Kattkat: Kristof sokat csuklott bent, csuklott kint is, de nem sokat. Viszont en is ugy vettem eszre, hogy nem zavarja.
Most mar egy ideje alig csuklik, viszont amikor en egyfajta modon nevettetem, akkor olyan kacagast produkal, amitol fel percen belul csuklasba kezd. Cuki.
Kakti: a kipirosodasra esetleg probalj meg sudocremet hasznalni, ha vettel, vagy kaptal mintat valahonnan. Nagyon leheletvekonyan es nagyon kend el rajta. Van ra esely, hogy 1-2 napon belul rendbe hozza.
En szeretek terhes lenni, de most van harom dolog, ami kevesbe tetszik: mar nem csak feher halvany csikocskak vannak a hasam aljan, hanme koldoktol nem messze felfedeztem ket piroskat is. Reggel lecsekkolom, bizom benne, hogy rosszul lattam. Ha nem, akkor biztosan lesz meg tobb is, amig szet nem esunk Erikkel.
Erik baba mar olyan durva mozgasokat produkal, amiket nezni is rossz (Feri nezi, neki rossz, en erzem, nekem is rossz). A labat annyira tologatja, nyomja, fesziti kifele ket napja estenkent, mint meg soha. Eddig is csinalta, de nem ekkora erovel. Konkretan tegnap Feri azt hitte, hogy ki fog lyukadni a borom a nyomastol, mar-mar en is elhittem, ugyanis annyira kiallt a laba, hogy a derekamon feszult a bor. En meg ilyet nem ereztem, lattam.
Es mi is a harmadik? Jah, igen, a melleim olyan allasuak es akkora bimboudvarom lett, mint egy bantuneger szoptatos anyanak.
Es gratiszkent a negyedik: eszek is rendesen, nem tagadom, de aranytalanul dagadok. Nemtom mennyit szedhettem fel az elmult ket hetben, de ritka sokat. Vizesedek is durvan, hizni is kezdtem.
Nah Nori!
Ezek tudataban ne felejtsd el, amit megbeszeltunk, legyszi. Jovohet csutortokre del es ketto (max harom) kozottre szulesindulast rendelek. Ne legyen tul gyors, hogy az antibigyo infuziot fel tudjam venni a korhazban. Mondjuk vizelfolyassal induljon, egy ora mulva erjek be, kossek be az infuziot, egy oraval kesobb induljon a fajas, harom orat vajudjak es jojjon a kitolas.
Megoldhato ugye?
Extra feltetet nem kerek es a colat jeg nelkul!