Új privát üzeneted érkezett!

Vicky!
Csak annyi gyakorlatom van ebben, amit a környezetemben láttam, de olyan kis mennyiségű az a citrom (tényleg pár csepp), hogy attól nem lesz semmi probléma odabent. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hello!

Én pedig ugy tudom,h a csuklást hagyni kell,majd megáll,max mellre tenni,de citromot semmiképpen mert összeránthatja a mittudomén mit és a baba nem kap levegőt!
No én meg ezt hallottam..

Köszönöm a gratulációkat,éppen fejek :D 8)

Kép
Kép
szintus

Katica!

Nem akarod módosítani Emő tippelt súlyát? Sztem már most több annál, amit írtál... :-)
Vendég

Én is megtippeltem Lili méreteit. :) Kíváncsi leszek a tündérkémre! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szintusnak én is elfelejtettem gratulálni!

Nem lett sokkal jobb a hangulatom, meg görcsölgetek is, úgyhogy olvasó üzemmódban maradok...

boruska

Csajok, én annyira felszabadultam a szüléssel. Leszarom a szétrágott mellemet, a lukaimból folyó nedveket, az éjszaka 10szeri kelést és minden rosszat. Itt egy kis manó, akit imádok. Végre le tudok hajolni a mosógéphez. Tiszta fitt vagyok, úgy alszom Luca 70cm széles ágyán, mint valami King Size Bed-en egy hotelban. Nem kell kombájn a hasam arrébtolásához!
Na megyek etetni! :lol:
Vendég

Na, én is tippeltem születési méreteket, beraktam a tábliba.

Szintus, neked beraktam a születési méreteket meg a képet a tábliban, de nem tudtam, pontosan hány hét+napra született, meg hol, meg természetesen-e, úgyhogy azokat még pótolni kell.

boruska

Nóri, jó, hogy pozitívabb vagy szülés után, mert én most épp attól félek, hogy most is szar, de szülés után, sebesen, kialvatlanul még szarabb lesz, és ki akarok ugrani az ablakon :cry:

boruska

Sziasztok,

Juci hatalmas gratula!!!

Zuzmoo, en hasznaltam/hasznalom a Sperti kenocsot, es eddig jo volt. Most mar annyira lent lehet a babam, hogy folyton nyomja, igy mar semmi sem segit, bar pont ma akarom kiprobalni a kamilla teat (egy filtert jol kiaztani aztan a teat is meg a filtert is a problemas teruletre tenni) hatha ez majd jobba teszi.

Bocs, hogy megosztom de lehet mas is okul belole, ket napja elfogyott a malnalevel team, nem is tudtam lotyora menni. Tegnap vettem megen meg is ittam egybol egy nagy bogrevel, ezutan nem sokara lotyolatogatas.
Viszont Dalikaval egyutt erzek, mert ejjel 2.30-kor olyan gorcsre ebredtem azt hittem kiugrik a szemem :shock: . Durva hasmenes. Marha jo. Utana fajasok. Na gondoltam mindjart megszulok. Aztan elmult. Most meg nem erzek semmit.

Erzesem szerint ma sem szulok. Vaaaaaaaaa

Kép

Kép
editmk

Sziasztok!

Csak bekukk, hogy állunk!

Juci: hatalmas gratula Hanna babához!

Molmar: mennek a drukkok!

Kép
zsizell

Sziasztok!
100 000 éve nem írtam nektek amiért szégyenlem a pofámat, bocsi.
De ha időm engedte olvastalak titeket.
Szóval mi is megszülettünk.
Vivike 2010 jan 15. én született 1 hónappal a várt előtt, ezért kicsit többet voltunk a kórházban a kelleténél, de szerencsére már itthon vagyunk, és minden rendben.
Gratula a megszült mamiknak.

Kép
bettike830

Üdv újra itt Bettike! Gratulálunk Vivikéhez! Természetes szülés volt? lehet tudni miért jött hamarabb a kisasszony?

Szintus, én is úgy tudom, nem szabad citromot adni a pici babának mert fulladást okozhat. Mellre kell tenni vagy hagyni kell...

Ma én olyan vagyok mint a mosott sz@r....megyek ledőlők mig a picur alszik...

Kép
csipike09

Hát én amennyire jól viseltem az egész várandóságot: tul semmi bajom nem volt, most annyira meg vagyok borulva. Szülés után se volt gondom: no aranyér, a gátseb is álomszépem gyógyul (a védőnő mai napig csodálkozik, hogy milyen aktívan mozgok, meg a kórházban a csecsemősök is le voltak hidalva, el se hitték, hogy vágtak). De ez a tej dolog kikészít. Talán azért, mert úgy gondolom, hogy ha akkor az elején többet tudtam volna, akkor az egészet meg lehetett volna előzni. De a kórházban annyit foglalkozott velem a szoptatási tanácsadó, hogy elmagyarázta a tápszer használatát, mivel úgyse fogok tudni szoptatni. De nem adom fel. Bea, ha úgy látod, hogy már nagyon beborulok, lehet ám durván is jelezni, hogy nem érdemes tovább gyötörni. Vedd úgy, hogy megadtam most az engedélyt egy alapos fejmosásra, és sértegetésre. Inkább még 9 hónapig várandós lennék, mint szoptatós.
Most már stabilabb a lelkiállapotom, nem bőgök, néha pityergek.

Rohadt fáradt vagyok (valszeg a sok bőgés megtette a hatását), így éjjel nincs erőm óránként felkelni fejni is, de amikor Bulcsút ébresztem fejek egy kicsit, nappal meg igyekszem az óránként másfél óránként tartani. Azt mondták, 3-4 nap, míg lesz tán eredmény. Addig is imádkozom.

Jucust sajnálom, most is azt mondom, nem kéne egyből magzatvíz elfolyás után kórházba rohanni. Mindegy így alakult. De megszületett Hanna, és ez a jó, az igazi.

zarja

Csipike:
Természetes szülés volt, bár egy kicsit megszenvedtük, nem adta könnyen magát......
És valószínűleg valami fertőzés miatt, érkeztünk idő előtt.

A csuklásra különben nekem is azt mondták, hogy ez őket egyáltalán nem zavarja, és a citrom eszembe se jusson, Ő attól még aludni is tud, hogy csuklik.
Viszont hasfájás gond nálunk is van.
Tegnap óta infacol szuszpin élünk......
De úgy néz ki azóta nyugodt, az alvás, szerencsére.
De viszont a büffi nekünk is nehezen megy....

Kép
bettike830

bettike: Milyen paraméterrel születtetek? Mekkora rucikat hordtok? Szoptatod, vagy üvegeztek? Mert nekünk az üvegezésnél jobban bevált az espumisan. Az infacolnak a fele mindig a fülében állt meg, ezt meg a tejbe kell csepegtetni. A hatóanyaga meg ugyanaz. Mutatsz Viviről képet?
vicky79
Budapest III. kerület

Viki:
Sajna nem szopizunk a kórházban besárgult, és örültem, ha a cumiból eszik legalább egy kicsit, viszont itthon már nem akar a cicire akadni. Ezért ami még van azt fejegetem, de sajna nem sok van....
Ezért tápszerezünk 40% ban.
Szívesen tennék fel képet Viviről de nem tudom, hogy kell de az iwiwen esetleg megnézheted.

Kép
bettike830

Ja a paraméterei 2750 gr. és 49 cm.
És 56 os rucikat hordunk, de mind nagy...:))))

Kép
bettike830

Alvás: na látom, más is hasonlóan "jókat" szunyál éjszaka, akkor nem csak én vergődök.

Edit, hát mára vagy kiírva...táncsak történik mostmár valami!!

Kattkat-csuklás: az első baba nagyon sokat csuklott a pocakban és a születése után is folytatta, a második nem volt ennyire csuklós és születése után sem csuklott fele annyit se mint az első.
Has: anno új szobatársat kaptam a gyerekágyon és nem tudtam eldönteni, hogy már szült vagy csak eztán fog, nem mertem megkérdezni, aztán kiderült, hogy fél napja szült.

Bea, nálunk is ilyen mozgást produkál a baba mostanában, vagy 5 centire kinyomja valamilyét, de komolyan ijesztő, én is már gondolkodtam, hogy kiszakad a bőröm.

Molmar, szurkolok nektek!

Juci, nagyon gratulálok Hannushoz!!!

Csuklás: az elsőnél citromlevet alkalmaztunk, nem volt semmi baja tőle és tényleg azonnal abbahagyta, de állitólag a babákat egyáltalán nem zavarja, ha csuklanak..a második babát asszem mellre tettem, ha csuklott, pár korty és abbahagyta.

Nóri, olyan jó olvasni, amikor írod, hogy mi mindent tudsz megcsinálni a szülés óta! Én is pont ezekre vágyom, milyen jó lesz!

Én ma méregetem a jóslókat, össze-vissza jönnek (12-27-18-22 percenként...stb) de mindig jelentkeznek, de tuti semmi nem lesz belőlük, csak megint szivatnak :(
lara

nekem mennem kell, etetni.....:)))
Bár a királylány még mélyen alszik...
később jövök.

Kép
bettike830

Gratulálunk Szintuséknak és Jucusnak is Hannához :lol:

én meg sehol nem kapok Caulophyllumot :twisted:

Ja és csak a partvonalról jegyzem meg, a citrom szörnyen allergizál, szóval inkább ne szerintem...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Küldd el a címed priviben és elküldöm Neked a maradékot (nem kevés)
Vendég

Lányok, akik mér túl vannak a kettéváláson!

Van valami jelentősége annak, ha úgy érzem, mint ha odalent, a méhszáj táján egy ponton belevágnának egy kést - vagy nem is tudom. Szóval olyan szúrós fájdalom, de nem úgy, mint mikor felfázol... Én most ezt érzem. Ülök a gép előtt (dolgozom), de már annyira car volt a széken ülni, hogy a fittballomat elővettem, és azon ülök. Ezt amúgy is javasolják a vége felé, így nem bánom, de nem is kényelmetlen annyira, mint a szék. Szóval jelenthet valami jót ez a fájdalom?
Nóri! Ugye küldöd a vudu varázslataidat??? :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Nekem szülés előtt 1-2héttel kezdődött, amikor beékelődött a feje. Utána már folyamatos volt. Pl ordítottam az urammal minden fekvőrendőrnél. De ez már sokat sejtet. Nekem mondjuk a 2nappal szülés előtt kezdődő nagyon fájdalmas jóslók voltak az egyértelmű jelei így utólag persze.

Ez azért is vicces, mert amikor már 2-3perces fájásaim voltak a kocsiban és még pénzt kellett levenni, apa már kellőképp ideges volt a nyugtatásom ellenére és sietett. Befordult a Tesco parkolóba és a hó miatt jó gyorsan hajtott át egy fekvőrendőrön, amitől égtelen visításba fogtam. Szegény azt hitte, kint van a gyerek feje, vagy ilyesmi! :lol:
Vendég

Nekem a szülés sem fogta be a pofámat... :lol:
Pedig megint egyedül vagyok 2gyerekre. Ráadásul az uram baszik szabit kivenni. Arra jöttem haza, hogy egy falat kaja sincs itthon. Ami volt, átvitte anyóséknak, meg ne romoljon! :shock: Ma délután fél3kor ettem először. Tök üres a hűtő. Egész éjjel szoptattam, kipakoltam a táskákat, elmosogattam, beraktam 2adag mosást, szoptattam, fejtem...stb. A szgép előtt is akkor vagyok, ha épp fejek. Erre az uram beszól, hogy miért csinálna bármit is, mikor egész nap a szgép előtt fetrengek... Azt hittem, hozzávágok valamit.
Holnaptól teljesen egyedül egy beteg 3évessel meg az 5napos szopógéppel. Enni kell adni nekik, jön a gyerekorvos. Jó, hogy a kutya már nincs itt... :oops:
Vendég

Sziasztok!
köszi az iwiwes bejelölést, hogy gondoltatok rám, lassan kezdek magamhoz térni
1
le a kalappal, aki "simán szült"
2
le a kalappal, aki 2 gyerekkel van otthon

zsó
Kép
pcd1985

Na, Nóri!
Faxa gyerek ez az Apa! :) Jól hozzászokott, hogy olyan vagy, mint a ringlispil, és mindennel megbírkózol...
Amúgy nem tudom, írtam-e, de a pénteki UH-n már alig bírta a doki megmérni Lili buksiját, és azt mondta, annyira lent van már, hogy onnan mér csak egy út vezet kifelé... Szóval azért gondolom, hogy ezeknek a fájdalmaknak már lehet valami alapja...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szülés:
ha ezt annak lehet nevezni:)
kedden reggel fél 11 kor elfolyt a magzatvíz-semmi fájással töklassan készülődtem, pakoltam mindenkit fölhívtam, gndoltam, majd beindul
Fél 1 kor a szülőszobán megjött a dokim, és semmi perc alatt köttette volna be az OXYTOCIN-t, de én szóltam, hogy várjunk még, így vigyorogtam még egy órát ott a takarítónővel, apa közbe elindult Ausztriából.
Az OXYTOCIN hatott:kurvára fájt, üvöltöttem, visítottam, 6-7 órán keresztül, senki nem tudott velem mit kezdeni, a doki egyszer megnézte mennyire tágultam a 6 óra alatt:2 ujjnyi, nna akkor le kellett fogni.......
Mondtam, hogy szedjék ki, mert nem bírom tovább!
Visítottam, ők meg mondták, h. ne visítsak, ez még semmi, én a szülőszobában fetrengtem, és kb 20 percenként benézett valaki.
Este 19:50 kor jött az aneszteziomókus.
Akkor ha a lábamat fűrészelték volna az sem érdekelt volna.
És én a tű és doki fóbiás, segítettem katétert fölrakni, és tuléltem a gerincbeérzéstelenítést
Apa megérkezett
20:40 kor megszületett Lévai Zsófia Mirjam=Mirci cica lányom :)

zsó
Kép
pcd1985

MINDENKINEK GRATULA, AKIKRŐL LEMARADTAM ÉS SZÜLTEK!!!!!!!!

zsó
Kép
pcd1985

Azt mondta az egyik szobatársam a kórházban, hogy az ő nőiességén esett csorba a császármetszéssel, hogy nem tudott világra hozni egy gyermeket.
Na én ezt nem így fogom föl:
kurvára fájt, szar élmény volt.Hirtelen jött, még 2 napíg nem tudtam hogy kell fogni a gyereket, nem tudtam, mit csináljak vele-szoptattam, betóltam a közösbe-nem aludtam 3 napíg.
A további 5 nap kórház is brutál szar volt
Azóta 1 hete bőgök, ma már csak 1x bőgtem, mikor apa elment
De minden nap 1 kicsit jobb, és sikerélményem is volt ma reggel leesett Mirci köldökcsonkja, én úgy izgultam, és most olyan szép.....

zsó
Kép
pcd1985

És annyi minden van:
Ha hozzászólnék a hozzászólásaitokhoz,és feltenném a kérdéseimet, észrevételeimet, könyvet írhatnék:)

...Szoptatás, ruhák, apák...(anyák, nagymamák látogatók, CSUKLÁS, BÜFI...)

HUHH:)

zsó
Kép
pcd1985

pcd: melyik kórházban szültél? Ott nincs állandó anesztes? Ez a jó az ÁEK-ben, hogy ott van - én nem akarnék ennyit szenvedni... Biztos neked is sokkal jobb lett volna, ha kaphattál volna EDA-t.

Kép
zsizell

zsizell
Én Vácon szültem, Lara is ott fog, remélem olvasta már, hogy kösse föl a gatyáját...:)(körülmények miatt)
Én úgy mentem oda, h. maximálisan átadtam magam az orvosoknak, szülészeknek, tegyenek belátásuk szerint, de talán hiba volt
nem akartam okoskodni...

zsó
Kép
pcd1985

Megyek szoptatni:)
meg előtte én is eszem valamit, lassan ébredezik a kisasszony..:)

zsó
Kép
pcd1985

Helloka Csajok!

Juci! Hatalmas gratula! Gyors felépülést és sok sok tejcsit kívánok!

Bettike! Neked is gratula és sok tejcsit kívánok!

Molmarról semmi hír?

Nóri! Nagyon "kedves" a férjed. Biztos p.csán rúgnám... :?

Zsófi! Én is ilyesmiktől félek, hogy majd nem tudom megfogni meg hasonlók :?

Na megyek hajat mosni, meg át kell adnom a gépet az embőcnek.

bellerreni
Eger

Zsófi, mit értessz a körülményeken? Csúnyák a szobák, igénytelen a zuhanyzó, vagy hányás a budi vagy mit jelent az a rossz körülmény?

Amikor én ott voltam szülőszoba látogatáson, akkor lementünk a gyerekágyas osztályra és semmi rendkivülit nem láttam, sőt tök jó szobákat mutattak két ággyal, a szülőszoba meg kimondottan modern volt. Vagy ezek szerint csak a szép részeket mutatták meg és eztán jön a feketeleves?
Én a fősuli alatt laktam koleszben, úgyhogy nagy igénytelenséget nekem már nem tudnak mutatni :D
lara

Most nézem, hogy nekem az Arnica CH30 homeos cucc nem ilyen kis színes műanyag tubuskában van, hanem barna üvegcsében és sokkal kisebb golyócskák. Vagy ez csak ilyen kiszerelésben létezik?
:roll:

Kattkat

Kép
kattkat

bettike: Nekem is besárgult Barbus, 2 napot volt inkubátorban kék fény alatt. Én is fejek és adom neki üvegből. Így az espumisant bele tudom tenni az üvegébe. Nekünk még nem kell tápszer, de egyre kevésbé elég neki a tejem. Most még elég, de akartam egy kicsit szaporítani. A teáktól sok több lett a tejem, de nagyon bántja a kis hasát. Pedig most a hippeset ittam, nem a laktoherbet. De úgy látszik ez sem jó. Majd megpróbálom a homeós bogyókat, de azt meg nem tudom hogy kell szedni. Ha priviben küldesz nekem iwiwes elérhetőséget, akkor teszek fel ide képet ha gondolod.

pcd: Szerintem sem kell így felfogni a császáros dolgot, hogy nem tudja az ember természetesen megszülni a babáját. Minden tiszteletem a császárosoké volt szülés után. Én nem szívesen szültem volna császárral, utána annyival rosszabb a gyógyulás a nagy seb miatt.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsófi: köszi a választ. :) Bár nálunk nagyon EDA-pártiak, de már úgy fogok bemenni, hogy érzéstelenítőt kérek, hogy biztosan ne maradjak le róla - már ha lesz időm... Én már majd meghalok a kíváncsiságtól, hogy nálam hogyan fog lezajlani a szülés :shock:

Nos, a császár nekem meg sem fordul a fejemben, mint lehetőség. Azt hiszem sokkot kapnék, ha benyögnék, hogy az lesz. Én bízom a testemben, meg a babámban, meg a szerencsémben.

Kattkatt: én ugyan még nem vettem Arnicat, de sok homeós cucc van ebben a barna üvegcsében.

Nóri: kedves a Zurad, szerintem egy hegyi beszédet megérdemel ezek után!

Kép
zsizell

Sziasztok,

Először is minden BABÁHOZ GRATULÁLOK!!!

Olyan jó olvasni, hogy nagyiramban elkezdődtek az "osztódások"... ha nem sietek, lemaradok... :)
elvégre az elmúlt hosszú hónapokban mind erre vártunk... :)

Hát bevallom őszintén ég a pofám, amiért ennyi ideje nem jelentkeztem, de egy perc időm sincs, épp csak Kaktival szoktunk msn-en dumálni egy-egy pár percet.
Hol anyu van itt, és mindenféle programot csinálunk, hol a párom ül a gép előtt... vagy takarítok, mert a bútorok szerelése (sk csináljuk) még mindig folyamatban van... szóval nem mindig jutok ide.

Amúgy nálunk még semmi nincs... elméletileg pénteken kellene kibújnia a kiscsajnak, de még csak le sem ment a pocakom egy centit sem... szóval nem tudom. Ugyan már nem mocorog annyit, de az csak azért van, mert már alig fér el... gondolom én.
Holnap megyek reggel CTG-re, utána meg a dokimhoz, hát remélem mond valami biztatót, mert már szeretnék túl lenni a szülésen... nem csak azért, mert már szeretném a kezemben tartani Kittit, hanem, mert már iszonyatosan fáj az epém úgy összenyomorgatta... és nem tudok éjszaka emiatt aludni... szóval légyszi szorítsatok, hogy jövőhét végefelé legkésőbb kibújjon a kiscsajszi...

Puszi és kitartás mindenkinek...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Bocsi, lassacskán 2 napja csak olvasóban vagyok, mert általában csak késő este jutok géphez, akkor meg annyira mozogni kezd Emőci, hogy szó szerint rosszul leszek. Nekem is centikre kinyújtja a bőröm a kis lábaival, néha a fenekét is idetolja. Szóval éjjel még olvasni van erőm, de írni már nem.

Szintus, Juci, szívből gratulálok mindkettőtöknek Hanna születéséhez!

Molmar,
mennek a drukkok!

Csisza,
holnap gondolok rád, minden rendben lesz!

Editmk, kitartás! Most már csak elindul az a gyermek!

Nóri, valóban már nagyobbra tippelték UH-n Emőcit, de ennyivel is nagyon boldog leszek! Lehet, kishitű vagyok? Most már nem változtatok a tábli adatán, milyen jó lesz látni, mennyivel több lesz!

Nóri-szopi: más testhelyzet szoptatáskor máshol edzi a bimbót, érdemes megpróbálni. Ha megtalálom, beszkennelem s feldobom gmailra azt a régi Kismamás cikket, ahol nagyon sok szopis testhelyzetet bemutatnak, odaírva, hogy mikor ajánlják - elég extrémnek tűnőket is. Cumit kap Noncsi?

Zarja,
a fáradtság miatt is lehet ám kevés a tej! Pihenned kéne többet, s megpróbálni megnyugodni, kikapcsolni (tudom, könnyű tanácsolni ilyent), az sokat segíthet.

csuklás:
én is úgy tudom, hogy nem zavarja a babákat, csak minket. A citromot én is az erősen allergizáló hatása miatt nem merném, a déligyümölcsök tipikusan ilyenek, nagyon későn lehet őket bevezetni a baba étrendjébe (kivétel a banán, mert az a kezdők között van).

Homeós bogyók:
még csak pár napja szedem (jobb később, mint soha), én így:
minden reggel Caulophyllum Ch 15 1X5
1. este Pulsatilla Ch 15 1X5
2. este Arnica montana Ch 15 1X5
3. este Sepia Ch 15 1X5
4. este Cimicifuga Ch 15 1X5
majd újra az első nap

Pulsatilla Ch 200-as pedig ajánlott 1X5 a szülés beindulásakor. Ez max. még egyszer ismételhető.
Egyébként ezt nem szeretem a homeós dolgokban, hogy ahány helyre mész, ahány helyről hallod, mindenki mást mond.
ktc

Bettike, jó, hogy jelentkeztél! Szívből gratulálok neked is!!!!!!!!!!!!
ktc

Molmar üzenete:
[quote]1 írta:6:20-kor megszületett Bozsó Réka Boglárka! 3550 gramm, 59 cm.

GRATULÁLUNK!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.02.07 19:55-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juci! Nagy-nagy gratula a kiscsajhoz!
Na én is megérkeztem haza! Ma szinte egésznap anyósnál voltunk.. onnan is hoztunk egy csomó kajcsit, meg anyukám is küldött egy rakás töltött káposztát... Rengeteg enni valónk lett itthon. nem szeretem az ilyet, mert most nem tudom eldönteni, hogy mit ennék. :cry:
Párom most focizni van, ugyhogy még 1órán át egyedül leszek...
Nálunk semmi újság nincs..se josló, se semmi már megint..hát hogy van ez???? minden 2.nap lesz mostmár???
Reggel férjem talált egy kis papagájt..ez jó hülyén hangzik, de tényleg. a kutyánk hajkurászta a kocsink alatt, aztán egy fenyőfán kapta el Sanyi.kis neon zöld.elvittük keresztfiamnak, úgyhogy most ott lakik..persze előtte végig kérdeztük a szomszédokat, hogy nem-e hiányzik valakinek.de nem..
még jövök este, de naggggyon remélem, hogy éjszaka viszont nem... annyira unalmas egyedül ébren lenni! ma reggel 1től kezdve 6órakor sikerült elaludnom. 7.30kor meg keltem. ááá, nem voltam álmos délelőtt. :lol:

Kép
Kép
ronci

Molmar!!! Gratula neked is!!!!!
Jézus már alig vagyunk akik nem szültek meg, pedig még elég hónap eleje van.. vagy csak nekem tünik így???

Kép
Kép
ronci

Molmar: gratulálok a "kis" Rékához! Remélem akad olyan 56-os ruci, ami rámegy a csöppcsajszira! :wink:

Kép
zsizell

Ronci: nekem is úgy tűnik, hogy inkább az előbb szülés a jellemző nálunk, szegény Edit a kivétel. Mondjuk mi pont egy napra vagyunk kiírva, és én is szeretnék már jövő héten megszülni. Nem tudom te hogy vagy vele?

Kép
zsizell

Gratulálok Molmarnak!!!!
zuzmooo

Molmar!

Gratulálok a kislányodhoz!
:lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Zsizell!! Én valahogy úgy érzem, hogy kihúzzuk a végéig, de mindenki szerint jövőhéten meg lesz Blanka..Sógornőm meg azt szeretné, ha még 3nappal túl is hordanám, mert akkor párom keresztfiának szülinapján szülnék..Milyen jó kivánság! :lol: :lol:
De valahogy úgy várom a jeleket, hogy mikor akar már kibújni..és tényleg azért, mert már "szokássá" vált korábban szülni a topikunkban. :lol: És ettől olyan érzésem van, hogy mindenki korábban fog szülni.. Hű, ez jó bonyolult volt... :lol:

Kép
Kép
ronci

Molmar!!! Gratulálok!
Jó hosszú baba... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?