel?
zuzmooo

Én is megvárom apát, s közben még Boriról is gondoskodni kell. Ha épp nincs fuvarban a drága, 5 perc alatt hazaér. Ha fuvarban van, az gázabb... Pénteken pl. Balatonkenesén volt egész délelőtt, na onnan nehéz lett volna hazaérnie. Amúgy már megmondta a munkahelyén, hogy most messzi fuvarokat ne vállaljanak be neki. És tessék, Kenese nincs is messze, mi?

Éjjel voltak megint jóslóim, az egyik közben épp megébredtem, félálomban fordulni akartam (azt hittem, csak rosszul fekszem), hát úgy belémnyilallt oldalt, hogy feljajdultam. Állítólag a szurka-piszkák ilyenkor azért vannak, mert valami ideget nyom a manó.

Zsizell,
jobban vagy? Ne előzz, egyszerre akarok menni veled!!!!!!!!!! S nekem most nem aktuális, ki kéne másznom előbb ebből a nyavajából. Tudsz még várni 3-4 napot? :wink:

Lassacskán készülgetünk az orr-fül-gégészhez. Még jövök (ez most fenyegetés ám!), s beszámolok, mit mondott. Addig is legyetek jók!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2010.02.08 09:11-kor.
ktc

Zuzmoo- a pelenka jo otlet az ulesre,a karpit bizony beazott, mire beertunk. Az ugyeleten varni kellett jonehany percet, mire jott valaki megnezni, ugyhogy addigra meg a csizmam is magzatvizben szutyogott.
Nagy gratula Molmarnak! Nagyon szepek vagytok!
geri79

Katica, én is megfáztam, így tuti megvárnálak :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok, a súlytippelős táblázat hol van a gmailen? én tiszta vak vagyok hozzá :wink:
Kigondoltam Léni hosszát, súlyát, fejméretét:
56 cm, 3780 gr, 37-es fej (nem vágyom ekkora buksira, de Lillu méreteiből kiindulva realista vagyok :wink: )

KépKép

KépKép
beneildi

Katica, én a szerdát néztem ugye ki magamnak annó, de most hogy így közeledik, elbizonytalanodtam :D Tele lett a gatya- és nem éppen magzatvízzel :D Borinak jobbulást!

Azt hiszem egy fokkal kisebb a fájdalom, de nem százas. :x

Kép
zsizell

Jó napot!

Az előbb volt 3 db 2 perces "jóslóm" :shock: Nem tudtam hirtelen mizu... De elmúlt :roll:

Voltam a védőnőnél. Minden rendben és nem híztam semmit :lol: Mondtam neki, hogy én jövő héten hétfőn már nem szándékozom menni hozzá, mert én vasárnap, Valentin nap meg akarok szülni. Azt mondta jó, ha nálunk ez így működik hát legyen, de azért beírt 9.45-re :roll:

Ktc. Jobbulást nektek. Remélem hamar meggyógyultok.

Kakti! Na mizu? Szólj, ha szurkolni kell :lol:

Zsizell! Próbálj meg beállni a zuhany alá és engedni rá a meleg vizet. Az én kis tündérkém imád fürdeni és olyankor mindig helyezkedik. Hátha leszál az "idegeidről" :lol:

Takarítanom kell, hétvégén lusta voltam. :?

Jah apa riasztás. Nekem általában itt van csak Egerben, onnan gyorsan hazaér. Akkor van gond, ha elmennek kocsiért. :shock: Na hát akkor én is kíváncsi leszek, hogy érek be, de akkor nekem is marad a taxi. Mentőt nem hiszem, hogy szívesen küldenének ki 400 m-re a kórháztól... :roll:

bellerreni
Eger

Uhh már az én napjaim is 1-el kezdődnek :shock: Furcsa ezt látni... De jó érzés, hogy már tényleg nem sok van hátra :lol:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Most sikerült erőt vennem a lustaságomon, úgyhogy megtöröm végre a csendet :)

Ez a második hét, hogy végre szabadságon vagyok és naaaagyon élvezem :D Csak olyan kis lusti voltam, hogy csak olvastalak Titeket és nem írtam semmit, pedig időm lenne rá. Tegnap éjfélre végre összeraktuk a gyerekszoba bútorunkat és ma már csak be kell pakolnom a szépen kivasalt és összehajtogatott ruhákat, cuccokat, aztán elvileg kész :) Persze amilyen maximalista vagyok, mindig találok valami rendezgetni valót, de olyan jó ez a készülődés...

Én bevallom őszintén, hogy még nem szeretnék szülni. Egyrészt rám is rám tört ez a hülye megfázás, úgyhogy két napja csak a számon át kapok levegőt, hát király. Muszáj meggyógyulnom a szülés előtt, mert elég hülyén nézne ki, ha engem nem engednének be a szülésre mert megfertőzöm a gyereket ;)
Másrészt, semmi bajom nincs a terheséggel és olyan jó itthon tenni-venni, szóval én nem bánom, ha később jön a baba. Persze lehet, hogy egy hét múlva már nagyon kiakarom imádkozni a gyerkőcöt, de most jó így. A céldátumom most február 27-e, Apuka névnapja... majd meglássuk...

Viszont az ismerősök megőrjítenek. Mindenkinek az arcom torzulása a mániája, meg hogy Úristen Te mindjárt megszülsz, mert annyira lent van a hasad. Az arc torzulás tudom, hogy jel, de nekem nem is torzul igaziból, csak mindenkinek kell valamit benyögnie. A has lentlétről meg annyit, hogy még nincs is lent, dehát hagyjuk, inkább csak mosolygok kedvesen és bólogatok...

Kattkatt, a kézzsibbadás + ínhüvely gyulladás sajna nálam is bejátszik, legalább nem érzem magam UFÓnak... Állítólag attól van, hogy gyárilag ínhüvely szűkületem van a kezemben és ez a terhességi hormonális változásoktól csak rosszabb lesz. Állítólag érdemes lesz egyszer majd megműteni. De nem sürgős. Szóval a zsibbadás is ettől van + a gyulladás is. Én vettem rögzítő csuklóvédőt és az segít egyedül. A krémekkel vigyázz, mert nem mindent lehet terhesen! Ha segítség kell, szólj és konzultálunk.

Nóri, le a kalappal, hogy így pörögsz szülés után, nem semmi. :)

Na most elfogyott minden gondolat a fejemből... Úgyhogy eldugulok. Majd próbálok gyakrabban írni és akkor nem egyszerre terhellek Titeket magammal :)

Kép

Ági
agic83

Hát nekünk érdekes lesz ez az apariasztás, ha nincs itthon. Ilyenkor vagy Szegeden van, de előfordulhat, hogy Pesten... Onnan azt hiszem nem várom meg míg hazaér. Akkor egy választásom van: apósom. Aki mellé akkor is félek belülni, ha épp nem szülni készülök :roll: És hát ugye nálunk is kell a lányról gondoskodni...
Egyébként Dincikém 4 óra alatt kinnt volt, úgyhogy kicsit félek, hogy nem lesz idő mindenre :lol: Na majd meglátjuk.

dalika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?