Új privát üzeneted érkezett!

Hanna baba született 2010 február 1-jén 9.35-kor :D

Minden anyukának gratulálok a manójához :D Kép

Kép
Kép
szintus

Szintus! gratula a kis Hannához! mennyivel született??

Kép
Kép
ronci

Lara, lehet nem h jól kapja be, mert sztem a szájpadlásához dörzsöli. Nem a bimbó közepe a gáz, hanem a bimbi és a bimbóudvar találkozása. Szóval a töve, vagy hogy mondjam... Ettől már csomós és kemény is, de fejni nem tudok többet 10ml-nél. Borogatom meleg vízzel. Meg várom a rendes tejet, mint a messiást. Minden 2. szopinál azért rárakom kb 3percre, de elviselhetetlen!!!
Vendég

Nóri!
Imádom a blogodon a képet, ahol Luca ölében fekszik Noncsi! Annyira cukik! Nagybaba és kisbaba! Tündériek! :)

A tejci-ügyben én ugye nem vagyok kompetens, szóval csak sajnálni tudom, hogy fájdalmaid vannak... :( De azért az együttérzés is valami, nem? :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nóri: Nekem a balt sosem fogadta igazán el, a jobb meg kisebesedett. Én ezt bimbóvédővel fejtem és garmastannal kenegettem. Most meg már jobb lenne a bimbóm, csak nem kell neki nagyon ez sem.

Hanna babához nagy gratula!
vicky79
Budapest III. kerület

Na már haza is értünk. Hát mit ne mondjak, mindenhol jó, de legjobb itthon. Nem nekem való ez már. Annyira kínlódtam,hogy inkább hazajöttünk.

Juci! Mennek a drukkok ezerrel. Kép Kép Kép Kép Kép Reméljük hamarosan beindul a gépezet és megszületik a kis törpicsek :lol:

Nóri! Sajnálom a cickód. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan megoldódik minden. Tudod csak úgy Nórisan csináld ezt is :wink: :lol:

Szintus! Gratula a drága kis manóhoz... :lol:

Na mentem pihikézni

Kép

bellerreni
Eger

Nyugtassatok meg, hogy azért a szülés után lemegy a has.
Persze nem lesz rögvest lapinger, de hogy azért csak látszik majd, hogy kijött belőle 3,5 kg gyerek és egyéb dolgok.
Csak mert egy ismerős csaj akinek van 2 gyereke, azt mondta, hogy neki alig lett kisebb. Persze itt most közvetlenül a szülés utánra gondolok.

Szintus!
Micsoda pofija van Hannának :)
Gratula hozzá! Nagyon szép kis gömbölyű babóka! :)

Nekem már 122cm a haskörfogatom :?

Ronci, Boruska!
Én 9 hónapja nem feküdtem bele egy kád vízbe, csak zuhany. Amúgy sem vagyok az a nagy pancsikolós fajta, de azért néha jól esne.
Most a kókusz miatt sem mernék.

Remélem dolgozik az antibiotikum. Vajon ettől még kapok infúziót antib.-al szülés alatt, hogy most kikezelnek?

Nóri, én pólyásként úgy megkarmoltam magam, hogy máig látszik a heg.
Pedig anyu szerint nem is volt mély, mégis.

Szegény Juci! Remélem most már hamar meg lesz Hanna! Meg azt is, hogy nem minket szid, amiért azt javasoltuk, hogy go a kórházba :oops:

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkatt 125cm haskörfogattal mentem a szülőszobára :shock: 8)

Hanna baby méretei 4080gr és 50cm hosszú
Apgar 8/9

Kép
Kép
szintus

Az igen! :wink:
Akkor nem sopánkodok, bár még van 5 napom. Túlszárnyalhatlak. (nincs szándékomban)

Kattkat

Kép
kattkat

Együttérzés elfogadva. Hát a nyisza nélküli szülésnek nincs párja! Odalent nem látszik semmi. Mivel belül kitakarítottak,csak én eda miatt semmit nem éreztem,nem úgy mint Csipi, igy első éjjel 14db extra Tena fogyott. Patakokban folyt belőlem. Azóta a sima always is jó. Itt jegyezném meg, h aki hasonló nagy betétfogyasztó,nehogy sima alwayst vegyen. Föleg ne extra hosszú éjjelit! Olyan,mint egy nylonzacsi. A sensitive jó pamutérzetű cucc. Nem izzad bele a lukam. Szóvak ha a lógó hasam nem lenne (remek szétvált hasizommal) meg nem mondaná senki,h szültem! Szülés másnapján 4kézláb súroltam a zuhanyt domestosszal. Simán lehutnám a 100gátat rekord idő alatt!
Vendég

Kattkat: az en pocim egyertelmuen kisebb lett szules utan azonnal. Ugye nalunk kb tiz ora telt el a gyerek kibujasa es a korhaz elhagyasa kozott. Terhesgatyaban mentem be (aminek a dereka gumival allithato) es hazaindulaskor a legkisebbre kellett behuznom a gumikat mindket oldalan. Mindezt ugy, hogy rajtam volt a hasra valo ovecske, ami nem volt tul vekony, sot.
Nah, ezt most ne ugy gondold el, hogy mehettem is volna strandra, eleve gazul neztem ki, hiszen jo sok felesleget szedtem fel terhesen, magyarul hajas voltam. De a boromnek is ido kellett, hogy visszahuzodjon.
Olyan puha volt a hasam, logott a borom, nagy volt a koldokom. Olyan plotty volt az egesz. Szepen fodrozodott, amikor ultem.
Viszont konkretan husos pocakom nem volt, allva ruhaban egy par nappal szules utan mar lapos hasam volt.

Nori!
Nah, ezert is aldottam en a gatvedelmet, amiota tudom, hogy milyen az. Nemtom, hogy milyen, ha vagnak. Tenyleg nemtom, de elhiszem, amit mondanak, hogy siman kibirhato, meg nem is erezni fajas kozben, meg a varrat is csak az elso nehany napban huzodik es nem is rossz, max kenyelmetlen, meg sorolhatnam.
Tenyleg elhiszem.
De azt is tudom, hogy ha nem muszaj, akkor tenyleg ne vagjanak, merthogy nekem nulla, de nulla bajom nem volt szules utan, az igaz. Nem volt kicsit sem kellemetlen, nem huzodott semmi sem meg az elso napokban sem, nem csipett, nem mart, nem kellett kenegetni, fujogatni, meg nemtom mit csinalgatni. A legnagyobb problemam az volt, hogy kenyelmetlen volt a betet. :roll:
Szoval tenyleg vagjanak, ha kell, sokan tuleltek, en sem fogok belehalni.
De konyorgom, ha kifer az a gyerek anelkul is, akkor ne nyiszaljanak mar meg!
Vendég

Lányok!

5let kéne!
Kezdjük az alap szituval: az amúgy sem soványka combjaim hajlatában, a nyunyesz környékén állandó jelleggel beizzadok. Ez már olyan méreteket ölt, hogy totál ki van pirosodva, fáj, és viszket, és az össze faxom tele van vele... Kenegetem neogranormonnal, meg ha épp azt felszítta, akkor próbálom szárazon tartani (akár hintőporral is), de nem az igaz. És ahogy felveszek egy bugyit, megh nadrágot, rögvest újra ugyanott tartok. A gond, hogy max hanyatt fekve tudnám úgy szétdobni a lábam, hogy szellőztessem, de azt meg ugye nem lehet! Már totál el vagyok keseredve ettől... :(

És a hajmosás óta be van dugulva a fülem, és nem jön ki belőle a víz. Már több, mint egy órája...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nekem sincs jobb ötletem, mint a hintőpor.
Ha vettél a cickókra garmastant, próbáld meg azzal bekenni.
Elvégre hámosító kenőcs. De nem tom.

Sűrűn csukló pocakbaba, pocakon kívül is megtartja ezen szokását?

Kattkat

Kép
kattkat

sziasztok!
Lanyok, ti aztan belehuztatok! marad valaki februar masodik felere szulni?

Nori! esetleg probald meg mas poziciobol mellre tenni Noncsi(pl fekve fejjel-lefele) hatha nem ugyanazt ugyanott surolja es akkor jobb lessz. meg a bimbovedo otlet lenne, aztan passz. gratula a joslashoz:)

Juci! szurkolunk!

Izzados hajlatok: az nekem is van neha(mondjuk rajtam rengeteg a folosleg is). hintpor szarazon tartja es olyan bugyi, aminek nincs tul gumiasitva ott a hajlatnal. azontul meg mikor ma rolyan, hogy menni sem tudok es a hintpor sem er sokat akkor eloveszem a kislanyom kipirosodott fenekere felirt kremet es max 1 ejszaka es masnap uj erovel kelek fel.

en hetfon reggel 9re megyek be, 11 es 1 kozott mutenek. szoval tul leszunk ezen is.

Zarja! ugyanezen a szopimizerian atmentunk mi is! csilla 3 hetes volt, mikor mindket mellembol osszesen 10mlert szopott, a tobbi tapszer volt. en mar majdnem dunanak mentem merleggel egyutt, de fejessel, stb feltornaztam magam es 2 honapos korara teljesitettem a napi tobb, mint 1 liter mejnyisseget, amit o szinte mind elfogyasztott. persze mindvegig kellett fejjek is, 1 eves koraig, azt cumibol kapta, stb kb 10szer annyit dolgoztam, mintha tapszert adtam volna.
most mar nem lessz idom ennyit fejni, mivelhogy ittvan a "nagylanyom" is, de mar nem megyek dunanak, nem erdekel, felno annelkul is.most viszont mar akorhazba viszek urticat. a dokinom kulonben megsugta, hogy ha 3 hetig kap napi 10 ml anyatejet, az az imunrendszerenek eleg. ugyhogy csigalom es nyugaver, a testveremet idezve! nottek fel meg gyerekek, a lenyeg a kiegyensulyozott anya.
a szivarvanyszinu baratnodrol meg no comment, de ne hagyd befolyasolni magad! ugyesek vagytok Zsoltival!

mindenkinek ebredesmentes joejszakat!
csisza

kattkat: Nekem szülés után rögtön lement, de volt olyan csaj aki a hazamenetelnél olyan hassal rendelkezett, mintha most jönne szülni. Nem tudom mitől függ. Barbus elég sokat csuklott odabent is és kint is szokott, de nekem úgy tűnik hogy nem zavarja.

csisza: Drukkolunk akkor neked holnap.

Én most éppen fejek. Úgy látszik ilyenkor van időm netezni nyugodtan. Juciról a híreket már nagyon várom.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Hát én meg már 1órája fent..nem bírok vissza aludni..pedig direkt sosem feksuem le nappal nehogy azért ne aludjak éjjel..erre tessék...de úgy látom már nincs virrasztós csapat, mindenki szundizik..
Juci! remélem közben már meg van az a babó! biztos jó fáradt vagy már mostanára!de a biztonság kedvéért megy a drukk továbbra is!!!

Kép
Kép
ronci

ronci:leszel Te még ébren akaratodon kívül is :-)
Vendég

Nóri! pont azért lenne jó most aludni!!! :lol: :lol: Szopcsi van???

Kép
Kép
ronci

Hat, sajna en is virrasztok. De miert??? Semmi ertelme.
Ronci, igaza van Norinak. Szules utan egy heten belul mar nagyon fogjuk utalni az ejszakai kelest. Emlekszem, hogy egy ido utan en mar teljesen ki voltam keszulve attol, hogy nem aludhatok, amikor legszivesebben aludnek.
Nagyon gaznak ereztem magam, de volt, hogy fel percig hallgattam a sirast, kozben felalomban azon gondolkodtam, hogy biztosan csak almodom, meg nem lehet ehes, most aludtam vissza szinte, vagy majd Feri odaer es megnyugtatja. Szoval azon szurkoltam, hogy alhassak meg. De vegul mindig osszeszedtem magam es meg lelkiismeretfurdalasom is volt.
De osszessegeben en befoghatom a szamat, mert nalunk hamar veget ert az ejszakazas, sok anyuka 1-2 even at csinalja. :shock: :shock:
Vendég

Azon gondolkosom, hogy mit lehetne csinalni ezen korai orakban, ami meg hasznos is az emberiseg szamara. Es rajottem, hogy semmit.
Feri anyukaja es nagymamaja lent alszik a nappaliban, ami egy ter a konyhaval. Nem mehetek le lomolni, mert szerintem felebrednenek.
Pedig ha lemehetnek, akkor legalabb megfoznem az ebedet (Jokai bableves es turogomboc, plusz sajat csuda finom kenyer). 7-re tuti kesz lenne, visszafekudnek a fiuk melle, illetve doglenek, amig a tesomek ide nem ernek.
Igy vegul kipihent lennek.

De nem. Mar most latom, hogy mi lesz: itt fogok kuksolni hetig. Akkor elkezdek almosodni. Visszaszunditok, de mire ez megtortenik mar Kristof ebred. Szoval kezdodik a nap, egesz delelott robotolok a konyhaban, mire batyamek ideernek en mar hulla leszek.
Nah, en ezt nem akarom. Inkabb megprobalok visszahunyni.
Vendég

Kattkat: Kristof sokat csuklott bent, csuklott kint is, de nem sokat. Viszont en is ugy vettem eszre, hogy nem zavarja.
Most mar egy ideje alig csuklik, viszont amikor en egyfajta modon nevettetem, akkor olyan kacagast produkal, amitol fel percen belul csuklasba kezd. Cuki. :D :D

Kakti: a kipirosodasra esetleg probalj meg sudocremet hasznalni, ha vettel, vagy kaptal mintat valahonnan. Nagyon leheletvekonyan es nagyon kend el rajta. Van ra esely, hogy 1-2 napon belul rendbe hozza.

En szeretek terhes lenni, de most van harom dolog, ami kevesbe tetszik: mar nem csak feher halvany csikocskak vannak a hasam aljan, hanme koldoktol nem messze felfedeztem ket piroskat is. Reggel lecsekkolom, bizom benne, hogy rosszul lattam. Ha nem, akkor biztosan lesz meg tobb is, amig szet nem esunk Erikkel.
:cry: :cry:
Erik baba mar olyan durva mozgasokat produkal, amiket nezni is rossz (Feri nezi, neki rossz, en erzem, nekem is rossz). A labat annyira tologatja, nyomja, fesziti kifele ket napja estenkent, mint meg soha. Eddig is csinalta, de nem ekkora erovel. Konkretan tegnap Feri azt hitte, hogy ki fog lyukadni a borom a nyomastol, mar-mar en is elhittem, ugyanis annyira kiallt a laba, hogy a derekamon feszult a bor. En meg ilyet nem ereztem, lattam. :o :o
Es mi is a harmadik? Jah, igen, a melleim olyan allasuak es akkora bimboudvarom lett, mint egy bantuneger szoptatos anyanak.
Es gratiszkent a negyedik: eszek is rendesen, nem tagadom, de aranytalanul dagadok. Nemtom mennyit szedhettem fel az elmult ket hetben, de ritka sokat. Vizesedek is durvan, hizni is kezdtem.

Nah Nori!
Ezek tudataban ne felejtsd el, amit megbeszeltunk, legyszi. Jovohet csutortokre del es ketto (max harom) kozottre szulesindulast rendelek. Ne legyen tul gyors, hogy az antibigyo infuziot fel tudjam venni a korhazban. Mondjuk vizelfolyassal induljon, egy ora mulva erjek be, kossek be az infuziot, egy oraval kesobb induljon a fajas, harom orat vajudjak es jojjon a kitolas.
Megoldhato ugye?
Extra feltetet nem kerek es a colat jeg nelkul! :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt éjjeli brigád! :lol:

Már két napja csinálom ezt, hogy 3 körül felkelek pisilni, és nem tudok visszaaludni. Tegnap tesóm itt aludt, így esélytelen voltam a gépre, de most szabad a pálya! :)
Azért nem fogok itt ülni. A HBO-n megy a dájhárd 2. Hátha elalszom rajta -annyiszor láttam már. :)

És most nézem: már nekem is egyszámjegyű a hátralévő napok száma! Jajjjjjj! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jo reggelt!
Szintus- Gratula Hannahoz!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap attertem a tisztasagi betetre, ugyhogy ma furdunk ,oriasi kad vizben, 9 honapja eloszor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vegre!!!!!
Ejszakank megint jo volt, 2-szer kelt, evett, nezelodott, kakalt, tisztaba tettuk, leszivtuk az orrat, visszaaludt. Meddig fog meg igy szorcsogni? Ugy sajnalom szegenyt, sokszor olyan, mintha fuldokolna, de ugy turi az orrszivo- porszivot, nyikkanas nelkul, csak az meg nem eppen az o orrluk meretere van kitalalva...
Kakti- estenkent kend be valamilyen ZnO tartalmu kremmel, reggelre sokkal jobb lesz!
geri79

Jó reggelt!

Jajj szegény Juci! Még mindig semmi hír? :? Remélem már megvan a baba, csak nem tud írni... Már most ő is 30 óra körül járhat ha nem tévedek ugye? :shock:

A kisebesedésre nekem sincs jobb ötletem, mint a sudocreme vagy a hintőpor. Egyébként én egyre többet fekszem háton. Úgy kényelmes. Arra ébredek, hogy már megint hátin fekszem. Anyukám is meg a doki is azt mondta, hogy amig kényelmes lehet háton feküdni, anyukám csak úgy tudott az öcsémmel aludni, úgyhogy hajrá háton fekvés :lol:

Megyünk anyucikámékhoz. De jóóó. Múlthéten nem tudtunk menni és úgy volt hogy most sem, de mégis. Úgyis szülés után 1-2 hétig biztos nem tudunk menni. Én nagyon anyás vagyok, bár akkor meg úgyis ő fog jönni :roll:

Az embőcke készíti a reggelit, bújok vissza az ágyikóba :lol: Kezdődik a hupitörpi :lol:

bellerreni
Eger

Üzenetet kaptam:

[quote]S írta:zia!
Háromujjnyira nyitva vagyok, bent tartottak, fájások még nem igazán vannak. Drukkoljatok, legyenek fájások, meg baba. Molmar

Hát akkor:

HAJRÁ MOLMAR!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.02.07 08:54-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

HAJRÁ MOLMAR! HAJRÁ MOLMAR! HAJRÁ MOLMAR! HAJRÁ MOLMAR! HAJRÁ MOLMAR! HAJRÁ MOLMAR! HAJRÁ MOLMAR! HAJRÁ MOLMAR! HAJRÁ MOLMAR!

Kattkat

Kép
kattkat

Halihó!

Először is hajrá Molmar, és hajrá Juci (bár remélem, már nem kel neki, meg kettőben van szegény!)!

Nem jött össze tegnap a minőségi idő apával, kettőnk közül a szgépe jobban hiányzott neki, úgyhogy kopácsolt mellettem hajnalig. Én meg felébredtem 8-kor, fél 9-kor elkezdtem tenni-venni - akkor miért járnak én lábujjhegyen, ha ő is hangoskodott, amikor én aludnék? Nem egy rugóra jár a bioritmusunk :(

Ma asszem a békesség kedvéért én leszek az egyik szobában, ő a másikban, mindenki a saját szgépénél, és akkor béke van. Csodás ez a családi élet :?

boruska

na akkor mégis van igazság a szülési sorrendben! Bár lehet,h Edit leköp! :-)
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Hajrá hajrá azoknak, akik már célegyenesre fordultak!! :)

Tegnap én is azt hittem, hogy mára már kettőben leszek... De aztán maradtam egyben. Olyan hasmarsom volt, hogy még a holnapután is kijött belőlem olyan görcsök kíséretében, hogy azt hittem nem állok fel többet.
Utána rázott a hideg és keményedtem is többször. A poci még mindig kemény és eléggé ki vagyok fáradva. Azt hiszem kihasználom, hogy itt vannak Anyáék és megpróbálok pihengetni. Ha itthon lenne a dokim már átvitettem volna magam az tuti!

Na majd csak lesz valami.

dalika

Hajrá csajok :lol:

Juciról már én is várom a hírt.

Én is akarok szülni a jövő héten. De csak olyan gyorsan, hogy Lilla biztonságban legyen elhelyezve és legyen idő az antibiotikumra is a hülye strepto nyavalya miatt.

Kattkat, kórházanként változik a protokoll, de mivel a leghatásosabb a szülés alatti antibigyó a strepto ellen, szerintem így Te is számíts rá nyugodtan. Jobb ha te kapod és nem a bébinek kell vagy neki lesz baja.

KépKép

KépKép
beneildi

Molmar! Mennek a drukkok neked is! Kép Kép Kép Kép Kép

Dalika. Ilyen nekem is szokott lenni. Én már kezdek hozzászokni :roll: Pihenj sokat.

Na elindulunk anyuékhoz.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

CSAJOK JUCI ÍRT!!!!

[quote]H írta:anna ma reggel 3250grammal 55centivel világra jött! Sokat küzdött a világrajövetelért, a maratoni vajúdás alatt EDA a barátnőm lett, de végül császárba fordult a dolog. Jelentkezem majd mert még kába vagyok az eseményektől! Nagyon köszönöm a drukkolást!!!
Vendég

HAJRÁ MOLMAR!!!!

Én ma 7 körül keltem, azóta pakolásztam, vasaltam, takarítottam... Szabi meg olyan mufurc, mint egy durcás kisgyerek, de nem mond semmit én meg inkább nem is erőltetem, mert abból csak a veszekedés lenne. Úgy tűnik hasonlóan fog telni a napunk, mint Boruskáéknál (csak mi egy szobában számítógépezünk külön-külön)

Bedurvult az aranyerem :cry: Eddig csak volt, de most már fáj is :cry: Már egy hete szedem a homeos bogyókat (5 napig 1x5 golyó Caulophyllum, 2 napig 1x5 Arnica). Szerintetek növelhetem az Arnica adagját, illetve szedhetek minden nap 1x5-öt a Cauloph. mellé? Hátha segítene, mint érerősítő. :roll:
A másik: használt valaki Sperti kúpot terhesség alatt? Vagy várjak vele szülés utánig, mert akkor úgyis szükségem lesz rá?
zuzmooo

Szóval NAGY GRATULA JUCINAK!!!! Én ezt nem bírtam volna az tuti!

Zsuzsa!

Én Reparont vettem és szülés másnapján már simán ment a nagydolog. Pedig szülés utáni reggel azt hittem a belem lóg ki a fenekemen, nem egy ér!

Ja és én vajúdás alatt végig ettem a homeós bogyókat. Nem tudom, attól tágultam-e ilyen jól. De felváltva a cimicifuga, Caulophyllum kb 15percenként. Hát nem sok fogyott. Még éppen toltam volna egy adagot, amikor közölte a szülésznő, hogy ki kéne nyomni Mogyorót. Na akkor mondom, erre már nem sok szükség lesz!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Juci Hannához!

[color=orange]Molmar, neked mennek a drukkok![/color]

Szintus, neked is gratulálok a "pici" Hannáhpz! :wink:

Geri, te már fürödhetsz kádban??? Nekem azt modta a doki, h 6 hétig nuku kád és sex...

Kattkat,nekem rögtön szülés után még uakkor hasammaradt, majd így 2 hét elmúltával már a régi ruháimban vagyok (szűkösen de vagyok :D ). Viszont nekem plötty... :roll:

Kép
csipike09

Ja még valami. Nekem határon volt a vasam szülés előtt, így nem nagyon kellett szednem, de vegyétek komolyan, mert nálunk vettek vért csak ezért és ha rossz lett az érték, nem engedték haza anyukát.
Vendég

Ja igen, lemaradt a gratula Szintusnak, mert csak telefonról olvastam!

Jó egészséget és sok boldogságot Hanna babához!
Vendég

Jucinak innen is nagy gratula és minden elismerésem az övé (is). Azért ez nem lehetett egyszerű hétvége - pláne a dokija meg a szülésznője nélkül... Nem irigylem emiatt. De Hanna nyilván minden szenvedésért kárpótolja! :D :D :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juci- nagy gratula Hannahoz!!!!!
Molmar- drukkolunk, hogy mihamarabb neked is gratulalhassunk!!!!
Csipike- hat, en nem kerdeztem, mikortol lehet, de mivel mar nem verzek, ugy dontottem, ez eleg...
Nekem nagyon jol fejlett aranyerem volt, de sokkal jobb a krem, mint a kup, nekem a kup kulso, kemeny retege is felsebezte az aranyerem,ikor olvadni kezdett- bocsi a reszletekert- meg jobban fajt, mint eredetileg, de lehet, hogy csak a roman kupok ilyen jo minoseguek...
geri79

Juci!
Büszkék vagyunk a hősies kitartásodért és GRATULA HANNÁHOZ! :)
Lehet, még ment volna színházba Veled, hogy ennyire nem sietett :)

Zuzmooo!
Én használtam a Spertit (kenőcs formájában)a babavárás elején, azóta szerencsére nem volt rá szükség. Biztos olvastad milyen alkalmakkor nem ajánlják (heveny gyulladás, erős fájdalom, és/vagy vérzés esetén).

Arnicat ebben a Felicitas-os csomagban lévő homeos kiskönyvben ajánlják. Sztem ártani nem ártasz vele!

Én eszerint eszem 1 hete a bogyókat:
1. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)

2. nap: Cimicifuga CH30(Actea racemosa) (1*5 bogyó)

3. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)

4. nap: Cimicifuga CH30 (Actea racemosa) (1*5 bogyó)

5. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)

6. nap: Cimicifuga CH30 (Actea racemosa) (1*5 bogyó)

7. nap: Arnica CH 30 (1*5 bogyó)

Kattkat

Kép
kattkat

Jucinak naaagy nagy gratula!!! Sok tejcsit kívánok!
zuzmooo

molmar: Hajrá, engem is 3 ujjnyival tartottak bent és 6,5 óra múlva kint volt Barbus. Szóval +++++++++++++++++++++++

boruska: A gyereknél majd nem lesz az olyan rossz, hogy nem egy időben alszotok a pároddal. Nálunk is egy kicsit szét van csúszva az alvókánk, de így apa is fel tud kelni a csöppünkhöz. Csak sajnos holnap már megy dolgozni. :(

juci: Gratulálok Hanna babához. Nagyon jó egészséget kívánok nektek.

zuzmoo: Én reparont kaptam szülés után az aranyeremre. Még sosem jött nekem elő, de a szülés kihozta. Ez a kúp nagyon bevált rá.
vicky79
Budapest III. kerület

jó reggelt!

Kattkat: Levente sokat csuklott odabent, kint is sokat csuklik. De őket ez egyáltalán nem zavarja

geri: bizti, hogy jó ötlet fürödni? Én gondoltam, hogy majd a 6 hetes kontrol után, ha már eddig kibírtunk 9 hónapot, az a pár hét nem számít.

Nóri, nekem is Levi a bimbóm tövénél akarta szétszakítani, szép véres is lett mindkét bimbi. Aztán amióta bimbóvédővel szoptatok azóta látom, hogy jó a technikája. Szépen kifordul mindkét ajka mint valami virágszirom, de ha a csupasz bimbón volt, akkor majdhogy nem össze volt szorítva az szájacskája

csisza: azért jó tudni, hogy fejéssel is szépen fel lehet tornázni a mennyiséget. Én tegnap elővettem a homeos bogyókat, és alig ittam Laktoherbet, nem is pukizott annyit a kicsi

bea: engem mind a 3szor vágtak, tényleg a szülés utáni 1-2 nap a rossz, amikor nem tudja az ember hogyan üljön, és wc-zés közben azon aggódhatsz, hogy ne szakadjon szét. Bár közben tudod, hogy nem szakadhatsz, de mégis aggódsz. Amikor kiveszik a varratot, fellélegzel :)
Állítólag a császárosoknak a varratszedés után rosszabb.
Tegnap este már én is eljutottam a szívesen aludnék inkább feelinggel. Valamiért Levi nyugtalan volt, szinte 2 óránként kérte a cicit, én meg szédelegtem a kiságytól a nagyágyig és közben azt gondoltam, hogy b@sszus, még utána le is kell fejni a tejem...

Juci Gratulálunk
Molmar: mennek a drukkok ++++++
stephie

Csuklas- az en babam bent is sokat csuklott, kint is minden kaja utan razza szegenyt, hogy ki-ki buggyan a kaja belole. Tenyleg, ti mit adtok csuklasra? Es ha sokat bukik, azt jelenti, hogy tuleszi magat?
geri79

köszi a csuklásos válaszokat! :)

Kattkat

Kép
kattkat

gyerekkorunkban a kisbabáknak néhány csepp facsart citromot adtak, a hatásosságára már nem emlékszem :)

szerintem egyrészt túleszi magát, másrészt nem böfizett rendesen.
Biztos te is észrevetted, hogy néha szép, nagy emberes böfögés van, máskor meg hiába rázogatod, akkor se jön. nekünk utána szokott feljönni kicsit..
stephie

Anita- nekem is a citromot javasoltak, de nem mertem eddig...
geri79

Hason alvás: kórházban nem aludtam 3percet sem. Itthon meg nem figyelem, hogy alszom, csak eldőlök és jön magától :-) Az álmatlanság a múlté! :lol: :lol:

Fürdés: 3hét után én is megfürödtem, de nem áztattam magam. Nem a vérzés a lényeg, hanem a nyitott méhszáj. Egy rödig pancsit engedélyeztem magamnak, hogy ne feszüljön a gátseb. Most egyelőre még nem tervezek ülőfürdőt, de ha nem vérezgetnék, érzésre olyan már mint szülés előtt

Anita: az alsó ajka néha be van fordulva, de ha odanyúlok szépen rácuppan. Remélem nő a mennyiség hamarosan. Fogalmam nincs mennyit kellene ilyenkor enni. Nem 3óránként kajál, hanem kb 1,5. És 20-50g között. Viszont Lucával ilyenkor nem mértem, csak az 5. nap, amikor már rendesen volt tejem. Akkor viszont irreális mennyiségeket tolt 100-180g, amivel nagyon hamar meghízott. Most nem ez a célom, hanem inkább a normál súly, szóval nem sok viszonyítási alapom van! :lol:

Utricat én is szedem kúraszerűen szülés óta. Sztem jobb, mint a teák és egyéb löttyök! De nekem a sok-sok folyadék a trükk. Minden szopi után egy nagy pohár víz. Nem vagyok vízivó, de ma 2l tea, 1,5l víz és 3dl jegeskávé az eddigi adag. És éjjel is megittam még egy jó liter vizet. Na megyek is mert szomjanhalok.

Bár erre bizti rátesz, hogy megint begyulladt az arcüregem és rettenetesen fáj a torkom. A gátseb és egyéb nyavalyák miatt nem kellet fájdalomcsillapító, most meg 4*0,5 paracetamolt szedek naponta. Remek! :oops:
Vendég

Sziasztok Zsolti vagyok:-)
Jucus Gratulálunk Hannához :-)

Csuklás: Kis citromlébe mártsd bele az ujjad és kend be a baba nyelvét és pikk pakk elmúlik a csuklás:-) Baromi vicces arc kifejezései lesznek:-) mi rengeteget nevetünk mikor grimaszol a citromnak:D

zarja

geri: Én nem nagyon szoktam csuklásra semmit adni Barbusnak. Anyu tegnap citromlét akart adatni neki, vagy teát (Minden idősebbnek a tea a mániája, én meg mondom hogy nem kap a gyerek teát!!!). Én meg mondtam, hogy majd abbahagyja. Nálunk mondjuk nem szokta a kaját visszahozni. Akkor szerintem egy kis tejcsit adnék neki. A citrom szerintem összekapja a gyomrában a tejcsit, nem?

stephie: Büfi nekünk sem megy még espumizannal van infacollal sem. Bár most az espumizannal legalább nem fáj a hasa és jó sokat pukizik. Nekem végül is mindegy hol jön ki a levegő.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?