Sziasztok!
Végre, hogy ideértem.... Annyit írtatok, hogy alig győztem visszaolvasni.
Maradok a jól bevált régi módsteremnél, kétszer megnyitva az oldal, így talán nem marad ki valami.
Hanyikám! Csodaszép, tünemény Patrícia. Remélem, lesz alkalmam megölelni!
Tejcin ne aggódj, egyél, igyál rendesen, csak figyelj kicsit a kajákra, nehogy fájjon a pocika a szopi után. (Lukács nem bírta a tojást. )
Rencsi! Nagyon helyes, mosolygós Domikád van!
Csak kérdezem, Infacolt nem próbáltad? Nálunk csodákat tett.
Meg, egyszer nem ihattam tejet, kakaót, sőt semmi tejterméket nem ehettem, azt hittük a dokinéninkkel azt nem bírja a kisgyerek pocka, az arca pedig pötyis volt. Egy hétig teszteltünk, kiderült, hogy nem a tejjel volt gond.
Írtad, hogy nagyon átfázik Domika a séták közben. Attól lehet a kaki zöld. Öreganyám úgy mondta, "megfázik a kis bele", és olyan nyálkás csúnyásat tojik. Kicsit melegebb fürdővízben fürcsizett Lukács, és másnapra egész normális lett a kakesz.
Chili! Én is vettem mikrós sterilizálót. Felesleges pénzkidobás. Egy sima tál, aminek van egy rácsos betétje, megteszi. A gőz a lényeg. Egyébként nagyon szeretem a Chicco-s folyadékot. Jó az illata is. A játékokat is abban szoktam kezelni, sőt, ha végeztem a fürdőt is végigmosom vele.
Moncsi! Vidd a tejszívót magaddal. Nálunk is boldog-boldogtalan nyüstölte a kórházit. Be is krepált.
( nekem sem volt előtejem!!! engem is csesztettek vele. Jól be is tojtam. Aztán Lukács mégis egész jókat kajált már az elejétől fogva! Még mindig szopik, van tejci azóta is. )
Sajnálom, hogy nem tudsz már rendesen aludni..Istenem, hányszor ültem éjjel az ágy szélén nyögdécselve éjjel.. Alvás helyett, sehogy sem volt kényelmes.. Minden nyomott mindent. Lukács pedig játszott velem. Rúgott picit, és akkor oda kellett simogatnom, ha nem tettem meg, rúgott nagyot. Van ám akarat, azóta is!
Meli! Ááááááá cukros lötyi... Hű de utáltam..
Az én dokim is így állt hozzánk. Félidőben jöttünk el Apánktól. A másik Apám azt mondta, " drága gyerek ez, ha egyszer is félrenéz, vagy mást csinál, mint mondok, már fenem is a szikét". Persze sima szülésnek indultunk, de Lukács nem akart kibújni, csak ijesztgetett, aztán a lepény meg feladta. Így lett császár.
Julcsi! Szép szoba, szép pocak! Élvezzétek még egy kicsit a henyélést. Kicsit irigykedve olvastam.
Diéta? Tessék betartani!!!!
( Én 24 kilót rántottam fel. Szerintetek mit csinált volna Apánk velem? )
Andi! Hogy" A transzba sikerült pont az s-t kivenni? Hihetetlenek ezek a kiscsávók.
Lukács is be szokott ájulni szánkózás közben.
Édes kis séróbáró Petikéd van.
Bodzám! Tudtam, hogy szupiügyes kismenyem van. Köszönöm a részletes beszámolót! Puszi mamidnak, és a kutyusának is!
Lukács is imádja a gyerekeket. Már pocakban is tudta, ha gyerkőc van a közelben.
Nagylány lettél? Váááóóó! Hajrá kistesóprojekt!
Még jó, hogy ebben is hasonlóak a gyerekeink. Lukácsot sem zavarta a mensi. Simán szopizik akkor is.
Jó a polc. Tecccik.
Vízöntő.. Lukács egyáltalán nem a tipikus halak... Inkább izgága, dilis kis édes vízöntő...
A kisvejed bárki cicijét megkeresi. Mamika pólójában szeret a legjobban kutakodni, de a húgom sem úszta meg. Csak szólok neki, hogy Kicsim, hol a xy cicije, aki épp fogja ölben és ő már húzza a ruha nyakát, kukucskál bele vigyorogva, majd simán könyékig be is nyúl.
Ő is mindent ért, bár mi türelemmel nem vagyunk ilyen extrán elengedve!
Vannak dolgok, amiket nem tanítunk neki és tudja. Pl, nem is sejtem, hogyan jött rá a csettintésre. Mégis csinálja a kis nyelvével. Berreg 3-4 félén.
Ha kérem, hogy szeressen, két kézzel öleli a nyakamat, arcát az enyémhez nyomja, esetleg még szuszog is a fülembe. Ma a fülbevalóimat nézegette. Mivel több is van , oda-visszázott a füleim között az ölemben ülve. Van apával kedvenc mondókájuk és a közepénél már fordul is hasra, mert apa a végén meg szokta a pocakját rágcsálni, puszilgatni, csikálni.
Jaj, talán mára ennyi, bocsika mindenkitől, aki kimaradt mégis!
Hosszú napjaim vannak. Egyik mama 4 hete a jégen le akart menni spárgába. Még sose csinált ilyet, most sem sikerült, el is tört a szeméremcsontja kettő helyen. Nem tud menni, csak fekszik, meg ül. Így főzök. mosok, vasalok nekik is. Mellette dolgozgatok is itthon... Juhhhhéjjjj.. Néha nem is tudom, hogy' bírom. De ha valami kimaradna, kevesebb lenne a dolgom, már az is furcsa lenne. De most azt hiszem, végre jön pár lazább nap!!!